Εσύ ρε μλκ πάλι,τσιμπάς στο τρολλάρισμα του ΣΕ ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβολιαστικό γκάλοπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ
Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:14gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:10Ενα μικρό δείγμα, γενικά παίζει πολύ διάολος αντίχριστος νεα τάξη πραγμάτων κτλ.
[img]https://i.postimg.cc/HnhkvXBq/anem ... .jpg[/img]
Ω ρε φίλε... Με εψησες να φτιάξω προφίλ.
Σε ευχαριστώ για την ανταλοκριση
Κι άλλο ένα για να το σιγουρέψουμε :

-
- Casper -
Σου έχω γράψει και πριν αλλά δεν απάντησες.Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:12- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:08Χμμμ. Για πες τι ακριβώς υπονοείς εδώ.Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:47
Όχι. Πηγές τον πατέρα σου για εμβολιασμό. Μετά άνοιξες το νήμα με την κληρονομιά της γριάς και καταλάβαμε πόσο τους αγαπούσες ολους
Τίποτα δεν υπονοω. Ξεκάθαρα λέω ότι ο Στυγιος μας δουλεύει.
Άκου συζήτηση τώρα. 50χρονος (παράδειγμα λέω) σε 80χρονο.
- Πατέρα δεν θα κάνεις το εμβόλιο, δεν στο επιτρέπω".
- Μα γιατί;
- Γιατί δεν στο επιτρέπω.
- Α εντάξει. Ό,τι πει το παιδί μου!
End of story! Τα "παιδιά" ενήλικοι (που μπορεί να είναι και οι ίδιοι γονείς και παππούδες) θα απαγορεύσουν στον πατέρα ή στον παππού τους να κάνουν το εμβόλιο επειδή δεν το έκαναν οι ίδιοι ή επειδοί φοβούνται. Και φυσικά αυτό για εσένα είναι και το απολύτως νορμάλ έτσι;
Πρώτα απ' όλα για τον τζερτζελέ και δεύτερον θέλω να περάσει ένα εύλογο διάστημα να δω αν υπάρχουν παρενέργειες. Επειδή δεν τα κακάρωσαν όσοι το έκαναν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει μελλοντικές παρενέργειες.
the end
-
- Casper -
Εεε εδώ διαφωνώ. Είσαι αντιεμβολιαστής γενικά; Έχεις ξεκαθαρίσει πως όχι. Ε αν δεν κάνεις εμβόλια στο βρέφος και στο 5χρονο παιδί σου και αν δεν έχεις εσύ τον λόγο στο αν θα το κάνει ή όχι, ποιός τον έχει; Είναι διαφορετική περίπτωση με τα ανήλικα παιδιά σου και την υγεία τους και διαφορετική για τους γονείς σου.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:47Δεν μου ανήκει ο πατέρας μου για να του πω τι θα κάνει. Ούτε και στο παιδί μου δεν θα το έκανα αυτό, γιατί δεν είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους τούς ανήκουν.NewModelArmy έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:42Εχουν κανει οι πατεραδες και των δυο.Αμα πιστευαν πραγματικα αυτα που γραφουν σιγα μην τους αφηναν.mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:35 Στύγιος και Hellegenes το χουν χτυπήσει το εμβόλιο ή έκλεισαν ραντεβού.
- Bill Hicks
ποιο δυτικό εμβόλιο κυκλοφόρησε προτού ολοκληρώσει Phase III κλινικές δοκιμές;hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:46
Εγώ είπα, θα κάνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος όταν περάσει αρκετός χρόνος για να δούμε τα αποτελέσματα στο εμβολιασμένο γκρουπ, που σ' αυτά τα εμβόλια αποφασίστηκε να είναι ο γενικός πληθυσμός.
πού ορίζεται ο ελάχιστος/αρκετός χρόνος για δοκιμές;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Πολύ ευχαρίστως
το θεμα είναι όμως οτι λόγω κόβιντ πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι, και λόγω παρενεργειών των εμβολίων μερικές 10άδες. Δυσκολεύομαι επίσης να φανταστώ οτι ένα εμβόλιο που το έκαναν εκατομμύρια και δεν έπαθαν τίποτα τόσους μήνες, θα βγάλει παρενέργειες σε δύο χρόνια πχ. Νομίζω το μεγάλο ρίσκο είναι το να μην κάνεις το εμβόλιο.Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:22Πρώτα απ' όλα για τον τζερτζελέ και δεύτερον θέλω να περάσει ένα εύλογο διάστημα να δω αν υπάρχουν παρενέργειες. Επειδή δεν τα κακάρωσαν όσοι το έκαναν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει μελλοντικές παρενέργειες.
Είσαι πολύ άδικος ρε φίλε.Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:29Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:28Γεωπόνε της πούτσας , βγάζεις και συμπεράσματα της πούτσας, οπότε σύρε γαμήσου πολύ , όπως ξέρεις εσύ.Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:19
Ότι δεν αγαπάς τον πατέρα σου. Τον πηγές εσύ ο ίδιος να ρίξει το δηλητήριο μέσα του
Γιατί μάτια μου; Εσύ δεν κάνεις το εμβόλιο λες. Τον πατέρα σου όμως τον πηγές. Γιατί;
Υ.Γ Αν δεν τον πηγές εσύ σόρρυ έπεσα θύμα παραπλανησης
Και είσαι άδικος απέναντι στον πατέρα του Στύγιου (και στον δικό μου,κατ'επέκταση)
Ελεύθεροι άνθρωποι είναι και οι δύο,με ξεχωριστές προσωπικότητες και αποφασίζουν από μόνοι τους.
