.talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:47 παλι οι ρωσοι ιάπωνες πρακτορες προπαγανδιζουν το δηλητηριο τους εναντια στην υγεια των ελληνων πολιτών;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Δεν έχω καταλάβει γιατί προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη για κάτι. Αφού πιστεύουν τον μητσοτάκη, άσε να πιστέυουν. Είναι ανίατη η κατάστασή τους. Μόνο αν πει κάτι η τρέμη στο μέγκα θα το πιστέψουν
ksmyrn έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:12Δεν έχω καταλάβει γιατί προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη για κάτι. Αφού πιστεύουν τον μητσοτάκη, άσε να πιστέυουν. Είναι ανίατη η κατάστασή τους. Μόνο αν πει κάτι η τρέμη στο μέγκα θα το πιστέψουνΑυτό είναι το κριτήριό τους
![]()
Μα γι' αυτο κι εγω θελω να σταματησω να γραφω στο συγκεκριμενο νημα. Η ιδια η Ευρωπη περιορισε το Astra και το JJ και ασε καποιους εδω μεσα να θεωρουν εμενα επικινδυνο. Οταν ακομη και ο Μπορις Τζονσον εδωσε εντολη να υπαρξει συσταση στους κατω των 30 να μην κανουν το Astra. Aρα και ο Μπορις Τζονσον επικινδυνος για τη δημοσια υγεια συμφωνα με τη λογικη τους.
.
H ώρα της σκληρής αυτοκριτικής,ή ν`ανέβω στην ταράτσα να πηδήξω να ξεμπερδεύουμε;Αρίστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:31
...Παραμενει μυστηριο για μενα ποσο θρασος μπορεις να εχεις που πας να μας κοροιδεψεις στα μουτρα και νομιζεις πως δεν θα σε ξεμασκαρεψουμε. ...
.
Δεν μπορεί ο Ε.Ω. ,pronews,Λιακόπουλος,Τρίτο Μάτι,Τέταρτο Αρχίδι και τα ρέστα να κατηγορεί άλλον άνθρωπο ότι κοροιδεύει.
Και τον ξεμασκαρεύει κιόλας!Και μιλάει και για θράσος!
Ο τύπος που έγραψε 500 σελίδες για να μας αποδείξει ότι με κανό έκαναν υπερατλαντικά ταξίδια και μετέφεραν τόνους μεταλεύματος 3000 χρόνια πίσω.
Μαλάκα Αρίστο είσαι κάποιου είδους A.I. και έχεις σκοπό να οδηγήσεις ανθρώπους στην αυτοκτονία.
Ξεχασες ομως να πεις οτι γραφω και στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και slpress που γραφει ολη η Ελιτ της ελληνικης δημοσιογραφιας, οτι επισης γραφω στη Δημοκρατια, οτι εχει τουιταρει αρθρο μου η ρωσικη πρεσβεια, οτι τα δυο πρωτα μου βιβλια τα εχει προλογισει καθηγητης πανεπιστημιου στην Αγγλια, οτι ετοιμαζω δυο νεα βιβλια που θα κυκλοφορησουν Ιουνιο και Ιουλιο (το ενα λογοτεχνικο, το αλλο ιστοριας).
Ξεχασες επισης να πεις οτι εχω μιλησει σε εκδηλωσεις διπλα σε καθηγητες πανεπιστημιου, πιχι με τον συνταγματολογο Γεωργιο Κασιματη. Οτι εχω παρει πανω απο 100 συνεντευξεις απο υπουργους, προεδρους δημοσιων οργανισμων, δημαρχους, κορυφαιους αθλητες και καλλιτεχνες (πιχι με το σκηνοθετη Σμαραγδη).
Τωρα πηδα στη μπανιερα σου και πλατσουρισε στη λασπη.
.
Ξεχασες επισης να πεις οτι εχω μιλησει σε εκδηλωσεις διπλα σε καθηγητες πανεπιστημιου, πιχι με τον συνταγματολογο Γεωργιο Κασιματη. Οτι εχω παρει πανω απο 100 συνεντευξεις απο υπουργους, προεδρους δημοσιων οργανισμων, δημαρχους, κορυφαιους αθλητες και καλλιτεχνες (πιχι με το σκηνοθετη Σμαραγδη).
Τωρα πηδα στη μπανιερα σου και πλατσουρισε στη λασπη.
.
Ναί όντως τα ξέχασα αυτά,έχεις δίκιο.
Λάθος έκανα και ζητώ συγνώμη.Είσαι μιά τεράστια μορφή του λόγου,της διανόησης και της δημοσιογραφίας.
Και για πες;Τι λέει ο μοναχός Θεομπαίχτης αύριο;
Λάθος έκανα και ζητώ συγνώμη.Είσαι μιά τεράστια μορφή του λόγου,της διανόησης και της δημοσιογραφίας.
Και για πες;Τι λέει ο μοναχός Θεομπαίχτης αύριο;
- Otto Weininger
Καλά ναι.Αρίστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:25ksmyrn έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:12Δεν έχω καταλάβει γιατί προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη για κάτι. Αφού πιστεύουν τον μητσοτάκη, άσε να πιστέυουν. Είναι ανίατη η κατάστασή τους. Μόνο αν πει κάτι η τρέμη στο μέγκα θα το πιστέψουνΑυτό είναι το κριτήριό τους
![]()
Μα γι' αυτο κι εγω θελω να σταματησω να γραφω στο συγκεκριμενο νημα. Η ιδια η Ευρωπη περιορισε το Astra και το JJ και ασε καποιους εδω μεσα να θεωρουν εμενα επικινδυνο. Οταν ακομη και ο Μπορις Τζονσον εδωσε εντολη να υπαρξει συσταση στους κατω των 30 να μην κανουν το Astra. Aρα και ο Μπορις Τζονσον επικινδυνος για τη δημοσια υγεια συμφωνα με τη λογικη τους.
.
Κοιτάξτε πρώτα να τηρείτε τα μέτρα και να εμβολιαστείτε ώστε να μπορέσει να φτάσει και η Ελλάδα στην επιδημιολογική εικόνα που είχε Αγγλία στις αρχές Μαΐου και μετά συζητάμε για την πολυτέλεια του να μην κάνετε εμβόλιο αδενοϊού.
Όλα αποσπασματικά τα παρουσιάζετε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
waldorf έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:57 Ναί όντως τα ξέχασα αυτά,έχεις δίκιο.
Οχι δεν ειμαι κανενας κορυφαιος, ειμαι απλα ενας που το επαγγελμα του δεν εχει καμια σχεση με συγγραφιλικια και αρθρογραφια και ωστοσο καταφερνει να βρισκει χρονο και γι' αυτα. Και ως προς τουτο ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ας μην ειμαι, η ας μην γινω ποτε πρωτο ονομα.
.
Otto Weininger έγραψε: 05 Ιουν 2021, 20:04Καλά ναι.Αρίστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:25ksmyrn έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:12
Δεν έχω καταλάβει γιατί προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη για κάτι. Αφού πιστεύουν τον μητσοτάκη, άσε να πιστέυουν. Είναι ανίατη η κατάστασή τους. Μόνο αν πει κάτι η τρέμη στο μέγκα θα το πιστέψουνΑυτό είναι το κριτήριό τους
![]()
.
Κοιτάξτε πρώτα να τηρείτε τα μέτρα και να εμβολιαστείτε ώστε να μπορέσει να φτάσει και η Ελλάδα στην επιδημιολογική εικόνα που είχε Αγγλία στις αρχές Μαΐου και μετά συζητάμε για την πολυτέλεια του να μην κάνετε εμβόλιο αδενοϊού.
Όλα αποσπασματικά τα παρουσιάζετε.
Προσωπικα ειμαι αλλεργικος σε δεκαδες ουσιες και απαγορευεται αυστηρα οχι μονο να κανω τα γνωστα και ασφαλη εμβολια που γνωριζουμε εδω και δεκαετιες, αλλα απαγορευεται να μου κανουν ακομη και αντιτετανικο και ανθρωπινο ορο.
.
Που διαβάσατε τους πίνακες της ιαπωνικής μελέτης, καταλάβατε τι δεδομένα είναι αυτά και τα αξιολογήσατε κιόλας.Αρίστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:39
Ωραιοι τυποι! Σχολιαζετε την τακτικη της Ρωσιας και οχι τη μελετη των Ιαπωνων επιστημονων λες και το προβλημα της ανθρωποτητας ειναι τα συμφεροντα της Ρωσιας να πουλησει Sputnik και οχι τα συμπερασματα της ιαπωνικης μελετης!
οκ
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
talaipwros
Τί, απαγορεψανε οι Ιάπωνες τους εμβολιασμούς ή οι πράκτορες μεταδιδουν την ρωσική προπαγάνδα με σκοπό να βλαψουν την δημοσια υγεία;
Ή το ενα ή το άλλο
Ή το ενα ή το άλλο
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τι κλάμα είναι αυτό;
Πραγματικά δεν ξέρω αν τα γράφουν ορισμένοι για να σπάσουν πλάκα με τους βλαμμένους,ή αν όντως τα πιστευουν οι βλαμμένοι και τα λένε και δημόσια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αρίστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:50 Ξεχασες ομως να πεις οτι γραφω και στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και slpress που γραφει ολη η Ελιτ της ελληνικης δημοσιογραφιας, οτι επισης γραφω στη Δημοκρατια, οτι εχει τουιταρει αρθρο μου η ρωσικη πρεσβεια, οτι τα δυο πρωτα μου βιβλια τα εχει προλογισει καθηγητης πανεπιστημιου στην Αγγλια, οτι ετοιμαζω δυο νεα βιβλια που θα κυκλοφορησουν Ιουνιο και Ιουλιο (το ενα λογοτεχνικο, το αλλο ιστοριας).
Τωρα πηδα στη μπανιερα σου και πλατσουρισε στη λασπη.![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις