Πάει στα άλογα. Είναι αυτές που τις διώχνει συνέχεια με την ουρά του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τις μάσκες.Leporello έγραψε: 24 Μάιος 2021, 12:09Συγγνώμη, αυτό είναι χονδροκομμένο fallacy. Απαιτείς αυθαίρετα εξαιρετικά υψηλά στάνταντ γιά να γίνει δεκτή η πρόταση P0 και επειδή αυτά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν, στον απρόσεκτο αναγνώστη (ή και στον προσεκτικό που όμως δεν στροφάρει το μυαλό του) ότι η αντίθετη πρόταση είναι αληθής. Στην πραγματικότητα, αυτή η δεύτερη είναι εντελώς αστήρικτη. Καλώ τον Dwarven Blacksmith να μάς πεί πώς λέγεται αυτό το fallacy.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:31Όταν λέω στοιχεία εννοώ στοιχεία, όχι λογική συνεπαγωγή. Να σου πω πού έχει πρόβλημα η συνεπαγωγή σου. Όταν πήραμε μέτρα περιορισμού πέρυσι την Άνοιξη, λειτούργησαν σαν φράγμα. Πήραμε μέτρα πριν διεισδύσει ο ιός. Είχαμε μόνο μερικές εισαγόμενες εστίες. Αυτή είναι η αρχή της καραντίνας. Περιορίζεις μια ασθένεια πριν εξαπλωθεί. Και λειτουργεί αρκετά καλά αν μπορείς να το ελέγξεις.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:30 Φυσικα κι εχω στοιχειο.
Περισυ η Ελλαδα με πολυ αυστηρο λοκνταουν ειχε πολυ μικρους δεικτες σε ολες τις αρνητικες κατηγοριες.
Φετος που τα μετρα πηγαν περιπατο μαζι με ολους αυτους που αποφασισαν να διαδηλωνουν καθε τρεις και λιγο,αυτους που νομιζουν οτι ο θεος τους αγαπαει και δεν κολλανε επειδη ειναι θρησκοι κ.α τετοια ''ομορφα'',οι δεικτες εκτοξευτηκαν.
Τι αλλα στοιχεια θες;
Γιατι αδικεις ετσι τον εαυτο σου,δεν μπορω να το καταλαβω.
Εν μερει βεβαια μπορω,ειναι ο ψυχαναγκασμος σου αλλα,θα επρεπε να τον ελεγχεις γιατι εκτειθεσαι χωρις λογο.
Στην συνέχεια όμως ο ιός εξαπλώθηκε παντού. Υπήρξε πλήρης διείσδυση όταν μπήκαμε στην δεύτερη καραντίνα. Αυτό ονομάζεται επιδημία. Η επιδημία, εξ ορισμού είναι μια κατάσταση που μια ασθένεια έχει εξαπλωθεί παντού. Δεν υπάρχει κάτι για να περιορίσεις. Κι αυτό συνέβη παντού στην Ευρώπη και στην Δύση γενικότερα.
Δεν υπάρχει καν ένδειξη ότι τα μέτρα από το δεύτερο κύμα και μετά επηρέασαν την τελική εικόνα. Καμμιά ένδειξη. Απλά έχει πέσει τόση επανάληψη στο «πήραμε μέτρα» που έχει εντυπωθεί στο μυαλό σας σαν αλήθεια, όπως ακριβώς κάνουν οι θρησκείες που σου πιπιλίζουν το μυαλό από βρέφος. Είναι πίστη χωρίς στοιχεία.
Στοιχεία θα ήταν στην χειρότερη περίπτωση ένα μοντέλο που να δείχνει, με βάση τι ξέρουμε για τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά του ιού και την ελάχιστη δυνατή ανθρώπινη κινητικότητα, τι αποτέλεσμα θα είχαμε π.χ. χωρίς κλείσιμο καταστημάτων, σε βάθος 6μηνου.
Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Το γεγονός ότι την περίοδο ισχύος των περιοριστικών μέτρων η γρίπη εξαφανίσθηκε, αποτελεί ισχυρότατο επιχείρημα ότι τα περιοριστικά μέτρα επιδρούν σε όλες τις νόσους τις μεταδιδόμενες μέσω τής αναπνευστικής οδού. Εσύ όμως ζητάς "στοιχεία", δηλαδή μελέτη που να αποδεικνύει ποιά ήταν η επίδραση των περιοριστικών μέτρων ακριβώς γιατί τέτοια μελέτη είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει, καθώς οι παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη τής επιδημίας είναι πολλοί και πολύπλοκοι.
Ακόμη, έχουμε συνέχεια το εξής pattern: Ανεβαίνει η εξάπλωση σε κάποιο μέρος του κόσμου, παίρνονται μέτρα, πέφτει η εξάπλωση. Χαλαρώνουν τα μέτρα, ξαναανεβαίνει η εξάπλωση κ.ο.κ. Αυτό είναι άλλο ένα επιχείρημα. Ωστόσο, εσύ επίσης το αρνείσαι επειδή επικαλείσαι έναν "φυσικό κύκλο" τής ασθένειας, χωρίς να έχεις αποδείξει κάν ότι αυτός υπάρχει και βέβαια, ούτε λόγος γιά το πόσο διαρκεί.
Εδώ όμως έχουμε και κάτι ακόμη χειρότερο: εκεί που όντως έχουμε επιστημονική μελέτη (αναφέρομαι στις μελέτες τής Μακάμπη στο Ισραήλ) προτιμάς τα εμπειρικά στοιχεία, γιατί δεν σου αρέσουν τα αποτελέσματα τής μελέτης. Ακριβός στα πίτουρα και φθηνός στ'αλεύρι.
Ενώ υπάρχουν μελέτες που δείχνουν την αποτελεσματικότητα των μασκών σε κάθε είδους ασθένεια που μεταδίδεται αερόβια (με σταγονίδια), αυτός έγραφε ότι δεν υπάρχει ειδικά για τον Covid, λες κι ο Covid δεν αφορά τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό.
Διασταυρωση ελεφαντα με κουνουπι τιγρη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
Ας αρχίσουμε από το ότι δεν υπάρχουν απολύτως κανένας ιός που να μην έχει φυσικούς κύκλους. Κανείς απολύτως. Κι αυτό γιατί είναι αδύνατον να μένει αδιάσπαστη η αλυσίδα διαρκώς. Όσο προχωράει ο κύκλος, αφαιρούνται συνδετικοί κρίκοι της ανθρώπινης αλυσίδας διασποράς (το ίδιο φυσικά συμβαίνει και σε ασθένειες άλλων ζώων).
Οπότε θέλεις να αποδεχτούμε ότι ο κορωνοϊός είναι ο μοναδικός ιός στην κοσμική ιστορία του πλανήτη που δεν έχει φυσικό κύκλο, στην ουσία κόντρα στο τι είναι εφικτό από άποψη διασποράς.
Είναι αυτονόητο ότι ο ιός κάνει κύκλους, όπως όχι μόνο όλοι οι υπόλοιποι ιοί αλλά και τι υποδεικνύει οποιοδήποτε μοντέλο εξάπλωσης μιας ασθένειας.
Δεύτερον, δεν εξαφανίστηκε ούτε η γρίπη ούτε καμμιά άλλη νόσος του αναπνευστικού. Έχει απαντηθεί ξανά και ξανά αυτή η ψευδής πρόταση.
Τρίτον, το ότι δεν γίνεται να ισχύει το δεύτερο είναι αυταπόδεικτο, γιατί αν τα μέτρα είχαν τόση σημασία, θα είχαν εξαφανίσει πρώτα απ' όλα τον κορωνοϊό, που έχει χαμηλότερη μεταδοτικότητα από άλλες νόσους του αναπνευστικού και σίγουρα μικρότερη από την γρίπη:

Απάντα πρώτα σ' αυτόν τον πίνακα, που είναι από πρόσφατη μελέτη και μετά τα λέμε:
https://www.nature.com/articles/s41579-021-00535-6
Οπότε θέλεις να αποδεχτούμε ότι ο κορωνοϊός είναι ο μοναδικός ιός στην κοσμική ιστορία του πλανήτη που δεν έχει φυσικό κύκλο, στην ουσία κόντρα στο τι είναι εφικτό από άποψη διασποράς.
Είναι αυτονόητο ότι ο ιός κάνει κύκλους, όπως όχι μόνο όλοι οι υπόλοιποι ιοί αλλά και τι υποδεικνύει οποιοδήποτε μοντέλο εξάπλωσης μιας ασθένειας.
Δεύτερον, δεν εξαφανίστηκε ούτε η γρίπη ούτε καμμιά άλλη νόσος του αναπνευστικού. Έχει απαντηθεί ξανά και ξανά αυτή η ψευδής πρόταση.
Τρίτον, το ότι δεν γίνεται να ισχύει το δεύτερο είναι αυταπόδεικτο, γιατί αν τα μέτρα είχαν τόση σημασία, θα είχαν εξαφανίσει πρώτα απ' όλα τον κορωνοϊό, που έχει χαμηλότερη μεταδοτικότητα από άλλες νόσους του αναπνευστικού και σίγουρα μικρότερη από την γρίπη:

Απάντα πρώτα σ' αυτόν τον πίνακα, που είναι από πρόσφατη μελέτη και μετά τα λέμε:
https://www.nature.com/articles/s41579-021-00535-6
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ψευδές. Δεν υπάρχει καμμιά μελέτη που να δείχνει ότι η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό περιορίζει οποιαδήποτε ασθένεια και ποτέ δεν έγινε τέτοια μελέτη για τον κορωνοϊό και φυσικά και απαιτείται για κάθε ξεχωριστή ασθένεια, γιατί δεν μεταδίδονται όλες με τους ίδιους τρόπους ή το ίδιο εύκολα.stavmanr έγραψε: 24 Μάιος 2021, 12:17 Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τις μάσκες.
Ενώ υπάρχουν μελέτες που δείχνουν την αποτελεσματικότητα των μασκών σε κάθε είδους ασθένεια που μεταδίδεται αερόβια (με σταγονίδια), αυτός έγραφε ότι δεν υπάρχει ειδικά για τον Covid, λες κι ο Covid δεν αφορά τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό.
Αντιθέτως, υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι ΔΕΝ υπάρχει συσχέτιση χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό και περιορισμό ασθενειών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι για γέλια. Μια οικονομική εφημερίδα κάνει στατιστικές εκτιμήσεις θανάτων για χώρες που δεν έχουν εκδώσει κανένα τέτοιο στατιστικό. Πώς ακριβώς έκανε ο Economist αυτές τις εκτιμήσεις; Μύρισαν τα νύχια τους και είπαν «α, τόσοι θα πέθαναν στο Μαρόκο»;Leporello έγραψε: 24 Μάιος 2021, 11:43Να δείξω εγώ;hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 14:52Είναι η πραγματικότητα. Αλλά επειδή την αμφισβητείς, δείξε μου εσύ τους εκτιμώμενους θανάτους από covid. Περιμένω.
https://www.economist.com/briefing/2021 ... mZjxhkIPOQ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γυαλιστερό;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Μάιος 2021, 22:06Μην κάνεις έτσι, θα σε αφήσω να το χαϊδέψειςGherschaagk έγραψε: 23 Μάιος 2021, 18:06Η γιαγιά σου.
Εσύ να μάθεις να το λες σωστά που μου θες και αγγλικό κασμίρι τρομάρα σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τρυπήθηκα με AZ,
είχε κανείς σας μούδιασμα στο κεφάλι,σχεδόν αμέσως μετά;
μου είπαν από το άγχος θα είναι
- Dwarven Blacksmith
Όχι. Πώς είσαι τώρα;dotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:28 Τρυπήθηκα με AZ,
γιατρός είπε όλα κομπλέ,αν ήμουν αλλεργικός θα ήταν άλλα συμπτώματα,πίεση ήταν κομπλε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:46Όχι. Πώς είσαι τώρα;dotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:28 Τρυπήθηκα με AZ,
εμφάνισα και άλλα ψυχοσωματικά ,τάση για εμετό, όλα συνηγορούν ότι πέρασα μίνι κρίση πανικού.
Επανέρχομαι σιγά σιγά.
μπούμερ κοιτάχτε τι θυσίες κάνω για πάρτι σας ρε μλκς
- Cecily Anne
Είσαι κι εσύ παλικάρι μάτι μη σε πιάσει.dotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:57γιατρός είπε όλα κομπλέ,αν ήμουν αλλεργικός θα ήταν άλλα συμπτώματα,πίεση ήταν κομπλε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:46Όχι. Πώς είσαι τώρα;dotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:28 Τρυπήθηκα με AZ,
εμφάνισα και άλλα ψυχοσωματικά ,τάση για εμετό, όλα συνηγορούν ότι πέρασα μίνι κρίση πανικού.
Επανέρχομαι σιγά σιγά.
μπούμερ κοιτάχτε τι θυσίες κάνω για πάρτι σας ρε μλκς![]()
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Περαστικά. Τα χρειάστηκες με ένα εμβόλιο;dotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:57γιατρός είπε όλα κομπλέ,αν ήμουν αλλεργικός θα ήταν άλλα συμπτώματα,πίεση ήταν κομπλε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:46Όχι. Πώς είσαι τώρα;dotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:28 Τρυπήθηκα με AZ,
Επανέρχομαι σιγά σιγά.
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Μικρές απώλειες από psek psyop δηλαδή. Μια χαρά. Πήγαινε να χαρείς τη διαύγεια σου τώρα όσο την έχειςdotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:57γιατρός είπε όλα κομπλέ,αν ήμουν αλλεργικός θα ήταν άλλα συμπτώματα,πίεση ήταν κομπλε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:46Όχι. Πώς είσαι τώρα;dotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:28 Τρυπήθηκα με AZ,
Επανέρχομαι σιγά σιγά.
![]()
![]()
δεν την είδα καν ,πίσω μου την άνοιξε και δεν κοίταγα,οριακά κατάλαβα το τσίπμημαCecily Anne έγραψε: 25 Μάιος 2021, 14:00Είσαι κι εσύ παλικάρι μάτι μη σε πιάσει.dotcom έγραψε: 25 Μάιος 2021, 13:57γιατρός είπε όλα κομπλέ,αν ήμουν αλλεργικός θα ήταν άλλα συμπτώματα,πίεση ήταν κομπλε.
Επανέρχομαι σιγά σιγά.
![]()
![]()
Μήπως σε τρόμαξε η βελόνα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2413 Προβολές
-