!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παύλος Ασλανίδης: Οι υδρογονάνθρακες που απελευθερώθηκαν προκαλεσαν έκρηξη 5 λεπτα μετα την συγκρουση.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Παύλος Ασλανίδης: Οι υδρογονάνθρακες που απελευθερώθηκαν προκαλεσαν έκρηξη 5 λεπτα μετα την συγκρουση.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Συνταρακτικο
Ανατροπη
Ολα τουμπα
Εύλογα, λοιπόν, αντιδρούν εκ νέου οι συγγενείς των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη, με τον Παύλο Ασλανίδη να δηλώνει στο ThessToday.gr ότι υπάρχουν και άλλα δεδομένα που έχουν συλλέξει οι πραγματογνώμονες -μαζί με τους χημικούς μηχανικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα- τα οποία σύντομα θα κατατεθούν με σχετικές εκθέσεις προς τον ανακριτή.

«Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά επέζησαν από τη σύγκρουση και βρήκαν φρικτό θάνατο από τις εκρήξεις»
«Όλα αυτά έχουν γίνει μόνο από δικές μας ενέργειες. Κανένας εισαγγελέας δεν έχει κάνει τίποτα από όλα αυτά. Τα ηχητικά του 112 τα ανακαλύψαμε εμείς στη δικογραφία, οι δικηγόροι μας έχουν πάει και έχουν δώσει στο εξωτερικό για επεξεργασία. Είναι ξεκάθαρο ότι ακούμε τα παιδιά μας. Ο Δημήτρης που αναφέρεται η κοπέλα, είναι ο γιος μου, ακούω τον γιο μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ασλανίδης, ο οποίος συμπληρώνει ότι «εγώ ξέρω πως τα παιδιά επέζησαν από τη σύγκρουση και βρήκαν φρικτό θάνατο από τις εκρήξεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα είναι πέντε λεπτά μετά τη σύγκρουση της επιβατικής αμαξοστοιχίας, με την εμπορική. «Οι υδρογονάνθρακες που απελευθερώθηκαν βρήκαν καθαρό οξυγόνο και έγινε η έκρηξη και βρήκαν φρικτό θάνατο τα παιδιά, ενώ ήταν ζωντανά. Δυο χρόνια μας κοροϊδεύουν. Έχει αποδειχτεί ότι κουβαλούσε παράνομα υλικά, δεν με ενδιαφέρει τι κρύβεται από πίσω», συμπληρώνει.
https://www.documentonews.gr/article/te ... rystianoy/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 21 Ιαν 2025, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Re: Παύλος Ασλανίδης: Οι υδρογονάνθρακες που απελευθερώθηκαν προκαλεσαν έκρηξη 5 λεπτα μετα την συγκρουση.

Tι προκαλεσε το μανιταρι την ωρα της συγκρουσης αν οι υδρογονανθρακες βρηκαν οξυγονο και προκαλεσαν εκρηξη 5 λεπτα μετα την συγκρουση;
#erotimata
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Παύλος Ασλανίδης: Οι υδρογονάνθρακες που απελευθερώθηκαν προκαλεσαν έκρηξη 5 λεπτα μετα την συγκρουση.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Υπάρχει κεντρικό νήμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Εδω μιλαμε για ανατροπη
Δεν εχει υπαρξει ποτε αναφορα ποσο καν νημα για το οτι υδρογονανθρακες προκαλεσαν εκρηξη 5 λεπτα μετα την συγκρουση
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”