αμα έχει στο ιστορικό του φασαριες στους εργοδότες χωρίς λόγο, οχιvatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:20Όχι, αλλά αν έχει συνδικαλιστικό παρελθόν, θα τον προσλάβεις;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:18οι δικαιολογίες του τύπου δεν τον ήθελαν οι χουλιγκαν της ομάδας δεν αλλάζουν την νομική πραγματικότηταLeporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:55 Ακυρώνει την πρόσληψη γιά να μη χάσει τους φιλάθλους του. Οι φίλαθλοι πληρώνουν γιά να υπάρχει ο Πανιώνιος.
Ο νόμος είναι ξεκάθαρος:δεν δικαιούται κάνεις να προβαίνει σε διακρίσεις λόγω πολιτικών πεποιθησεων
Αν εμένα έρθει και μου ζητήσει να δουλέψει κάποιος που ψηφίζει ΚΚΕ έχω δικαίωμα να του πω όχι γιατί είσαι κουμμουνι και να βγάλω και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;
- metaxoskolikas
Re: Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;
- blackpaint
Μπορω ομως να προσλαβω εναν υπερβαρο ανθρωπο σαν υπαλληλο, και να του υποσχεθω προαγωγη οταν γινει φετες, και οταν γινει φετες και φυσικα ειναι καλος στη δουλεια του να τον κανω μανατζερ με φωτο πριν και μετα. Αυτο ειναι ενα ασσετ. Τοσο κακοι μπιζνεσμεν ειστε;Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:34Είμαι ο ίδιος υπέρβαρος. Δεν μου πέρασε όμως από το μυαλό να πάω σε γυμναστήριο να βρώ δουλειά.
ναζισμός και σταλινισμός είναι το ίδιοblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:31οι περισσοτερες κοινωνιες δηλαδη, αλλα κι απο αυτες που τον βιωσαν, ουτε καν ολες. Μαλλον αυτες που συμμαχησαν με τους ναζι και μετα τις κατελαβε ο Σταλιν και τους περιποιηθηκε καταλληλως.Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:24οι κοινωνίες που δεν βίωσαν τον υπαρκτόblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:23
Οχι φυσικα, γιατι δεν ειναι το ιδιο, οσο και να κοπανιεσαι, η κοινωνια δε σοκαρεται οταν καποιος κανει δηλωσεις υπερ του κομμουνισμου. Πηξε.
ποτέ ξανά!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- wooded glade
Συζητάμε για το θέμα των παρανόμων κομμάτων.vatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:17Σοβαρά τώρα, θα πιάσουμε το θέμα της νομιμοποίησης του ΚΚΕ σε νήμα για την Παπαχρήστου;wooded glade έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:15Ναι ; Τι θα κάνατε στο κανταφικό καθεστώς Ανδρέα ; Για πες. Θα του κάνατε αέρα ;vatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:11
Φίλε Γούντεντ, είσαι στην ενότητα της Πολιτικής, κράτησε τα επιτυχημένα προγνωστικά για την ενότητα των Αθλητικών![]()
Εδώ τώρα με την αστικιά τάξη-αναχώματα να έχουν γίνει ρομπ ντε ρομπ απ' άκρου εις άκρον έχετε εξαφανιστεί στα κότερα και δεν κάνετε κιχ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:37Μπορω ομως να προσλαβω εναν υπερβαρο ανθρωπο σαν υπαλληλο, και να του υποσχεθω προαγωγη οταν γινει φετες, και οταν γινει φετες και φυσικα ειναι καλος στη δουλεια του να τον κανω μανατζερ με φωτο πριν και μετα. Αυτο ειναι ενα ασσετ. Τοσο κακοι μπιζνεσμεν ειστε;
νόμιζες θα ξφύγεις λέπο
από τον SJW του πχόρουμ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- metaxoskolikas
Δεν ισχύουν αυτά που λες.Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:21Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος, παρασυρόμενος από τις εταιρείες που έχω υπ'όψη μου. Εχεις οίκο μόδας. Το να βάλεις Διευθυντή κάποιον ανοικτά ομοφυλόφιλο παρέχει κάποια πλεονεκτήματα. Το ίδιο αν έχεις ξενοδοχείο στην Μύκονο.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:10Κανεις μεγαλοοοο λαθος. Εαν ειχες επιχειρηση με καλλυντικα πχ, μια τρανς (και οχι "τραβεστι" διευθυντρια πωλησεων θα μπορουσε να ειναι πολυ μεγαλο ασσετ.Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:00]Ξέχασα να το βάλω κι'αυτό στα παραδείγματά μου. Προφανώς δεν θα προσλάμβανες τραβεστί Διευθυντή Πωλήσεων. Ούτε μπορεί τραβεστί να γίνει παπάς.