Το ίδιο κάνουμε κι εμείς.
Από τη στιγμή που δεν μπορούν να μεταβούν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο,πρέπει να τους πάμε εμείς (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τον δικό μου)
Που είναι το πρόβλημα ή το θέμα ;
Επίσης πόσο πιθανό σου φαίνεται οτι έβγαλαν ένα εμβόλιο που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπους χωρίς να έχουν ολοκληρώσει κλινικές έρευνες;mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:29το θεμα είναι όμως οτι λόγω κόβιντ πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι, και λόγω παρενεργειών των εμβολίων μερικές 10άδες. Δυσκολεύομαι επίσης να φανταστώ οτι ένα εμβόλιο που το έκαναν εκατομμύρια και δεν έπαθαν τίποτα τόσους μήνες, θα βγάλει παρενέργειες σε δύο χρόνια πχ. Νομίζω το μεγάλο ρίσκο είναι το να μην κάνεις το εμβόλιο.Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:22Πρώτα απ' όλα για τον τζερτζελέ και δεύτερον θέλω να περάσει ένα εύλογο διάστημα να δω αν υπάρχουν παρενέργειες. Επειδή δεν τα κακάρωσαν όσοι το έκαναν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει μελλοντικές παρενέργειες.
- hellegennes
Τι νόημα έχει αν συμπτύξεις όλες τις φάσεις ώστε να μην υπάρχει χρόνος να ελέγξεις την αποδοτικότητα και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν;Bill Hicks έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:25ποιο δυτικό εμβόλιο κυκλοφόρησε προτού ολοκληρώσει Phase III κλινικές δοκιμές;hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:46
Εγώ είπα, θα κάνω σαν φυσιολογικός άνθρωπος όταν περάσει αρκετός χρόνος για να δούμε τα αποτελέσματα στο εμβολιασμένο γκρουπ, που σ' αυτά τα εμβόλια αποφασίστηκε να είναι ο γενικός πληθυσμός.
πού ορίζεται ο ελάχιστος/αρκετός χρόνος για δοκιμές;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Casper -
Ότι για να είσαι συνεπής στις απόψεις σου θα έπρεπε να τους αφήσεις να καλέσουν ταξί για να μην συμβάλεις στο έγκλημα. Είναι θέμα ηθικής.Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:30Είσαι πολύ άδικος ρε φίλε.Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:29Στύγιος έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:28
Γεωπόνε της πούτσας , βγάζεις και συμπεράσματα της πούτσας, οπότε σύρε γαμήσου πολύ , όπως ξέρεις εσύ.
Γιατί μάτια μου; Εσύ δεν κάνεις το εμβόλιο λες. Τον πατέρα σου όμως τον πηγές. Γιατί;
Υ.Γ Αν δεν τον πηγές εσύ σόρρυ έπεσα θύμα παραπλανησης
Και είσαι άδικος απέναντι στον πατέρα του Στύγιου (και στον δικό μου,κατ'επέκταση)
Ελεύθεροι άνθρωποι είναι και οι δύο,με ξεχωριστές προσωπικότητες και αποφασίζουν από μόνοι τους.
Το ίδιο κάνουμε κι εμείς.
Από τη στιγμή που δεν μπορούν να μεταβούν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο,πρέπει να τους πάμε εμείς (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τον δικό μου)
Ψάχνεις λογική τώρα εσύ;
- hellegennes
Και για να ψηφίσουν τους πηγαίνουμε, άσχετα αν διαφωνούμε για το ποιος πρέπει να βγει. Το ότι αποφασίζουν κάτι διαφορετικό από εμάς δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε μαλάκες.Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:30 Από τη στιγμή που δεν μπορούν να μεταβούν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο,πρέπει να τους πάμε εμείς (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τον δικό μου)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βασικά εσύ φταις που κάθεσαι και τους διαβάζεις.gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:10Ενα μικρό δείγμα, γενικά παίζει πολύ διάολος αντίχριστος νεα τάξη πραγμάτων κτλ.Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 14:19Για δώσε κανά screenshot για εμάς που δεν εχουμεgassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 12:39 Μπειτε στο fb group «ανεμβολίαστοι» να χορτάσετε πηχτή ανόθευτη βλακεία.
Ίδιος με αυτούς είσαι,φαίνεται.
Όταν διαβάζεις κάτι γίνεσαι ή είσαι αυτό που διαβάζεις; Περιεργη λογική.Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:33Βασικά εσύ φταις που κάθεσαι και τους διαβάζεις.gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:10Ενα μικρό δείγμα, γενικά παίζει πολύ διάολος αντίχριστος νεα τάξη πραγμάτων κτλ.
Ίδιος με αυτούς είσαι,φαίνεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron