οι κοινωνίες που δεν βίωσαν τον υπαρκτόblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:23Οχι φυσικα, γιατι δεν ειναι το ιδιο, οσο και να κοπανιεσαι, η κοινωνια δε σοκαρεται οταν καποιος κανει δηλωσεις υπερ του κομμουνισμου. Πηξε.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:18
Αν εμένα έρθει και μου ζητήσει να δουλέψει κάποιος που ψηφίζει ΚΚΕ έχω δικαίωμα να του πω όχι γιατί είσαι κουμμουνι και να βγάλω και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;
Re: Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Χμμμ, καθώς θα είναι αποκρουστικός σους πελάτες μου, δεν θα μπορεί να κάνει την δουλειά του καλά. Αρα, δεν είναι ο κατάλληλος γιά την θέση.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:14προφανώς και παραβιάζεις τα δικαιώματα του αν δεν τον προσλαβεις λόγω των νομιμων πολιτικών του προτιμήσεων και κάνεις διάκριση σε βάρος του για το νόμιμο κόμμα που ψηφιζει αυτό είναι αυτονόητοLeporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:52Ναι ε; Στην γειτονιά μου είναι ένα mini market поυ ο ιδιοκτήτης είναι ανοιχτά ναζί. Υπάρχει νόμος που με υποχρεώνει να πάω να ψωνίσω από εκείνον; Οχι βέβαια. Το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις πολιτικές του πεποιθήσεις δεν προκάλεσε επαγγελματικές συνέπειες;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:39Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κοινοποιει τις πολιτικές του πεποιθήσεις και να μη δέχεται συνέπειες για αυτές στην επαγγελματικη του καριέρα
το τι λενε ορισμένοι οργανωμενοι οπαδοί δε δικαιολογεί απόρριψη προσλήψης λόγω πολιτικών πεποιθησεων
αυτό είναι ξεκάθαρη παραβίαση των δικαιωμάτων του ατόμου
Αλλο: Αν προκυρήξω μιά θέση στην εταιρεία μου γιά έναν εργαζόμενο στην Αποθήκη που δεν έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο, πιθανώς δεν θα με πειράξει αν είναι ναζί. Αν θέλω να προσλάβω Διευθυντή πωλήσεων ή Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, λες να μου είναι αδιάφορο αν είναι ναζί; Παραβιάζω τα δικαιώματά του αν δεν τον/την προσλάβω;
Γιά τον ναζί που έχει το mini market тι λες;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- metaxoskolikas
δεν υπαρχει άνοδος αλτ ραιτ κομμάτων; λάθος κατάλαβα;
Το θέμα είναι ότι δεν απάντησες στο ερώτημα.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:16σου απαντησα κι εγω και αλλοι, και το ιντυ συμφωνει πως ο ουρανος ειναι μπλε και η κοινωνια συμφωνει πως οι ρατσιστες δεν πρεπει να παιρνουν βημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:12
Να υποθέσω ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας βρίσκει ελκυστικές τις ανακοινώσεις του ίντυ;
Και φυσικά, δεν πρόκειται να απαντήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρίσκεις κάποια αντίφαση ανάμεσα στη συμφωνία μου για αποκλεισμό της Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για τις ρατσιστικές πεποιθήσεις της και τη συμφωνία μου με την απόφαση του Πανιωνίου για άρνηση της πρόσληψης του Γιατζόγλου για τον ίδιο λόγο;perseus έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:22δηλαδη για να καταλαβω ,συμφωνεις με την αποφαση της επιτροπης γιατι δεν γουσταρεις τον ρατσισμο ,αλλα συμφωνεις με την αποφαση του Πανιωνιου να απολυσει τον Γιατζογλου διοτι ειναι χρυσαυγιτης.Συμφωνώ με την απόφαση της επιτροπής γιατί είμαι κατά του ρατσισμού και χαίρομαι που και η επιτροπή έχει την ίδια άποψη. Αν είναι σύμφωνη η απόφαση με βάση τις αξίες και τα ιδεώδη, πρέπει να αναζητηθεί στο καταστατικό της.
Σωραιος!!!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- blackpaint

αυτο μπορεις να το κανεις εαν εισαι επαγγελματιας αθλητης. Εαν κανεις ρατσιστικες δηλωσεις, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
Πηξτε, ρατσιστες.
- blackpaint
για μια τοσο μαλακια ερωτηση που κανες (εχεις και την αφελεια πως μπορεις να με οδηγησεις εκει που θες τρομαρα σου) και πολυ σου απαντησαΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:26Το θέμα είναι ότι δεν απάντησες στο ερώτημα.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:16σου απαντησα κι εγω και αλλοι, και το ιντυ συμφωνει πως ο ουρανος ειναι μπλε και η κοινωνια συμφωνει πως οι ρατσιστες δεν πρεπει να παιρνουν βημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:12
Να υποθέσω ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας βρίσκει ελκυστικές τις ανακοινώσεις του ίντυ;
Αυτοί που πήζουν είναι οι κυρίτσηδες, κανείς άλλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, ιντυμιτζούλη, κανένα πρόβλημα.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:28για μια τοσο μαλακια ερωτηση που κανες (εχεις και την αφελεια πως μπορεις να με οδηγησεις εκει που θες τρομαρα σου) και πολυ σου απαντησαΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:26Το θέμα είναι ότι δεν απάντησες στο ερώτημα.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:16
σου απαντησα κι εγω και αλλοι, και το ιντυ συμφωνει πως ο ουρανος ειναι μπλε και η κοινωνια συμφωνει πως οι ρατσιστες δεν πρεπει να παιρνουν βημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να πείς ότι έχω 500 προπονητές, άντε να πώ ότι δεν πειράζει και ένας να είναι χρυσαυγίτης. Οταν έχω όμως έναν προπονητή που είναι το πρόσωπο τής ομάδας, έχω την πολυτέλεια να είναι απεχθής στους φιλάθλους; Περί των φιλάθλων πρόκειται, όχι γιά τους χούλιγκανς όπως θέλεις να τους παρουσιάσεις γιά να μειώσεις το πρόβλημα. Ποιός θα μου αναπληρώσει τα διαφυγόντα κέρδη από εκείνους που θα σταματήσουν να έρχονται στο γήπεδο;metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:18οι δικαιολογίες του τύπου δεν τον ήθελαν οι χουλιγκαν της ομάδας δεν αλλάζουν την νομική πραγματικότηταLeporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:55Ακυρώνει την πρόσληψη γιά να μη χάσει τους φιλάθλους του. Οι φίλαθλοι πληρώνουν γιά να υπάρχει ο Πανιώνιος.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:51Με ποιο δικαίωμα λοιπόν ο πανιώνιος ακυρώνει την πρόσληψη του γιατζογλου λόγω του κομματος που προτιμά να ψηφίζει στις εκλογές;
Ο νόμος είναι ξεκάθαρος:δεν δικαιούται κάνεις να προβαίνει σε διακρίσεις λόγω πολιτικών πεποιθησεων
Αν εμένα έρθει και μου ζητήσει να δουλέψει κάποιος που ψηφίζει ΚΚΕ έχω δικαίωμα να του πω όχι γιατί είσαι κουμμουνι και να βγάλω και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- blackpaint
οι περισσοτερες κοινωνιες δηλαδη, αλλα κι απο αυτες που τον βιωσαν, ουτε καν ολες. Μαλλον αυτες που συμμαχησαν με τους ναζι και μετα τις κατελαβε ο Σταλιν και τους περιποιηθηκε καταλληλως.Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:24οι κοινωνίες που δεν βίωσαν τον υπαρκτόblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:23Οχι φυσικα, γιατι δεν ειναι το ιδιο, οσο και να κοπανιεσαι, η κοινωνια δε σοκαρεται οταν καποιος κανει δηλωσεις υπερ του κομμουνισμου. Πηξε.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:18
- metaxoskolikas
μόνο που ο νόμος δε σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις με βαση τις νομιμες πολιτικές προτιμήσεις του υποψηφιου. Διαφορετικά δε θα υπήρχε ο νόμος αυτός και θα έκανε ο καθένας οποία διάκριση ήθελε στους υποψήφιους για προσληψη. δεν ακυρώνεται ο νόμος όπως νομίζεις με τη δικαιολογια ότι ο υποψήφιος διευθυντής με αυτές τις πολιτικές πεποιθήσεις δε θα σου φανεί ωφελιμοςLeporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:25Χμμμ, καθώς θα είναι αποκρουστικός σους πελάτες μου, δεν θα μπορεί να κάνει την δουλειά του καλά. Αρα, δεν είναι ο κατάλληλος γιά την θέση.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:14προφανώς και παραβιάζεις τα δικαιώματα του αν δεν τον προσλαβεις λόγω των νομιμων πολιτικών του προτιμήσεων και κάνεις διάκριση σε βάρος του για το νόμιμο κόμμα που ψηφιζει αυτό είναι αυτονόητοLeporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:52 Ναι ε; Στην γειτονιά μου είναι ένα mini market поυ ο ιδιοκτήτης είναι ανοιχτά ναζί. Υπάρχει νόμος που με υποχρεώνει να πάω να ψωνίσω από εκείνον; Οχι βέβαια. Το γεγονός ότι εκφράζει ανοιχτά τις πολιτικές του πεποιθήσεις δεν προκάλεσε επαγγελματικές συνέπειες;
Αλλο: Αν προκυρήξω μιά θέση στην εταιρεία μου γιά έναν εργαζόμενο στην Αποθήκη που δεν έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο, πιθανώς δεν θα με πειράξει αν είναι ναζί. Αν θέλω να προσλάβω Διευθυντή πωλήσεων ή Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, λες να μου είναι αδιάφορο αν είναι ναζί; Παραβιάζω τα δικαιώματά του αν δεν τον/την προσλάβω;
Γιά τον ναζί που έχει το mini market тι λες;
έχεις δικαίωμα να πας να αγοράσεις απ όποιον θέλεις, δεν είναι το ίδιο πράγμα με την περίπτωση των υποψηφίων για μια θεση
αυτό που δεν επιτρέπεται στην περίπτωση του περίπτερα είναι να πας απέξω και να λες "μην ψωνίζετε απ αυτόν, είναι χρυσαυγιτης"
Είμαι ο ίδιος υπέρβαρος. Δεν μου πέρασε όμως από το μυαλό να πάω σε γυμναστήριο να βρώ δουλειά.
1.
- blackpaint
υπαρχει κυριως ρωσικη παραπληροφορηση και αναμειξη.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:26δεν υπαρχει άνοδος αλτ ραιτ κομμάτων; λάθος κατάλαβα;
- metaxoskolikas
Η άποψη της κοινωνίας αποτυπωνεται με βάση το δημοκρατικο πολιτευμα στην καλπηblackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:16σου απαντησα κι εγω και αλλοι, και το ιντυ συμφωνει πως ο ουρανος ειναι μπλε και η κοινωνια συμφωνει πως οι ρατσιστες δεν πρεπει να παιρνουν βημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 18:12
Και η κοινωνία δίνει τα τελευταία 6 χρόνια βήμα στη χρυσή αυγη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-