!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβολιαστικό γκάλοπ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε εμβολιαστεί; Με ποιο εμβόλιο;

Έχω εμβολιαστεί με Pfizer
13
8%
Έχω εμβολιαστεί με Moderna
1
1%
Έχω εμβολιαστεί με Κινεζιά
7
4%
Έχω εμβολιαστεί με Sputnik
6
4%
Έχω εμβολιαστεί με AZ
20
13%
Έχω εμβολιαστεί με J&J
3
2%
Έχω κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό
36
23%
Θα περιμένω λίγο ακόμη πριν κλείσω ραντεβού
27
17%
Δεν εμβολιάστηκα αλλά ίσως εμβολιαστώ
15
9%
Δεν θα εμβολιαστώ
30
19%

Σύνολο ψήφων: 158

Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:49
Αλλά αν πιστεύεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι κάτι είναι επικίνδυνο, δεν τον παίρνεις εσύ να τον πας. Μια χαρά μπορεί να βρει τρόπο να πάει μόνος του. Αν πραγματικά το πιστεύεις ότι θα τον βλάψει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα με τον δικό μου πατερα, αν φοβόμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι το εμβόλιο θα τον σκοτώσει.
Μιλάς σοβαρά ;
Θέλεις να έρθεις να γνωρίσεις τον πατέρα μου,να διαπιστώσεις και μόνος σου τις πολλαπλές επιλογές που έχει,ώστε να πάει σε ένα νοσοκομείο που απέχει 7 χλμ από τον τόπο κατοικίας του ;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:49
- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:45
Για τα εμβόλια μίλησα επειδή είναι το θέμα του νήματος και πάνω σ' αυτό έγινε η σύγκριση. Απαγορεύω τον εμβολιασμό στον γονέα vs απαγορεύω τον εμβολιασμό στο παιδί μου που καταλαβαίνεις πως δεν έχει καν νόημα η σύγκριση. Ας το πάμε γενικά όμως. Έρχεται το παιδί σου και σου λέει "θα πάω να βρω ναρκωτικά" ή ξέρεις πως ένας φίλος του είναι επικίνδυνος. Επειδή δεν σου ανήκει το παιδί σου τι πάει να πει; Του λες με την ευχή σου και όλα καλά; Επιλέγει να κάνει ό,τι θέλει; Εδώ και ενήλικος να είναι αν ήξερες πως κινδυνεύει θα ήθελες να τον προστατεύσεις. Νομίζω μιλάς για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Ρε -Casper-,ας μην κάνουμε υποθέσεις που ξεπερνούν τη λογική.Αν το παιδί μπλεχτεί με ναρκωτικά,θα κάνουμε τα πάντα για να το σώσουμε.

Εδώ μιλάμε για μία επιλογή μπροστά στην οποία μας έχουν βάλει κάποιοι άλλοι και θα πρέπει να αποφασίσουμε ατομικά.Το τι θα επιλέξει ο καθένας,είναι ξεκάθαρα δικό του ζήτημα,με όποιες συνέπειες,θετικές ή αρνητικές, μπορεί να έχει αυτό.
Μα δεν διαφωνώ καθόλου στο τελευταίο! Με την σύγκριση του Χελ διαφώνησα γιατί ήταν άστοχη. Προφανώς και τα παιδιά δεν είναι κτήματα των γονέων τους αλλά με τον τρόπο που το είπε και την σύγκριση που έκανε κάποιος που δεν γνωρίζει τις απόψεις του μπορεί να βγάλει λανθασμένα συμπεράσματα. Γι' αυτό του γράφω πως εννοεί κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
Papa John

gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:51
Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:44
gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:43

Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.
Δεν είσαι εσύ αυτός που γράφει τις αναρτήσεις υπό την επωνυμία gassim ;
ναι και δεν είπα ποτέ αυτό που ισχυρίστηκες παραπάνω.
Οι αναρτήσεις σου,άλλα μαρτυράνε.
- Casper -

