!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβολιαστικό γκάλοπ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε εμβολιαστεί; Με ποιο εμβόλιο;

Έχω εμβολιαστεί με Pfizer
13
8%
Έχω εμβολιαστεί με Moderna
1
1%
Έχω εμβολιαστεί με Κινεζιά
7
4%
Έχω εμβολιαστεί με Sputnik
6
4%
Έχω εμβολιαστεί με AZ
20
13%
Έχω εμβολιαστεί με J&J
3
2%
Έχω κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό
36
23%
Θα περιμένω λίγο ακόμη πριν κλείσω ραντεβού
27
17%
Δεν εμβολιάστηκα αλλά ίσως εμβολιαστώ
15
9%
Δεν θα εμβολιαστώ
30
19%

Σύνολο ψήφων: 158

Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:55
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:42 Ψεκ καταντάτε κουραστικοί προσπαθώντας να μας πείσετε ότι δεν είστε ψεκ. Αμήν να κάνουμε το εμβόλιο, όχι για να μας προστατέψει από τον ιό, αλλά για να έχουμε μια στάμπα να μας διαχωρίζει από σας.
Πάντως το κινεζοεμβόλιο της Σινοβάκ εγώ θα το έκανα πιο εύκολα. Αν έχεις κανένα κονέ να μου κάνεις, θα το εκτιμούσα.
επειδή αυτό εχει δοκιμαστεί επαρκώς;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:42 Ψεκ καταντάτε κουραστικοί προσπαθώντας να μας πείσετε ότι δεν είστε ψεκ. Αμήν να κάνουμε το εμβόλιο, όχι για να μας προστατέψει από τον ιό, αλλά για να έχουμε μια στάμπα να μας διαχωρίζει από σας.
Πάντως το κινεζοεμβόλιο της Σινοβάκ εγώ θα το έκανα πιο εύκολα. Αν έχεις κανένα κονέ να μου κάνεις, θα το εκτιμούσα.
Πλάκα κάνεις. Γιατί;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

- Casper - έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:01
Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:49
Όχι. Δεν θα το απαγορεύσουν. Ούτε επίσης θα επιβάλλουν να εμβολιαστεί, αν ο πατήρ δεν θέλει. Κάτι τέτοιο είναι ανήθικο.

Αλλά αν πιστεύεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι κάτι είναι επικίνδυνο, δεν τον παίρνεις εσύ να τον πας. Μια χαρά μπορεί να βρει τρόπο να πάει μόνος του. Αν πραγματικά το πιστεύεις ότι θα τον βλάψει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα με τον δικό μου πατερα, αν φοβόμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι το εμβόλιο θα τον σκοτώσει.

Τώρα οποίος έχει φτιάξει μια μαλακισμενη περσόνα σε ένα φόρουμ και λέει διάφορες παπαριές όπως ο αγαπητός Στυγιος ( και για να τις υποστηρίξει μας βγάζει τα προσωπικά του δεδομένα στην φορα) μην σκιζει τα βρακιά του όταν κάποιος τις χρησιμοποιεί.

