!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβολιαστικό γκάλοπ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Έχετε εμβολιαστεί; Με ποιο εμβόλιο;

Έχω εμβολιαστεί με Pfizer
13
8%
Έχω εμβολιαστεί με Moderna
1
1%
Έχω εμβολιαστεί με Κινεζιά
7
4%
Έχω εμβολιαστεί με Sputnik
6
4%
Έχω εμβολιαστεί με AZ
20
13%
Έχω εμβολιαστεί με J&J
3
2%
Έχω κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό
36
23%
Θα περιμένω λίγο ακόμη πριν κλείσω ραντεβού
27
17%
Δεν εμβολιάστηκα αλλά ίσως εμβολιαστώ
15
9%
Δεν θα εμβολιαστώ
30
19%

Σύνολο ψήφων: 158

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Εμβολιαστικό γκάλοπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:23
hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:47
NewModelArmy έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:42

Εχουν κανει οι πατεραδες και των δυο.Αμα πιστευαν πραγματικα αυτα που γραφουν σιγα μην τους αφηναν.
Δεν μου ανήκει ο πατέρας μου για να του πω τι θα κάνει. Ούτε και στο παιδί μου δεν θα το έκανα αυτό, γιατί δεν είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους τούς ανήκουν.
Εεε εδώ διαφωνώ. Είσαι αντιεμβολιαστής γενικά; Έχεις ξεκαθαρίσει πως όχι. Ε αν δεν κάνεις εμβόλια στο βρέφος και στο 5χρονο παιδί σου και αν δεν έχεις εσύ τον λόγο στο αν θα το κάνει ή όχι, ποιός τον έχει; Είναι διαφορετική περίπτωση με τα ανήλικα παιδιά σου και την υγεία τους και διαφορετική για τους γονείς σου.
Άλλο το βρέφος, που δεν έχει ακόμα κρίση για να επιλέξει κάτι που αφορά την υγεία του και το μέλλον του. Γενικά μιλάω, όχι συγκεκριμένα για τους εμβολιασμούς και φυσικά για μεγαλύτερες ηλικίες (εφηβεία και μετά). Για κάποια πράγματα ισχύει και για πριν την εφηβεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:33
Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:30 Από τη στιγμή που δεν μπορούν να μεταβούν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο,πρέπει να τους πάμε εμείς (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τον δικό μου)
Που είναι το πρόβλημα ή το θέμα ;
Και για να ψηφίσουν τους πηγαίνουμε, άσχετα αν διαφωνούμε για το ποιος πρέπει να βγει. Το ότι αποφασίζουν κάτι διαφορετικό από εμάς δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε μαλάκες.
Αυτό λέω κι εγώ.
Δεν είμαι σκατόψυχος ώστε να εκδικούμαι για τις αποφάσεις τους,που είναι αντίθετες με τις δικές μου.
Τέτοια κάνουν τα λεγόμενα "μουνάκια".
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:04
hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:58
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 22:55

Έχουμε πόλεμο.

Τρεχομε για την κατάληψη του λόφου φωνάζοντας Αέρα και οι χαμερπεις χεληγενηδες κάθονται πίσω με χεσμενα τα βρακιά.
Τρέξτε. Οι στρατηγοί κάθονται πίσω και δίνουν διαταγές. Εμπρός, καλά μου πειραματόζωα*.

Εμβολιάστηκαν με νεράκι
Εμβολιάστηκαν με κάτι με το οποίο αν κάτι πάει στραβά λόγω μη αναμενόμενων παρενεργειών, τα θύματα δεν θα έχουν πουθενά να στραφούν:
If you experience severe side effects after getting a Covid vaccine, lawyers tell CNBC there is basically no one to blame in a U.S. court of law.

The federal government has granted companies like Pfizer and Moderna immunity from liability if something unintentionally goes wrong with their vaccines
https://www.cnbc.com/2020/12/16/covid-v ... wsuit.html

Γιατί; Για αυτό:
Dunn thinks a big reason for the unprecedented protection has to do with the expedited timeline.

