!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθεροι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ελεύθεροι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine »

Σουβλίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2018, 21:19 Επίσης, αν γνωρίζει να μας πει κάποιος στο αλλο που ρώτησα, αυτούς τους "οκτώ" τελικά, τους ξέχασε ο Έρντο, τους χάσαμε εμείς, πού βρίσκονται?
(απορία που συνάντησα σε άλλο σάιτ βασικά και με βάζει σε σκέψεις σε σχέση με άλλα γεγονότα)
Τους είχαν στο Ολυμπιακό χωριό φρουρούμενους. Οταν πηραν άσυλο τους έχουν πάλι κρυμένους κάπου στην πόλη υποθέτω με φρουρά, μακριά απο δημοσιότητα. Η ΜΙΤ τους ψαχνει λογικά, αν δολοφονηθουν ή απαχθούν το ρεζιλίκι Οτσαλάν θα είναι αξιοπρεπής επίδοση της ελληνικης πολιτείας μπροστά σε αυτό. Το λογικό είναι να τους στείλουν σταδιακά σε χώρα της αρεσκείας τους μυστικά με άλλα στοιχεία και κατόπιν συνενόησης με τις αρχές της χώρας αυτής.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 21:00
George_V έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:28
foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:23 Υπό την προϋπόθεση ότι δε θα σύρεις τη χώρα σου σε 6 μήνες διπλωματικού μαραθωνίου αν βρεθείς απέξω.

Παρομοίως είναι perfectly OK να κοιμηθείς στη σκοπιά αν δε σου γίνει έφοδος.
Εχμ... Δεν ειναι ακριβως perfectly OK.

Ποιος σου εγγυαται εσενα οτι ενω εσυ κοιμοσουν δεν μπηκαν μεσα 10 Ρουβικωνες και πηραν 20 αντιαρματικα?
Ναι ενταξει :)
Πες το αυτο στο στρατοδικειο εαν γινει η στραβη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Εγώ πάντως θα ήθελα να τους δω λαιβ ζωντανούς και επι ελληνικού εδάφους, διαφορετικά θα σκέπτομαι άλλα πράγματα
(τους δικούς μας ξερω γω μας τους έδειχναν πότε πότε, έστω και σε καρέ έστω και σε φωτος)
Τί να πω..

Τώρα για το θέμα των μουφτήδων, των τροπολογιών κτλ, καλό θα είναι κάποιος που κατέχει καλύτερα και τα νομικά και τα εκκλησιαστικά να μας πει δυο πράγματα παραπάνω

Αναρωτιέμαι όμως, πόσο να χάρηκαν εκεί στα σχολεία που έχει ιδρύσει ο Γκιουλέν στην Θράκη με την είδηση?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:05 Για πολύ καλή τους τύχη βέβαια αποκλείεται να πάθουν κάτι λόγω της πολιτικής διάστασης που πήρε το θέμα και μάλιστα μπορεί να βγούνε και κερδισμένοι.
για πολύ καλή τους τύχη η κρατούσα κουλτούρα επιβάλει να θεωρείται ντεφακτο αθώος ένας ανίκανος αρχιμαλάκας με άλλοθι την τρυφερή νιότη των 44 χρόνων και παιδιά δυο άντρες επαγγελματίες στρατιωτικοί
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Η κρατούσα κουλτούρα (ορισμένων τέλος πάντων) επιβάλει να το βουλώνει κανείς όταν δεν γνωρίζει τί έχει γίνει.
Ντε φάκτο αθώος είναι μόνο Ένας.
Όσοι έχετε απωθημένα με την ελληνικη νοοτροπία (κι εγώ έχω και ακόμη περισσότερο από κάποιους από εσάς γιατί εγώ είμαι ακόμα ΕΔΩ και τα ζω) να κρατιέστε λιγουλάκι, για την κακομοίρα τη μάνα σας τέλος πάντων αν όχι για τίποτα άλλο...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 21:45
foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:05 Για πολύ καλή τους τύχη βέβαια αποκλείεται να πάθουν κάτι λόγω της πολιτικής διάστασης που πήρε το θέμα και μάλιστα μπορεί να βγούνε και κερδισμένοι.
για πολύ καλή τους τύχη η κρατούσα κουλτούρα επιβάλει να θεωρείται ντεφακτο αθώος ένας ανίκανος αρχιμαλάκας με άλλοθι την τρυφερή νιότη των 44 χρόνων και παιδιά δυο άντρες επαγγελματίες στρατιωτικοί
Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει χώρες να κακομεταχειρίζονται τους στρατιωτικούς τους όταν γυρίζουν από αιχμαλωσία σε άλλη χώρα.
Ποια χώρα ΔΕΝ έχει αυτή την κουλτούρα τέλος πάντων, πείτε κανένα παράδειγμα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

