Δηλαδή καθόλου δεν σε νοιάζει που δυσφορεί ο γιαννόπουλος, ο δημοκρατικός κι οι περσόνες του κομετ, ρε άκαρδε;sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:29
(...)
Καταρχήν καταφέραμε και έχουμε την τιμή να μας κάνει μοντερέησο ο Μπέρι, ο Μπέρι ρε μαλακισμένα.
Μπέρι, όταν έρθει η ώρα για το δικό μου μπαν αν δεν πατήσεις εσύ το κουμπάκι ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ.
Μπορούμε ρε μαλάκες να μιλάμε ημιπολιτισμένα με φορείς εκ διαμέτρου αντίθετων απόψεων με σχεδόν πλήρη ελευθερία του λόγου, δεν εκτιμάτε τίποτα, μαλάκες ε μαλάκες, σε ποια άλλη πλατφόρμα μπορείτε να το κάνετε αυτό; και στα ελληνικά κιόλας. Τελεμέδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Τους αγαπάω, δε λέω, αλλά τους έχω γραμμένους ταυτόχρονα και στα αρκίδια μου.Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:35Δηλαδή καθόλου δεν σε νοιάζει που δυσφορεί ο γιαννόπουλος, ο δημοκρατικός κι οι περσόνες του κομετ, ρε άκαρδε;sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:29
(...)
Καταρχήν καταφέραμε και έχουμε την τιμή να μας κάνει μοντερέησο ο Μπέρι, ο Μπέρι ρε μαλακισμένα.
Μπέρι, όταν έρθει η ώρα για το δικό μου μπαν αν δεν πατήσεις εσύ το κουμπάκι ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ.
Μπορούμε ρε μαλάκες να μιλάμε ημιπολιτισμένα με φορείς εκ διαμέτρου αντίθετων απόψεων με σχεδόν πλήρη ελευθερία του λόγου, δεν εκτιμάτε τίποτα, μαλάκες ε μαλάκες, σε ποια άλλη πλατφόρμα μπορείτε να το κάνετε αυτό; και στα ελληνικά κιόλας. Τελεμέδες.![]()
Περάζ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 18:13 Κλαψομουνιά, μιζέρια ,στοχοποίηση και κακομαθημένη συμπεριφορά σαν παιδιά του δημοτικού. 'ΕΝΑ θετικό σχόλιο δε θα βρεις ή σπανίως. Αν δε σας αρέσει ,όπως κι εγώ μπορεί να μη σας αρέσω ,ρε μαλάκες μη γράφετε. Μη φορτώνετε έναν χώρο όπου φιλοξενείστε δωρεάν με την κακομοιριά σας. Δε σας χρωστάνε τίποτα οι αμισθί συντονιστές που πρέπει να αφιερώνουν προσωπικό χρόνο να παρακολουθούν και ενίοτε να καθαρίζουν κάθε λογής μαλακίες.
Εμένα όχι, αλλά άμα έχεις γραμμένες στ' αρχίδια σου και τις αϊπί τους, μην μάς τα δείξεις, γιατί θα κηρύξουν τον ανένδοτο πάλι.sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:38Τους αγαπάω, δε λέω, αλλά τους έχω γραμμένους ταυτόχρονα και στα αρκίδια μου.Ναύτης έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:35Δηλαδή καθόλου δεν σε νοιάζει που δυσφορεί ο γιαννόπουλος, ο δημοκρατικός κι οι περσόνες του κομετ, ρε άκαρδε;sys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:29
(...)
Μπορούμε ρε μαλάκες να μιλάμε ημιπολιτισμένα με φορείς εκ διαμέτρου αντίθετων απόψεων με σχεδόν πλήρη ελευθερία του λόγου, δεν εκτιμάτε τίποτα, μαλάκες ε μαλάκες, σε ποια άλλη πλατφόρμα μπορείτε να το κάνετε αυτό; και στα ελληνικά κιόλας. Τελεμέδες.![]()
Περάζ;
![]()
Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να θέλουν ότι στομπούτσο θέλουν, η αλήθεια επίσης είναι ότι τους έχουμε γραμμένους στα αρχίδια μας διότι στο τέλος της ημέρας σημασία έχει τι θέλουμε εμείς.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 23:34είναι αλήθεια πως για τους περισσότερους εδώ θα ήταν εξαιρετικά ξενέρωτο το αυστηρό moderation που ζητάνε. Μοιάζει σαν να μην το έχουν ζήσει. Σε ένα φόρουμ ειδικού αντικειμένου θα είχε νόημα. Σε ένα ποικίλων θεμάτων σαν το δικό μας, θα το τελείωνε.
Τα πάμε εξαιρετικά καλά μέχρι στιγμής, έχει για όλους.
.
.
Δεν νομίζω να ήταν κακοπροαίρετο από τη μεριά του Psi. Πιο πολύ φιλικό φαίνεται. ήθελε να πειράξει τον comet και είχε και το θάρρος να κάνει κάτι "παράνομο". αυτό από μόνο του είναι ωραίο και τον παραδέχομαι. Ήθελε να του πει κάτι του τύπου "Μωρή κου...λα σε βηκα! ΝΑ!".
Θα προτιμούσατε αντί να κάνει αυτό να έκανε κάτι πιο "νόμιμο" και προβλεπόμενο; Να έλεγε πχ στον δοαχειριστή ότι αυτός έχεις δυο λογαριασμούς κι ο διαχειριστής να έριχνε μπαν;
Όχι κύριοι. Έκανε ένα πείραγμα και μαγκιά του που στάθηκε στα τυπικά και τα "νόμιμα".
Το ότι ο comet έκανε παράπονα μετά κι αυτός καλά έκανε. Το έκανε για παιχνίδι. Έδειξε ότι το διασκεδάζει.
Αυτός ο Δημοκρατικός τώρα, δεν ξέρω πως το βλέπει. Μάλλον βαριέται και το διασκεδάζει κι αυτός.
Εσείς πάντως που παίρνετε θέση ή έχετε κάποια άποψη και εκφράζετε επιθετικά και αφοριστικά, είστε απλά μαλάκες όπως ήσασταν πάντα.
Αραχνιασμένοι γλίτσες στην τρύπα σας και το βαθούλωμα του καναπέ σας.
Θα προτιμούσατε αντί να κάνει αυτό να έκανε κάτι πιο "νόμιμο" και προβλεπόμενο; Να έλεγε πχ στον δοαχειριστή ότι αυτός έχεις δυο λογαριασμούς κι ο διαχειριστής να έριχνε μπαν;
Όχι κύριοι. Έκανε ένα πείραγμα και μαγκιά του που στάθηκε στα τυπικά και τα "νόμιμα".
Το ότι ο comet έκανε παράπονα μετά κι αυτός καλά έκανε. Το έκανε για παιχνίδι. Έδειξε ότι το διασκεδάζει.
Αυτός ο Δημοκρατικός τώρα, δεν ξέρω πως το βλέπει. Μάλλον βαριέται και το διασκεδάζει κι αυτός.
Εσείς πάντως που παίρνετε θέση ή έχετε κάποια άποψη και εκφράζετε επιθετικά και αφοριστικά, είστε απλά μαλάκες όπως ήσασταν πάντα.
δεν ξέρω τι είναι πιο γελοίο.η εικόνα του βασανισμένου συντονιστή που σέρνει το σταυρό του,οι πιστοί που ψάχνουν αφορμή να δηλώσουν την πίστη τους,οι τύποι-σες που αλλάζουν άποψεις ανάλογα με την μεριά που στέκονται την τελευταία ώρα ή οι παράξενες συμμορίες εντελώς άσχετων που συμφωνούν ευκαιριακά
Η πραγματικοτητα βεβαια λεει οτι ηθελε να ποσταρει το screenshot στην κρυφη ενοτητα των συντονιστων αλλα αναπηρισε.Δεν ξερω πως το επλασες ολο αυτο το σεναριο.αληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:16 Δεν νομίζω να ήταν κακοπροαίρετο από τη μεριά του Psi. Πιο πολύ φιλικό φαίνεται. ήθελε να πειράξει τον comet και είχε και το θάρρος να κάνει κάτι "παράνομο". αυτό από μόνο του είναι ωραίο και τον παραδέχομαι. Ήθελε να του πει κάτι του τύπου "Μωρή κου...λα σε βηκα! ΝΑ!".
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γιατί σκέφτομαι θετικά. Εγώ λέω ότι ήθελε να του το στείλει πμ και ξεχάστηκε ότι ήταν στο νήμα. Αυτό που λες εσύ τον καθιστά ρουφιάνο που ήθελε να πλήξει τον κόμετ. Πιστεύεις ότι είναι; Εγώ όχι.GoBack έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:33Η πραγματικοτητα βεβαια λεει οτι ηθελε να ποσταρει το screenshot στην κρυφη ενοτητα των συντονιστων αλλα αναπηρισε.Δεν ξερω πως το επλασες ολο αυτο το σεναριο.αληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:16 Δεν νομίζω να ήταν κακοπροαίρετο από τη μεριά του Psi. Πιο πολύ φιλικό φαίνεται. ήθελε να πειράξει τον comet και είχε και το θάρρος να κάνει κάτι "παράνομο". αυτό από μόνο του είναι ωραίο και τον παραδέχομαι. Ήθελε να του πει κάτι του τύπου "Μωρή κου...λα σε βηκα! ΝΑ!".
Δεν υιοθετω τον χαρακτηρισμο,κυριως γιατι εχω καρφωσει 1-2 φορες το γιαννοπουλα οταν αυθαδιαζε στα αθλητικα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Τυχαίνει να ιπταμαι κι εγώ πάνω απ' όλη αυτή την πλεμπαρια ως παρατηρητής/μύστης της κοινής λογικής και ξέρω ακριβώς τι εννοείς. Ας κάνουν την αυτοκριτική τους επιτέλους.nowhere έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:32 δεν ξέρω τι είναι πιο γελοίο.η εικόνα του βασανισμένου συντονιστή που σέρνει το σταυρό του,οι πιστοί που ψάχνουν αφορμή να δηλώσουν την πίστη τους,οι τύποι-σες που αλλάζουν άποψεις ανάλογα με την μεριά που στέκονται την τελευταία ώρα ή οι παράξενες συμμορίες εντελώς άσχετων που συμφωνούν ευκαιριακά
-
the comet the course the tail
ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ ΤΟΝ ΧΑΟ;;;;
θέλω να μου πεις γι αυτό περισσότερα. δεν έχω καταλάβει αν με συμπαθεί ή με εχθρεύεται τελικά.
Ούτε αυτός.
.
.
-
the comet the course the tail
ρισπέκτ με μπάμιες στο φούρνοαληθεια έγραψε: 08 Ιουν 2021, 00:16 Δεν νομίζω να ήταν κακοπροαίρετο από τη μεριά του Psi. Πιο πολύ φιλικό φαίνεται. ήθελε να πειράξει τον comet και είχε και το θάρρος να κάνει κάτι "παράνομο". αυτό από μόνο του είναι ωραίο και τον παραδέχομαι. Ήθελε να του πει κάτι του τύπου "Μωρή κου...λα σε βηκα! ΝΑ!".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις