Εγώ τα "κλείδωσα" ως μυστικός υπερσυντονιστής.Μη προκαλείτε την τύχη σας ,γιατί θα κλειδώσω κι αυτό.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:43Κλείδωσαν ήδη 3 νήματα και δεν βγήκε κανείς να πει τι συμβαίνει. Προφανώς έψαχνε απαντήσεις. Να τον δικάσουμε για λάθος/παρανομία άλλου;Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:36Δικαία τον τρολλάρουμε. Τόσες μέρες μπαίνει σε όλα τα νήματα και λέει το ίδιο πράγμα... μα σε όλα! Εσύ το βλέπεις αυτό σωστό;- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:48 Αν εσείς βρίσκετε ΔΙΚΑΙΑ αυτή την αντιμετώπιση προς τον Δημοκρατικό, με γεια σας με χαρά σας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Ο απών διαχειριστής, μπορεί να μην μινάρει όπως εμείς εδώ μέσα. Ο συντονιστής όμως που έκανε τη μαλακία, σου ζήτησε συγγνώμη, πρωτίστως σε πμ, και μετέπειτα, δημόσια. Προς τι, η διαρκής μανούρα; Αν θες να πας δικαστικά, βάλε έναν γαμωδικηγόρο έξω απο δω και λήξε το. Αν όχι, σβήσε τα έξτρα προφιλάκια, κράτα ένα και στο φινάλε, πάπσε βρε μερέλα πια.kongrosian έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:47εσύ το βλέπεις σωστό να μην έχει δοθεί μια απάντηση τόσες μέρες (μέχρι και σήμερα) από τον διαχειριστή;Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:36Δικαία τον τρολλάρουμε. Τόσες μέρες μπαίνει σε όλα τα νήματα και λέει το ίδιο πράγμα... μα σε όλα! Εσύ το βλέπεις αυτό σωστό;- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:48 Αν εσείς βρίσκετε ΔΙΚΑΙΑ αυτή την αντιμετώπιση προς τον Δημοκρατικό, με γεια σας με χαρά σας.![]()
ο απών διαχειριστής κάτι μου θυμίζει εν τω μεταξύ. κάποιο άλλο πχορουμ.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- kongrosian
σιγά που στα κάνανε τσουρέκια. ας μην έμπαινες στα νήματα και ας μην τα κλειδώνανε.Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:52Ούτε αυτό είναι σωστό... δηλαδή τι προτείνεις, να αρχίσουμε να το λέμε σε όλα τα νήματα; Αυτό είπα... τσουρέκια μας τα έκανε ο διάδοχος παντού. Δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι άλλο.kongrosian έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:47εσύ το βλέπεις σωστό να μην έχει δοθεί μια απάντηση τόσες μέρες (μέχρι και σήμερα) από τον διαχειριστή;Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:36
Δικαία τον τρολλάρουμε. Τόσες μέρες μπαίνει σε όλα τα νήματα και λέει το ίδιο πράγμα... μα σε όλα! Εσύ το βλέπεις αυτό σωστό;![]()
αλλά κάτι σε έτρωγε να μπεις να δεις (
- kongrosian
τον έβρισα τον συντονιστή. τον είπα μαλάκα σε 1-2 ποστ και σε 1 π.μ. οπότε είμαστε εντάξει τώρα.Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:55Ο απών διαχειριστής, μπορεί να μην μινάρει όπως εμείς εδώ μέσα. Ο συντονιστής όμως που έκανε τη μαλακία, σου ζήτησε συγγνώμη, πρωτίστως σε πμ, και μετέπειτα, δημόσια. Προς τι, η διαρκής μανούρα; Αν θες να πας δικαστικά, βάλε έναν γαμωδικηγόρο έξω απο δω και λήξε το. Αν όχι, σβήσε τα έξτρα προφιλάκια, κράτα ένα και στο φινάλε, πάπσε βρε μερέλα πια.kongrosian έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:47εσύ το βλέπεις σωστό να μην έχει δοθεί μια απάντηση τόσες μέρες (μέχρι και σήμερα) από τον διαχειριστή;Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:36
Δικαία τον τρολλάρουμε. Τόσες μέρες μπαίνει σε όλα τα νήματα και λέει το ίδιο πράγμα... μα σε όλα! Εσύ το βλέπεις αυτό σωστό;![]()
Καλοπροαίρετα στο λέω.