σωστά, οτιδήποτε λιγότερο από τιμητικό άγημα θα ήταν απαράδεκτο για τους ηρωικούς pows

βολευτείτε, λοιπόν, με ανάληψη πολιτικής ευθύνης
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:03
Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει χώρες να κακομεταχειρίζονται τους στρατιωτικούς τους όταν γυρίζουν από αιχμαλωσία σε άλλη χώρα.
Τουρκια όταν το pkk είχε πιάσει κάτι τούρκους στρατιώτες για μήνες τους απελευθέρωσε ως δείγμα καλής θέλησης και με το που επέστρεψαν πέρασαν στρατοδικειο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:08 σωστά, οτιδήποτε λιγότερο από τιμητικό άγημα θα ήταν απαράδεκτο για τους ηρωικούς pows

Καλά το τιμητικό άγημα ήταν για να κάνει το κομμάτι του ο Παναής. Αλλά αν δεν μάθουμε ακριβώς τι έγινε δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα ευθυνών.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

hades έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:09
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:03
Τουρκια όταν το pkk είχε πιάσει κάτι τούρκους στρατιώτες για μήνες τους απελευθέρωσε ως δείγμα καλής θέλησης και με το που επέστρεψαν πέρασαν στρατοδικειο
Α για τέτοιες κατηγορίες χωρών μιλάμε;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:08 σωστά, οτιδήποτε λιγότερο από τιμητικό άγημα θα ήταν απαράδεκτο για τους ηρωικούς pows

Προς τι ο σαρκασμός αγαπητέ, εύλογη η ερώτηση μου. Καταδικάζεις μια κουλτούρα, να μη δω τι αντιπαραθέτεις ως πρότυπο;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Λοιπόν τι αποφανθήκαμε, μήπως ήταν καλύτερα για αυτούς στην ψειρού;
the end
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:12

Προς τι ο σαρκασμός αγαπητέ, εύλογη η ερώτηση μου. Καταδικάζεις μια κουλτούρα, να μη δω τι αντιπαραθέτεις ως πρότυπο;
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:11
hades έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:09 Τουρκια όταν το pkk είχε πιάσει κάτι τούρκους στρατιώτες για μήνες τους απελευθέρωσε ως δείγμα καλής θέλησης και με το που επέστρεψαν πέρασαν στρατοδικειο
Α για τέτοιες κατηγορίες χωρών μιλάμε;
ότι ετοιμαζόμουν να του γράψω ιτς εη τραπ :lol:

δεν χρειάζομαι παράδειγμα, γνωρίζω τι έπεται αν παίξει μαλακία εκεί που γίνεται σαην οφφ με υπογραφή μου
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Λοιπόν ΕΔΕ έχει γίνει το πόρισμα φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί Χαρηκα που επέστρεψαν αλλά ο μαυροβασιλης έχει δίκιο δεν είναι για παρατες το πράγμα
Το θετικό είναι ότι αν ξαναγίνει παρόμοια φάση οι δικοί μας δεν θα το συζητήσουν αυτή την φορά
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”