!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Re: Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

vatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:20
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:18
Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:55 Ακυρώνει την πρόσληψη γιά να μη χάσει τους φιλάθλους του. Οι φίλαθλοι πληρώνουν γιά να υπάρχει ο Πανιώνιος.
οι δικαιολογίες του τύπου δεν τον ήθελαν οι χουλιγκαν της ομάδας δεν αλλάζουν την νομική πραγματικότητα
Ο νόμος είναι ξεκάθαρος:δεν δικαιούται κάνεις να προβαίνει σε διακρίσεις λόγω πολιτικών πεποιθησεων

Αν εμένα έρθει και μου ζητήσει να δουλέψει κάποιος που ψηφίζει ΚΚΕ έχω δικαίωμα να του πω όχι γιατί είσαι κουμμουνι και να βγάλω και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;
Όχι, αλλά αν έχει συνδικαλιστικό παρελθόν, θα τον προσλάβεις;
αμα έχει στο ιστορικό του φασαριες στους εργοδότες χωρίς λόγο, οχι
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:34
Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:23
Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:21Αλλο λιγότερο εξεζητημένο: Εχεις Γυμναστήριο. Υπάρχει περίπτωση να προσλάβεις γιά Διευθυντή κάποιον υπέρβαρο;
χοντροφοβικός ντιτέκτιντ

μπλακιιιιιιιιι
Είμαι ο ίδιος υπέρβαρος. Δεν μου πέρασε όμως από το μυαλό να πάω σε γυμναστήριο να βρώ δουλειά.
Μπορω ομως να προσλαβω εναν υπερβαρο ανθρωπο σαν υπαλληλο, και να του υποσχεθω προαγωγη οταν γινει φετες, και οταν γινει φετες και φυσικα ειναι καλος στη δουλεια του να τον κανω μανατζερ με φωτο πριν και μετα. Αυτο ειναι ενα ασσετ. Τοσο κακοι μπιζνεσμεν ειστε;
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:31
Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:24
blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:23

Οχι φυσικα, γιατι δεν ειναι το ιδιο, οσο και να κοπανιεσαι, η κοινωνια δε σοκαρεται οταν καποιος κανει δηλωσεις υπερ του κομμουνισμου. Πηξε.
οι κοινωνίες που δεν βίωσαν τον υπαρκτό
οι περισσοτερες κοινωνιες δηλαδη, αλλα κι απο αυτες που τον βιωσαν, ουτε καν ολες. Μαλλον αυτες που συμμαχησαν με τους ναζι και μετα τις κατελαβε ο Σταλιν και τους περιποιηθηκε καταλληλως.
ναζισμός και σταλινισμός είναι το ίδιο

ποτέ ξανά!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

vatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:17
wooded glade έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:15
vatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:11

Φίλε Γούντεντ, είσαι στην ενότητα της Πολιτικής, κράτησε τα επιτυχημένα προγνωστικά για την ενότητα των Αθλητικών :)
Ναι ; Τι θα κάνατε στο κανταφικό καθεστώς Ανδρέα ; Για πες. Θα του κάνατε αέρα ;
Εδώ τώρα με την αστικιά τάξη-αναχώματα να έχουν γίνει ρομπ ντε ρομπ απ' άκρου εις άκρον έχετε εξαφανιστεί στα κότερα και δεν κάνετε κιχ.
Σοβαρά τώρα, θα πιάσουμε το θέμα της νομιμοποίησης του ΚΚΕ σε νήμα για την Παπαχρήστου;
Συζητάμε για το θέμα των παρανόμων κομμάτων.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:37
Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:34
Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:23χοντροφοβικός ντιτέκτιντ

μπλακιιιιιιιιι
Είμαι ο ίδιος υπέρβαρος. Δεν μου πέρασε όμως από το μυαλό να πάω σε γυμναστήριο να βρώ δουλειά.
Μπορω ομως να προσλαβω εναν υπερβαρο ανθρωπο σαν υπαλληλο, και να του υποσχεθω προαγωγη οταν γινει φετες, και οταν γινει φετες και φυσικα ειναι καλος στη δουλεια του να τον κανω μανατζερ με φωτο πριν και μετα. Αυτο ειναι ενα ασσετ. Τοσο κακοι μπιζνεσμεν ειστε;
:smt005: :smt005: :smt005:

νόμιζες θα ξφύγεις λέπο
από τον SJW του πχόρουμ :smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:21
blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:10
Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:00]Ξέχασα να το βάλω κι'αυτό στα παραδείγματά μου. Προφανώς δεν θα προσλάμβανες τραβεστί Διευθυντή Πωλήσεων. Ούτε μπορεί τραβεστί να γίνει παπάς.
Κανεις μεγαλοοοο λαθος. Εαν ειχες επιχειρηση με καλλυντικα πχ, μια τρανς (και οχι "τραβεστι" διευθυντρια πωλησεων θα μπορουσε να ειναι πολυ μεγαλο ασσετ.
Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος, παρασυρόμενος από τις εταιρείες που έχω υπ'όψη μου. Εχεις οίκο μόδας. Το να βάλεις Διευθυντή κάποιον ανοικτά ομοφυλόφιλο παρέχει κάποια πλεονεκτήματα. Το ίδιο αν έχεις ξενοδοχείο στην Μύκονο.

Αλλο λιγότερο εξεζητημένο: Εχεις Γυμναστήριο. Υπάρχει περίπτωση να προσλάβεις γιά Διευθυντή κάποιον υπέρβαρο;

Τέλος πάντων, νομίζω ότι ειδκά το θέμα Γιαντζόγλου και Κατίδη να απαντήθηκε εντελώς. Ειδικά ο Κατίδης, θα μπορούσε να κοιτάξει γιά κάποια άλλη ομάδα, όπου ο χαιρετισμός του δεν θα ήταν τόσο αποκρουστικός, όπως π.χ. Αρης, Παναθηναϊκός κ.λ.π.
Δεν ισχύουν αυτά που λες.
θα ισχυαν εάν δεν υπήρχε ο νόμος που απαγορεύει τις διακρίσεις λόγω πολιτικών πεποιθησεων
δεν επιτρέπεται από τον νόμο να λαμβάνεις τις πολιτικές πεποιθήσεις σαν προσόν η μειονέκτημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 15 Αύγ 2018, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:34
blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:12
Να υποθέσω ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας βρίσκει ελκυστικές τις ανακοινώσεις του ίντυ;
σου απαντησα κι εγω και αλλοι, και το ιντυ συμφωνει πως ο ουρανος ειναι μπλε και η κοινωνια συμφωνει πως οι ρατσιστες δεν πρεπει να παιρνουν βημα.
Η άποψη της κοινωνίας αποτυπωνεται με βάση το δημοκρατικο πολιτευμα στην καλπη
Και η κοινωνία δίνει τα τελευταία 6 χρόνια βήμα στη χρυσή αυγη
Η άποψη της κοινωνίας έχει γραμμένους τους αντιφα και βλέπει πλέον τον πολιτικαλκορεκτισμό ως μία γραφειοκρατικής φύσεως βαρετή διαδικασία, την οποία μπορεί να παρακάμψει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Nameless Ghoul έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:22
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:56
Nameless Ghoul έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:08 Ναι, και γι'αυτό ακριβώς οι ακροδεξιές ιδεολογίες βρίσκονται στο περιθώριο που τους αρμόζει.

Αν ΔΕΝ είχαμε δημοκρατία, δεν θα επιτρεπόταν να τις φτύνει κανείς ατιμωρητί.
απαγορεύεται να ψηφίζεις κόμματα που συμμετέχουν νόμιμα στις εκλογές και βρίσκονται στο κοινοβούλιο;

