!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβολιαστικό γκάλοπ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε εμβολιαστεί; Με ποιο εμβόλιο;

Έχω εμβολιαστεί με Pfizer
13
8%
Έχω εμβολιαστεί με Moderna
1
1%
Έχω εμβολιαστεί με Κινεζιά
7
4%
Έχω εμβολιαστεί με Sputnik
6
4%
Έχω εμβολιαστεί με AZ
20
13%
Έχω εμβολιαστεί με J&J
3
2%
Έχω κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό
36
23%
Θα περιμένω λίγο ακόμη πριν κλείσω ραντεβού
27
17%
Δεν εμβολιάστηκα αλλά ίσως εμβολιαστώ
15
9%
Δεν θα εμβολιαστώ
30
19%

Σύνολο ψήφων: 158

Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:50 Ρε είστε τραγικοί και για γέλια, φτου στην υπηρεσία.
Εσύ ρε μλκ πάλι,τσιμπάς στο τρολλάρισμα του ΣΕ ; :smt005:
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:14
gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:10
Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:19

Για δώσε κανά screenshot για εμάς που δεν εχουμε
Ενα μικρό δείγμα, γενικά παίζει πολύ διάολος αντίχριστος νεα τάξη πραγμάτων κτλ.

[img]https://i.postimg.cc/HnhkvXBq/anem ... .jpg[/img]

Ω ρε φίλε... Με εψησες να φτιάξω προφίλ.

Σε ευχαριστώ για την ανταλοκριση

Κι άλλο ένα για να το σιγουρέψουμε :

Εικόνα
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:12
- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:08
Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:47

Όχι. Πηγές τον πατέρα σου για εμβολιασμό. Μετά άνοιξες το νήμα με την κληρονομιά της γριάς και καταλάβαμε πόσο τους αγαπούσες ολους
Χμμμ. Για πες τι ακριβώς υπονοείς εδώ.

Τίποτα δεν υπονοω. Ξεκάθαρα λέω ότι ο Στυγιος μας δουλεύει.
Σου έχω γράψει και πριν αλλά δεν απάντησες.

Άκου συζήτηση τώρα. 50χρονος (παράδειγμα λέω) σε 80χρονο.

- Πατέρα δεν θα κάνεις το εμβόλιο, δεν στο επιτρέπω".
- Μα γιατί;
- Γιατί δεν στο επιτρέπω.
- Α εντάξει. Ό,τι πει το παιδί μου!

End of story! Τα "παιδιά" ενήλικοι (που μπορεί να είναι και οι ίδιοι γονείς και παππούδες) θα απαγορεύσουν στον πατέρα ή στον παππού τους να κάνουν το εμβόλιο επειδή δεν το έκαναν οι ίδιοι ή επειδοί φοβούνται. Και φυσικά αυτό για εσένα είναι και το απολύτως νορμάλ έτσι;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:18
Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:17 Ούτε και γω θα εμβολιαστώ. Εκτός και αν αναγκαστώ με διάφορες πρακτικές.
Για ποιο λόγο αν επιτρέπεται;
Πρώτα απ' όλα για τον τζερτζελέ και δεύτερον θέλω να περάσει ένα εύλογο διάστημα να δω αν υπάρχουν παρενέργειες. Επειδή δεν τα κακάρωσαν όσοι το έκαναν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει μελλοντικές παρενέργειες.
the end
- Casper -

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:47
NewModelArmy έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:42
mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:35 Στύγιος και Hellegenes το χουν χτυπήσει το εμβόλιο ή έκλεισαν ραντεβού.
Εχουν κανει οι πατεραδες και των δυο.Αμα πιστευαν πραγματικα αυτα που γραφουν σιγα μην τους αφηναν.
Δεν μου ανήκει ο πατέρας μου για να του πω τι θα κάνει. Ούτε και στο παιδί μου δεν θα το έκανα αυτό, γιατί δεν είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους τούς ανήκουν.
Εεε εδώ διαφωνώ. Είσαι αντιεμβολιαστής γενικά; Έχεις ξεκαθαρίσει πως όχι. Ε αν δεν κάνεις εμβόλια στο βρέφος και στο 5χρονο παιδί σου και αν δεν έχεις εσύ τον λόγο στο αν θα το κάνει ή όχι, ποιός τον έχει; Είναι διαφορετική περίπτωση με τα ανήλικα παιδιά σου και την υγεία τους και διαφορετική για τους γονείς σου.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:46
Εγώ είπα, θα κάνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος όταν περάσει αρκετός χρόνος για να δούμε τα αποτελέσματα στο εμβολιασμένο γκρουπ, που σ' αυτά τα εμβόλια αποφασίστηκε να είναι ο γενικός πληθυσμός.
ποιο δυτικό εμβόλιο κυκλοφόρησε προτού ολοκληρώσει Phase III κλινικές δοκιμές;

πού ορίζεται ο ελάχιστος/αρκετός χρόνος για δοκιμές;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Papa John

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:24 Απαρτχάιντ Τώρα.
Πολύ ευχαρίστως :bravo:
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:22
Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:17 Ούτε και γω θα εμβολιαστώ. Εκτός και αν αναγκαστώ με διάφορες πρακτικές.
Πρώτα απ' όλα για τον τζερτζελέ και δεύτερον θέλω να περάσει ένα εύλογο διάστημα να δω αν υπάρχουν παρενέργειες. Επειδή δεν τα κακάρωσαν όσοι το έκαναν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει μελλοντικές παρενέργειες.
το θεμα είναι όμως οτι λόγω κόβιντ πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι, και λόγω παρενεργειών των εμβολίων μερικές 10άδες. Δυσκολεύομαι επίσης να φανταστώ οτι ένα εμβόλιο που το έκαναν εκατομμύρια και δεν έπαθαν τίποτα τόσους μήνες, θα βγάλει παρενέργειες σε δύο χρόνια πχ. Νομίζω το μεγάλο ρίσκο είναι το να μην κάνεις το εμβόλιο.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:29
Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:28
Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:19

Ότι δεν αγαπάς τον πατέρα σου. Τον πηγές εσύ ο ίδιος να ρίξει το δηλητήριο μέσα του
Γεωπόνε της πούτσας , βγάζεις και συμπεράσματα της πούτσας, οπότε σύρε γαμήσου πολύ , όπως ξέρεις εσύ.

