!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:35
omg kai 3 lol έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:11 ρε παιδια τί προσπαθειτε να επιχειρηματολογησετε απεναντι στους ψεκασμενους;
Ο λόγος που προσπαθούσα να επιχειρηματολογήσω απέναντι σε εσένα, τον καραψεκασμένο, που πιστεύεις ότι το WTC έπεσε από βόμβες, δεν έπεσε ή το έριξαν δρακονιανοί εξωγήινοι, είναι αφενός για να διαβάσουν και άλλοι την αληθινή επιστήμη πίσω από την πτώση, αφετέρου γιατί έχει πλάκα.

οι παντος τυπου απολυτοτητες ειναι ενδειξεις βλακειας και το αποδεικνυεις σε καθε σου μηνυμα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αυτό που είπες δεν σημαίνει τίποτα, αλλά δεν βαριέσαι. Πες κάτι να χαρείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:29
Ασέβαστος έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:51
Gherschaagk έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:37

Κι όμως:

λες εσυ, λεω εγω, λεει και ο αβεσοματικ....

λεει και το στε..

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ste-s ... ko-stathmo

στα σοβαρα θα παρουμε αυτο που λεει το στε. οι υπολοιποι μπορουμε να λεμε οτι θεμε.
Οι παιδικοί σταθμοί δεν είναι σχολεία και δεν είναι υποχρεωτική εκπαίδευση.
εχουμε καποιο στοιχειο που να λεει κατι διαφορετικο για σχολεια;

το οτι ειναι υποχρεωτικος απο το νομο ο εμβολιασμος δεν νομιζω να το αμφισβητει κανεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ό,τι να 'ναι ρε πστη μου...ό,τι να 'ναι με πατάτες.

Το ΣτΕ βγάζει απόφαση και οι νομικοί του φόρουμ την απορρίπτουν... (ως αβάσιμη;) :fp:

Να του στείλουμε την απόφασή μας να χαρούν και αυτοί λιγάκι... :003:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

πατησιωτης έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:56
Λαϊκό δικαστήριο :smt023
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:48
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:42

Τόσο όσο και έναν καπνιστή που καίγεται να κάνει το εμβόλιο, για έναν ιό που έχει 1000 φορές μικρότερη πιθανότητα να τον σκοτώσει.
Α ναι;

Να υποθέσω ότι ο κίνδυνος θανάτου/παρενεργειών από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο θανάτου/παρενεργειών από κόβιντ; :lol:
Με έχεις δει να λέω τέτοιο πράγμα και το τσαμπουνάς;
Σχετικό με την μπολνταρισμένη πρόταση που παρέθεσες εσύ ως εξυπνακίστικο επιχείρημα σύγκρισης, είναι.

Τι ακριβώς συγκρίνεις; :lol:

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.

Κι αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας είναι πολύ ενδιαφέρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:00
Gherschaagk έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:55
Ας λέει. Τα τσιγγανάκια είναι όλα ανεμβολίαστα όπως και κάποια ελληνάκια γιατί οι γονείς τους είναι σαΐνια. Χώρια τα παιδιά που εγγράφονται με ψευδή πιστοποιητικά.
ισχυει.

αλλα αυτο συμβαινει κατα παραβαση του νομου. φταιχτης ειναι κατ αρχην ο διευθυντης εφοσον το ξερει και το ανεχεται, και κατα δευτερον εμεις οι υπολοιποι, αν εχουμε γνωση τετοιου γεγονοτος και δε μιλαμε.

γω αν πετυχω ανεμβολιαστο, θα του παρ ο διαολος τον πατερα.
Φταίνε επίσης η εθνική επιτροπή βιοηθικής και ο συνήγορος του παιδιού που κυκλοφόρησαν/διαφήμισαν τη ΓΝΩΜΗ τους ότι θα έπρεπε οι εγγραφές να γίνονται αποδεκτές και αυτό το έκαναν σημαία δικαιωματικοί δικηγόροι και αντιεμβολιαστές. Μη νομίζεις ότι έχει καμιά προστασία ο διευθυντής αν τον μηνύσουν.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:40
Το ότι ανακαλύψατε αντιεμβολιαστές στο φόρουμ καταντά σουρεαλισμός. Για πες έναν που δεν εμβολιάζει τα παιδιά του με τα απαιτούμενα εμβόλια.
Δε μίλαγα για το φόρουμ. Η απάντησή μου αφορούσε τη σύγκριση των αρνητών εμβολιασμού με τους flatearthers. Οι δεύτεροι είναι ακινδυνοι, με τον αστερίσκο ότι μάλλον είναι πιο πιθανό να έχουν κ άλλες περίεργες απόψεις, του αντιεμβολιασμου συμπεριλαμβανομένου.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:32
omg kai 3 lol έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:11 ρε παιδια τί προσπαθειτε να επιχειρηματολογησετε απεναντι στους ψεκασμενους;

λογικα επιχειρηματα απεναντι σε αρνητες της πραγματικοτητας;

οπως κι εναν flatearther απο ενα σημειο και μετα δε προσπαθεις να τον πεισεις για τιποτα, απλα τον συμπονας
Ενας flatearther δε μας ενοχλεί καπου. Ενας τυπος που δεν εμβολιαζει τα παιδιά του απο την αλλη..

παντου και παντα υπαρχουν ανευθυνοι που καγχαζουν κι απο πανω για την επικινδυνοτητα της ανευθυνοτητας τους

ο περιγελος τους ειναι σε συναρτηση του βαθμου επικινδυνοτητας
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:16 Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.

για πες...Ας πουμε τι συμπερασμα βγαζεις για τον Ελληγενη;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Bazoomba έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:16 Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.

To έχω ήδη γράψει σ' αυτό το θέμα και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο του χαρακτηριστικό.

Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.

Γιατί ο hell παίζει, η Casper στενοχωριέται. Και δεν το θέλω, γιατί δεν της αξίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:23
Bazoomba έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:56

To έχω ήδη γράψει σ' αυτό το θέμα και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο του χαρακτηριστικό.

Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.

Γιατί ο hell παίζει, η Casper στενοχωριέται. Και δεν το θέλω, γιατί δεν της αξίζει.
ok, απο απλη απορια:τι πολιτικο συμπερασμα εβγαλες για την Casper;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Bazoomba έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:35
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 15:23
Bazoomba έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:56 για πες...Ας πουμε τι συμπερασμα βγαζεις για τον Ελληγενη;

ok, απο απλη απορια:τι πολιτικο συμπερασμα εβγαλες για την Casper;
Το ζητούμενο είναι η πολιτική θέση της Κάσπερ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:11 Όχι.

Αντιγριππικά δεν έκανα, γιατί δεν θυμάμαι καν ποια ήταν η τελευταία φορά που έπεσα στο κρεββάτι από γρίππη. Δεν ξέρω καν αν ήταν κρυολόγημα ή γρίππη. Αλλά θεωρώ τον κόβιντ κάτι πολύ πιο σοβαρό και πέρα από την προστασία που θέλω να έχω εγώ, δεν θέλω να γίνω αιτία προβλήματος για το περιβάλλον μου.
Το ότι τον θεωρείς πιο σοβαρό δεν σημαίνει ότι οι 3-4 χιλιάδες νεκροί της γρίπης είναι ασήμαντοι και μπορώ να δεχτώ το «έκανα βλακεία που δεν έκανα τόσα χρόνια αντιγριπικό», όμως δεν μπορώ να δεχτώ να θεωρείς τόσο σημαντικό το αντικορωνικό και το αντιγριπικό να το έχεις χεσμένο. Το μόνο που μου λέει αυτό είναι ότι εμβολιάζεσαι λόγω τρεντ και όχι από συνέπεια.
Της γρίπης το κάνεις;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”