“When the government said, ‘We want you to develop this four or five times faster than you normally do,’ most likely the manufacturers said to the government, ‘We want you, the government, to protect us from multimillion-dollar lawsuits,’” said Dunn.
Δηλαδή αυτό ακριβώς που σας λέει ο Hellegenes. Ότι τα εμβόλια βγήκαν άρον άρον στην κυκλοφορία, με προφανή shortcuts στο R&D τους. Αν κάτι πάει στραβά σε βάθος μερικών ετών, εταιρίες και κράτος θα σας πουν λυπούμαστε, that's life. Οπότε ως ορθολογικά όντα που είμαστε εμείς, θα περιμένουμε να ολοκληρώσετε εσείς τις κλινικές δοκιμές για λογαριασμό των φαρμακευτικών εταιριών, και αν σε 2-3 χρόνια όλα είναι ΟΚ και ο ιός συνεχίζει να μας απειλεί, θα επανεξετάσουμε τη θέση μας.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:17
NewModelArmy έγραψε: 01 Μάιος 2021, 21:42

Εχουν κανει οι πατεραδες και των δυο.Αμα πιστευαν πραγματικα αυτα που γραφουν σιγα μην τους αφηναν.
Δεν μου ανήκει ο πατέρας μου για να του πω τι θα κάνει. Ούτε και στο παιδί μου δεν θα το έκανα αυτό, γιατί δεν είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους τούς ανήκουν.
ΤΟ ΥΠΕΡ-ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ !!

:blm: :blm: :blm: :blm: :blm: :blm: :blm: :blm: :blm: :blm:

Ισχύει ότι τα παιδιά δεν είναι κτήμα κανενός. Αλλά επειδή μιλάμε για ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα, θέλω να δω τι ακριβώς εννοεί ο Χελ. Γιατί ωραίες οι φιλοσοφίες, αλλά πρακτικά τι γίνεται. Για τα παιδικά εμβόλια, ρωτάμε την γνώμη του παιδιού; Αν μας πει όχι, δεν τα κάνουμε;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Papa John

gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:35
Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:33
Βασικά εσύ φταις που κάθεσαι και τους διαβάζεις.
Ίδιος με αυτούς είσαι,φαίνεται.
Όταν διαβάζεις κάτι γίνεσαι ή είσαι αυτό που διαβάζεις; Περιεργη λογική.
Εσύ προσπαθείς να αποδείξεις τώρα,ότι όλοι όσοι είμαστε κατά ενός εντελώς άγνωστου εμβολίου,σκεφτόμαστε όπως αυτοί οι γραφικοί.
Ε,είσαι λάθος.

+ το γεγονός ότι και εσείς που πανηγυρίζετε επειδή θα εμβολιαστείτε,διαβάσατε κάτι πιο πριν με το οποίο ταυτιστήκατε (οδηγίες του ΠΟΥ,του Τσιόδρα,του κάθε περίεργου που ενδιαφέρεται για το καλό σας)
Γιατί δεν είστε ΚΑΙ εσείς "ψεκ",αδυνατώ να το καταλάβω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:40
gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:35
Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:33
Βασικά εσύ φταις που κάθεσαι και τους διαβάζεις.
Ίδιος με αυτούς είσαι,φαίνεται.
Όταν διαβάζεις κάτι γίνεσαι ή είσαι αυτό που διαβάζεις; Περιεργη λογική.
Εσύ προσπαθείς να αποδείξεις τώρα,ότι όλοι όσοι είμαστε κατά ενός εντελώς άγνωστου εμβολίου,σκεφτόμαστε όπως αυτοί οι γραφικοί.
Ε,είσαι λάθος.

+ το γεγονός ότι και εσείς που πανηγυρίζετε επειδή θα εμβολιαστείτε,διαβάσατε κάτι πιο πριν με το οποίο ταυτιστήκατε (οδηγίες του ΠΟΥ,του Τσιόδρα,του κάθε περίεργου που ενδιαφέρεται για το καλό σας)
Γιατί δεν είστε ΚΑΙ εσείς "ψεκ",αδυνατώ να το καταλάβω.
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Papa John

gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:43

Δεν είσαι εσύ αυτός που γράφει τις αναρτήσεις υπό την επωνυμία gassim ;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:36
- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:23

