Το μπόλι είναι απλά ένα ασύρματο άξες πόηντ πούστερ, θες καινούργια συσκευή λαίμαι.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:33Τι καινουρια συσκευη;
Αφου το τσιπακι χρησιμοποιει το σωμα μας για συσκευη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να μας δωσει η κυβερνηση επιδοτηση νεας συσκευης τοτε,αλλιως δεν κανω τη 2η δοση!sys3x έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:48Το μπόλι είναι απλά ένα ασύρματο άξες πόηντ πούστερ, θες καινούργια συσκευή λαίμαι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
1-2 στελέχη κυκλοφορούν ετησίως σε κάθε χώρα, το πολύ 3 και κυρίαρχο είναι συνήθως μόνο το 1. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί, αλλά υπάρχει η θεωρία της ανταγωνιστικότητας.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:30 Ρε συ,γιατι κανεις τον Κινεζο;
Αφου ξερεις πολυ καλα οτι,στο εμβολιο περιλαμβανονται καθε χρονο μονο 3-4 στελεχη το πολυ και οχι ολα.
Δεν περιλαμβάνονται όλα τα στελέχη απλώς γιατί είναι ανούσιο. Είναι αδύνατον να εξαλειφθεί η γρίπη. Είναι ένας ιός που μεταλλάσσεται υπερβολικά γρήγορα, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και τα εμβόλια παίρνουν σαν δεδομένο μόνο μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όσες μεταλλάξεις συμβούν σε μεταγενέστερο χρόνο, μέχρι να κυκλοφορήσουν στην αγορά, τις χάνουν.
Θεωρητικά μπορείς να κάνεις εμβόλιο και να χώσεις μέσα όλα τα στελέχη. Γιατί πιστεύεις εσύ ότι δεν το κάνουμε;
Όταν λέω στοιχεία εννοώ στοιχεία, όχι λογική συνεπαγωγή. Να σου πω πού έχει πρόβλημα η συνεπαγωγή σου. Όταν πήραμε μέτρα περιορισμού πέρυσι την Άνοιξη, λειτούργησαν σαν φράγμα. Πήραμε μέτρα πριν διεισδύσει ο ιός. Είχαμε μόνο μερικές εισαγόμενες εστίες. Αυτή είναι η αρχή της καραντίνας. Περιορίζεις μια ασθένεια πριν εξαπλωθεί. Και λειτουργεί αρκετά καλά αν μπορείς να το ελέγξεις.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:30 Φυσικα κι εχω στοιχειο.
Περισυ η Ελλαδα με πολυ αυστηρο λοκνταουν ειχε πολυ μικρους δεικτες σε ολες τις αρνητικες κατηγοριες.
Φετος που τα μετρα πηγαν περιπατο μαζι με ολους αυτους που αποφασισαν να διαδηλωνουν καθε τρεις και λιγο,αυτους που νομιζουν οτι ο θεος τους αγαπαει και δεν κολλανε επειδη ειναι θρησκοι κ.α τετοια ''ομορφα'',οι δεικτες εκτοξευτηκαν.
Τι αλλα στοιχεια θες;
Γιατι αδικεις ετσι τον εαυτο σου,δεν μπορω να το καταλαβω.
Εν μερει βεβαια μπορω,ειναι ο ψυχαναγκασμος σου αλλα,θα επρεπε να τον ελεγχεις γιατι εκτειθεσαι χωρις λογο.
Στην συνέχεια όμως ο ιός εξαπλώθηκε παντού. Υπήρξε πλήρης διείσδυση όταν μπήκαμε στην δεύτερη καραντίνα. Αυτό ονομάζεται επιδημία. Η επιδημία, εξ ορισμού είναι μια κατάσταση που μια ασθένεια έχει εξαπλωθεί παντού. Δεν υπάρχει κάτι για να περιορίσεις. Κι αυτό συνέβη παντού στην Ευρώπη και στην Δύση γενικότερα.
Δεν υπάρχει καν ένδειξη ότι τα μέτρα από το δεύτερο κύμα και μετά επηρέασαν την τελική εικόνα. Καμμιά ένδειξη. Απλά έχει πέσει τόση επανάληψη στο «πήραμε μέτρα» που έχει εντυπωθεί στο μυαλό σας σαν αλήθεια, όπως ακριβώς κάνουν οι θρησκείες που σου πιπιλίζουν το μυαλό από βρέφος. Είναι πίστη χωρίς στοιχεία.