Αλλο λιγότερο εξεζητημένο: Εχεις Γυμναστήριο. Υπάρχει περίπτωση να προσλάβεις γιά Διευθυντή κάποιον υπέρβαρο;
Τέλος πάντων, νομίζω ότι ειδκά το θέμα Γιαντζόγλου και Κατίδη να απαντήθηκε εντελώς. Ειδικά ο Κατίδης, θα μπορούσε να κοιτάξει γιά κάποια άλλη ομάδα, όπου ο χαιρετισμός του δεν θα ήταν τόσο αποκρουστικός, όπως π.χ. Αρης, Παναθηναϊκός κ.λ.π.
θα ισχυαν εάν δεν υπήρχε ο νόμος που απαγορεύει τις διακρίσεις λόγω πολιτικών πεποιθησεων
δεν επιτρέπεται από τον νόμο να λαμβάνεις τις πολιτικές πεποιθήσεις σαν προσόν η μειονέκτημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 15 Αύγ 2018, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η άποψη της κοινωνίας έχει γραμμένους τους αντιφα και βλέπει πλέον τον πολιτικαλκορεκτισμό ως μία γραφειοκρατικής φύσεως βαρετή διαδικασία, την οποία μπορεί να παρακάμψει.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:34Η άποψη της κοινωνίας αποτυπωνεται με βάση το δημοκρατικο πολιτευμα στην καλπηblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:16σου απαντησα κι εγω και αλλοι, και το ιντυ συμφωνει πως ο ουρανος ειναι μπλε και η κοινωνια συμφωνει πως οι ρατσιστες δεν πρεπει να παιρνουν βημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:12
Να υποθέσω ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας βρίσκει ελκυστικές τις ανακοινώσεις του ίντυ;
Και η κοινωνία δίνει τα τελευταία 6 χρόνια βήμα στη χρυσή αυγη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- metaxoskolikas
Η ερώτηση στον τίτλο του τοπικ είναι αν απαγορεύεται η ψήφος στην χαNameless Ghoul έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:22To "ναι" ήταν στην ερώτησή σου αν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα. Νιώσε.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:56απαγορεύεται να ψηφίζεις κόμματα που συμμετέχουν νόμιμα στις εκλογές και βρίσκονται στο κοινοβούλιο;Nameless Ghoul έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:08 Ναι, και γι'αυτό ακριβώς οι ακροδεξιές ιδεολογίες βρίσκονται στο περιθώριο που τους αρμόζει.
Αν ΔΕΝ είχαμε δημοκρατία, δεν θα επιτρεπόταν να τις φτύνει κανείς ατιμωρητί.
που τα χεις διαβάσει αυτά;
Μας λες και μας να μάθουμε;
Πώς υπάρχει δημοκρατία όταν γίνονται διακρίσεις στην επαγγελματική ζωή με βάση τις πολιτικές προτιμήσεις κάποιου;
Δεν είναι σοβαρός λόγος γιά μη πρόσληψη αν πιστεύω ότι θα μου κάνει ζημιά στις business; Σοβαρά μιλάς;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:32μόνο που ο νόμος δε σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις με βαση τις νομιμες πολιτικές προτιμήσεις του υποψηφιου. Διαφορετικά δε θα υπήρχε ο νόμος αυτός και θα έκανε ο καθένας οποία διάκριση ήθελε στους υποψήφιους για προσληψη. δεν ακυρώνεται ο νόμος όπως νομίζεις με τη δικαιολογια ότι ο υποψήφιος διευθυντής με αυτές τις πολιτικές πεποιθήσεις δε θα σου φανεί ωφελιμος
Оντως δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αρα λες ότι ο ιδιοκτήτης του mini market είναι αποδεκτό να έχει επαγγελματικές επιπτώσεις λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων, όχι όμως και όποιος έχει εξαρτημένη εργασία;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:32έχεις δικαίωμα να πας να αγοράσεις απ όποιον θέλεις, δεν είναι το ίδιο πράγμα με την περίπτωση των υποψηφίων για μια θεση
Αυτό, ποιός νόμος το απαγορεύει;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:32αυτό που δεν επιτρέπεται στην περίπτωση του περίπτερα είναι να πας απέξω και να λες "μην ψωνίζετε απ αυτόν, είναι χρυσαυγιτης"
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
καμμια, ως αριστερος εισαι οτι περιμενα, ρατσιστης του χειριστου ειδους.Βρίσκεις κάποια αντίφαση ανάμεσα στη συμφωνία μου για αποκλεισμό της Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για τις ρατσιστικές πεποιθήσεις της και τη συμφωνία μου με την απόφαση του Πανιωνίου για άρνηση της πρόσληψης του Γιατζόγλου για τον ίδιο λόγο;
- metaxoskolikas
δεν με αφορά το αν σοκαρεται η οχι η κοινωνιαblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:23Οχι φυσικα, γιατι δεν ειναι το ιδιο, οσο και να κοπανιεσαι, η κοινωνια δε σοκαρεται οταν καποιος κανει δηλωσεις υπερ του κομμουνισμου. Πηξε.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:18
Αν εμένα έρθει και μου ζητήσει να δουλέψει κάποιος που ψηφίζει ΚΚΕ έχω δικαίωμα να του πω όχι γιατί είσαι κουμμουνι και να βγάλω και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;
Ο νομος και τα ατομικά δικαιώματα είναι ίδια και για τους ψηφοφόρους της χα και για τους ψηφοφόρους του κκε
Έχεις την εντύπωση ότι οι αντιφά στον επαγγελματικό τους χώρο δηλώνουν αυτά που γράφουν στο φόρουμ;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:42
Η ερώτηση στον τίτλο του τοπικ είναι αν απαγορεύεται η ψήφος στην χα
Πώς υπάρχει δημοκρατία όταν γίνονται διακρίσεις στην επαγγελματική ζωή με βάση τις πολιτικές προτιμήσεις κάποιου;
Και δεν εννοώ τους μκοτζήδες αλλά τους υπόλοιπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
καμια σχεση με sjw, εισαι υπερβαρος και πας σ ενα γυμναστηριο και συναντας τον διευθυντη και ειναι φετες και σου δειχνει πως ηταν πριν δουλεψει εκει (200 κιλα καθαρο λιπος) και πως εγινε μετα. Θες λιγο απο αυτο. Αγοραζεις συνδρομη. ΚΕΡΔΟΣ.Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:39blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:37Μπορω ομως να προσλαβω εναν υπερβαρο ανθρωπο σαν υπαλληλο, και να του υποσχεθω προαγωγη οταν γινει φετες, και οταν γινει φετες και φυσικα ειναι καλος στη δουλεια του να τον κανω μανατζερ με φωτο πριν και μετα. Αυτο ειναι ενα ασσετ. Τοσο κακοι μπιζνεσμεν ειστε;Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:34 Είμαι ο ίδιος υπέρβαρος. Δεν μου πέρασε όμως από το μυαλό να πάω σε γυμναστήριο να βρώ δουλειά.![]()
![]()
![]()
νόμιζες θα ξφύγεις λέπο
από τον SJW του πχόρουμ![]()
βτγ δεν ειμαι social justice warrior, social justice healer ειμαι
-
Nameless Ghoul
Και; Στις άλλες ερωτήσεις που κάνεις δεν επιτρέπεται να απαντάμε;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:42Η ερώτηση στον τίτλο του τοπικ είναι αν απαγορεύεται η ψήφος στην χαNameless Ghoul έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:22To "ναι" ήταν στην ερώτησή σου αν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα. Νιώσε.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:56
απαγορεύεται να ψηφίζεις κόμματα που συμμετέχουν νόμιμα στις εκλογές και βρίσκονται στο κοινοβούλιο;
που τα χεις διαβάσει αυτά;
Μας λες και μας να μάθουμε;
Αν ο "κάποιος" είναι ακροδεξιός υπάνθρωπος, άνετα, μια χαρά γίνεται να υπάρχει.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:42 Πώς υπάρχει δημοκρατία όταν γίνονται διακρίσεις στην επαγγελματική ζωή με βάση τις πολιτικές προτιμήσεις κάποιου;
Spoiler
Πήξε.
αυτό μου θυμίζει κάτι πειραγμένες φώτο πριν και μετάblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:46καμια σχεση με sjw, εισαι υπερβαρος και πας σ ενα γυμναστηριο και συναντας τον διευθυντη και ειναι φετες και σου δειχνει πως ηταν πριν δουλεψει εκει (200 κιλα καθαρο λιπος) και πως εγινε μετα. Θες λιγο απο αυτο. Αγοραζεις συνδρομη. ΚΕΡΔΟΣ.Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:39blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:37
Μπορω ομως να προσλαβω εναν υπερβαρο ανθρωπο σαν υπαλληλο, και να του υποσχεθω προαγωγη οταν γινει φετες, και οταν γινει φετες και φυσικα ειναι καλος στη δουλεια του να τον κανω μανατζερ με φωτο πριν και μετα. Αυτο ειναι ενα ασσετ. Τοσο κακοι μπιζνεσμεν ειστε;![]()
![]()
![]()
νόμιζες θα ξφύγεις λέπο
από τον SJW του πχόρουμ![]()
βτγ δεν ειμαι social justice warrior, social justice healer ειμαι![]()
η επιχείρηση κάνει αυτό που περιγράφεις με ΠΕΛΑΤΕΣ της
όχι με το προσωπικό της
το οποίο θα πληρώνει για να γυμνάζετε δηλαδή
τα έχεις μπερδέψει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις