Είναι εμφανής ο στόχος να σαμποτάρει το πχόρουμ.Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:05Δεν κατάλαβες, άλλα έλεγα σε άσχετο νήμα και μου απαντούσε για τις ip... ε, νισάφι πχιά!- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:02 Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
οι επόμενες δύο εβδομάδες θα ειναι κρίσιμες.
Ο εμφανής στόχος είναι το τρολλάρισμα και το μπάχαλο που δημιούργησε.sharp έγραψε: 07 Ιουν 2021, 17:50Είναι εμφανής ο στόχος να σαμποτάρει το πχόρουμ.Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:05Δεν κατάλαβες, άλλα έλεγα σε άσχετο νήμα και μου απαντούσε για τις ip... ε, νισάφι πχιά!- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:02 Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.
Υπήρχε συγκεκριμένο νήμα προς συζήτηση για αυτό το πράγμα αλλά την είδε στρατολόγος και αυτό δεν μου άρεσε.
Δικαίωμά μου να μετέχω σε όποιο νήμα θέλω και δεν δέχομαι να με εξαναγκάζουν να πάρω το μέρος κάποιου.
the end
- Δημοκρατικός
To φόρουμ το σαμποτάρισε συντονιστής αν πόσταρε IP χρήστη χωρίς την συγκατάθεσή του.sharp έγραψε: 07 Ιουν 2021, 17:50Είναι εμφανής ο στόχος να σαμποτάρει το πχόρουμ.Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:05Δεν κατάλαβες, άλλα έλεγα σε άσχετο νήμα και μου απαντούσε για τις ip... ε, νισάφι πχιά!- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:02 Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.
Το φόρουμ το σαμποτάρουν όσοι ακόμη παραμυθιάζονται ότι θα κάνουν την παλαβή -ή ακόμη χειρότερα θα βρούν κάποιον 3ο να στρέψουν το ενδιαφέρον πάνω του- και όλα καλά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Ναι ,αυτό πιστεύω κι εγώ.
- Cecily Anne
Πωωω μωρέ δημοκρατικέ κι εσύ, σώνει, έκανε μαλακία, το'παμε. Δεν το 'κανε επίτηδες, ζήτησε συγγνώμη κλπ. έλεος μετά από ένα σημείο. Από'κει και πέρα τί γίνεται. Μην κολλάτε στα ίδια και στα ίδια, γιατί ανακυκλώνονται 40 σελίδες τώρα και άκρη δε θα βγει. Θα κολλάτε στα πρόσωπα και τα ονόματα. Εδώ η ουσία είναι να υπάρξει συγκεκριμένη διαδικασία που από'δω και πέρα θα είναι εφαρμόσιμη, ώστε να μην ξαναγίνει παρόμοια χαζομάρα και τέλος. Ή να αλλάξει η παρούσα κατάσταση. Whatever they decide.Δημοκρατικός έγραψε: 07 Ιουν 2021, 17:57To φόρουμ το σαμποτάρισε συντονιστής αν πόσταρε IP χρήστη χωρίς την συγκατάθεσή του.
Το φόρουμ το σαμποτάρουν όσοι ακόμη παραμυθιάζονται ότι θα κάνουν την παλαβή -ή ακόμη χειρότερα θα βρούν κάποιον 3ο να στρέψουν το ενδιαφέρον πάνω του- και όλα καλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κλαψομουνιά, μιζέρια ,στοχοποίηση και κακομαθημένη συμπεριφορά σαν παιδιά του δημοτικού. 'ΕΝΑ θετικό σχόλιο δε θα βρεις ή σπανίως. Αν δε σας αρέσει ,όπως κι εγώ μπορεί να μη σας αρέσω ,ρε μαλάκες μη γράφετε. Μη φορτώνετε έναν χώρο όπου φιλοξενείστε δωρεάν με την κακομοιριά σας. Δε σας χρωστάνε τίποτα οι αμισθί συντονιστές που πρέπει να αφιερώνουν προσωπικό χρόνο να παρακολουθούν και ενίοτε να καθαρίζουν κάθε λογής μαλακίες.