Στοιχεία θα ήταν στην χειρότερη περίπτωση ένα μοντέλο που να δείχνει, με βάση τι ξέρουμε για τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά του ιού και την ελάχιστη δυνατή ανθρώπινη κινητικότητα, τι αποτέλεσμα θα είχαμε π.χ. χωρίς κλείσιμο καταστημάτων, σε βάθος 6μηνου.
Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οπως σου ειπα και στο αλλο νημα,παραδινομαι,σκας γαιδαρο.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:311-2 στελέχη κυκλοφορούν ετησίως σε κάθε χώρα, το πολύ 3 και κυρίαρχο είναι συνήθως μόνο το 1. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί, αλλά υπάρχει η θεωρία της ανταγωνιστικότητας.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:30 Ρε συ,γιατι κανεις τον Κινεζο;
Αφου ξερεις πολυ καλα οτι,στο εμβολιο περιλαμβανονται καθε χρονο μονο 3-4 στελεχη το πολυ και οχι ολα.
Δεν περιλαμβάνονται όλα τα στελέχη απλώς γιατί είναι ανούσιο. Είναι αδύνατον να εξαλειφθεί η γρίπη. Είναι ένας ιός που μεταλλάσσεται υπερβολικά γρήγορα, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και τα εμβόλια παίρνουν σαν δεδομένο μόνο μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όσες μεταλλάξεις συμβούν σε μεταγενέστερο χρόνο, μέχρι να κυκλοφορήσουν στην αγορά, τις χάνουν.
Θεωρητικά μπορείς να κάνεις εμβόλιο και να χώσεις μέσα όλα τα στελέχη. Γιατί πιστεύεις εσύ ότι δεν το κάνουμε;
Όταν λέω στοιχεία εννοώ στοιχεία, όχι λογική συνεπαγωγή. Να σου πω πού έχει πρόβλημα η συνεπαγωγή σου. Όταν πήραμε μέτρα περιορισμού πέρυσι την Άνοιξη, λειτούργησαν σαν φράγμα. Πήραμε μέτρα πριν διεισδύσει ο ιός. Είχαμε μόνο μερικές εισαγόμενες εστίες. Αυτή είναι η αρχή της καραντίνας. Περιορίζεις μια ασθένεια πριν εξαπλωθεί. Και λειτουργεί αρκετά καλά αν μπορείς να το ελέγξεις.Thor έγραψε: 20 Μάιος 2021, 15:30 Φυσικα κι εχω στοιχειο.
Περισυ η Ελλαδα με πολυ αυστηρο λοκνταουν ειχε πολυ μικρους δεικτες σε ολες τις αρνητικες κατηγοριες.
Φετος που τα μετρα πηγαν περιπατο μαζι με ολους αυτους που αποφασισαν να διαδηλωνουν καθε τρεις και λιγο,αυτους που νομιζουν οτι ο θεος τους αγαπαει και δεν κολλανε επειδη ειναι θρησκοι κ.α τετοια ''ομορφα'',οι δεικτες εκτοξευτηκαν.
Τι αλλα στοιχεια θες;
Γιατι αδικεις ετσι τον εαυτο σου,δεν μπορω να το καταλαβω.
Εν μερει βεβαια μπορω,ειναι ο ψυχαναγκασμος σου αλλα,θα επρεπε να τον ελεγχεις γιατι εκτειθεσαι χωρις λογο.
Στην συνέχεια όμως ο ιός εξαπλώθηκε παντού. Υπήρξε πλήρης διείσδυση όταν μπήκαμε στην δεύτερη καραντίνα. Αυτό ονομάζεται επιδημία. Η επιδημία, εξ ορισμού είναι μια κατάσταση που μια ασθένεια έχει εξαπλωθεί παντού. Δεν υπάρχει κάτι για να περιορίσεις. Κι αυτό συνέβη παντού στην Ευρώπη και στην Δύση γενικότερα.
Δεν υπάρχει καν ένδειξη ότι τα μέτρα από το δεύτερο κύμα και μετά επηρέασαν την τελική εικόνα. Καμμιά ένδειξη. Απλά έχει πέσει τόση επανάληψη στο «πήραμε μέτρα» που έχει εντυπωθεί στο μυαλό σας σαν αλήθεια, όπως ακριβώς κάνουν οι θρησκείες που σου πιπιλίζουν το μυαλό από βρέφος. Είναι πίστη χωρίς στοιχεία.
Στοιχεία θα ήταν στην χειρότερη περίπτωση ένα μοντέλο που να δείχνει, με βάση τι ξέρουμε για τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά του ιού και την ελάχιστη δυνατή ανθρώπινη κινητικότητα, τι αποτέλεσμα θα είχαμε π.χ. χωρίς κλείσιμο καταστημάτων, σε βάθος 6μηνου.
Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Να ξερεις ομως οτι λες μενει και κρινεται απ'τους υπολοιπους κι ας μην σου απαντουν γιατι δεν σε παλευουν με τιποτα.
Κακο δικο σου κανεις με τη ξεροκεφαλια σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- hellegennes
Το μόνο που ζητάω είναι να στηρίζει κάποιος τις απόψεις του με στοιχεία και όχι με πίστη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και γω το μονο που ζηταω ειναι παγκοσμια ειρηνη.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:43 Το μόνο που ζητάω είναι να στηρίζει κάποιος τις απόψεις του με στοιχεία και όχι με πίστη.
- hellegennes
Και τα δυο είναι επιτευκτά, απλά αυτό που ζητάω εγώ είναι πιο εύκολα επιτευκτό και απολύτως απαραίτητο για συζήτηση που αφορά επιστήμη και όχι π.χ. πολιτική ή φιλοσοφία, όπου καθένας μπορεί να έχει την υποκειμενική του άποψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
xωρις λοκνταουν και μασκες

με λοκνταουν και μασκες

science

με λοκνταουν και μασκες

science
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- NoMoreLice
Ναι, αλλά τους 11.000 που πέθαναν από κορονοϊό τους έλεγξαν για γρίπη; Πού ξέρουμε ότι δεν είχαν και γρίπη; ε;;;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
αυτο ειναι ενα λετζιτ ερωτημα αλλα εδω μιλαμε με στοιχεια και οχι με πιστη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Eμένα, τα ξημερώματα με τσίμπησε μέλισσα ή σφήκα στο εσωτερικό μέρος του μηρού.
Ξύπνησα από τον έντονο πόνο, είδα το κεντρί, το έβγαλα, πίεσα το σημείο να βγάλει αίμα, έριξα λίγο ξύδι, χάρηκα που έτσουξε, είδα και μια μέλισσα ή σφήκα στο πάτωμα να παραπαίει, την πάτησα πριν διαπιστώσω τι ακριβώς είναι και μετά ξανακοιμήθηκα. Το πρωΐ, υπήρχε ένα σημαδάκι σαν φακίδα, χωρίς πόνο ή πρήξιμο.
Δεν ξέρω τι κάνει το άστρα με τον κόβιντ αλλά με τις εν λόγω ακίδες, λειτουργεί.
Ξύπνησα από τον έντονο πόνο, είδα το κεντρί, το έβγαλα, πίεσα το σημείο να βγάλει αίμα, έριξα λίγο ξύδι, χάρηκα που έτσουξε, είδα και μια μέλισσα ή σφήκα στο πάτωμα να παραπαίει, την πάτησα πριν διαπιστώσω τι ακριβώς είναι και μετά ξανακοιμήθηκα. Το πρωΐ, υπήρχε ένα σημαδάκι σαν φακίδα, χωρίς πόνο ή πρήξιμο.
Δεν ξέρω τι κάνει το άστρα με τον κόβιντ αλλά με τις εν λόγω ακίδες, λειτουργεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε αιωρα στην αυλη κοιμασαι;
Μέλισσα ,η οποία αυτοκτόνησε διότι με το κεντρί άφησε κι ένα μέρος του σώματος της. Από σφήκα το χέρι στην παλάμη είχε γίνει τούμπανο και οξύς πόνος για 4-5 μέρες.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:15 Eμένα, τα ξημερώματα με τσίμπησε μέλισσα ή σφήκα στο εσωτερικό μέρος του μηρού.![]()
Δεν ξέρω τι κάνει το άστρα με τον κόβιντ αλλά με τις εν λόγω ακίδες, λειτουργεί.![]()
Όχι ρε συ, αλλά κοιμάμαι πάντα με ανοικτά πορτοπαράθυρα και κάποιες φορές το καλοκαίρι στη βεράντα.
Οκ, το ξέρω ότι μυρίζω σαν λουλούδι
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 2413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis