ταλαιπωρε ποια η αποψη σου για το εμβολιο pandemrix?talaipwros έγραψε: 06 Ιουν 2021, 12:10 Τί, απαγορεψανε οι Ιάπωνες τους εμβολιασμούς ή οι πράκτορες μεταδιδουν την ρωσική προπαγάνδα με σκοπό να βλαψουν την δημοσια υγεία;
Ή το ενα ή το άλλο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 12:54Αρίστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:50 Ξεχασες ομως να πεις οτι γραφω και στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και slpress που γραφει ολη η Ελιτ της ελληνικης δημοσιογραφιας, οτι επισης γραφω στη Δημοκρατια, οτι εχει τουιταρει αρθρο μου η ρωσικη πρεσβεια, οτι τα δυο πρωτα μου βιβλια τα εχει προλογισει καθηγητης πανεπιστημιου στην Αγγλια, οτι ετοιμαζω δυο νεα βιβλια που θα κυκλοφορησουν Ιουνιο και Ιουλιο (το ενα λογοτεχνικο, το αλλο ιστοριας).
Ξεχασες επισης να πεις οτι εχω μιλησει σε εκδηλωσεις διπλα σε καθηγητες πανεπιστημιου, πιχι με τον συνταγματολογο Γεωργιο Κασιματη. Οτι εχω παρει πανω απο 100 συνεντευξεις απο υπουργους, προεδρους δημοσιων οργανισμων, δημαρχους, κορυφαιους αθλητες και καλλιτεχνες (πιχι με το σκηνοθετη Σμαραγδη).
Τωρα πηδα στη μπανιερα σου και πλατσουρισε στη λασπη.![]()
![]()
Αν θεωρεις μικρη υποθεση αρθρο σου που δημοσιευθηκε σε εφημεριδα να το κανει τουιτ η ρωσικη πρεβεια τοτε φαινεται οτι τα δικα σου γραπτα τα τουιταρει ο Μπαιντεν.
.
talaipwros έγραψε: 06 Ιουν 2021, 12:10 Τί, απαγορεψανε οι Ιάπωνες τους εμβολιασμούς ή οι πράκτορες μεταδιδουν την ρωσική προπαγάνδα με σκοπό να βλαψουν την δημοσια υγεία;
Ή το ενα ή το άλλο
Απλα οι Ιαπωνες διαπιστωσαν τελειως αντιθετη συμπεριφορα των νανοσωματιδιων (τα οποια δημιουργησαν μεγαλες συγκεντρωσεις γυρω απο οργανα) σε σχεση με αυτο που ειχε προβλεψει η Pfizer.
.
Δεν το αναδημοσίευσε και στην Ακαδημία Επιστημών,τουιτ το έκανε.Αρίστος έγραψε: 06 Ιουν 2021, 16:11
...
Αν θεωρεις μικρη υποθεση αρθρο σου που δημοσιευθηκε σε εφημεριδα να το κανει τουιτ η ρωσικη πρεβεια τοτε φαινεται οτι τα δικα σου γραπτα τα τουιταρει ο Μπαιντεν.
.
Οκ κι εγώ χαρούμενος θα ήμουν,αλλά μην το βάλεις και στο βιογραφικό σου κιόλας.
(Το βλέπω μπροστά μου:Σε είκοσι χρόνια από τώρα έχει κλείσει κι αυτό το πχορουμ και έχει ξεκινήσει το επόμενο,όλα τα αρχεία χάθηκαν.
Αρίστος:"Πριν είκοσι χρόνια η Ρώσικη πρεσβεία ανακάλυψε την αλήθεια σ`ένα άρθρο μου,και αφού το ανέλυσαν δεκάδες κορυφαίοι επιστήμονες της εποχής και διαπίστωσαν την επιστημονική του ακρίβεια,το ενέταξαν στην διδακτέα ύλη του κορυφαίου Πανεπιστημίου της Μόσχας.Ο ίδιος ο Πούτιν τότε είχε πει με δάκρυα στα μάτια " Спасибо аристо ".")
waldorf έγραψε: 06 Ιουν 2021, 16:47
Δεν το αναδημοσίευσε και στην Ακαδημία Επιστημών,τουιτ το έκανε.
Οκ κι εγώ χαρούμενος θα ήμουν,αλλά μην το βάλεις και στο βιογραφικό σου κιόλας.
Ε αφου θα ησουν κι εσυ χαρουμενος μαλλον να μην εχω ενοχες που καμαρωνα.
.
Ενοχές να έχεις μόνο γιατί σπρώχνεις τον κόσμο στον αντιεμβολιασμό και τον (πιθανότερο) θάνατο.
Κατά τ`άλλα όχι να μην έχεις καμία ενοχή που είσαι ψώνιο,κάτω απά κάποιες συνθήκες αυτό μπορεί να είναι πολύ δημιουργικό.
Κατά τ`άλλα όχι να μην έχεις καμία ενοχή που είσαι ψώνιο,κάτω απά κάποιες συνθήκες αυτό μπορεί να είναι πολύ δημιουργικό.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μόνο η ίδια μούργα πιστευει αυτά που λέει ο Αριστος.waldorf έγραψε: 06 Ιουν 2021, 18:04 Ενοχές να έχεις μόνο γιατί σπρώχνεις τον κόσμο στον αντιεμβολιασμό και τον (πιθανότερο) θάνατο.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Προβλήματα ( όχι υγείας,ευτυχώς) που τα ξεπερνάμε.
Να σαι καλά.
Ποιο "άρθρο σου", ρε φίλε, μάς δουλεύεις;Αρίστος έγραψε: 06 Ιουν 2021, 16:11Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 12:54Αρίστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:50 Ξεχασες ομως να πεις οτι γραφω και στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και slpress που γραφει ολη η Ελιτ της ελληνικης δημοσιογραφιας, οτι επισης γραφω στη Δημοκρατια, οτι εχει τουιταρει αρθρο μου η ρωσικη πρεσβεια, οτι τα δυο πρωτα μου βιβλια τα εχει προλογισει καθηγητης πανεπιστημιου στην Αγγλια, οτι ετοιμαζω δυο νεα βιβλια που θα κυκλοφορησουν Ιουνιο και Ιουλιο (το ενα λογοτεχνικο, το αλλο ιστοριας).
Ξεχασες επισης να πεις οτι εχω μιλησει σε εκδηλωσεις διπλα σε καθηγητες πανεπιστημιου, πιχι με τον συνταγματολογο Γεωργιο Κασιματη. Οτι εχω παρει πανω απο 100 συνεντευξεις απο υπουργους, προεδρους δημοσιων οργανισμων, δημαρχους, κορυφαιους αθλητες και καλλιτεχνες (πιχι με το σκηνοθετη Σμαραγδη).
Τωρα πηδα στη μπανιερα σου και πλατσουρισε στη λασπη.![]()
![]()
.
Μια επιστολή έστειλες και δημοσιεύτηκε. Και γιατί να μην δημοσιευτεί δηλαδή μια επιστολή αναγνώστη στην στήλη των επιστολών των αναγνωστών; Γεμίζουν οι εφημερίδες τσάμπα τις σελίδες τους.
Τέλος, γιατί να μην τουιτάρει η ρωσική πρεσβεία (δεν ξέρουμε ποιος την πληροφόρησε για την επιστολή αυτή, πιθανότατα εσύ ο ίδιος) μια επιστολή-γλείψιμο που αναφέρει τις μισές αλήθειες και κλισεδάκια μαζί με ψεκιές για το "ξανθό γένος", "προφητείες", "αγνωμοσύνη" της Ελλάδας απέναντι στην προσφορά της Ρωσίας στην Επανάσταση, την "σπίλωση του Καποδίστρια" (Ποιος "σπίλωσε" τον Καποδίστρια; Ηταν Ρώσος ο Καποδίστριας; Ποιος είπε: "Τα πράγματα πρέπει να μείνουν ως έχουν και να φροντίσουμε για τους Έλληνες, χωρίς να τους ενθαρρύνουμε να περιμένουν από μένα πράξεις που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ" και αντικατέστησε τον Καποδίστρια στον χειρισμό του ανατολικού ζητήματος το 1822; ). Αν έγραφες μισή λέξη για τα Ορλοφικά θα βλέπαμε με τι χαρά θα τουιτάριζε η πρεσβεία την επιστολή σου
Τέσπα, προσγειώσου. Ούτε δημοσιογράφος είσαι, ούτε εμβριθή άρθρα γράφεις. Απ' όσα έχω διαβάσει εγώ, μπούρδες γράφεις συνήθως, που μια χαρά τις δημοσιεύουν μπουρδοφυλλάδες σαν την ΕΩ.
Ναυτη αν ητανε η ζηλεια ψωρα.
Δεν ειπα οτι ειμαι τιποτα σπουδαιο αλλα για να εχετε βαλθει να ασχολειστε μαζι μου 24 ωρες το 24ωρο κατι καλο θα γραφω που θα ενοχλει κατι κατι πολιτικα ορθους τζιτζιφιογκους σαν και του λογου σας.
Και κατι αλλο: δεν δημοσιευθηκε μονο σαν επιστολη αλλα πρωτα σαν αρθρο σε αλλη εφημεριδα και σε καμια δεκαρια ιστοσελιδες. Υπαρχουν σελιδες που ακομη το δημοσιευουν, με ενημερωσαν οτι θα δημοσιευθει εκ νεου την ερχομενη βδομαδα, αμα θες θα σου στειλω το νεο λινκ.
Οσο για τη ρωσικη πρεσβεια ουτε καν πηγε ποτε το μυαλο μου οτι το συγκεκριμενο αρθρο θα ειχε τετοια καταληξη. Με ενημερωσε φιλος μου στο fb οτι εγινε το τουιτ. Αν δεν το εβλεπε δεν θα το ειχα παρει ποτε χαμπαρι.
.
Δεν ειπα οτι ειμαι τιποτα σπουδαιο αλλα για να εχετε βαλθει να ασχολειστε μαζι μου 24 ωρες το 24ωρο κατι καλο θα γραφω που θα ενοχλει κατι κατι πολιτικα ορθους τζιτζιφιογκους σαν και του λογου σας.
Και κατι αλλο: δεν δημοσιευθηκε μονο σαν επιστολη αλλα πρωτα σαν αρθρο σε αλλη εφημεριδα και σε καμια δεκαρια ιστοσελιδες. Υπαρχουν σελιδες που ακομη το δημοσιευουν, με ενημερωσαν οτι θα δημοσιευθει εκ νεου την ερχομενη βδομαδα, αμα θες θα σου στειλω το νεο λινκ.
Οσο για τη ρωσικη πρεσβεια ουτε καν πηγε ποτε το μυαλο μου οτι το συγκεκριμενο αρθρο θα ειχε τετοια καταληξη. Με ενημερωσε φιλος μου στο fb οτι εγινε το τουιτ. Αν δεν το εβλεπε δεν θα το ειχα παρει ποτε χαμπαρι.
.
Δεν ασχολούμαστε γενικώς και αορίστως μαζί σου, ρε φίλε. Σε φόρουμ γράφεις, κριτική σε όσα γράφεις θα δέχεσαι. Διαφορετικά ανοίγεις ένα blog κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Αρίστος έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:19 Ναυτη αν ητανε η ζηλεια ψωρα.![]()
Και κατι αλλο: δεν δημοσιευθηκε μονο σαν επιστολη αλλα πρωτα σαν αρθρο σε αλλη εφημεριδα και σε καμια δεκαρια ιστοσελιδες.
.
Δεν ξέρω σε ποια άλλη εφημερίδα ισχυρίζεσαι ότι δημοσιεύτηκε η επιστολή σου, αλλά, αν κρίνω από το πόσο καμαρώνεις που δημοσιεύει κάποια πονήματά σου αυτή η παλιοφυλλάδα ΕΩ, δεν έχει και σημασία, μιλάμε για βούρκο.
Το κακό μ' εσένα είναι πως δεν ξέρεις τι θα πει: "έκανα λάθος". Πολλοί μπαίνουν στον κόπο (ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί) να σού υποδείξουν με στοιχεία το πού λαθεύεις κι εσύ αντί να τούς πεις κι ένα ευχαριστώ που σε βγάζουν από τις πλάνες σου, απαντάς με ακόμα μεγαλύτερες μαλακίες και νομίζεις ότι σε ζηλεύουνε.
Ναυτη αγορι μου εγω δεν πιστευω σε καραντινες και ανοιχτα συνορα οπως εσυ οποτε λογικο ειναι να γραφω σε ιστοσελιδες, εφημεριδες και περιοδικα που εσυ τα θεωρεις βοθρους ενω εγω θεωρω τις εφημεριδες που εσυ θεωρεις εγκυρες, τις λεκανατζουδες του συστηματος, τους οχετους της πληρωμενης μουργας. Τουλαχιστον εγω δεν γραφω σε εντυπα που πληρωνονται απο τη λιστα Πετσα για να κανουν υποκλισεις στη χουντα του Κουλη, ουτε στους δημοσιογραφους μας βαζουν χερι να κανουμε τεμεναδες στην κυβερνηση οπως πιχι στα ΝΕΑ που οποιος εκανε εστω και υπαινιγμο κριτικης στην Αγια Οικογενεια η σε υπουργο της κυβερνησης τον παραιτησαν μεσα σε λιγες ωρες.
.
.
Άρχισες τις γνωστές πίπες πάλι.Αρίστος έγραψε: 06 Ιουν 2021, 21:35 Ναυτη αγορι μου εγω δεν πιστευω σε καραντινες και ανοιχτα συνορα οπως εσυ οποτε λογικο ειναι να γραφω σε ιστοσελιδες, εφημεριδες και περιοδικα που εσυ τα θεωρεις βοθρους ενω εγω θεωρω τις εφημεριδες που εσυ θεωρεις εγκυρες, τις λεκανατζουδες του συστηματος, τους οχετους της πληρωμενης μουργας. Τουλαχιστον εγω δεν γραφω σε εντυπα που πληρωνονται απο τη λιστα Πετσα για να κανουν υποκλισεις στη χουντα του Κουλη, ουτε στους δημοσιογραφους μας βαζουν χερι να κανουμε τεμεναδες στην κυβερνηση οπως πιχι στα ΝΕΑ που οποιος εκανε εστω και υπαινιγμο κριτικης στην Αγια Οικογενεια η σε υπουργο της κυβερνησης τον παραιτησαν μεσα σε λιγες ωρες.
Κατάλαβέ το ρε, δεν είναι "αντισυστημική εφημερίδα" η ΕΩ. Δελτίο τύπου του τρελοκομείου είναι, μια σκατοφυλλάδα που εκμεταλλεύεται την ηλιθιότητα μερικών ψεκασμένων.
Ούτε κι εσύ είσαι καμιά "αντισυστημική" προσωπικότητα. Ένας απόλυτα συνηθισμένος ψέκας από τις εκατοντάδες χιλιάδες ψεκασμένων που υπάρχουν στη χώρα μας είσαι. Χαλάρωσε λίγο.
Είμαι έτοιμος να ανοίξω νήμα με τίτλο:
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που διάβασε Pronews
Θα είναι μεγάλο σουξέ
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που διάβασε Pronews
Θα είναι μεγάλο σουξέ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις