!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβολιαστικό γκάλοπ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε εμβολιαστεί; Με ποιο εμβόλιο;

Έχω εμβολιαστεί με Pfizer
13
8%
Έχω εμβολιαστεί με Moderna
1
1%
Έχω εμβολιαστεί με Κινεζιά
7
4%
Έχω εμβολιαστεί με Sputnik
6
4%
Έχω εμβολιαστεί με AZ
20
13%
Έχω εμβολιαστεί με J&J
3
2%
Έχω κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό
36
23%
Θα περιμένω λίγο ακόμη πριν κλείσω ραντεβού
27
17%
Δεν εμβολιάστηκα αλλά ίσως εμβολιαστώ
15
9%
Δεν θα εμβολιαστώ
30
19%

Σύνολο ψήφων: 158

Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:41
zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:35 Το ολο θεμα με τα εμβολια βρωμαει σκανδαλο απο μακρυα.Ιδιως οι μιζες που δοθηκαν για να συκοφαντηθουν καποια εμβολια και καποια αλλα ναμην ερθουν καθολου.Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει ενα εμβολιο μονο.
Και τι είναι τα εμβόλια, θρανία για σχολεία για να έρθει μόνο ένα;
Υπάρχει έλλειψη. Μόνο ένα δεν επαρκεί για τους ρυθμούς που θέλουμε. Επίσης όταν πρωτοχρηματοδοτηθηκαν τα εμβόλια δεν ήταν σίγουρο ότι θα δουλεύουν όλα. (Και δεν δούλεψαν όλα, το Γαλλικό της Glaxo νομίζω απέτυχε π.χ)
Υπαρχει ελλεψη διοτι την δημιουργησαν διεφθαρμενοι πολιτικοι και γραφειοκρατες των Βρυξελλων προκειμενου να εξασφαλισουν τις μιζες τους.Αποκλειστηκαν και συκοφαντηθηκαν εμβολια μονο και μονο διοτι δεν προσφεραν τις κατάλληλες μιζες.Η ολη ελλεψη ειναι αποτελεσμα της παθογενειας του συστηματος.
Εαν ειχαμε μονο ενα εμβολιο που φυσικα θα ειχε πετυχει στις κλινικες δοκιμες θα μπορουσε να μπει ποιο γρηγορα στην μαζικη παραγωγη και να ειχαμε τεραστιες ποσοτητες σε ποιο συντομο χρονικο διαστημα.
Επισης τα εμβολια χρειαζονται να παρασκευαστουν σε νουμερα που δεν εχουν προηγουμενο.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 17:57
Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 17:55
Καdy έγραψε: 02 Μάιος 2021, 17:36

που το περιεργο?
Γιατί ηγούμαι του κινήματος των αντιεμβολιαστών εδώ μέσα κι έχω φάει μπινελίκια ,κατάρες κι αναθέματα. Αν μπορούσαν ,θα με έκαιγαν και στην πυρά.
Γιατι εισαι εναντια στο εμβολιο?
Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.

Ὁ Γέροντας Παίσιος τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:00
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:41
Και τι είναι τα εμβόλια, θρανία για σχολεία για να έρθει μόνο ένα;
Υπάρχει έλλειψη. Μόνο ένα δεν επαρκεί για τους ρυθμούς που θέλουμε. Επίσης όταν πρωτοχρηματοδοτηθηκαν τα εμβόλια δεν ήταν σίγουρο ότι θα δουλεύουν όλα. (Και δεν δούλεψαν όλα, το Γαλλικό της Glaxo νομίζω απέτυχε π.χ)
Υπαρχει ελλεψη διοτι την δημιουργησαν διεφθαρμενοι πολιτικοι και γραφειοκρατες των Βρυξελλων προκειμενου να εξασφαλισουν τις μιζες τους.Αποκλειστηκαν και συκοφαντηθηκαν εμβολια μονο και μονο διοτι δεν προσφεραν τις κατάλληλες μιζες.Η ολη ελλεψη ειναι αποτελεσμα της παθογενειας του συστηματος.
Εαν ειχαμε μονο ενα εμβολιο που φυσικα θα ειχε πετυχει στις κλινικες δοκιμες θα μπορουσε να μπει ποιο γρηγορα στην μαζικη παραγωγη και να ειχαμε τεραστιες ποσοτητες σε ποιο συντομο χρονικο διαστημα.
Επισης τα εμβολια χρειαζονται να παρασκευαστουν σε νουμερα που δεν εχουν προηγουμενο.
Δεν αντιλεγω και θα ηταν εφικτο να παρασκευαστουν τετοια νουμερα εαν δεν υπηρχε στην μεση το θεματης κονομας ειτε των εταιρειων ειτε των γραφειοκρατων.
Ενα απλο παραδειγμα τα Ρωσσικο και Κινεζικο εμβολιο δεν περασαν ποτε απο την αρμοδια Ευρωπαικη επιτροπη ελεγχου διοτι δεν αφησαν οι εταιρειες της ΕΕ.Και με αυτα στο παιχνιδι θα ειχαμε περισσοτερα εμβολια.
Το εγραψα και το πιστευω στο ζητημα των εμβολιων υπαρχει σκανδαλο που ευχομαι να αποκαλυφθει καποια στιγμη.Δυστυχως πανω απο τα θυματα του κορονοιου καποιοι μετρανε μυρια ευρω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:02 Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.

Ὁ Γέροντας Παίσιος τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.

το οποίο εν τω μεταξύ συμβαίνει σε όλη τη Γη τα τελευταία 100 χιλιάδες χρόνια. ΚΚΕ περιλαμβανομένου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:25
Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:02 Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.

το οποίο εν τω μεταξύ συμβαίνει σε όλη τη Γη τα τελευταία 100 χιλιάδες χρόνια. ΚΚΕ περιλαμβανομένου.
με πρόλαβες. Δες τώρα μια προφητεία...θα "ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις" και "θα υπάρξει ταραχή...στην Ελλάδα :lol: Μιλάμε για μεγάλο προφήτη
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:02 ...

Προοίμιο της επιβολής μιας παγκόσμιας "οργουελιανής" δικτατορίας με ηγεμόνα τον Αντίχριστο.

Μα καλέ μου άνθρωπε,το παραλήρημα του γέροντα (ακόμη κι αν το δεχτούμε ως έχει) δεν μας λέει τίποτα.
"Θα έρθει καταστροφή γιατί δεν είμαστε πιστοί",προέβλεψε ο γέροντας πριν πενήντα χρόνια.
Και ναί ήρθαν καταστροφές.Προφανώς.
"Θα πεθαίνει κόσμος που δεν έπρεπε να πεθάνει".
Οκ.
"Θα ξερνάνε αίμα όσοι δεν γνώρισαν Χριστό"
"Θα ξεχυθούν οι κολασμένοι και θα τρώνε τους ζωντανούς".
Οκ τι απ`αυτά κρατάμε;
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Σενέκας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:28
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:25

με πρόλαβες. Δες τώρα μια προφητεία...θα "ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις" και "θα υπάρξει ταραχή...στην Ελλάδα :lol: Μιλάμε για μεγάλο προφήτη
Μπορείτε να περιγελάτε όσο θέλετε , αλλά εγώ τον είδα τον Άγιο Παίσιο στη Σουρωτή ,εν έτει 1988.
Δικό σας πρόβλημα και δικό μου,περαιτέρω......
Άβαταρ μέλους
gassim

zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:13
Δεν αντιλεγω και θα ηταν εφικτο να παρασκευαστουν τετοια νουμερα εαν δεν υπηρχε στην μεση το θεματης κονομας ειτε των εταιρειων ειτε των γραφειοκρατων.
Ενα απλο παραδειγμα τα Ρωσσικο και Κινεζικο εμβολιο δεν περασαν ποτε απο την αρμοδια Ευρωπαικη επιτροπη ελεγχου διοτι δεν αφησαν οι εταιρειες της ΕΕ.Και με αυτα στο παιχνιδι θα ειχαμε περισσοτερα εμβολια.
Το εγραψα και το πιστευω στο ζητημα των εμβολιων υπαρχει σκανδαλο που ευχομαι να αποκαλυφθει καποια στιγμη.Δυστυχως πανω απο τα θυματα του κορονοιου καποιοι μετρανε μυρια ευρω.
Εγω πιστευω οτι αν δεν υπηρχε η κονομα το πρωτο εμβολιο θα εμφανιζοταν σε 7-10 χρονια.
Τα δε ρωσικα και κινεζικα εμβολια προς το παρων δεν επαρκουν για να εμβολιαστουν οι ρωσοι και οι κινεζοι.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:39

Εγω πιστευω οτι αν δεν υπηρχε η κονομα το πρωτο εμβολιο θα εμφανιζοταν σε 7-10 χρονια.
Τα δε ρωσικα και κινεζικα εμβολια προς το παρων δεν επαρκουν για να εμβολιαστουν οι ρωσοι και οι κινεζοι.
*παρόν
Άβαταρ μέλους
gassim

Papa John έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:45

*παρόν
Ναι σωστα, παρον.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:13

Ουτε τα Ευρωπαικα φταναν για τους Ευρωπαιους πολιτες αλλα βγαιναν οι γραφειοκρατες των Βρυξελλων βγαιναν και συκοφαντουσαν το εμβολιο της ΑΖ ελεου μιζων των αλλων εταιρειων.Η ΑΖ για αντιποινα αργησε την παραγωγη για να εξασφαλισει την κονομα της.
Συνεπως η κονομα οδηγησε σε ((καθυστερησεις)) στην παραγωγη των εμβολιων με αποτελεσμα να αυξηθουν οι νεκροι.
Ολα σχεδον τα εμβολια βγηκαν περιπου την ιδια χρονικη περιοδο.Τα εμβολια Pfizer και της Μοντερνα εγκριθηκαν σε χρονο dt στα υπολοιπα υπηρξε απιστευτη καθυστερηση για να ευνοηθουν οι παραπανω εταιρειες.
Οσο για τα Ρωσσικο και Κινεζικο σχεδον δεν περασαν απο τον ελεγχο της Ευρωπαικης επιτροπης δεν εγινε καμια συζητηση με αυτες τις εταιρειες για την παραγγελια εμβολιων ελεου των μιζων που πηραν απο τις εν λογω εταιρειων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:39 Εγω πιστευω οτι αν δεν υπηρχε η κονομα το πρωτο εμβολιο θα εμφανιζοταν σε 7-10 χρονια.
Μπορεί όχι 7-10 αλλά σίγουρα περισσότερο. Και πιθανόν να μην υπήρχαν τόσες διαφορετικές προσεγγίσεις με αποτέλεσμα να είχαμε κατάσταση κορώνα-γράμματα για το αν τα 1-2 εμβόλια που έφτιαχναν θα ήταν επαρκώς αποδοτικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

zteo έγραψε: 02 Μάιος 2021, 18:59 Ουτε τα Ευρωπαικα φταναν για τους Ευρωπαιους πολιτες αλλα βγαιναν οι γραφειοκρατες των Βρυξελλων βγαιναν και συκοφαντουσαν το εμβολιο της ΑΖ ελεου μιζων των αλλων εταιρειων.Η ΑΖ για αντιποινα αργησε την παραγωγη για να εξασφαλισει την κονομα της.
Εκεί σίγουρα κάτι παίχτηκε, κάνει μπαμ (δεν ξέρω να είναι μίζες, γεωπολιτική ή κάτι άλλο). Ποτέ δεν έδωσα σημασία στις λεγόμενες 'παρενέργειες'.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

NewModelArmy έγραψε: 02 Μάιος 2021, 11:51 Οσοι απορριπτουν τους εμβολιασμους,τα περιοριστικα μετρα και ζητουν ανοιγμα των παντων απλα θελουν να ζησει η χωρα καταστασεις Ινδιας.

Εικόνα
Όλα αυτά που γράφει το τουί τα έχω ακούσει κι εγώ, ο ινδός μου που είναι ευκατάτστατος και κανονικά δεν θα έπρεπε ανησυχεί περιγράφει καταστάσεις μαντ μαξ. Έχει ταμπουρωθεί με την οικογένεια και του αφήνουν τα ψώνια στην αυλή και βγαίνει αυτός να τα πάρει και να τα απολυμάνει, με άλλα ρούχα τα οποία αλλάζει στο γκαράζ. Συνεχείς διακοπές ρεύματος, δικτύου, συνεχή νέα από πελάτες με νεκρούς στις επιχειρήσεις των
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

kameron έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:05
NewModelArmy έγραψε: 02 Μάιος 2021, 12:03
Αλλος ενας χρηστης που φλερταρει με τον ψεκασμο.
Καλά, ηρέμησε τώρα.
Καλά σου γράφει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”