που τα χεις διαβάσει αυτά;
Μας λες και μας να μάθουμε;
To "ναι" ήταν στην ερώτησή σου αν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα. Νιώσε.
Η ερώτηση στον τίτλο του τοπικ είναι αν απαγορεύεται η ψήφος στην χα
Πώς υπάρχει δημοκρατία όταν γίνονται διακρίσεις στην επαγγελματική ζωή με βάση τις πολιτικές προτιμήσεις κάποιου;
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:32μόνο που ο νόμος δε σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις με βαση τις νομιμες πολιτικές προτιμήσεις του υποψηφιου. Διαφορετικά δε θα υπήρχε ο νόμος αυτός και θα έκανε ο καθένας οποία διάκριση ήθελε στους υποψήφιους για προσληψη. δεν ακυρώνεται ο νόμος όπως νομίζεις με τη δικαιολογια ότι ο υποψήφιος διευθυντής με αυτές τις πολιτικές πεποιθήσεις δε θα σου φανεί ωφελιμος
Δεν είναι σοβαρός λόγος γιά μη πρόσληψη αν πιστεύω ότι θα μου κάνει ζημιά στις business; Σοβαρά μιλάς;
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:32έχεις δικαίωμα να πας να αγοράσεις απ όποιον θέλεις, δεν είναι το ίδιο πράγμα με την περίπτωση των υποψηφίων για μια θεση
Оντως δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αρα λες ότι ο ιδιοκτήτης του mini market είναι αποδεκτό να έχει επαγγελματικές επιπτώσεις λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων, όχι όμως και όποιος έχει εξαρτημένη εργασία;
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:32αυτό που δεν επιτρέπεται στην περίπτωση του περίπτερα είναι να πας απέξω και να λες "μην ψωνίζετε απ αυτόν, είναι χρυσαυγιτης"
Αυτό, ποιός νόμος το απαγορεύει;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Βρίσκεις κάποια αντίφαση ανάμεσα στη συμφωνία μου για αποκλεισμό της Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για τις ρατσιστικές πεποιθήσεις της και τη συμφωνία μου με την απόφαση του Πανιωνίου για άρνηση της πρόσληψης του Γιατζόγλου για τον ίδιο λόγο;
καμμια, ως αριστερος εισαι οτι περιμενα, ρατσιστης του χειριστου ειδους.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:23
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:18
Αν εμένα έρθει και μου ζητήσει να δουλέψει κάποιος που ψηφίζει ΚΚΕ έχω δικαίωμα να του πω όχι γιατί είσαι κουμμουνι και να βγάλω και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;
Οχι φυσικα, γιατι δεν ειναι το ιδιο, οσο και να κοπανιεσαι, η κοινωνια δε σοκαρεται οταν καποιος κανει δηλωσεις υπερ του κομμουνισμου. Πηξε.
δεν με αφορά το αν σοκαρεται η οχι η κοινωνια
Ο νομος και τα ατομικά δικαιώματα είναι ίδια και για τους ψηφοφόρους της χα και για τους ψηφοφόρους του κκε
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:42
Πώς υπάρχει δημοκρατία όταν γίνονται διακρίσεις στην επαγγελματική ζωή με βάση τις πολιτικές προτιμήσεις κάποιου;
Έχεις την εντύπωση ότι οι αντιφά στον επαγγελματικό τους χώρο δηλώνουν αυτά που γράφουν στο φόρουμ; :lol:

Και δεν εννοώ τους μκοτζήδες αλλά τους υπόλοιπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:39
Leporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:34 Είμαι ο ίδιος υπέρβαρος. Δεν μου πέρασε όμως από το μυαλό να πάω σε γυμναστήριο να βρώ δουλειά.

νόμιζες θα ξφύγεις λέπο
καμια σχεση με sjw, εισαι υπερβαρος και πας σ ενα γυμναστηριο και συναντας τον διευθυντη και ειναι φετες και σου δειχνει πως ηταν πριν δουλεψει εκει (200 κιλα καθαρο λιπος) και πως εγινε μετα. Θες λιγο απο αυτο. Αγοραζεις συνδρομη. ΚΕΡΔΟΣ.

βτγ δεν ειμαι social justice warrior, social justice healer ειμαι :8)
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:42
Nameless Ghoul έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:22
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:56

απαγορεύεται να ψηφίζεις κόμματα που συμμετέχουν νόμιμα στις εκλογές και βρίσκονται στο κοινοβούλιο;

που τα χεις διαβάσει αυτά;
Μας λες και μας να μάθουμε;
To "ναι" ήταν στην ερώτησή σου αν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα. Νιώσε.
Και; Στις άλλες ερωτήσεις που κάνεις δεν επιτρέπεται να απαντάμε;
metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:42 Πώς υπάρχει δημοκρατία όταν γίνονται διακρίσεις στην επαγγελματική ζωή με βάση τις πολιτικές προτιμήσεις κάποιου;
Αν ο "κάποιος" είναι ακροδεξιός υπάνθρωπος, άνετα, μια χαρά γίνεται να υπάρχει.
Spoiler
Πήξε. :c020:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:46
Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:39

νόμιζες θα ξφύγεις λέπο
καμια σχεση με sjw, εισαι υπερβαρος και πας σ ενα γυμναστηριο και συναντας τον διευθυντη και ειναι φετες και σου δειχνει πως ηταν πριν δουλεψει εκει (200 κιλα καθαρο λιπος) και πως εγινε μετα. Θες λιγο απο αυτο. Αγοραζεις συνδρομη. ΚΕΡΔΟΣ.

βτγ δεν ειμαι social justice warrior, social justice healer ειμαι :8)
αυτό μου θυμίζει κάτι πειραγμένες φώτο πριν και μετά :lol:

η επιχείρηση κάνει αυτό που περιγράφεις με ΠΕΛΑΤΕΣ της
όχι με το προσωπικό της

το οποίο θα πληρώνει για να γυμνάζετε δηλαδή :lol:

τα έχεις μπερδέψει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”