!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:35Δηλαδή καθόλου δεν σε νοιάζει που δυσφορεί ο γιαννόπουλος, ο δημοκρατικός κι οι περσόνες του κομετ, ρε άκαρδε;sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:29
(...)
Καταρχήν καταφέραμε και έχουμε την τιμή να μας κάνει μοντερέησο ο Μπέρι, ο Μπέρι ρε μαλακισμένα.
Μπέρι, όταν έρθει η ώρα για το δικό μου μπαν αν δεν πατήσεις εσύ το κουμπάκι ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ.
Μπορούμε ρε μαλάκες να μιλάμε ημιπολιτισμένα με φορείς εκ διαμέτρου αντίθετων απόψεων με σχεδόν πλήρη ελευθερία του λόγου, δεν εκτιμάτε τίποτα, μαλάκες ε μαλάκες, σε ποια άλλη πλατφόρμα μπορείτε να το κάνετε αυτό; και στα ελληνικά κιόλας. Τελεμέδες.![]()
Ο κόμετ δεν δυσφορεί. Πράγματι πάντως είναι πολύ ξενέρωτο να σκούζουν για όρθή χρήση των κανονισμών. Μου θυμίζει ένα μαλακισμένο στο στρατό που πήγε να μου την πει επειδή δεν ήμουν προσοχή στο εμβατήριο της σημαίας. Τι σκατά έχουν στο μυαλό τους;;
Νon4me έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:39Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 18:13 Κλαψομουνιά, μιζέρια ,στοχοποίηση και κακομαθημένη συμπεριφορά σαν παιδιά του δημοτικού. 'ΕΝΑ θετικό σχόλιο δε θα βρεις ή σπανίως. Αν δε σας αρέσει ,όπως κι εγώ μπορεί να μη σας αρέσω ,ρε μαλάκες μη γράφετε. Μη φορτώνετε έναν χώρο όπου φιλοξενείστε δωρεάν με την κακομοιριά σας. Δε σας χρωστάνε τίποτα οι αμισθί συντονιστές που πρέπει να αφιερώνουν προσωπικό χρόνο να παρακολουθούν και ενίοτε να καθαρίζουν κάθε λογής μαλακίες.![]()
-
the comet the course the tail
peace bro....αληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:03Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:35Δηλαδή καθόλου δεν σε νοιάζει που δυσφορεί ο γιαννόπουλος, ο δημοκρατικός κι οι περσόνες του κομετ, ρε άκαρδε;sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:29
(...)
Καταρχήν καταφέραμε και έχουμε την τιμή να μας κάνει μοντερέησο ο Μπέρι, ο Μπέρι ρε μαλακισμένα.
Μπέρι, όταν έρθει η ώρα για το δικό μου μπαν αν δεν πατήσεις εσύ το κουμπάκι ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ.
Μπορούμε ρε μαλάκες να μιλάμε ημιπολιτισμένα με φορείς εκ διαμέτρου αντίθετων απόψεων με σχεδόν πλήρη ελευθερία του λόγου, δεν εκτιμάτε τίποτα, μαλάκες ε μαλάκες, σε ποια άλλη πλατφόρμα μπορείτε να το κάνετε αυτό; και στα ελληνικά κιόλας. Τελεμέδες.![]()
Ο κόμετ δεν δυσφορεί. Πράγματι πάντως είναι πολύ ξενέρωτο να σκούζουν για όρθή χρήση των κανονισμών. Μου θυμίζει ένα μαλακισμένο στο στρατό που πήγε να μου την πει επειδή δεν ήμουν προσοχή στο εμβατήριο της σημαίας. Τι σκατά έχουν στο μυαλό τους;;
Και εγώ δεν ήμουν συνήθως προσοχή, αλλά εσύ αλή γιατί;αληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:03Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:35Δηλαδή καθόλου δεν σε νοιάζει που δυσφορεί ο γιαννόπουλος, ο δημοκρατικός κι οι περσόνες του κομετ, ρε άκαρδε;sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:29
(...)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είσαι συντονιστής σε φόρουμ;nowhere έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:32 δεν ξέρω τι είναι πιο γελοίο.η εικόνα του βασανισμένου συντονιστή που σέρνει το σταυρό του,οι πιστοί που ψάχνουν αφορμή να δηλώσουν την πίστη τους,οι τύποι-σες που αλλάζουν άποψεις ανάλογα με την μεριά που στέκονται την τελευταία ώρα ή οι παράξενες συμμορίες εντελώς άσχετων που συμφωνούν ευκαιριακά
Για να προκαλέσω.sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:10Και εγώ δεν ήμουν συνήθως προσοχή, αλλά εσύ αλή γιατί;αληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:03Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:35 Δηλαδή καθόλου δεν σε νοιάζει που δυσφορεί ο γιαννόπουλος, ο δημοκρατικός κι οι περσόνες του κομετ, ρε άκαρδε;![]()
Δεν μιλήσαμε για τα προσωπικά του.the comet the course the tail έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:44ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ ΤΟΝ ΧΑΟ;;;;
θέλω να μου πεις γι αυτό περισσότερα. δεν έχω καταλάβει αν με συμπαθεί ή με εχθρεύεται τελικά.![]()
the end
Γιατί το κάνεις αυτό τώρα; για να ζηλέψουμε;Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:12Δεν μιλήσαμε για τα προσωπικά του.the comet the course the tail έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:44ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ ΤΟΝ ΧΑΟ;;;;
θέλω να μου πεις γι αυτό περισσότερα. δεν έχω καταλάβει αν με συμπαθεί ή με εχθρεύεται τελικά.![]()
.
.
Γουστάρεις και συ τον χάο;sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:16Γιατί το κάνεις αυτό τώρα; για να ζηλέψουμε;Πάνας έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:12Δεν μιλήσαμε για τα προσωπικά του.the comet the course the tail έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:44
ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ ΤΟΝ ΧΑΟ;;;;
Γιομίσαμε....
the end
- Sid Vicious
Εσυ τωρα εισαι κανονικη γυναικα ή παλι κανας κλωνος τραβελι κανενος;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δε ξέρω, εγώ κάθε φορά συγκινούμαι, δύσκολα θα κάτσω προσοχή.αληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:11Είσαι συντονιστής σε φόρουμ;nowhere έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:32 δεν ξέρω τι είναι πιο γελοίο.η εικόνα του βασανισμένου συντονιστή που σέρνει το σταυρό του,οι πιστοί που ψάχνουν αφορμή να δηλώσουν την πίστη τους,οι τύποι-σες που αλλάζουν άποψεις ανάλογα με την μεριά που στέκονται την τελευταία ώρα ή οι παράξενες συμμορίες εντελώς άσχετων που συμφωνούν ευκαιριακά
Για να προκαλέσω.sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:10Και εγώ δεν ήμουν συνήθως προσοχή, αλλά εσύ αλή γιατί;αληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:03
.
.
Ποιος είναι ο Χάο;
Ποιος σε γαμάει εσένα; Ρωτάω για να ξέρω, αν αξίζει να σου απαντήσω.Sid Vicious έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:18Εσυ τωρα εισαι κανονικη γυναικα ή παλι κανας κλωνος τραβελι κανενος;
- Sid Vicious
Α οκ, τραβελοκλωνος δηλαδη, λυθηκε το μυστηριοαληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:20Ποιος σε γαμάει εσένα; Ρωτάω για να ξέρω, αν αξίζει να σου απαντήσω.Sid Vicious έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:18Εσυ τωρα εισαι κανονικη γυναικα ή παλι κανας κλωνος τραβελι κανενος;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Αν κατάλαβες δεν είπα τον εθνικό ύμνο. Είπα το εμβατήριο της σημαίας. Αυτές οι αμερικανικού τύπου μαλακίες.sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:19Δε ξέρω, εγώ κάθε φορά συγκινούμαι, δύσκολα θα κάτσω προσοχή.αληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 01:11Είσαι συντονιστής σε φόρουμ;nowhere έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:32 δεν ξέρω τι είναι πιο γελοίο.η εικόνα του βασανισμένου συντονιστή που σέρνει το σταυρό του,οι πιστοί που ψάχνουν αφορμή να δηλώσουν την πίστη τους,οι τύποι-σες που αλλάζουν άποψεις ανάλογα με την μεριά που στέκονται την τελευταία ώρα ή οι παράξενες συμμορίες εντελώς άσχετων που συμφωνούν ευκαιριακά
Για να προκαλέσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-