Εεε εδώ διαφωνώ. Είσαι αντιεμβολιαστής γενικά; Έχεις ξεκαθαρίσει πως όχι. Ε αν δεν κάνεις εμβόλια στο βρέφος και στο 5χρονο παιδί σου και αν δεν έχεις εσύ τον λόγο στο αν θα το κάνει ή όχι, ποιός τον έχει; Είναι διαφορετική περίπτωση με τα ανήλικα παιδιά σου και την υγεία τους και διαφορετική για τους γονείς σου.
Άλλο το βρέφος, που δεν έχει ακόμα κρίση για να επιλέξει κάτι που αφορά την υγεία του και το μέλλον του. Γενικά μιλάω, όχι συγκεκριμένα για τους εμβολιασμούς και φυσικά για μεγαλύτερες ηλικίες (εφηβεία και μετά). Για κάποια πράγματα ισχύει και για πριν την εφηβεία.
Για τα εμβόλια μίλησα επειδή είναι το θέμα του νήματος και πάνω σ' αυτό έγινε η σύγκριση. Απαγορεύω τον εμβολιασμό στον γονέα vs απαγορεύω τον εμβολιασμό στο παιδί μου που καταλαβαίνεις πως δεν έχει καν νόημα η σύγκριση. Ας το πάμε γενικά όμως. Έρχεται το παιδί σου και σου λέει "θα πάω να βρω ναρκωτικά" ή ξέρεις πως ένας φίλος του είναι επικίνδυνος. Επειδή δεν σου ανήκει το παιδί σου τι πάει να πει; Του λες με την ευχή σου και όλα καλά; Επιλέγει να κάνει ό,τι θέλει; Εδώ και ενήλικος να είναι αν ήξερες πως κινδυνεύει θα ήθελες να τον προστατεύσεις. Νομίζω μιλάς για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:29
Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:22
mao mao έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:18

Για ποιο λόγο αν επιτρέπεται;
Πρώτα απ' όλα για τον τζερτζελέ και δεύτερον θέλω να περάσει ένα εύλογο διάστημα να δω αν υπάρχουν παρενέργειες. Επειδή δεν τα κακάρωσαν όσοι το έκαναν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει μελλοντικές παρενέργειες.
το θεμα είναι όμως οτι λόγω κόβιντ πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι, και λόγω παρενεργειών των εμβολίων μερικές 10άδες. Δυσκολεύομαι επίσης να φανταστώ οτι ένα εμβόλιο που το έκαναν εκατομμύρια και δεν έπαθαν τίποτα τόσους μήνες, θα βγάλει παρενέργειες σε δύο χρόνια πχ. Νομίζω το μεγάλο ρίσκο είναι το να μην κάνεις το εμβόλιο.
Μετά από τόσους μήνες όμως έβγαλαν ανακοίνωση για δύο εμβόλια για τις εγκύους ή όσες πρόκειται να τεκνοποιήσουν να μην τα κάνουν.. αυτό δεν σου λέει τίποτα;
Δεν είμαι έγκυος φυσικά ούτε θα μείνω, απαντάω σε αυτό που είπες.
the end
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:45 Για τα εμβόλια μίλησα επειδή είναι το θέμα του νήματος και πάνω σ' αυτό έγινε η σύγκριση. Απαγορεύω τον εμβολιασμό στον γονέα vs απαγορεύω τον εμβολιασμό στο παιδί μου που καταλαβαίνεις πως δεν έχει καν νόημα η σύγκριση. Ας το πάμε γενικά όμως. Έρχεται το παιδί σου και σου λέει "θα πάω να βρω ναρκωτικά" ή ξέρεις πως ένας φίλος του είναι επικίνδυνος. Επειδή δεν σου ανήκει το παιδί σου τι πάει να πει; Του λες με την ευχή σου και όλα καλά; Επιλέγει να κάνει ό,τι θέλει; Εδώ και ενήλικος να είναι αν ήξερες πως κινδυνεύει θα ήθελες να τον προστατεύσεις. Νομίζω μιλάς για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Τώρα μην το πας στο άλλο άκρο. Δεν μιλάμε για αποφάσεις που έχουν να κάνουν άμεσα με αυτοκτονία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:21
Gewponos90 έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:12
- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:08

Χμμμ. Για πες τι ακριβώς υπονοείς εδώ.

Τίποτα δεν υπονοω. Ξεκάθαρα λέω ότι ο Στυγιος μας δουλεύει.
Σου έχω γράψει και πριν αλλά δεν απάντησες.

Άκου συζήτηση τώρα. 50χρονος (παράδειγμα λέω) σε 80χρονο.

- Πατέρα δεν θα κάνεις το εμβόλιο, δεν στο επιτρέπω".
- Μα γιατί;
- Γιατί δεν στο επιτρέπω.
- Α εντάξει. Ό,τι πει το παιδί μου!

End of story! Τα "παιδιά" ενήλικοι (που μπορεί να είναι και οι ίδιοι γονείς και παππούδες) θα απαγορεύσουν στον πατέρα ή στον παππού τους να κάνουν το εμβόλιο επειδή δεν το έκαναν οι ίδιοι ή επειδοί φοβούνται. Και φυσικά αυτό για εσένα είναι και το απολύτως νορμάλ έτσι;

Όχι. Δεν θα το απαγορεύσουν. Ούτε επίσης θα επιβάλλουν να εμβολιαστεί, αν ο πατήρ δεν θέλει. Κάτι τέτοιο είναι ανήθικο.

Αλλά αν πιστεύεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι κάτι είναι επικίνδυνο, δεν τον παίρνεις εσύ να τον πας. Μια χαρά μπορεί να βρει τρόπο να πάει μόνος του. Αν πραγματικά το πιστεύεις ότι θα τον βλάψει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα με τον δικό μου πατερα, αν φοβόμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι το εμβόλιο θα τον σκοτώσει.

Τώρα οποίος έχει φτιάξει μια μαλακισμενη περσόνα σε ένα φόρουμ και λέει διάφορες παπαριές όπως ο αγαπητός Στυγιος ( και για να τις υποστηρίξει μας βγάζει τα προσωπικά του δεδομένα στην φορα) μην σκιζει τα βρακιά του όταν κάποιος τις χρησιμοποιεί.

Άντε γιατί έχει και η βλακεία τα όρια της
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Papa John

- Casper - έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:45
Για τα εμβόλια μίλησα επειδή είναι το θέμα του νήματος και πάνω σ' αυτό έγινε η σύγκριση. Απαγορεύω τον εμβολιασμό στον γονέα vs απαγορεύω τον εμβολιασμό στο παιδί μου που καταλαβαίνεις πως δεν έχει καν νόημα η σύγκριση. Ας το πάμε γενικά όμως. Έρχεται το παιδί σου και σου λέει "θα πάω να βρω ναρκωτικά" ή ξέρεις πως ένας φίλος του είναι επικίνδυνος. Επειδή δεν σου ανήκει το παιδί σου τι πάει να πει; Του λες με την ευχή σου και όλα καλά; Επιλέγει να κάνει ό,τι θέλει; Εδώ και ενήλικος να είναι αν ήξερες πως κινδυνεύει θα ήθελες να τον προστατεύσεις. Νομίζω μιλάς για κάτι εντελώς διαφορετικό.
Ρε -Casper-,ας μην κάνουμε υποθέσεις που ξεπερνούν τη λογική.Αν το παιδί μπλεχτεί με ναρκωτικά,θα κάνουμε τα πάντα για να το σώσουμε.

Εδώ μιλάμε για μία επιλογή μπροστά στην οποία μας έχουν βάλει κάποιοι άλλοι και θα πρέπει να αποφασίσουμε ατομικά.Το τι θα επιλέξει ο καθένας,είναι ξεκάθαρα δικό του ζήτημα,με όποιες συνέπειες,θετικές ή αρνητικές, μπορεί να έχει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:31
Τι νόημα έχει αν συμπτύξεις όλες τις φάσεις ώστε να μην υπάρχει χρόνος να ελέγξεις την αποδοτικότητα και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν;
δεν απαντάς όμως.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Πάνας έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:46
Μετά από τόσους μήνες όμως έβγαλαν ανακοίνωση για δύο εμβόλια για τις εγκύους ή όσες πρόκειται να τεκνοποιήσουν να μην τα κάνουν.. αυτό δεν σου λέει τίποτα;
Δεν είμαι έγκυος φυσικά ούτε θα μείνω, απαντάω σε αυτό που είπες.
αν δεν κάνω λάθος οι έγκυες γυναίκες δεν έκαναν εμβόλιο από την αρχή. Ο λόγος ειναι οτι δεν είχαν τεσταριστεί τα εμβόλια σε έγκυες, και δεν γνώριζαν αν υπάρξει κάποιο θέμα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Papa John έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:44
gassim έγραψε: 01 Μάιος 2021, 23:43

Δεν είσαι εσύ αυτός που γράφει τις αναρτήσεις υπό την επωνυμία gassim ;
ναι και δεν είπα ποτέ αυτό που ισχυρίστηκες παραπάνω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”