Τους είχαν στο Ολυμπιακό χωριό φρουρούμενους. Οταν πηραν άσυλο τους έχουν πάλι κρυμένους κάπου στην πόλη υποθέτω με φρουρά, μακριά απο δημοσιότητα. Η ΜΙΤ τους ψαχνει λογικά, αν δολοφονηθουν ή απαχθούν το ρεζιλίκι Οτσαλάν θα είναι αξιοπρεπής επίδοση της ελληνικης πολιτείας μπροστά σε αυτό. Το λογικό είναι να τους στείλουν σταδιακά σε χώρα της αρεσκείας τους μυστικά με άλλα στοιχεία και κατόπιν συνενόησης με τις αρχές της χώρας αυτής.Σουβλίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2018, 21:19 Επίσης, αν γνωρίζει να μας πει κάποιος στο αλλο που ρώτησα, αυτούς τους "οκτώ" τελικά, τους ξέχασε ο Έρντο, τους χάσαμε εμείς, πού βρίσκονται?
(απορία που συνάντησα σε άλλο σάιτ βασικά και με βάζει σε σκέψεις σε σχέση με άλλα γεγονότα)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελεύθεροι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ελεύθεροι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πες το αυτο στο στρατοδικειο εαν γινει η στραβη.foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 21:00Ναι ενταξειGeorge_V έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:28Εχμ... Δεν ειναι ακριβως perfectly OK.foscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:23 Υπό την προϋπόθεση ότι δε θα σύρεις τη χώρα σου σε 6 μήνες διπλωματικού μαραθωνίου αν βρεθείς απέξω.
Παρομοίως είναι perfectly OK να κοιμηθείς στη σκοπιά αν δε σου γίνει έφοδος.
Ποιος σου εγγυαται εσενα οτι ενω εσυ κοιμοσουν δεν μπηκαν μεσα 10 Ρουβικωνες και πηραν 20 αντιαρματικα?![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ πάντως θα ήθελα να τους δω λαιβ ζωντανούς και επι ελληνικού εδάφους, διαφορετικά θα σκέπτομαι άλλα πράγματα
(τους δικούς μας ξερω γω μας τους έδειχναν πότε πότε, έστω και σε καρέ έστω και σε φωτος)
Τί να πω..
Τώρα για το θέμα των μουφτήδων, των τροπολογιών κτλ, καλό θα είναι κάποιος που κατέχει καλύτερα και τα νομικά και τα εκκλησιαστικά να μας πει δυο πράγματα παραπάνω
Αναρωτιέμαι όμως, πόσο να χάρηκαν εκεί στα σχολεία που έχει ιδρύσει ο Γκιουλέν στην Θράκη με την είδηση?
(τους δικούς μας ξερω γω μας τους έδειχναν πότε πότε, έστω και σε καρέ έστω και σε φωτος)
Τί να πω..
Τώρα για το θέμα των μουφτήδων, των τροπολογιών κτλ, καλό θα είναι κάποιος που κατέχει καλύτερα και τα νομικά και τα εκκλησιαστικά να μας πει δυο πράγματα παραπάνω
Αναρωτιέμαι όμως, πόσο να χάρηκαν εκεί στα σχολεία που έχει ιδρύσει ο Γκιουλέν στην Θράκη με την είδηση?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Μαυροβασίλης
για πολύ καλή τους τύχη η κρατούσα κουλτούρα επιβάλει να θεωρείται ντεφακτο αθώος ένας ανίκανος αρχιμαλάκας με άλλοθι την τρυφερή νιότη των 44 χρόνων και παιδιά δυο άντρες επαγγελματίες στρατιωτικοίfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:05 Για πολύ καλή τους τύχη βέβαια αποκλείεται να πάθουν κάτι λόγω της πολιτικής διάστασης που πήρε το θέμα και μάλιστα μπορεί να βγούνε και κερδισμένοι.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Η κρατούσα κουλτούρα (ορισμένων τέλος πάντων) επιβάλει να το βουλώνει κανείς όταν δεν γνωρίζει τί έχει γίνει.
Ντε φάκτο αθώος είναι μόνο Ένας.
Όσοι έχετε απωθημένα με την ελληνικη νοοτροπία (κι εγώ έχω και ακόμη περισσότερο από κάποιους από εσάς γιατί εγώ είμαι ακόμα ΕΔΩ και τα ζω) να κρατιέστε λιγουλάκι, για την κακομοίρα τη μάνα σας τέλος πάντων αν όχι για τίποτα άλλο...
Ντε φάκτο αθώος είναι μόνο Ένας.
Όσοι έχετε απωθημένα με την ελληνικη νοοτροπία (κι εγώ έχω και ακόμη περισσότερο από κάποιους από εσάς γιατί εγώ είμαι ακόμα ΕΔΩ και τα ζω) να κρατιέστε λιγουλάκι, για την κακομοίρα τη μάνα σας τέλος πάντων αν όχι για τίποτα άλλο...
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει χώρες να κακομεταχειρίζονται τους στρατιωτικούς τους όταν γυρίζουν από αιχμαλωσία σε άλλη χώρα.Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 21:45για πολύ καλή τους τύχη η κρατούσα κουλτούρα επιβάλει να θεωρείται ντεφακτο αθώος ένας ανίκανος αρχιμαλάκας με άλλοθι την τρυφερή νιότη των 44 χρόνων και παιδιά δυο άντρες επαγγελματίες στρατιωτικοίfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:05 Για πολύ καλή τους τύχη βέβαια αποκλείεται να πάθουν κάτι λόγω της πολιτικής διάστασης που πήρε το θέμα και μάλιστα μπορεί να βγούνε και κερδισμένοι.
Ποια χώρα ΔΕΝ έχει αυτή την κουλτούρα τέλος πάντων, πείτε κανένα παράδειγμα.
- Μαυροβασίλης
σωστά, οτιδήποτε λιγότερο από τιμητικό άγημα θα ήταν απαράδεκτο για τους ηρωικούς pows
βολευτείτε, λοιπόν, με ανάληψη πολιτικής ευθύνης
Τουρκια όταν το pkk είχε πιάσει κάτι τούρκους στρατιώτες για μήνες τους απελευθέρωσε ως δείγμα καλής θέλησης και με το που επέστρεψαν πέρασαν στρατοδικειοDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:03Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει χώρες να κακομεταχειρίζονται τους στρατιωτικούς τους όταν γυρίζουν από αιχμαλωσία σε άλλη χώρα.Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 21:45για πολύ καλή τους τύχη η κρατούσα κουλτούρα επιβάλει να θεωρείται ντεφακτο αθώος ένας ανίκανος αρχιμαλάκας με άλλοθι την τρυφερή νιότη των 44 χρόνων και παιδιά δυο άντρες επαγγελματίες στρατιωτικοίfoscilis έγραψε: 15 Αύγ 2018, 20:05 Για πολύ καλή τους τύχη βέβαια αποκλείεται να πάθουν κάτι λόγω της πολιτικής διάστασης που πήρε το θέμα και μάλιστα μπορεί να βγούνε και κερδισμένοι.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Otto Weininger
Καλά το τιμητικό άγημα ήταν για να κάνει το κομμάτι του ο Παναής. Αλλά αν δεν μάθουμε ακριβώς τι έγινε δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα ευθυνών.Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:08 σωστά, οτιδήποτε λιγότερο από τιμητικό άγημα θα ήταν απαράδεκτο για τους ηρωικούς pows
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Α για τέτοιες κατηγορίες χωρών μιλάμε;hades έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:09Τουρκια όταν το pkk είχε πιάσει κάτι τούρκους στρατιώτες για μήνες τους απελευθέρωσε ως δείγμα καλής θέλησης και με το που επέστρεψαν πέρασαν στρατοδικειοDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:03Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει χώρες να κακομεταχειρίζονται τους στρατιωτικούς τους όταν γυρίζουν από αιχμαλωσία σε άλλη χώρα.Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 21:45
για πολύ καλή τους τύχη η κρατούσα κουλτούρα επιβάλει να θεωρείται ντεφακτο αθώος ένας ανίκανος αρχιμαλάκας με άλλοθι την τρυφερή νιότη των 44 χρόνων και παιδιά δυο άντρες επαγγελματίες στρατιωτικοί
- Dwarven Blacksmith
Προς τι ο σαρκασμός αγαπητέ, εύλογη η ερώτηση μου. Καταδικάζεις μια κουλτούρα, να μη δω τι αντιπαραθέτεις ως πρότυπο;Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:08 σωστά, οτιδήποτε λιγότερο από τιμητικό άγημα θα ήταν απαράδεκτο για τους ηρωικούς pows
Λοιπόν τι αποφανθήκαμε, μήπως ήταν καλύτερα για αυτούς στην ψειρού;
the end
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:12Προς τι ο σαρκασμός αγαπητέ, εύλογη η ερώτηση μου. Καταδικάζεις μια κουλτούρα, να μη δω τι αντιπαραθέτεις ως πρότυπο;Μαυροβασίλης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:08 σωστά, οτιδήποτε λιγότερο από τιμητικό άγημα θα ήταν απαράδεκτο για τους ηρωικούς pows
- Μαυροβασίλης
ότι ετοιμαζόμουν να του γράψω ιτς εη τραπDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:11Α για τέτοιες κατηγορίες χωρών μιλάμε;hades έγραψε: 15 Αύγ 2018, 22:09 Τουρκια όταν το pkk είχε πιάσει κάτι τούρκους στρατιώτες για μήνες τους απελευθέρωσε ως δείγμα καλής θέλησης και με το που επέστρεψαν πέρασαν στρατοδικειο
δεν χρειάζομαι παράδειγμα, γνωρίζω τι έπεται αν παίξει μαλακία εκεί που γίνεται σαην οφφ με υπογραφή μου
Λοιπόν ΕΔΕ έχει γίνει το πόρισμα φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί Χαρηκα που επέστρεψαν αλλά ο μαυροβασιλης έχει δίκιο δεν είναι για παρατες το πράγμα
Το θετικό είναι ότι αν ξαναγίνει παρόμοια φάση οι δικοί μας δεν θα το συζητήσουν αυτή την φορά
Το θετικό είναι ότι αν ξαναγίνει παρόμοια φάση οι δικοί μας δεν θα το συζητήσουν αυτή την φορά
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 12 Απαντήσεις