Επισης τα εμβολια χρειαζονται να παρασκευαστουν σε νουμερα που δεν εχουν προηγουμενο.zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:50Υπαρχει ελλεψη διοτι την δημιουργησαν διεφθαρμενοι πολιτικοι και γραφειοκρατες των Βρυξελλων προκειμενου να εξασφαλισουν τις μιζες τους.Αποκλειστηκαν και συκοφαντηθηκαν εμβολια μονο και μονο διοτι δεν προσφεραν τις κατάλληλες μιζες.Η ολη ελλεψη ειναι αποτελεσμα της παθογενειας του συστηματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:41Και τι είναι τα εμβόλια, θρανία για σχολεία για να έρθει μόνο ένα;zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:35 Το ολο θεμα με τα εμβολια βρωμαει σκανδαλο απο μακρυα.Ιδιως οι μιζες που δοθηκαν για να συκοφαντηθουν καποια εμβολια και καποια αλλα ναμην ερθουν καθολου.Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ενα εμβολιο μονο.
Υπάρχει έλλειψη. Μόνο ένα δεν επαρκεί για τους ρυθμούς που θέλουμε. Επίσης όταν πρωτοχρηματοδοτηθηκαν τα εμβόλια δεν ήταν σίγουρο ότι θα δουλεύουν όλα. (Και δεν δούλεψαν όλα, το Γαλλικό της Glaxo νομίζω απέτυχε π.χ)
Εαν ειχαμε μονο ενα εμβολιο που φυσικα θα ειχε πετυχει στις κλινικες δοκιμες θα μπορουσε να μπει ποιο γρηγορα στην μαζικη παραγωγη και να ειχαμε τεραστιες ποσοτητες σε ποιο συντομο χρονικο διαστημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιαστικό γκάλοπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ
Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.
Ὁ Γέροντας Παίσιος τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.
Δεν αντιλεγω και θα ηταν εφικτο να παρασκευαστουν τετοια νουμερα εαν δεν υπηρχε στην μεση το θεματης κονομας ειτε των εταιρειων ειτε των γραφειοκρατων.gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:00Επισης τα εμβολια χρειαζονται να παρασκευαστουν σε νουμερα που δεν εχουν προηγουμενο.zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:50Υπαρχει ελλεψη διοτι την δημιουργησαν διεφθαρμενοι πολιτικοι και γραφειοκρατες των Βρυξελλων προκειμενου να εξασφαλισουν τις μιζες τους.Αποκλειστηκαν και συκοφαντηθηκαν εμβολια μονο και μονο διοτι δεν προσφεραν τις κατάλληλες μιζες.Η ολη ελλεψη ειναι αποτελεσμα της παθογενειας του συστηματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:41
Και τι είναι τα εμβόλια, θρανία για σχολεία για να έρθει μόνο ένα;
Υπάρχει έλλειψη. Μόνο ένα δεν επαρκεί για τους ρυθμούς που θέλουμε. Επίσης όταν πρωτοχρηματοδοτηθηκαν τα εμβόλια δεν ήταν σίγουρο ότι θα δουλεύουν όλα. (Και δεν δούλεψαν όλα, το Γαλλικό της Glaxo νομίζω απέτυχε π.χ)
Εαν ειχαμε μονο ενα εμβολιο που φυσικα θα ειχε πετυχει στις κλινικες δοκιμες θα μπορουσε να μπει ποιο γρηγορα στην μαζικη παραγωγη και να ειχαμε τεραστιες ποσοτητες σε ποιο συντομο χρονικο διαστημα.
Ενα απλο παραδειγμα τα Ρωσσικο και Κινεζικο εμβολιο δεν περασαν ποτε απο την αρμοδια Ευρωπαικη επιτροπη ελεγχου διοτι δεν αφησαν οι εταιρειες της ΕΕ.Και με αυτα στο παιχνιδι θα ειχαμε περισσοτερα εμβολια.
Το εγραψα και το πιστευω στο ζητημα των εμβολιων υπαρχει σκανδαλο που ευχομαι να αποκαλυφθει καποια στιγμη.Δυστυχως πανω απο τα θυματα του κορονοιου καποιοι μετρανε μυρια ευρω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:02 Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.
Ὁ Γέροντας Παίσιος τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.
το οποίο εν τω μεταξύ συμβαίνει σε όλη τη Γη τα τελευταία 100 χιλιάδες χρόνια. ΚΚΕ περιλαμβανομένου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
με πρόλαβες. Δες τώρα μια προφητεία...θα "ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις" και "θα υπάρξει ταραχή...στην ΕλλάδαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:25Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:02 Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.
το οποίο εν τω μεταξύ συμβαίνει σε όλη τη Γη τα τελευταία 100 χιλιάδες χρόνια. ΚΚΕ περιλαμβανομένου.
Μα καλέ μου άνθρωπε,το παραλήρημα του γέροντα (ακόμη κι αν το δεχτούμε ως έχει) δεν μας λέει τίποτα.Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:02 ...
Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.
"Θα έρθει καταστροφή γιατί δεν είμαστε πιστοί",προέβλεψε ο γέροντας πριν πενήντα χρόνια.
Και ναί ήρθαν καταστροφές.Προφανώς.
"Θα πεθαίνει κόσμος που δεν έπρεπε να πεθάνει".
Οκ.
"Θα ξερνάνε αίμα όσοι δεν γνώρισαν Χριστό"
"Θα ξεχυθούν οι κολασμένοι και θα τρώνε τους ζωντανούς".
Οκ τι απ`αυτά κρατάμε;
Μπορείτε να περιγελάτε όσο θέλετε , αλλά εγώ τον είδα τον Άγιο Παίσιο στη Σουρωτή ,εν έτει 1988.Σενέκας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:28με πρόλαβες. Δες τώρα μια προφητεία...θα "ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις" και "θα υπάρξει ταραχή...στην ΕλλάδαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:25Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:02 Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.
το οποίο εν τω μεταξύ συμβαίνει σε όλη τη Γη τα τελευταία 100 χιλιάδες χρόνια. ΚΚΕ περιλαμβανομένου.Μιλάμε για μεγάλο προφήτη
Δικό σας πρόβλημα και δικό μου,περαιτέρω......
Εγω πιστευω οτι αν δεν υπηρχε η κονομα το πρωτο εμβολιο θα εμφανιζοταν σε 7-10 χρονια.zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:13Δεν αντιλεγω και θα ηταν εφικτο να παρασκευαστουν τετοια νουμερα εαν δεν υπηρχε στην μεση το θεματης κονομας ειτε των εταιρειων ειτε των γραφειοκρατων.gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:00Επισης τα εμβολια χρειαζονται να παρασκευαστουν σε νουμερα που δεν εχουν προηγουμενο.zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:50
Υπαρχει ελλεψη διοτι την δημιουργησαν διεφθαρμενοι πολιτικοι και γραφειοκρατες των Βρυξελλων προκειμενου να εξασφαλισουν τις μιζες τους.Αποκλειστηκαν και συκοφαντηθηκαν εμβολια μονο και μονο διοτι δεν προσφεραν τις κατάλληλες μιζες.Η ολη ελλεψη ειναι αποτελεσμα της παθογενειας του συστηματος.
Ενα απλο παραδειγμα τα Ρωσσικο και Κινεζικο εμβολιο δεν περασαν ποτε απο την αρμοδια Ευρωπαικη επιτροπη ελεγχου διοτι δεν αφησαν οι εταιρειες της ΕΕ.Και με αυτα στο παιχνιδι θα ειχαμε περισσοτερα εμβολια.
Το εγραψα και το πιστευω στο ζητημα των εμβολιων υπαρχει σκανδαλο που ευχομαι να αποκαλυφθει καποια στιγμη.Δυστυχως πανω απο τα θυματα του κορονοιου καποιοι μετρανε μυρια ευρω.
Τα δε ρωσικα και κινεζικα εμβολια προς το παρων δεν επαρκουν για να εμβολιαστουν οι ρωσοι και οι κινεζοι.
*παρόνgassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:39
Εγω πιστευω οτι αν δεν υπηρχε η κονομα το πρωτο εμβολιο θα εμφανιζοταν σε 7-10 χρονια.
Τα δε ρωσικα και κινεζικα εμβολια προς το παρων δεν επαρκουν για να εμβολιαστουν οι ρωσοι και οι κινεζοι.
Ουτε τα Ευρωπαικα φταναν για τους Ευρωπαιους πολιτες αλλα βγαιναν οι γραφειοκρατες των Βρυξελλων βγαιναν και συκοφαντουσαν το εμβολιο της ΑΖ ελεου μιζων των αλλων εταιρειων.Η ΑΖ για αντιποινα αργησε την παραγωγη για να εξασφαλισει την κονομα της.gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:39Εγω πιστευω οτι αν δεν υπηρχε η κονομα το πρωτο εμβολιο θα εμφανιζοταν σε 7-10 χρονια.zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:13Δεν αντιλεγω και θα ηταν εφικτο να παρασκευαστουν τετοια νουμερα εαν δεν υπηρχε στην μεση το θεματης κονομας ειτε των εταιρειων ειτε των γραφειοκρατων.gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:00
Επισης τα εμβολια χρειαζονται να παρασκευαστουν σε νουμερα που δεν εχουν προηγουμενο.
Συνεπως η κονομα οδηγησε σε ((καθυστερησεις)) στην παραγωγη των εμβολιων με αποτελεσμα να αυξηθουν οι νεκροι.
Ολα σχεδον τα εμβολια βγηκαν περιπου την ιδια χρονικη περιοδο.Τα εμβολια Pfizer και της Μοντερνα εγκριθηκαν σε χρονο dt στα υπολοιπα υπηρξε απιστευτη καθυστερηση για να ευνοηθουν οι παραπανω εταιρειες.
Οσο για τα Ρωσσικο και Κινεζικο σχεδον δεν περασαν απο τον ελεγχο της Ευρωπαικης επιτροπης δεν εγινε καμια συζητηση με αυτες τις εταιρειες για την παραγγελια εμβολιων ελεου των μιζων που πηραν απο τις εν λογω εταιρειων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπορεί όχι 7-10 αλλά σίγουρα περισσότερο. Και πιθανόν να μην υπήρχαν τόσες διαφορετικές προσεγγίσεις με αποτέλεσμα να είχαμε κατάσταση κορώνα-γράμματα για το αν τα 1-2 εμβόλια που έφτιαχναν θα ήταν επαρκώς αποδοτικά.gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:39 Εγω πιστευω οτι αν δεν υπηρχε η κονομα το πρωτο εμβολιο θα εμφανιζοταν σε 7-10 χρονια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εκεί σίγουρα κάτι παίχτηκε, κάνει μπαμ (δεν ξέρω να είναι μίζες, γεωπολιτική ή κάτι άλλο). Ποτέ δεν έδωσα σημασία στις λεγόμενες 'παρενέργειες'.zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:59 Ουτε τα Ευρωπαικα φταναν για τους Ευρωπαιους πολιτες αλλα βγαιναν οι γραφειοκρατες των Βρυξελλων βγαιναν και συκοφαντουσαν το εμβολιο της ΑΖ ελεου μιζων των αλλων εταιρειων.Η ΑΖ για αντιποινα αργησε την παραγωγη για να εξασφαλισει την κονομα της.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όλα αυτά που γράφει το τουί τα έχω ακούσει κι εγώ, ο ινδός μου που είναι ευκατάτστατος και κανονικά δεν θα έπρεπε ανησυχεί περιγράφει καταστάσεις μαντ μαξ. Έχει ταμπουρωθεί με την οικογένεια και του αφήνουν τα ψώνια στην αυλή και βγαίνει αυτός να τα πάρει και να τα απολυμάνει, με άλλα ρούχα τα οποία αλλάζει στο γκαράζ. Συνεχείς διακοπές ρεύματος, δικτύου, συνεχή νέα από πελάτες με νεκρούς στις επιχειρήσεις τωνNewModelArmy έγραψε: 02 Μάιος 2021, 11:51 Οσοι απορριπτουν τους εμβολιασμους,τα περιοριστικα μετρα και ζητουν ανοιγμα των παντων απλα θελουν να ζησει η χωρα καταστασεις Ινδιας.
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά σου γράφει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-