omg kai 3 lol έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:11
ρε παιδια τί προσπαθειτε να επιχειρηματολογησετε απεναντι στους ψεκασμενους;
Ο λόγος που προσπαθούσα να επιχειρηματολογήσω απέναντι σε εσένα, τον καραψεκασμένο, που πιστεύεις ότι το WTC έπεσε από βόμβες, δεν έπεσε ή το έριξαν δρακονιανοί εξωγήινοι, είναι αφενός για να διαβάσουν και άλλοι την αληθινή επιστήμη πίσω από την πτώση, αφετέρου γιατί έχει πλάκα.
οι παντος τυπου απολυτοτητες ειναι ενδειξεις βλακειας και το αποδεικνυεις σε καθε σου μηνυμα
Αυτό που είπες δεν σημαίνει τίποτα, αλλά δεν βαριέσαι. Πες κάτι να χαρείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2021, 23:42
Τόσο όσο και έναν καπνιστή που καίγεται να κάνει το εμβόλιο, για έναν ιό που έχει 1000 φορές μικρότερη πιθανότητα να τον σκοτώσει.
Α ναι;
Να υποθέσω ότι ο κίνδυνος θανάτου/παρενεργειών από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο θανάτου/παρενεργειών από κόβιντ;
Με έχεις δει να λέω τέτοιο πράγμα και το τσαμπουνάς;
Σχετικό με την μπολνταρισμένη πρόταση που παρέθεσες εσύ ως εξυπνακίστικο επιχείρημα σύγκρισης, είναι.
Τι ακριβώς συγκρίνεις;
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.
Κι αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας είναι πολύ ενδιαφέρον.
Gherschaagk έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:55
Ας λέει. Τα τσιγγανάκια είναι όλα ανεμβολίαστα όπως και κάποια ελληνάκια γιατί οι γονείς τους είναι σαΐνια. Χώρια τα παιδιά που εγγράφονται με ψευδή πιστοποιητικά.
ισχυει.
αλλα αυτο συμβαινει κατα παραβαση του νομου. φταιχτης ειναι κατ αρχην ο διευθυντης εφοσον το ξερει και το ανεχεται, και κατα δευτερον εμεις οι υπολοιποι, αν εχουμε γνωση τετοιου γεγονοτος και δε μιλαμε.
γω αν πετυχω ανεμβολιαστο, θα του παρ ο διαολος τον πατερα.
Φταίνε επίσης η εθνική επιτροπή βιοηθικής και ο συνήγορος του παιδιού που κυκλοφόρησαν/διαφήμισαν τη ΓΝΩΜΗ τους ότι θα έπρεπε οι εγγραφές να γίνονται αποδεκτές και αυτό το έκαναν σημαία δικαιωματικοί δικηγόροι και αντιεμβολιαστές. Μη νομίζεις ότι έχει καμιά προστασία ο διευθυντής αν τον μηνύσουν.
hellegennes έγραψε: 17 Μάιος 2021, 12:40
Το ότι ανακαλύψατε αντιεμβολιαστές στο φόρουμ καταντά σουρεαλισμός. Για πες έναν που δεν εμβολιάζει τα παιδιά του με τα απαιτούμενα εμβόλια.
Δε μίλαγα για το φόρουμ. Η απάντησή μου αφορούσε τη σύγκριση των αρνητών εμβολιασμού με τους flatearthers. Οι δεύτεροι είναι ακινδυνοι, με τον αστερίσκο ότι μάλλον είναι πιο πιθανό να έχουν κ άλλες περίεργες απόψεις, του αντιεμβολιασμου συμπεριλαμβανομένου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μάιος 2021, 14:16
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το εμβόλιο ήταν η αφορμή να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τις οργανωμένες κοινωνίες και τις διαφορές μεταξύ θεωρίας και πράξης, ανεξαρτήτως των πολιτικών ιδεολογιών.
για πες...Ας πουμε τι συμπερασμα βγαζεις για τον Ελληγενη;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
To έχω ήδη γράψει σ' αυτό το θέμα και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο του χαρακτηριστικό.
Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.
Γιατί ο hell παίζει, η Casper στενοχωριέται. Και δεν το θέλω, γιατί δεν της αξίζει.
To έχω ήδη γράψει σ' αυτό το θέμα και έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο του χαρακτηριστικό.
Στη συγκεκριμένη όμως φάση, μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η Casper και όχι ο hell.
Γιατί ο hell παίζει, η Casper στενοχωριέται. Και δεν το θέλω, γιατί δεν της αξίζει.
ok, απο απλη απορια:τι πολιτικο συμπερασμα εβγαλες για την Casper;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αντιγριππικά δεν έκανα, γιατί δεν θυμάμαι καν ποια ήταν η τελευταία φορά που έπεσα στο κρεββάτι από γρίππη. Δεν ξέρω καν αν ήταν κρυολόγημα ή γρίππη. Αλλά θεωρώ τον κόβιντ κάτι πολύ πιο σοβαρό και πέρα από την προστασία που θέλω να έχω εγώ, δεν θέλω να γίνω αιτία προβλήματος για το περιβάλλον μου.
Το ότι τον θεωρείς πιο σοβαρό δεν σημαίνει ότι οι 3-4 χιλιάδες νεκροί της γρίπης είναι ασήμαντοι και μπορώ να δεχτώ το «έκανα βλακεία που δεν έκανα τόσα χρόνια αντιγριπικό», όμως δεν μπορώ να δεχτώ να θεωρείς τόσο σημαντικό το αντικορωνικό και το αντιγριπικό να το έχεις χεσμένο. Το μόνο που μου λέει αυτό είναι ότι εμβολιάζεσαι λόγω τρεντ και όχι από συνέπεια.
Της γρίπης το κάνεις;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.