Η εμπειρία σε σοβαρά φόρα δεν κρύβεται.Gewponos90 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:25- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:48Ενσυναίσθηση είναι να μπορείς να μπεις στην θέση του άλλου. Κατηγορούνε κάποιον χωρίς να έχουν καν αποδείξεις, χωρίς να ξέρουν αν όντως ισχύει επειδή τόλμησε και είπε το αυτονόητο. Και προφανώς αν δεν έχει κάνει κάτι κάποιος, δεν μπορεί να το αποδείξει κιόλας. Εγώ έχω το δεδομένο ότι ο συντονιστής δημοσίευσε ip και χωρίς αποδείξεις λέω πως όλοι οι συντονιστές το κάνουν. Προφανώς και δεν έχουν τρόπο να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες. Αν εσείς βρίσκετε ΔΙΚΑΙΑ αυτή την αντιμετώπιση προς τον Δημοκρατικό, με γεια σας με χαρά σας. Δεν είμαστε όλοι κοράκια. Ούτε καν με τον συντονιστή, εγώ ήθελα απλά να βγει και να παραδεχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ το λάθος του για να φανεί αν υπήρχε πρόθεση ή όχι.![]()
Νομίζω ότι ο διαχειριστής είπε τι παίχτηκε. Αν είναι σοβαρή απάντηση δεν ξέρω, ειδικά από την στιγμή που δεν ζήτησε συγγνώμη. Σε έναν σοβαρό διαδυκτιακο χώρο θα είχε παύσει την άλλη μέρα από διαχειριστής και ας ήταν ένα αθώο λάθος.
Πρόσεχε όμως το τυράκι. Σε έναν σοβαρό διαδυκτιακο χώρο τυποι σαν τον κομήτη και τον δημοκρατικό θα έπρεπε να είχαν φάει μπαν με το που διαπιστώθηκε ότι έχουν πολλαπλους λογαριασμους πριν καν άνοιξουν νήμα. Επίσης, σε έναν σοβαρό διαδικτυακό χώρο θα έπρεπε να τρώει Μπαν οποιοσδήποτε χρήστης κατηγορεί έναν άλλον για διπλό λογαριασμό χώρις αποδειξεις.
Καλώς η κακώς δεν είμαστε αυτός ο σοβαρός διαδυκτιακος χώρος. Βλέπεις ένα νήμα να λέει παπαριές και δεν ξέρεις αν πρέπει να μιλήσεις σοβαρά η να τρολλαρεις.
Οπότε καλώς η κακώς, πρόβλημα οι κακοι διαχειριστές, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι πολλαπλοί λογαριασμοί. Ειδικά αυτοί που όταν τους πιάσουν με την κατσίκα στην πλάτη, το γυριζουν στην τρελιτσα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Επίσης, από που κλάνουν τα χανεμπού;Δημοκρατικός έγραψε: 07 Ιουν 2021, 17:25 To ποστ συντονιστή που φέρεται να δημοσίευε IP χρήστη χωρίς την συγκατάθεσή του, διεγράφηκε τελικά και ζητήθηκε ιδιωτική συγγνώμη, απο την καλή του την καρδιά ή γιατί ξύνισε πολύ ο Κόμετ, ή γιατί όντως συνέβει κάτι πιθανότατα αρκετά προβληματικό;
Αναγνωρίζεται η IP ως δεδομένο που δεν πρέπει να δημοσιεύεται χωρίς την συγκατάθεση κάποιου;
Κινδυνεύει όποιος συμμετέχει κάποιος εδώ μέσα να του δημοσιεύουν την IP οι συντονιστές, το θεωρεί η διαχείριση μη-προβληματικό; Kι αν ναι, γιατί δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση στους όρους συμμετοχής;
Καφτά ερωτήματα.
.
.
Σαν το μαλάκα τον Στύγιο που είχε 6 χρόνια το πρόγραμμα στο σχολείο .Άκουσε ποτέ "ευχαριστώ"; Μόνο μπινελίκια , 30 κι ο καθένας με τις απαιτήσεις του.Ό,τι και να κάνεις ,πάντοτε θα υπάρχουν 1-2 μαλάκες ,ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΦΥ.
Τελικά το παράτησα ,το παράτησε κι η υποδιευθύντρια μετά από 1 χρόνο
Τελικά το παράτησα ,το παράτησε κι η υποδιευθύντρια μετά από 1 χρόνο
Έρχονται κυρώcεις.
.
.
Πήγε πολύ καλά αυτό.sharp έγραψε: 07 Ιουν 2021, 17:50Είναι εμφανής ο στόχος να σαμποτάρει το πχόρουμ.Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:05Δεν κατάλαβες, άλλα έλεγα σε άσχετο νήμα και μου απαντούσε για τις ip... ε, νισάφι πχιά!- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:02 Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.
.
.
Πολύ καλή ευκαιρία αυτό να σε ενημερώσω για κάτι Στάθη.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:53Ήταν αρκετά εμφανές από την αρχή ότι τρολάρει. Δηλαδή ενώ στο τυπικό και θεωρητικό μέρος του θέματος έμοιαζε να έχει δίκιο (αν και κάποιοι χρήστες εξέφρασαν βάσιμες αμφιβολίες για το νομικό μέρος) η επιμονή και τα συνεχή ποστς το έκαναν ξεκάθαρο ότι θέλει να σπάσει πλάκα ή/και να παρακινήσει και άλλους χρήστες να ρίξουν καμιά πετρούλα από εδώ κι από εκεί.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:43Κλείδωσαν ήδη 3 νήματα και δεν βγήκε κανείς να πει τι συμβαίνει. Προφανώς έψαχνε απαντήσεις. Να τον δικάσουμε για λάθος/παρανομία άλλου;Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:36
Δικαία τον τρολλάρουμε. Τόσες μέρες μπαίνει σε όλα τα νήματα και λέει το ίδιο πράγμα... μα σε όλα! Εσύ το βλέπεις αυτό σωστό;![]()
Το θυμάσαι το γκήαρσλάτζ έτσι;
.
.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ούτε καν. Τα μόνα 2 φορα που υπήρξα γραμμένος στην ζωή μου ήταν τα fmgreece ( όταν ήμουν παθιασμένος με το football manager) και αυτό. Απλά καμιά φορά ξεφτιλιζουμε τις εννοιεςsys3x έγραψε: 07 Ιουν 2021, 18:16Η εμπειρία σε σοβαρά φόρα δεν κρύβεται.Gewponos90 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:25- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:48
Ενσυναίσθηση είναι να μπορείς να μπεις στην θέση του άλλου. Κατηγορούνε κάποιον χωρίς να έχουν καν αποδείξεις, χωρίς να ξέρουν αν όντως ισχύει επειδή τόλμησε και είπε το αυτονόητο. Και προφανώς αν δεν έχει κάνει κάτι κάποιος, δεν μπορεί να το αποδείξει κιόλας. Εγώ έχω το δεδομένο ότι ο συντονιστής δημοσίευσε ip και χωρίς αποδείξεις λέω πως όλοι οι συντονιστές το κάνουν. Προφανώς και δεν έχουν τρόπο να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες. Αν εσείς βρίσκετε ΔΙΚΑΙΑ αυτή την αντιμετώπιση προς τον Δημοκρατικό, με γεια σας με χαρά σας. Δεν είμαστε όλοι κοράκια. Ούτε καν με τον συντονιστή, εγώ ήθελα απλά να βγει και να παραδεχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ το λάθος του για να φανεί αν υπήρχε πρόθεση ή όχι.![]()
Νομίζω ότι ο διαχειριστής είπε τι παίχτηκε. Αν είναι σοβαρή απάντηση δεν ξέρω, ειδικά από την στιγμή που δεν ζήτησε συγγνώμη. Σε έναν σοβαρό διαδυκτιακο χώρο θα είχε παύσει την άλλη μέρα από διαχειριστής και ας ήταν ένα αθώο λάθος.
Πρόσεχε όμως το τυράκι. Σε έναν σοβαρό διαδυκτιακο χώρο τυποι σαν τον κομήτη και τον δημοκρατικό θα έπρεπε να είχαν φάει μπαν με το που διαπιστώθηκε ότι έχουν πολλαπλους λογαριασμους πριν καν άνοιξουν νήμα. Επίσης, σε έναν σοβαρό διαδικτυακό χώρο θα έπρεπε να τρώει Μπαν οποιοσδήποτε χρήστης κατηγορεί έναν άλλον για διπλό λογαριασμό χώρις αποδειξεις.
Καλώς η κακώς δεν είμαστε αυτός ο σοβαρός διαδυκτιακος χώρος. Βλέπεις ένα νήμα να λέει παπαριές και δεν ξέρεις αν πρέπει να μιλήσεις σοβαρά η να τρολλαρεις.
Οπότε καλώς η κακώς, πρόβλημα οι κακοι διαχειριστές, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι πολλαπλοί λογαριασμοί. Ειδικά αυτοί που όταν τους πιάσουν με την κατσίκα στην πλάτη, το γυριζουν στην τρελιτσα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
καλά πήγε, μάθαμε οτι
ο κόμετ δεν κάνει λάθος, φταινε οι γραφικοί που δεν καναν το ίδιο με εκείνον και τον εξέθεσαν.
ο πσι ειναι ουφο
ο δημοκρατικός δεν μας συμπαθεί πολύ σαν ειδος
η σέσιλη εχει τα νευρα της με τον πσι
ο γγ θα ήθελε η πληροφορική να ειναι τμημα του δελτίου του σκαι
ο κόμετ δεν κάνει λάθος, φταινε οι γραφικοί που δεν καναν το ίδιο με εκείνον και τον εξέθεσαν.
ο πσι ειναι ουφο
ο δημοκρατικός δεν μας συμπαθεί πολύ σαν ειδος
η σέσιλη εχει τα νευρα της με τον πσι
ο γγ θα ήθελε η πληροφορική να ειναι τμημα του δελτίου του σκαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 247 Προβολές