!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πρετεντέρης έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 10:47 Εγώ πρότεινα κάτι πιο ελαφρύ, δηλ. την εθελοντική δημοσίευση του εμβολιασμού και ο Χελλης μου έλεγε για πουτσες.
Ε, πούτσες είναι η εθελοντική δημοσίευση εμβολιασμού και τα λοιπά σουρεαλιστικά.

Μαλάκα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα ξυπνούσα μια μέρα σε κοινωνία που προσπαθεί να μοιάσει στην κοινωνία του Gattaca.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Zelda έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 12:42
Citroenakias έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 11:06 https://www.news247.gr/ygeia/koronoios- ... 88447.html

Καθόλου μυστήριο, είναι προφανές ότι όσο ο ιός πέφτει πάνω στην ανοσία των εμβολιασμενων θα μεταλλασεται
Ένας βασικος λογος για τον οποιο πρεπει να απαγορευθει η ελευθερη κυκλοφορια εμβολιασμενων και να αποδοθει ο δημοσιος χωρος σχεδον αποκλειστικα στους ανεμβολιαστους. Ειναι φανερο οτι οι εμβολιασμενοι αποτελουν υγειονομικες βομβες πλεον.
:str8jack:
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 11:40
Bill Hicks έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 08:03
Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 07:37 κάποια μετάλλαξη που με απειλεί προσωπικά με αξιοσημείωτες πιθανότητες θνητότητας, ασφαλώς και θα κάνω.
και φυσικά σ'αυτήν την περίπτωση απαιτείς εμβόλιο προσωπικά σχεδιασμένο για σένα. :roll:
Όχι φυσικά. Θέμα ποσοστών θνητότητας είναι.
το εμβόλιο που θα σε προστατέψει από την μελλοντική μετάλλαξη που θα σε απειλήσει προσωπικά πάλι "αδοκίμαστο" με EUA θα είναι (όπως γίνεται κάθε χρόνο με τα εμβόλια τής γρίππης), οπότε ή χρειάζεσαι tailor-made εμβόλιο 100% ασφαλές για σένα προσωπικά ή θα περιμένεις άλλα 10 χρόνια να δοκιμαστεί (όπως λες τώρα).

ως τότε θα'χεις πιάσει και τα 65 και τότε να δούμε τι δικαιολογίες θα βρίσκεις. :D
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πρετεντέρης έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 10:50 Μπράβο σου που κάνεις όλα αυτά. Αν το απέναντι ΣΜ πει ότι όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμενο, θα έχεις πρόβλημα;
Εδώ το απέναντι ΣΜ λέει ότι είναι ελληνικό και έχει βγάλει μια τεράστια ελληνική σημαία ενώ έχει στον τίτλο του "Markt", λες να μασάω από ανταγωνισμό;

Βέβαια δεν είναι ακριβώς απέναντι. Ακριβώς απέναντι είχα Μαρινόπουλο. Αιωνία του η μνήμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:24
Bill Hicks έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 07:13
hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 00:51 Την ίδια στιγμή, όταν μιλάμε για μακροχρόνιες επιπτώσεις από ιώσεις του αναπνευστικού και πνευμονία, εννοούμε: χρόνια αναπνευστικά προβλήματα (shortness of breath), καρδιακά προβλήματα (chest pain or tightness, heart palpitations), απώλεια μνήμης (problems with memory and concentration), διαβήτη, νευρολογικά προβλήματα (depression and anxiety, changes to sense of smell or taste).
ok Kady :e045:
Μπράβο, τι έξυπνος που είσαι. Ίδιο πράγμα το αίσθημα δυσκολίας στην αναπνοή που αισθάνεσαι από την μάσκα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Το ίδιο οι πόνοι στο στήθος και η ταχυπαλμία με τα καρδιακά προβλήματα.

Μαλάκα, γιατρός έπρεπε να σπουδάσεις. Χάνεσαι εδώ μέσα.
:e045:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bill Hicks έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:33
Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 11:40
Bill Hicks έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 08:03

και φυσικά σ'αυτήν την περίπτωση απαιτείς εμβόλιο προσωπικά σχεδιασμένο για σένα. :roll:
Όχι φυσικά. Θέμα ποσοστών θνητότητας είναι.
το εμβόλιο που θα σε προστατέψει από την μελλοντική μετάλλαξη που θα σε απειλήσει προσωπικά πάλι "αδοκίμαστο" με EUA θα είναι (όπως γίνεται κάθε χρόνο με τα εμβόλια τής γρίππης), οπότε ή χρειάζεσαι tailor-made εμβόλιο 100% ασφαλές για σένα προσωπικά ή θα περιμένεις άλλα 10 χρόνια να δοκιμαστεί (όπως λες τώρα).

ως τότε θα'χεις πιάσει και τα 65 και τότε να δούμε τι δικαιολογίες θα βρίσκεις. :D
Δεν είναι δικαιολογίες, είναι κοινή λογική. Εσύ πόσες φορές έκανες εμβόλιο γρίπης τα τελευταία χρόνια; Έχεις ενημερωμένο εμβόλιο φυματίωσης; Έχεις κάνει εμβόλιο κατά του τετάνου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:24
talaipwros έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:15 Long covid σαρωνει στους νεους
Δεν είναι τυχαίο που αρκετά νοσοκομεία αρχίζουν να φτιάχνουν long covid ιατρεία. Έχει και η Ελλάδα τέτοια, οπότε όσοι έχουν απορίες μπορούν να περάσουν μια βόλτα να συζητήσουν με το προσωπικό, ή να πάρουν ένα τηλεφωνακι βρε αδερφέ
Δυστυχως ψεκ γκονα ψεκ.
Οσοι ηταν να πειστούν με επιχειρήματα εχουν πειστεί.
Οι υπόλοιποι ή βουρδουλα ή Δαρβίνο
Άβαταρ μέλους
hellegennes

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:24 Έχει και η Ελλάδα τέτοια, οπότε όσοι έχουν απορίες μπορούν να περάσουν μια βόλτα να συζητήσουν με το προσωπικό, ή να πάρουν ένα τηλεφωνακι βρε αδερφέ
Τώρα που το λες, σήμερα νιώθω ότι το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου ποδιού είναι ελαφρώς μουδιασμένο. Κάτσε να τους πάρω ένα τηλέφωνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:38
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:24 Έχει και η Ελλάδα τέτοια, οπότε όσοι έχουν απορίες μπορούν να περάσουν μια βόλτα να συζητήσουν με το προσωπικό, ή να πάρουν ένα τηλεφωνακι βρε αδερφέ
Τώρα που το λες, σήμερα νιώθω ότι το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου ποδιού είναι ελαφρώς μουδιασμένο. Κάτσε να τους πάρω ένα τηλέφωνο.
λίγο τσίπα

May 20, 2021
NIH Plans Research on “Long COVID”
The new PASC Initiative will look at long-term symptoms of COVID-19

Chimére Smith felt her first symptoms of COVID-19 on a Sunday morning in March 2020. “It almost felt like I could feel the virus entering into my body,” she said. It started with a tickle in her throat. “As the day wore on, I started to feel worse and worse,” she said. The tickle turned into a sore throat. “I did not feel like myself. I haven’t felt like me since March 22, 2020.”

Over the next few days, new symptoms appeared — shortness of breath, spinal pain, dizziness, trouble thinking. By the end of the week, Smith was weighed down with fatigue. And more symptoms kept appearing. In late April, she lost most of the vision in her left eye. By summer, she had to be in a room by herself, in the dark, because she couldn’t stand the light. “I couldn’t even think long enough or concentrate enough to have conversations with people,” she said.

Εικόνα
Chimére Smith celebrating her 37th birthday, a year before she got sick. Photo courtesy of Chimére Smith.

Εικόνα
Chimére Smith has had a variety of tests to monitor her Long COVID symptoms, including this electroencephalogram, which measures the electrical activity of the brain. Photo courtesy of Chimére Smith.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Με λίγα λόγια ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει μια συνωμοσία όπου (α) χυνονται τόνοι μελάνης σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά για κάτι που δεν υπάρχει - προφανώς στη συνωμοσία συμμετέχουν εκατοντάδες ερευνητές που δημοσιεύουν αυτά τα άρθρα, οι editors και οι reviewers των περιοδικών

(β) δεκάδες κράτη αλλά και ιδιωτικές κλινικές αποφασίζουν να πετάξουν πολλά χρήματα στα σκουπίδια, απασχολωντας σεβαστό αριθμό ιατρικού προσωπικού για να "θεραπεύουν"

(γ) εκατονταδες ηθοποιούς ή κατά φαντασίαν ασθενείς ή άτομα που υποκρίνονται ότι πάσχουν από μια πάθηση που δεν υπάρχει

Σου φαίνονται λογικά τα παραπάνω;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:26
Πρετεντέρης έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 10:47 Εγώ πρότεινα κάτι πιο ελαφρύ, δηλ. την εθελοντική δημοσίευση του εμβολιασμού και ο Χελλης μου έλεγε για πουτσες.
Ε, πούτσες είναι η εθελοντική δημοσίευση εμβολιασμού και τα λοιπά σουρεαλιστικά.

Μαλάκα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα ξυπνούσα μια μέρα σε κοινωνία που προσπαθεί να μοιάσει στην κοινωνία του Gattaca.
Ποια σχέση έχει ο εμβολιασμός με την ευγονική του Gattaca;
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:35
Δεν είναι δικαιολογίες, είναι κοινή λογική. Εσύ πόσες φορές έκανες εμβόλιο γρίπης τα τελευταία χρόνια; Έχεις ενημερωμένο εμβόλιο φυματίωσης; Έχεις κάνει εμβόλιο κατά του τετάνου;
δεν είναι δικαιολογίες και συνεχίζει με δικαιολογίες/whatabboutism στην ίδια φράση! :smt005:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:49
Με λίγα λόγια ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει μια συνωμοσία όπου (α) χυνονται τόνοι μελάνης σε διεθνή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά για κάτι που δεν υπάρχει - προφανώς στη συνωμοσία συμμετέχουν εκατοντάδες ερευνητές που δημοσιεύουν αυτά τα άρθρα, οι editors και οι reviewers των περιοδικών

(β) δεκάδες κράτη αλλά και ιδιωτικές κλινικές αποφασίζουν να πετάξουν πολλά χρήματα στα σκουπίδια, απασχολωντας σεβαστό αριθμό ιατρικού προσωπικού για να "θεραπεύουν"

(γ) εκατονταδες ηθοποιούς ή κατά φαντασίαν ασθενείς ή άτομα που υποκρίνονται ότι πάσχουν από μια πάθηση που δεν υπάρχει

Είπαμε, ψεκ γκονα ψεκ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bill Hicks έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:48
λίγο τσίπα

[url=https://covid19.nih.gov/news-and-storie ... long-covid]
May 20, 2021
NIH Plans Research on “Long COVID”
The new PASC Initiative will look at long-term symptoms of COVID-19

Chimére Smith felt her first symptoms of COVID-19 on a Sunday morning in March 2020. “It almost felt like I could feel the virus entering into my body,”
Μια έχουμε τον Κούλη να μας λέει ότι ο ιός δεν ανιχνεύεται διά γυμνού οφθαλμού -είναι ο πρώτος τέτοιος ιός, όλοι οι υπόλοιποι διακρίνονται να περπατάνε αμέριμνοι σε επιφάνειες-, από την άλλην έχουμε την κυρία να λέει ότι ένιωσε τον ιό να μπαίνει στο σώμα της, λες και είναι γαριδάκι και της έκατσε στον λαιμό.

Πόσος ακόμη ψεκασμός; Πόσος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:49

Δεν υπάρχει καμμιά συνωμοσία. Υπάρχουν συμπτώματα που αναφέρονται από άτομα, που είναι υποκειμενικά συμπτώματα στην καλύτερη και αληθινές ενοχλήσεις στην χειρότερη, που είναι όλα συμπτώματα που είναι λογικό να οφείλονται σε παρατεταμένη αεργία, ακινησία, καθισιό και έλλειψη γυμναστικής, απουσία κοινωνικών επαφών, πολλές ώρες σε υπολογιστή ακόμη και για δουλειές που δεν ίσχυε αυτό, κακή διατροφή, μάσκες παντού, άγχος, κατάθλιψη και αρνητική ψυχολογία από την καραντίνα και τον συνεχή βομβαρδισμό κακών ειδήσεων και τρόμου από τα ΜΜΕ.

Τα υπόλοιπα που λες δεν υπάρχουν. Ούτε τόνοι μελάνης χύνονται ούτε χιλιάδες ειδικοί ασχολούνται. Είναι ένα θέμα που συζητιέται, όπως κάθε νέο φαινόμενο, που δεν έχει καταλήξει ακόμα σε στέρεα συμπεράσματα και που φυσικά τα μήντια μεγαλοποιούν και υπερπροβάλλουν.

Και επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμμιά σχέση με σοβαρά κουσούρια που αφήνουν ιογενείς λοιμώξεις. Είναι παροδικές μικροενοχλήσεις στην χειρότερη περίπτωση, ακόμη κι αν οφείλονται σε covid και όχι στις καραντίνες και την κατάσταση που βιώνουμε.

Αν ρωτήσεις 10.000 άτομα στο εντελώς τυχαίο αν ένιωσαν κάποιο απ' αυτά τα συμπτώματα τις τελευταίες 10 μέρες, και τα 10.000 άτομα θα σου έλεγαν «ναι» τουλάχιστον σε ένα σύμπτωμα. Βασικά αυτό θα συνέβαινε και προ κορωνοϊού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”