!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 12:25
Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2021, 11:16
Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 10:53

για πιο σιγουρα, μπες στο ελευθερο και στειλε πμ σε μενα.
Ο Κομήτης είναι ρε Ασεβ. :lol:
συ εχεις χασει επεισοδια, και δεν πιανεις τις λεξεις πισω απο τις λεξεις. ξερω ποιος ειναι.

η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ σπαστικο να γραφουν μαλακιες που καταλαβαινουν μονο 5-6 νοματοι, με ενοχλει και μενα οταν το κανουν αλλοι.
Γω είπα μάνα μου ότι έχω χάσει επεισόδια τα τελευταία 2 χρόνια. Όμως η αλήθεια είναι, ότι ένεκα ευφυίας παίρνω χαμπάρι γρήγορα. Και αυτό που λες, το βλέπω να συμβαίνει. Και όχι, ούτε εμένα μ'αρέσει. Δεν το θεωρώ σωστό σε μια συνομιλία μεταξύ ανθρώπων.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Α ρε πούστη ,θα με κάνετε στα γεράματα να φτιάξω κλώνο ,να δω πως είναι . :003:
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Gewponos90 έγραψε: 07 Ιουν 2021, 12:26
- Casper - έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:59 Δηλαδή σαν να έρχομαι εγώ εδώ μέσα ξαφνικά μια μέρα, να βλέπω κάποιον που καταδικάζει κάτι παράνομο αλλά επειδή εγώ δεν τον γουστάρω αυτό τον κάποιο και δεν θέλω να δώσω βαρύτητα στο γεγονός να αρχίζω να λέω "α ξέρετε, εδώ μέσα κάποτε δημοσιεύτηκαν προσωπικά δεδομένα. Όλοι οι συντονιστές αυτού του φόρουμ επομένως τα δημοσιεύουν κρυφά από εσάς" και εσείς να ψάχνεστε για να αποδείξετε πως δεν είστε ελέφαντες. Σιχάματα.

Eσυ πάλια ήσουν πολύ γλυκούλα. Ποιος σε πειραξε
vagabondo έγραψε: 07 Ιουν 2021, 12:33
- Casper - έγραψε: 06 Ιουν 2021, 13:59 Δηλαδή σαν να έρχομαι εγώ εδώ μέσα ξαφνικά μια μέρα, να βλέπω κάποιον που καταδικάζει κάτι παράνομο αλλά επειδή εγώ δεν τον γουστάρω αυτό τον κάποιο και δεν θέλω να δώσω βαρύτητα στο γεγονός να αρχίζω να λέω "α ξέρετε, εδώ μέσα κάποτε δημοσιεύτηκαν προσωπικά δεδομένα. Όλοι οι συντονιστές αυτού του φόρουμ επομένως τα δημοσιεύουν κρυφά από εσάς" και εσείς να ψάχνεστε για να αποδείξετε πως δεν είστε ελέφαντες. Σιχάματα.

Πήρε πτυχίο και καβάλησε το καλάμι, η κυρία ενσυναίσθηση. :e040:
Ενσυναίσθηση είναι να μπορείς να μπεις στην θέση του άλλου. Κατηγορούνε κάποιον χωρίς να έχουν καν αποδείξεις, χωρίς να ξέρουν αν όντως ισχύει επειδή τόλμησε και είπε το αυτονόητο. Και προφανώς αν δεν έχει κάνει κάτι κάποιος, δεν μπορεί να το αποδείξει κιόλας. Εγώ έχω το δεδομένο ότι ο συντονιστής δημοσίευσε ip και χωρίς αποδείξεις λέω πως όλοι οι συντονιστές το κάνουν. Προφανώς και δεν έχουν τρόπο να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες. Αν εσείς βρίσκετε ΔΙΚΑΙΑ αυτή την αντιμετώπιση προς τον Δημοκρατικό, με γεια σας με χαρά σας. Δεν είμαστε όλοι κοράκια. Ούτε καν με τον συντονιστή, εγώ ήθελα απλά να βγει και να παραδεχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ το λάθος του για να φανεί αν υπήρχε πρόθεση ή όχι. :wave:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:44 Α ρε πούστη ,θα με κάνετε στα γεράματα να φτιάξω κλώνο ,να δω πως είναι . :003:
Τον κλώνο, τον ρώτησες αν σε θέλει; :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στύγιος

nowhere έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:47 :smt126 μη!
Γιατί ρε; 'Αλλοι πέφτουν στα ναρκωτικά ,άλλοι αλλάζουν φύλο, γω για έναν ταπεινό κλώνο λέω. :lol:
Στύγιος

Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:49
Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:44 Α ρε πούστη ,θα με κάνετε στα γεράματα να φτιάξω κλώνο ,να δω πως είναι . :003:
Τον κλώνο, τον ρώτησες αν σε θέλει; :lol:
:smt005:
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:48

vagabondo έγραψε: 07 Ιουν 2021, 12:33

Πήρε πτυχίο και καβάλησε το καλάμι, η κυρία ενσυναίσθηση. :e040:
Ενσυναίσθηση είναι να μπορείς να μπεις στην θέση του άλλου. Κατηγορούνε κάποιον χωρίς να έχουν καν αποδείξεις, χωρίς να ξέρουν αν όντως ισχύει επειδή τόλμησε και είπε το αυτονόητο. Και προφανώς αν δεν έχει κάνει κάτι κάποιος, δεν μπορεί να το αποδείξει κιόλας. Εγώ έχω το δεδομένο ότι ο συντονιστής δημοσίευσε ip και χωρίς αποδείξεις λέω πως όλοι οι συντονιστές το κάνουν. Προφανώς και δεν έχουν τρόπο να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες. Αν εσείς βρίσκετε ΔΙΚΑΙΑ αυτή την αντιμετώπιση προς τον Δημοκρατικό, με γεια σας με χαρά σας. Δεν είμαστε όλοι κοράκια. Ούτε καν με τον συντονιστή, εγώ ήθελα απλά να βγει και να παραδεχτεί ΔΗΜΟΣΙΑ το λάθος του για να φανεί αν υπήρχε πρόθεση ή όχι. :wave:

Νομίζω ότι ο διαχειριστής είπε τι παίχτηκε. Αν είναι σοβαρή απάντηση δεν ξέρω, ειδικά από την στιγμή που δεν ζήτησε συγγνώμη. Σε έναν σοβαρό διαδυκτιακο χώρο θα είχε παύσει την άλλη μέρα από διαχειριστής και ας ήταν ένα αθώο λάθος.

Πρόσεχε όμως το τυράκι. Σε έναν σοβαρό διαδυκτιακο χώρο τυποι σαν τον κομήτη και τον δημοκρατικό θα έπρεπε να είχαν φάει μπαν με το που διαπιστώθηκε ότι έχουν πολλαπλους λογαριασμους πριν καν άνοιξουν νήμα. Επίσης, σε έναν σοβαρό διαδικτυακό χώρο θα έπρεπε να τρώει Μπαν οποιοσδήποτε χρήστης κατηγορεί έναν άλλον για διπλό λογαριασμό χώρις αποδειξεις.

Καλώς η κακώς δεν είμαστε αυτός ο σοβαρός διαδυκτιακος χώρος. Βλέπεις ένα νήμα να λέει παπαριές και δεν ξέρεις αν πρέπει να μιλήσεις σοβαρά η να τρολλαρεις.

Οπότε καλώς η κακώς, πρόβλημα οι κακοι διαχειριστές, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι πολλαπλοί λογαριασμοί. Ειδικά αυτοί που όταν τους πιάσουν με την κατσίκα στην πλάτη, το γυριζουν στην τρελιτσα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Casper -

Νομίζω πως στην τελική δεν λέμε και κάτι διαφορετικό. Ούτε εμένα με κάλυψε η απάντηση του συντονιστή αλλά ο κομήτης θα κρίνει τι θα κάνει. Για τα διπλά προφίλ πάλι ήδη απαντήθηκε. Μπορεί σε ένα σπίτι (με ίδια ip) να μπαίνουν 3 άτομα αλλά εκτός από αυτό, την στιγμή που δεν είναι στους κανονισμούς του φόρουμ ότι απαγορεύεται (μόνο για μπαναρισμένους αναφέρει) δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα. Αν τους ενοχλεί ας τους αλλάξουν. Για τις αποδείξεις που λες τελικά δεν βλέπω να διαφωνούμε, οπότε άκυρα το σχόλιό σου, εκτός κι' αν πρέπει να απαντάμε σε όλα τα κοράκια με "χαριτωμενιές" για να μην παρεξηγηθούμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:48 Αν εσείς βρίσκετε ΔΙΚΑΙΑ αυτή την αντιμετώπιση προς τον Δημοκρατικό, με γεια σας με χαρά σας.
Δικαία τον τρολλάρουμε. Τόσες μέρες μπαίνει σε όλα τα νήματα και λέει το ίδιο πράγμα... μα σε όλα! Εσύ το βλέπεις αυτό σωστό;
the end
- Casper -

Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:36
- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:48 Αν εσείς βρίσκετε ΔΙΚΑΙΑ αυτή την αντιμετώπιση προς τον Δημοκρατικό, με γεια σας με χαρά σας.
Δικαία τον τρολλάρουμε. Τόσες μέρες μπαίνει σε όλα τα νήματα και λέει το ίδιο πράγμα... μα σε όλα! Εσύ το βλέπεις αυτό σωστό;
Κλείδωσαν ήδη 3 νήματα και δεν βγήκε κανείς να πει τι συμβαίνει. Προφανώς έψαχνε απαντήσεις. Να τον δικάσουμε για λάθος/παρανομία άλλου; :D
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

εσύ το βλέπεις σωστό να μην έχει δοθεί μια απάντηση τόσες μέρες (μέχρι και σήμερα) από τον διαχειριστή; :e040:

ο απών διαχειριστής κάτι μου θυμίζει εν τω μεταξύ. κάποιο άλλο πχορουμ. :p2:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:43
Κλείδωσαν ήδη 3 νήματα και δεν βγήκε κανείς να πει τι συμβαίνει. Προφανώς έψαχνε απαντήσεις. Να τον δικάσουμε για λάθος/παρανομία άλλου; :D
Δεν λέω μόνο για τα 3 νήματα αλλά τέλος πάντων... σε άλλο νήμα άλλο έλεγα και μου απαντούσε για τις ip. Ε... πόσο να αντέξουμε δηλαδή; Ένα νήμα να πει αυτά που θέλει, να τα υποστηρίζει και κανείς* δεν θα του έλεγε τίποτα.

* Καλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, τουλάχιστον εγώ δεν θα του έλεγα.
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

kongrosian έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:47
εσύ το βλέπεις σωστό να μην έχει δοθεί μια απάντηση τόσες μέρες (μέχρι και σήμερα) από τον διαχειριστή; :e040:

ο απών διαχειριστής κάτι μου θυμίζει εν τω μεταξύ. κάποιο άλλο πχορουμ. :p2:
Ούτε αυτό είναι σωστό... δηλαδή τι προτείνεις, να αρχίσουμε να το λέμε σε όλα τα νήματα; Αυτό είπα... τσουρέκια μας τα έκανε ο διάδοχος παντού. Δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 07 Ιουν 2021, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

- Casper - έγραψε: 07 Ιουν 2021, 15:43
Ήταν αρκετά εμφανές από την αρχή ότι τρολάρει. Δηλαδή ενώ στο τυπικό και θεωρητικό μέρος του θέματος έμοιαζε να έχει δίκιο (αν και κάποιοι χρήστες εξέφρασαν βάσιμες αμφιβολίες για το νομικό μέρος) η επιμονή και τα συνεχή ποστς το έκαναν ξεκάθαρο ότι θέλει να σπάσει πλάκα ή/και να παρακινήσει και άλλους χρήστες να ρίξουν καμιά πετρούλα από εδώ κι από εκεί.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”