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:49
- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:45 Για τα εμβόλια μίλησα επειδή είναι το θέμα του νήματος και πάνω σ' αυτό έγινε η σύγκριση. Απαγορεύω τον εμβολιασμό στον γονέα vs απαγορεύω τον εμβολιασμό στο παιδί μου που καταλαβαίνεις πως δεν έχει καν νόημα η σύγκριση. Ας το πάμε γενικά όμως. Έρχεται το παιδί σου και σου λέει "θα πάω να βρω ναρκωτικά" ή ξέρεις πως ένας φίλος του είναι επικίνδυνος. Επειδή δεν σου ανήκει το παιδί σου τι πάει να πει; Του λες με την ευχή σου και όλα καλά; Επιλέγει να κάνει ό,τι θέλει; Εδώ και ενήλικος να είναι αν ήξερες πως κινδυνεύει θα ήθελες να τον προστατεύσεις. Νομίζω μιλάς για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Τώρα μην το πας στο άλλο άκρο. Δεν μιλάμε για αποφάσεις που έχουν να κάνουν άμεσα με αυτοκτονία.
Μάλλον μιλάς για σεξουαλικές επαφές και για άλλα πράγματα. Εντάξει, δεν το συνεχίζω :lol:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:50
Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:46
Μετά από τόσους μήνες όμως έβγαλαν ανακοίνωση για δύο εμβόλια για τις εγκύους ή όσες πρόκειται να τεκνοποιήσουν να μην τα κάνουν.. αυτό δεν σου λέει τίποτα;
Δεν είμαι έγκυος φυσικά ούτε θα μείνω, απαντάω σε αυτό που είπες.
αν δεν κάνω λάθος οι έγκυες γυναίκες δεν έκαναν εμβόλιο από την αρχή. Ο λόγος ειναι οτι δεν είχαν τεσταριστεί τα εμβόλια σε έγκυες, και δεν γνώριζαν αν υπάρξει κάποιο θέμα.
Πως γνωρίζουν αν μελλοντικά θα δεν θα υπάρξει πρόβλημα και στους υπόλοιπους; Αυτό ήταν το πρόβλημα εξ αρχής και αποφάσισαν να το ρισκάρουν. Όσο για μένα είμαι πολύ δυνατός οργανισμός και δεν φοβάμαι για τον ιό... ίσως να είμαι ανάμεσα σε αυτούς που δεν αρρωσταίνουν... οπότε λέω να το ρισκάρω και γω με την σειρά μου.
the end
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:52
gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:51
Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:44

Δεν είσαι εσύ αυτός που γράφει τις αναρτήσεις υπό την επωνυμία gassim ;
ναι και δεν είπα ποτέ αυτό που ισχυρίστηκες παραπάνω.
Οι αναρτήσεις σου,άλλα μαρτυράνε.
Μην τις διαβάζεις τις αναρτήσεις μου άμα σε χαλάνε και αν αδυνατείς να τις καταλάβεις.
Ταύτισα ας πούμε κάπου τον hellegene που δεν θέλει να εμβολιαστεί στην παρούσα φάση, με κάποιον που πιστεύει οτι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια και οι μάσκες είναι σχέδιο του αντίχριστου;
Μάλλον απο μόνος σου ταυτίστηκες, αλλά γι αυτό δεν ευθύνομαι.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:51
Αλλά αν πιστεύεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι κάτι είναι επικίνδυνο, δεν τον παίρνεις εσύ να τον πας. Μια χαρά μπορεί να βρει τρόπο να πάει μόνος του. Αν πραγματικά το πιστεύεις ότι θα τον βλάψει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα με τον δικό μου πατερα, αν φοβόμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι το εμβόλιο θα τον σκοτώσει.
Μιλάς σοβαρά ;
Θέλεις να έρθεις να γνωρίσεις τον πατέρα μου,να διαπιστώσεις και μόνος σου τις πολλαπλές επιλογές που έχει,ώστε να πάει σε ένα νοσοκομείο που απέχει 7 χλμ από τον τόπο κατοικίας του ;

Σοβαρότατα. Αν είσαι σίγουρος ότι το εμβόλιο θα τον βλάψει, θα τον αφήσεις να πάρει ταξι, να βρει έναν γείτονα, να βρει άλλον τρόπο να αυτοκτονήσει τέλος πάντων. Εκτός και αν θέλεις να μας πείσεις ότι αν σου ζητήσει την ώρα που οδηγάς να τον αφήσεις να ανοίξει την πόρτα και να να πέσει στην άσφαλτο, θα το κάνεις γιατί είναι ανεξάρτητη προσωπικοτητα.

Υ.Γ Και για να ειμαι δίκαιος επειδή το γενικευσαμε, πρέπει να διαχωρίζουμε την περίπτωση Ελληγενη και Στυγιου.
Ο πρώτος δεν λέει τις παπαριές και τις γελοιοτητες που λέει ο δευτερος
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Casper -

Όχι. Δεν θα το απαγορεύσουν. Ούτε επίσης θα επιβάλλουν να εμβολιαστεί, αν ο πατήρ δεν θέλει. Κάτι τέτοιο είναι ανήθικο.

Τώρα οποίος έχει φτιάξει μια μαλακισμενη περσόνα σε ένα φόρουμ και λέει διάφορες παπαριές όπως ο αγαπητός Στυγιος ( και για να τις υποστηρίξει μας βγάζει τα προσωπικά του δεδομένα στην φορα) μην σκιζει τα βρακιά του όταν κάποιος τις χρησιμοποιεί.

Άντε γιατί έχει και η βλακεία τα όρια της
Για εσάς υπάρχει μόνο μια κατηγορία. Οι ψεκασμένοι που θεωρούν τα εμβόλια διαβολικά. Πως περιμένεις να συνεννοηθούμε λοιπόν; Κάποιοι άνθρωποι έχουν τους προσωπικούς τους γιατρούς για χρόνια και τους εμπιστεύονται και οι ίδιοι οι γιατροί τους λένε να μην κάνουν το εμβόλιο. Κάποιοι άλλοι έχουν άλλα προβλήματα υγείας, αλλεργίες, κάποιοι απλά θέλουν να περιμένουν. Και κάποιοι τελευταίοι φοβούνται υπερβολικά και είναι γενικά κατά των εμβολίων. Εσείς νομίζετε πως απευθύνεστε ΜΟΝΟ στην τελευταία κατηγορία! Ακόμη και σ' αυτήν αν άνηκε ο Στύγιος, αν ο πατέρας του δεν είχε κανέναν άλλον ή δεν υπήρχαν άλλες επιλογές, αυτό θα σήμαινε πως θα έπρεπε να τον αφήσει στο έλεός του και να στεναχωριέται μέχρι να βρει τρόπο να κάνει το εμβόλιο; Αυτό κάνει ένα "παιδί" που αγαπάει τον γονέα του; Αυτό λες θα έκανες εσύ επειδή θα φοβόσουν μην τον χάσεις και θα τον άφηνες να βρει μόνος του την άκρη. Ας μείνουμε μέχρι εδώ λοιπόν. Δεν αντιδρούν όλοι σαν εσένα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Scouser έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:36

Δηλαδή αυτό ακριβώς που σας λέει ο Hellegenes. Ότι τα εμβόλια βγήκαν άρον άρον στην κυκλοφορία, με προφανή shortcuts στο R&D τους. Αν κάτι πάει στραβά σε βάθος μερικών ετών, εταιρίες και κράτος θα σας πουν λυπούμαστε, that's life. Οπότε ως ορθολογικά όντα που είμαστε εμείς, θα περιμένουμε να ολοκληρώσετε εσείς τις κλινικές δοκιμές για λογαριασμό των φαρμακευτικών εταιριών, και αν σε 2-3 χρόνια όλα είναι ΟΚ και ο ιός συνεχίζει να μας απειλεί, θα επανεξετάσουμε τη θέση μας.
Δηλαδή συνοψίζοντας, θα επωφεληθείτε απο την ανοσία που θα σας παρέχουμε όλοι εμείς που θα εμβολιαστούμε και ταυτόχρονα θα παριστάνετε τους λογικούς ορθολογιστές.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:49
hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:31
Τι νόημα έχει αν συμπτύξεις όλες τις φάσεις ώστε να μην υπάρχει χρόνος να ελέγξεις την αποδοτικότητα και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν;
δεν απαντάς όμως.
Απάντησα πολλές φορές σ' αυτό το ερώτημα. Ένας εύλογος χρόνος είναι 2-3 χρόνια και αυτό από προηγούμενες εμβολιαστικές πρακτικές. Ειδικά η πραγματική αποδοτικότητα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί σε βάθος χρόνου χωρίς να περάσει όντως αρκετός χρόνος, πρώτον γιατί η αντίδραση που προκαλεί το εμβόλιο μπορεί να ποικίλει και να είναι από πολύ ισχυρή ως ανεπαίσθητη, ανάλογα με την ηλικία, ενδεχόμενες παθήσεις και γενετικά χαρακτηριστικά, δεύτερον γιατί η ανοσία μπορεί να φθίνει σταθερά ή και απότομα μετά από κάποιο διάστημα. Η παρουσία αντισωμάτων δεν εγγυάται την ανοσία. Τρίτον, γιατί οι ιοί μεταλλάσσονται· κάποιοι γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα, άλλοι λιγότερο.

Συνήθως η φυσική ανοσία είναι πιο ισχυρή από την εμβολιαστική. Σχεδόν πάντα, βασικά. Από την αρχή, λοιπόν, ήμουν σκεπτικός απέναντι στα αντιρεαλιστικά 90%+ ανοσίας. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να αποδειχθεί αν έχουν βάση. Φαντάζομαι βέβαια ότι οι υποστηρικτές των ποσοστών αυτών θα βγούνε να πουν ότι φταίνε οι μεταλλάξεις, αν τα ποσοστά αποδειχθούν μικρότερα στην πράξη, λες και οι ιοί των υπόλοιπων εμβολίων μένουν παγωμένοι στον χρόνο.

Προς το παρόν, πάντως, δεν ψήνομαι να κάνω εμβόλιο που θα μου προκαλέσει 39 πυρετό, ρίγος, μυοσκελετικό πόνο, έλλειψη γεύσης και οσμής και λοιπά συμπτώματα γρίπης, όπως διηγήθηκαν άλλοι φορουμίτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:58

Μην τις διαβάζεις τις αναρτήσεις μου άμα σε χαλάνε και αν αδυνατείς να τις καταλάβεις.
Ταύτισα ας πούμε κάπου τον hellegene που δεν θέλει να εμβολιαστεί στην παρούσα φάση, με κάποιον που πιστεύει οτι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια και οι μάσκες είναι σχέδιο του αντίχριστου;
Ενός και μοναδικού χρήστη δεν διαβάζω πλέον τις αναρτήσεις.
Δεν είσαι εσύ αυτός.
Το να ανεβάζεις ένα προφίλ ; μία σελίδα ; δεν ξέρω πως να το ονομάσω,αφού δεν έχω φέις,στην οποία γράφονται ΟΙ καμμενίλες και να τις συνδυάζεις εντέχνως με όλους όσους εδώ μέσα δεν είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν, χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος (και αυτό το συζητάμε όπου και όποτε θέλεις,σε άλλο νήμα π.χ.),είναι όντως ταύτιση.
Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι καμμένοι εδώ.Αλλά όχι όλοι,όπως το έχεις στο μυαλό σου.
Γιατί δεν το παραδέχεσαι ;
Άβαταρ μέλους
Papa John

Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:59
Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:51 Μιλάς σοβαρά ;
Σοβαρότατα. Αν είσαι σίγουρος ότι το εμβόλιο θα τον βλάψει, θα τον αφήσεις να πάρει ταξι, να βρει έναν γείτονα, να βρει άλλον τρόπο να αυτοκτονήσει τέλος πάντων. Εκτός και αν θέλεις να μας πείσεις ότι αν σου ζητήσει την ώρα που οδηγάς να τον αφήσεις να ανοίξει την πόρτα και να να πέσει στην άσφαλτο, θα το κάνεις γιατί είναι ανεξάρτητη προσωπικοτητα.

Υ.Γ Και για να ειμαι δίκαιος επειδή το γενικευσαμε, πρέπει να διαχωρίζουμε την περίπτωση Ελληγενη και Στυγιου.
Ο πρώτος δεν λέει τις παπαριές και τις γελοιοτητες που λέει ο δευτερος
Δεν έχω λόγια.Πραγματικά.
Ας μην χαλάσουμε άλλο τις καρδιές μας.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

gassim έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:03

Δηλαδή αυτό ακριβώς που σας λέει ο Hellegenes. Ότι τα εμβόλια βγήκαν άρον άρον στην κυκλοφορία, με προφανή shortcuts στο R&D τους. Αν κάτι πάει στραβά σε βάθος μερικών ετών, εταιρίες και κράτος θα σας πουν λυπούμαστε, that's life. Οπότε ως ορθολογικά όντα που είμαστε εμείς, θα περιμένουμε να ολοκληρώσετε εσείς τις κλινικές δοκιμές για λογαριασμό των φαρμακευτικών εταιριών, και αν σε 2-3 χρόνια όλα είναι ΟΚ και ο ιός συνεχίζει να μας απειλεί, θα επανεξετάσουμε τη θέση μας.
Δηλαδή συνοψίζοντας, θα επωφεληθείτε απο την ανοσία που θα σας παρέχουμε όλοι εμείς που θα εμβολιαστούμε και ταυτόχρονα θα παριστάνετε τους λογικούς ορθολογιστές.

Καλά τον scouser ορθολογιστή δεν τον λες. Ήταν υπέρ του σκληρού lockdown και δεν άφησε ούτε ένα πάρκο στην Αθήνα που δεν πέρασε για <<βόλτα>> για να μας ενημερώσει :003:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:04
hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:58

Τρέξτε. Οι στρατηγοί κάθονται πίσω και δίνουν διαταγές. Εμπρός, καλά μου πειραματόζωα*.

Εμβολιάστηκαν με νεράκι
Εμβολιάστηκαν με κάτι με το οποίο αν κάτι πάει στραβά λόγω μη αναμενόμενων παρενεργειών, τα θύματα δεν θα έχουν πουθενά να στραφούν:
If you experience severe side effects after getting a Covid vaccine, lawyers tell CNBC there is basically no one to blame in a U.S. court of law.

The federal government has granted companies like Pfizer and Moderna immunity from liability if something unintentionally goes wrong with their vaccines
https://www.cnbc.com/2020/12/16/covid-v ... wsuit.html

Γιατί; Για αυτό:
Dunn thinks a big reason for the unprecedented protection has to do with the expedited timeline.

“When the government said, ‘We want you to develop this four or five times faster than you normally do,’ most likely the manufacturers said to the government, ‘We want you, the government, to protect us from multimillion-dollar lawsuits,’” said Dunn.
1. Aν πάρεις οποιοδήποτε φάρμακο, ή αν κάνεις οποιοδήποτε εμβόλιο και σου συμβεί μια ανεπιθύμητη ενέργεια ή κάποια αλλεργία θα στραφείς κατά της φαρμακευτικής;

2 και σημαντικότερο. Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Εσύ ως άτομο πιστεύεις πως πρέπει να συμβάλλεις να λήξει όλο αυτό; θεωρείς πως προκειμένου να μην πάρεις ούτε το απειροελάχιστο ρίσκο, ούτε το 1 στο εκατομμύριο για το τομάρι σου, θα αφήσεις τους άλλους να τραβήξουν τη Ζωή μπροστά.* Δικαίωμά σου. Αλλά υποχρέωση και του κράτους αύριο να προστατεύσει τους πολίτες του και να μη σε αφήνει να ταξιδεύεις, να εργάζεσαι σε συγκεκριμένες εργασίες και να εισέρχεσαι σε μέρη με πολύ κόσμο, ώστε να προστατεύσει τη δημόσια Υγεία. Μην αρχίσεις να σκούζεις τότε πως καταπατούν τα Δικαιώματά σου. Θα έχεις κάνει τις επιλογές σου.

*είσαι στρατιωτικός τρομάρα σου;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
gassim

Papa John έγραψε: 02 Μάιος 2021, 00:03
gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:58

Ενός και μοναδικού χρήστη δεν διαβάζω πλέον τις αναρτήσεις.
Δεν είσαι εσύ αυτός.
Το να ανεβάζεις ένα προφίλ ; μία σελίδα ; δεν ξέρω πως να το ονομάσω,αφού δεν έχω φέις,στην οποία γράφονται ΟΙ καμμενίλες και να τις συνδυάζεις εντέχνως με όλους όσους εδώ μέσα δεν είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν, χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος (και αυτό το συζητάμε όπου και όποτε θέλεις,σε άλλο νήμα π.χ.),είναι όντως ταύτιση.
Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι καμμένοι εδώ.Αλλά όχι όλοι,όπως το έχεις στο μυαλό σου.
Γιατί δεν το παραδέχεσαι ;
γιατί δεν ισχύει.
Είπα οτι σε ένα γκρούπ στο facebook γράφονται τεράστιες βλακείες πάνω σε αυτό το θέμα και κάποιος χρήστης μου ζήτησε screenshot επειδή δεν έχει facebook.
Τα υπόλοιπα τα φαντάστηκες μόνος σου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”