Γιατί μάτια μου; Εσύ δεν κάνεις το εμβόλιο λες. Τον πατέρα σου όμως τον πηγές. Γιατί;

Υ.Γ Αν δεν τον πηγές εσύ σόρρυ έπεσα θύμα παραπλανησης
Είσαι πολύ άδικος ρε φίλε.
Και είσαι άδικος απέναντι στον πατέρα του Στύγιου (και στον δικό μου,κατ'επέκταση)
Ελεύθεροι άνθρωποι είναι και οι δύο,με ξεχωριστές προσωπικότητες και αποφασίζουν από μόνοι τους.
Το ίδιο κάνουμε κι εμείς.
Από τη στιγμή που δεν μπορούν να μεταβούν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο,πρέπει να τους πάμε εμείς (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τον δικό μου)
Που είναι το πρόβλημα ή το θέμα ;
Άβαταρ μέλους
gassim

mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:29
Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:22

το θεμα είναι όμως οτι λόγω κόβιντ πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι, και λόγω παρενεργειών των εμβολίων μερικές 10άδες. Δυσκολεύομαι επίσης να φανταστώ οτι ένα εμβόλιο που το έκαναν εκατομμύρια και δεν έπαθαν τίποτα τόσους μήνες, θα βγάλει παρενέργειες σε δύο χρόνια πχ. Νομίζω το μεγάλο ρίσκο είναι το να μην κάνεις το εμβόλιο.
Επίσης πόσο πιθανό σου φαίνεται οτι έβγαλαν ένα εμβόλιο που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπους χωρίς να έχουν ολοκληρώσει κλινικές έρευνες;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:25
hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:46
Εγώ είπα, θα κάνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος όταν περάσει αρκετός χρόνος για να δούμε τα αποτελέσματα στο εμβολιασμένο γκρουπ, που σ' αυτά τα εμβόλια αποφασίστηκε να είναι ο γενικός πληθυσμός.
ποιο δυτικό εμβόλιο κυκλοφόρησε προτού ολοκληρώσει Phase III κλινικές δοκιμές;

πού ορίζεται ο ελάχιστος/αρκετός χρόνος για δοκιμές;
Τι νόημα έχει αν συμπτύξεις όλες τις φάσεις ώστε να μην υπάρχει χρόνος να ελέγξεις την αποδοτικότητα και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Casper -

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:30
Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:29
Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:28

Γεωπόνε της πούτσας , βγάζεις και συμπεράσματα της πούτσας, οπότε σύρε γαμήσου πολύ , όπως ξέρεις εσύ.

Γιατί μάτια μου; Εσύ δεν κάνεις το εμβόλιο λες. Τον πατέρα σου όμως τον πηγές. Γιατί;

Υ.Γ Αν δεν τον πηγές εσύ σόρρυ έπεσα θύμα παραπλανησης
Είσαι πολύ άδικος ρε φίλε.
Και είσαι άδικος απέναντι στον πατέρα του Στύγιου (και στον δικό μου,κατ'επέκταση)
Ελεύθεροι άνθρωποι είναι και οι δύο,με ξεχωριστές προσωπικότητες και αποφασίζουν από μόνοι τους.
Το ίδιο κάνουμε κι εμείς.
Από τη στιγμή που δεν μπορούν να μεταβούν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο,πρέπει να τους πάμε εμείς (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τον δικό μου)
Ότι για να είσαι συνεπής στις απόψεις σου θα έπρεπε να τους αφήσεις να καλέσουν ταξί για να μην συμβάλεις στο έγκλημα. Είναι θέμα ηθικής.

Ψάχνεις λογική τώρα εσύ;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:30 Από τη στιγμή που δεν μπορούν να μεταβούν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο,πρέπει να τους πάμε εμείς (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τον δικό μου)
Και για να ψηφίσουν τους πηγαίνουμε, άσχετα αν διαφωνούμε για το ποιος πρέπει να βγει. Το ότι αποφασίζουν κάτι διαφορετικό από εμάς δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε μαλάκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 12:39 Μπειτε στο fb group «ανεμβολίαστοι» να χορτάσετε πηχτή ανόθευτη βλακεία.
Ενα μικρό δείγμα, γενικά παίζει πολύ διάολος αντίχριστος νεα τάξη πραγμάτων κτλ.

Βασικά εσύ φταις που κάθεσαι και τους διαβάζεις.
Ίδιος με αυτούς είσαι,φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
gassim

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:33

Βασικά εσύ φταις που κάθεσαι και τους διαβάζεις.
Ίδιος με αυτούς είσαι,φαίνεται.
Όταν διαβάζεις κάτι γίνεσαι ή είσαι αυτό που διαβάζεις; Περιεργη λογική.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”