Εγώ έχω μια απορία και αν θέλει απαντάει ο comet. Πότε του δόθηκαν διευκρινήσεις αρμοδίως για το ποιος έκανε το λάθος και για το ότι κατά λάθος ποσταρίστηκε το screenshot; Πριν ανοίξει αυτό το νήμα ή όταν το μάθαμε κι εμείς εδώ από το ποστ του psi;
kongrosian έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:57τον έβρισα τον συντονιστή. τον είπα μαλάκα σε 1-2 ποστ και σε 1 π.μ. οπότε είμαστε εντάξει τώρα.Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:55Ο απών διαχειριστής, μπορεί να μην μινάρει όπως εμείς εδώ μέσα. Ο συντονιστής όμως που έκανε τη μαλακία, σου ζήτησε συγγνώμη, πρωτίστως σε πμ, και μετέπειτα, δημόσια. Προς τι, η διαρκής μανούρα; Αν θες να πας δικαστικά, βάλε έναν γαμωδικηγόρο έξω απο δω και λήξε το. Αν όχι, σβήσε τα έξτρα προφιλάκια, κράτα ένα και στο φινάλε, πάπσε βρε μερέλα πια.kongrosian έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:47
εσύ το βλέπεις σωστό να μην έχει δοθεί μια απάντηση τόσες μέρες (μέχρι και σήμερα) από τον διαχειριστή;![]()
Καλοπροαίρετα στο λέω.
![]()
Μπράβο ,σου ανέβηκε κι η λίμπιντο;
-
- Casper -
Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:50Δεν λέω μόνο για τα 3 νήματα αλλά τέλος πάντων... σε άλλο νήμα άλλο έλεγα και μου απαντούσε για τις ip. Ε... πόσο να αντέξουμε δηλαδή; Ένα νήμα να πει αυτά που θέλει, να τα υποστηρίζει και κανείς* δεν θα του έλεγε τίποτα.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:43Κλείδωσαν ήδη 3 νήματα και δεν βγήκε κανείς να πει τι συμβαίνει. Προφανώς έψαχνε απαντήσεις. Να τον δικάσουμε για λάθος/παρανομία άλλου;Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:36
* Καλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, τουλάχιστον εγώ δεν θα του έλεγα.
Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:53Ήταν αρκετά εμφανές από την αρχή ότι τρολάρει. Δηλαδή ενώ στο τυπικό και θεωρητικό μέρος του θέματος έμοιαζε να έχει δίκιο (αν και κάποιοι χρήστες εξέφρασαν βάσιμες αμφιβολίες για το νομικό μέρος) η επιμονή και τα συνεχή ποστς το έκαναν ξεκάθαρο ότι θέλει να σπάσει πλάκα ή/και να παρακινήσει και άλλους χρήστες να ρίξουν καμιά πετρούλα από εδώ κι από εκεί.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:43Κλείδωσαν ήδη 3 νήματα και δεν βγήκε κανείς να πει τι συμβαίνει. Προφανώς έψαχνε απαντήσεις. Να τον δικάσουμε για λάθος/παρανομία άλλου;Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:36
Δεν κατάλαβες, άλλα έλεγα σε άσχετο νήμα και μου απαντούσε για τις ip... ε, νισάφι πχιά!- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:02 Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.
the end
-
- Casper -
Και αυτό σου δίνει το δικαίωμα να έρθεις να τον κατηγορήσεις ότι διάβαζε προσωπικά μηνύματα στο άλλο φόρουμ, χωρίς καμία απόδειξη; Γιατί, επαναλαμβάνω, αυτή ήταν η ένσταση!Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:05Δεν κατάλαβες, άλλα έλεγα σε άσχετο νήμα και μου απαντούσε για τις ip... ε, νισάφι πχιά!- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:02 Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο, ούτε του επιτέθηκα, ούτε του ζήτησα το λόγο. Άλλωστε το νήμα έγινε ευκαιρία για να παρατεθούν πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Καταλαβαίνω όμως και τους χρήστες που του απάντησαν επειδή το ύφος και η επιμονή του να ζητάει διαγραφές μέλους και συντονιστή ξεπέρασε κάποια όρια. Γενικώς επειδή μου φαίνεται έξυπνος άνθρωπος δεν φαντάζομαι ότι δεν περίμενε μια κάποια αντίδραση έτσι όπως το χειρίστηκε.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:02Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:53Ήταν αρκετά εμφανές από την αρχή ότι τρολάρει. Δηλαδή ενώ στο τυπικό και θεωρητικό μέρος του θέματος έμοιαζε να έχει δίκιο (αν και κάποιοι χρήστες εξέφρασαν βάσιμες αμφιβολίες για το νομικό μέρος) η επιμονή και τα συνεχή ποστς το έκαναν ξεκάθαρο ότι θέλει να σπάσει πλάκα ή/και να παρακινήσει και άλλους χρήστες να ρίξουν καμιά πετρούλα από εδώ κι από εκεί.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:43
Κλείδωσαν ήδη 3 νήματα και δεν βγήκε κανείς να πει τι συμβαίνει. Προφανώς έψαχνε απαντήσεις. Να τον δικάσουμε για λάθος/παρανομία άλλου;![]()
Ωπα! Δεν τον κατηγόρησα, μια ερώτηση του έκανα... μπορείς να ψάξεις όποτε γουστάρεις και να το δεις, δεν έχει σβηστεί τίποτα.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:06Και αυτό σου δίνει το δικαίωμα να έρθεις να τον κατηγορήσεις ότι διάβαζε προσωπικά μηνύματα στο άλλο φόρουμ, χωρίς καμία απόδειξη; Γιατί, επαναλαμβάνω, αυτή ήταν η ένσταση!Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:05Δεν κατάλαβες, άλλα έλεγα σε άσχετο νήμα και μου απαντούσε για τις ip... ε, νισάφι πχιά!- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:02 Σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε ή να του απαντάτε; Άλλο το τρολλάρισμα (που αν τίθεται θέμα θα τον μπανάρουν ή θα προειδοποιήσουν) και άλλο οι αβάσιμες κατηγορίες εναντίων του. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ.
Τότε που συνέβη αυτό στο ελεύθερο δεν είχε να πει τίποτα. Κατάλαβες περι τίνος πρόκειται λοιπόν;
the end
-
- Casper -
Εγώ το γνωρίζω και προφανώς δεν αναφέρθηκα σε σένα. Δεν θέλω να μπλεχτώ με αυτά τα θέματα που συζητάτε τώρα. Απάντησα σε κάτι συγκεκριμένο - στην αντιμετώπισή του με αβάσιμες κατηγορίες - και τέλος. Η ίδια απάντηση και προς τον ST.Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:08Ωπα! Δεν τον κατηγόρησα, μια ερώτηση του έκανα... μπορείς να ψάξεις όποτε γουστάρεις και να το δεις, δεν έχει σβηστεί τίποτα.- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:06Και αυτό σου δίνει το δικαίωμα να έρθεις να τον κατηγορήσεις ότι διάβαζε προσωπικά μηνύματα στο άλλο φόρουμ, χωρίς καμία απόδειξη; Γιατί, επαναλαμβάνω, αυτή ήταν η ένσταση!Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 16:05
Δεν κατάλαβες, άλλα έλεγα σε άσχετο νήμα και μου απαντούσε για τις ip... ε, νισάφι πχιά!
Τότε που συνέβη αυτό στο ελεύθερο δεν είχε να πει τίποτα. Κατάλαβες περι τίνος πρόκειται λοιπόν;
-
the comet the course the tail
αυτό το νήμα που γράφουμε τώρα ανοίχτηκε μετά το πμ* του συντονιστή που έκανε το "λάθος".ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:58 Εγώ έχω μια απορία και αν θέλει απαντάει ο comet. Πότε του δόθηκαν διευκρινήσεις αρμοδίως για το ποιος έκανε το λάθος και για το ότι κατά λάθος ποσταρίστηκε το screenshot; Πριν ανοίξει αυτό το νήμα ή όταν το μάθαμε κι εμείς εδώ από το ποστ του psi;
*το αναφέρω το σκηνικό στο 2ο δικό μου νήμα που κλειδώθηκε.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Θερμή παράκληση: να μην εμπλέκετε άλλο φόρουμ λες και βρισκόμαστε στον Εμφύλιο , ο καθένας ας ασχοληθεί με τα του οίκου του ,δεν έχουμε διαδικτυακό πόλεμο και το λέω εγώ που έχω πέρμα από εκεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις