!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Πασιφάη έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:38
Bazoomba έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:35
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:23

To έχω ήδη γράψει σ' αυτό το θέμα και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο του χαρακτηριστικό.

Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.

Γιατί ο hell παίζει, η Casper στενοχωριέται. Και δεν το θέλω, γιατί δεν της αξίζει.
ok, απο απλη απορια:τι πολιτικο συμπερασμα εβγαλες για την Casper;
Το ζητούμενο είναι η πολιτική θέση της Κάσπερ;
Τσού...κανει λογοπαίγνιο.
Δες το προηγούμενο ποστ της γαλης.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Bazoomba έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:56 για πες...Ας πουμε τι συμπερασμα βγαζεις για τον Ελληγενη;
To έχω ήδη γράψει σ' αυτό το θέμα και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο του χαρακτηριστικό.

Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.

Γιατί ο hell παίζει, η Casper στενοχωριέται. Και δεν το θέλω, γιατί δεν της αξίζει.
Δεν το σκέφτηκα καν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ο χρηστης Στύγιος σε λίγες μέρες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:11 Όχι.

Αντιγριππικά δεν έκανα, γιατί δεν θυμάμαι καν ποια ήταν η τελευταία φορά που έπεσα στο κρεββάτι από γρίππη. Δεν ξέρω καν αν ήταν κρυολόγημα ή γρίππη. Αλλά θεωρώ τον κόβιντ κάτι πολύ πιο σοβαρό και πέρα από την προστασία που θέλω να έχω εγώ, δεν θέλω να γίνω αιτία προβλήματος για το περιβάλλον μου.
Το ότι τον θεωρείς πιο σοβαρό δεν σημαίνει ότι οι 3-4 χιλιάδες νεκροί της γρίπης είναι ασήμαντοι και μπορώ να δεχτώ το «έκανα βλακεία που δεν έκανα τόσα χρόνια αντιγριπικό», όμως δεν μπορώ να δεχτώ να θεωρείς τόσο σημαντικό το αντικορωνικό και το αντιγριπικό να το έχεις χεσμένο. Το μόνο που μου λέει αυτό είναι ότι εμβολιάζεσαι λόγω τρεντ και όχι από συνέπεια.
Ε και λοιπόν; Άκου όσες φωνές θέλεις. :)

Έχεις τη γνώμη σου, έχω τη δική μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 16:19 Εικόνα
Καμένοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Gherschaagk έγραψε: 17 Μάιος 2021, 17:40 ...
Καημένοι.
Καλύτερα.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:51 λες εσυ, λεω εγω, λεει και ο αβεσοματικ....

λεει και το στε..

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ste-s ... ko-stathmo

στα σοβαρα θα παρουμε αυτο που λεει το στε. οι υπολοιποι μπορουμε να λεμε οτι θεμε.
Το θέμα είναι τι λέει ο νόμος. Η άποψη του ΣΤΕ εφαρμόζεται κατά περίπτωση μέχρι να διορθωθεί ο νόμος που αυτή τη στιγμή λέει δύο αντικρουόμενα πράγματα. Δεν είναι θέμα διευθυντή, είναι θέμα ηλιθιότητας του νομοθέτη που δεν έχει λύσει το conflict και κανένας δεν θα το πάρει πάνω του για να βρεθεί μπλεγμένος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 16:14

Βρε άσε τα πειράγματα, αφού η κουβέντα ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο σχόλιο σου:
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.

Κι αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας είναι πολύ ενδιαφέρον
.
Στην συνέχεια εμμεσα παραδέχθηκες ότι το σχόλιο έγινε επ'αφορμης ενός συμπεράσματος που προέκυψε εδώ στο phorum. Ειπες
:Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.

. Η αντιμετώπιση σύμφωνα με το πρώτο σχόλιο είναι μια πολιτική αντανάκλαση του πως αντιλαμβανονται την λειτουργία των κοινωνιών όσοι κατακρίνουν την εμβολιαστικη πολιτική για τον Sars Cov2. Παρατήρησες ένα κοινό χαρακτηριστικό το οποίο έχει και η Casper. Από καθαρό ενδιαφέρον ρωτάω: ποιο είναι αυτό;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

waldorf έγραψε: 17 Μάιος 2021, 17:44
Gherschaagk έγραψε: 17 Μάιος 2021, 17:40 ...
Καημένοι.
Καλύτερα.
Ας είναι κι έτσι.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Το ζήτημα δεν είναι τα εμβόλια αλλά ο δραστικός περιορισμός της ανθρώπινης μετακίνησης, που πρέπει να γίνει ο κανόνας
Αλλά διψάνε τα αφεντικά για λεφτά και αμολανε μαζικά τους τρόφιμους μπας και αρχίσουν και ξοδεύουν
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

The Age of Aquarius έγραψε: 17 Μάιος 2021, 20:59 Το ζήτημα δεν είναι τα εμβόλια αλλά ο δραστικός περιορισμός της ανθρώπινης μετακίνησης, που πρέπει να γίνει ο κανόνας
Αλλά διψάνε τα αφεντικά για λεφτά και αμολανε μαζικά τους τρόφιμους μπας και αρχίσουν και ξοδεύουν
Πήγα Χόντο την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν έρημα μέσα. Με εξυπηρετούσαν 3 πωλήτριες.

Το πάρκινγκ ήταν γεμάτο φουλ. Ήταν όλοι στα καφέ που έχει από την πίσω μεριά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Bazoomba έγραψε: 17 Μάιος 2021, 17:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 16:14
Bazoomba έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:35 ok, απο απλη απορια:τι πολιτικο συμπερασμα εβγαλες για την Casper;
Βρε άσε τα πειράγματα, αφού η κουβέντα ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο σχόλιο σου:
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.

Κι αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας είναι πολύ ενδιαφέρον
.
Στην συνέχεια εμμεσα παραδέχθηκες ότι το σχόλιο έγινε επ'αφορμης ενός συμπεράσματος που προέκυψε εδώ στο phorum. Ειπες
:Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.

. Η αντιμετώπιση σύμφωνα με το πρώτο σχόλιο είναι μια πολιτική αντανάκλαση του πως αντιλαμβανονται την λειτουργία των κοινωνιών όσοι κατακρίνουν την εμβολιαστικη πολιτική για τον Sars Cov2. Παρατήρησες ένα κοινό χαρακτηριστικό το οποίο έχει και η Casper. Από καθαρό ενδιαφέρον ρωτάω: ποιο είναι αυτό;
Δεν ρωτάς από καθαρό ενδιαφέρον για την Casper αλλά χρησιμοποιείς την Casper για να κάνεις παιχνιδάκια με μένα.

Για να ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα πράγματα, διευκρινίζω ότι το σχόλιο μου για πολιτική αντανάκλαση δεν αφορούσε στην Casper επειδή πρώτον, δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ σε πολιτικές συζητήσεις και δεύτερον επειδή είναι ένας θετικός και ευαίσθητος άνθρωπος που σπανίως έχει επιθετικές αντιδράσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάτι την πείραξε πολύ και αυτό πειράζει και μένα γιατί τη συμπαθώ πολύ.

Αναφορικά με τις πολιτικές αντανακλάσεις, αν θες κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα, θα αναφέρω εσένα.

Και αν θέλεις περαιτέρω διευκρινήσεις, γενικώς και ειδικώς, θα σου λύσω και αυτήν την απορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”