Άντε γιατί έχει και η βλακεία τα όρια της
Για εσάς υπάρχει μόνο μια κατηγορία. Οι ψεκασμένοι που θεωρούν τα εμβόλια διαβολικά. Πως περιμένεις να συνεννοηθούμε λοιπόν; Κάποιοι άνθρωποι έχουν τους προσωπικούς τους γιατρούς για χρόνια και τους εμπιστεύονται και οι ίδιοι οι γιατροί τους λένε να μην κάνουν το εμβόλιο. Κάποιοι άλλοι έχουν άλλα προβλήματα υγείας, αλλεργίες, κάποιοι απλά θέλουν να περιμένουν. Και κάποιοι τελευταίοι φοβούνται υπερβολικά και είναι γενικά κατά των εμβολίων. Εσείς νομίζετε πως απευθύνεστε ΜΟΝΟ στην τελευταία κατηγορία! Ακόμη και σ' αυτήν αν άνηκε ο Στύγιος, αν ο πατέρας του δεν είχε κανέναν άλλον ή δεν υπήρχαν άλλες επιλογές, αυτό θα σήμαινε πως θα έπρεπε να τον αφήσει στο έλεός του και να στεναχωριέται μέχρι να βρει τρόπο να κάνει το εμβόλιο; Αυτό κάνει ένα "παιδί" που αγαπάει τον γονέα του; Αυτό λες θα έκανες εσύ επειδή θα φοβόσουν μην τον χάσεις και θα τον άφηνες να βρει μόνος του την άκρη. Ας μείνουμε μέχρι εδώ λοιπόν. Δεν αντιδρούν όλοι σαν εσένα.
:hebit: :g094: Σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα σου έκανα πρόταση γάμου.
Spoiler
Π.χ έτσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 02 Μάιος 2021, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:58
Όχι αλλά 1) Είναι κλασσικού τύπου και 2) ο κατασκευαστής του ιού είναι λογικό να έχει περισσότερες γνώσεις για αυτόν και περισσότερο χρόνο για να αναπτύξει εμβόλια για αυτόν. Ή τέλος πάντων, και να μην δέχεται κανείς την άποψη περί κατασκευασμένου από τους Κινέζους ιού, είναι σίγουρο ότι οι Κινέζοι είχαν και περισσότερα δεδομένα για τον ιό, και περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν το εμβόλιο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:03
...
sorry αν δεν ήμουν σαφής, εννοούσα απάντηση στις συγκεκριμένες ερωτήσεις. όταν λέω "πού" εννοώ συγκεκειμένη οδηγία, κανονισμό CDC, FDA, WHO κλπ όχι τι νομίζεις εσύ.
Bill Hicks έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:25
ποιο δυτικό εμβόλιο κυκλοφόρησε προτού ολοκληρώσει Phase III κλινικές δοκιμές;

πού ορίζεται ο ελάχιστος/αρκετός χρόνος για δοκιμές;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 01:02 Όχι αλλά 1) Είναι κλασσικού τύπου και 2) ο κατασκευαστής του ιού είναι λογικό να έχει περισσότερες γνώσεις για αυτόν και περισσότερο χρόνο για να αναπτύξει εμβόλια για αυτόν. Ή τέλος πάντων, και να μην δέχεται κανείς την άποψη περί κατασκευασμένου από τους Κινέζους ιού, είναι σίγουρο ότι οι Κινέζοι είχαν και περισσότερα δεδομένα για τον ιό, και περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν το εμβόλιο.
2-3 μήνες κάνουν τόση διαφορά;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 01:02
Όχι αλλά 1) Είναι κλασσικού τύπου και 2) ο κατασκευαστής του ιού είναι λογικό να έχει περισσότερες γνώσεις για αυτόν και περισσότερο χρόνο για να αναπτύξει εμβόλια για αυτόν. Ή τέλος πάντων, και να μην δέχεται κανείς την άποψη περί κατασκευασμένου από τους Κινέζους ιού, είναι σίγουρο ότι οι Κινέζοι είχαν και περισσότερα δεδομένα για τον ιό, και περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν το εμβόλιο.
Τότε προτείνω CanSino, για κάποιο λόγο έχει γίνει μόνο στον στρατό, σε κανέναν άλλο. :8)
Ψαξου για καραβανο-Εράσμους.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:53 Πάντως επειδή δεν είσαι στην κατηγορία του ψεκ, που έχουν το ακαταλόγιστο, πιστεύω οτι πρέπει να αναλογιστείς και ποια είναι η σωστή στάση για το σύνολο και οχι μόνο για τον εαυτό σου.
Την σωστή στάση την επιδεικνύω τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, την στιγμή που μέλη του φόρουμ είχαν ανοίξει νήμα για το πώς και πόσες φορές έχουν παραβιάσει τους περιορισμούς και τα μέτρα. Τα ίδια μέλη που τώρα κάνουν τους ήρωες εμβολιαστές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:19 Γιατί αυτή η unprecedented ασυλία από ευθύνη κατασκευαστή για τις φαρμακευτικές, αφού όπως μας διαβεβαιώνουν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας;
διότι είναι κάτι που είπε κάποιος σε ένα αμερικάνικο κανάλι και δεν ισχύει πραγματικά;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 01:08
gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:53 Πάντως επειδή δεν είσαι στην κατηγορία του ψεκ, που έχουν το ακαταλόγιστο, πιστεύω οτι πρέπει να αναλογιστείς και ποια είναι η σωστή στάση για το σύνολο και οχι μόνο για τον εαυτό σου.
Την σωστή στάση την επιδεικνύω τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, την στιγμή που μέλη του φόρουμ είχαν ανοίξει νήμα για το πώς και πόσες φορές έχουν παραβιάσει τους περιορισμούς και τα μέτρα. Τα ίδια μέλη που τώρα κάνουν τους ήρωες εμβολιαστές.
Για να μην πούμε ότι και όσοι έγραψαν πως βρέθηκαν θετικοί ήταν από εκείνους που κουνούσαν αυστηρά το δάχτυλο.
Άβαταρ μέλους
gassim

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2021, 01:08
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα γιατί είμαι πολύ τυπικός με τα μέτρα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 01:02
Είδες που κάτω απο το περίβλημα του ορθολογισμού κρύβονται καμμενιές;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Στύγιος έγραψε: 02 Μάιος 2021, 01:02 :hebit: :g094: Σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα σου έκανα πρόταση γάμου.
Για σένα δουλεύω :003:
Αλλά τώρα σοβαρά, αν σε χαλάνε τόσο πολύ αυτά που διαβάζεις, κάνε log out και ξαναμπές άλλη στιγμή, όταν ηρεμήσεις. Εγώ αυτό κάνω και μετά τα ξαναβλέπω και γελάω :wave:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:46 πάντως αν κάνεις 2 βήματα πίσω και το δεις, θα διαπιστώσεις και συ πως το κοινό μοτίβο στη συμπεριφορά σου είναι ο υπερβολικός φόβος για τον εαυτό σου. ούτε κάποια κοινωνική ευθύνη , ούτε η Λογική.
Πίπες σκαλιστές. Μόνο ένα πράγμα φοβάμαι στην ζωή μου και αυτό δεν έχει να κάνει με τον εαυτό μου.

Το κοινό μοτίβο στην συμπεριφορά μου είναι η συνέπειά μου για πράγματα που είναι επιστημονικά επαληθευμένα, όπως πώς λειτουργούν οι μολυσματικές ασθένειες. Εσύ θυμήθηκες φέτος ότι οι κακές συνθήκες υγιεινής και η έλλειψη πρόληψης οδηγούν σε επιδημίες, παρότι το σπούδασες. Θεωρείς ξαφνικά έγκλημα να πεθάνει έστω και ένα παιδί επειδή κάποιος δεν έκανε εμβόλιο, αλλά στην πούτσα σου αν το μολυσμένο σου ποτήρι είναι αφορμή για να πεθάνει ένα παιδί από φυματίωση, γιατί αυτό «είναι υστερία» και θεωρείς υπερβολικό μέτρο να χρησιμοποιείς ποτήρια μιας χρήσης για να αποφευχθεί αυτό το σενάριο.

Θα ήταν καλύτερο να πεις «σκεφτόμουν λάθος, τότε». Θα ήταν πιο συνεπές με την τωρινή σου στάση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Bill Hicks έγραψε: 02 Μάιος 2021, 01:09
Scouser έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:19 Γιατί αυτή η unprecedented ασυλία από ευθύνη κατασκευαστή για τις φαρμακευτικές, αφού όπως μας διαβεβαιώνουν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας;
διότι είναι κάτι που είπε κάποιος σε ένα αμερικάνικο κανάλι και δεν ισχύει πραγματικά;
COVID-19 vaccine makers see EU shield against side-effect claims

BRUSSELS (Reuters) - Vaccine makers will be indemnified in Europe if their COVID-19 shots cause unexpected side-effects, an industry official said on Tuesday, urging European regulators to set up more predictable schemes to compensate possible victims.
https://www.reuters.com/article/uk-heal ... KKCN26D0UG
J&J Vaccine Liability Shield a Boon Despite Rare Blood Clots (1)

Johnson & Johnson, AstraZeneca plc, and other Covid-19 vaccine makers are shielded from liability for adverse effects on recipients, and attorneys say the protections are a boon for medical innovation that’s critical to combating the pandemic.
https://news.bloomberglaw.com/health-la ... lood-clots
Έχει καμιά τριανταριά αντίστοιχα άρθρα που μπορείς να βρεις με ένα γκούγκλισμα τριών λεπτών, μη γίνεσαι κουραστικός.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”