!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...
Εγώ που επινα το γάλα ενώ ήταν ακόμα ζεστό, οταν αρμεγα τις κατσίκες. Πόσα λιπαρά να είχε αραγε; 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φάε ρε, και εγώ τρώω σχεδόν καθημερινά. Απλά στο μέτρο, δώσε σημαντική βάση. Πχ, και το ταχίνι σε παχαίνει παρομοίως, αλλά δεν μπορείς να πεις οτι δεν ενδείκνυται για ισορροπημένη διατροφή.sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:53Όχι τηγανητό ρε, εννοείται ωμό και φυσικά μόνο ελαιόλαδο. Με το κουτάλι της σούπας, αλλά εδώ μού λεν ότι παχαίνειvantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46Το τηγανητό ελαιόλαδο ναι, σε γαμάει θερμιδικά, γιατί παράγει πολλά κορεσμένα όταν ψήνεται στο τηγάνι. Ωμό όμως, είναι το σούπερφουντ των σούπερφουντς.sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:40
Ούτε εμένα μού αρέσει γάλα. Τρώω όμως γιαούρτι αλλά το 3,5%. Το 1,8% μού φαίνεται αηδία ακόμη κι αν είναι από την ίδια μάρκα.
Το ελαιόλαδο παχαίνει; Η πυρηνική μας βόμβα; Ή λες για τα υπόλοιπα σπορέλαια, αυτά στα γαριδάκια κ.α;
Τα υπόλοιπα (σπορέλαια, ηλιέλαια, σογιέλαια, αραβοσιτέλαια κτλ) είναι πραγματικά διατροφικά σκουπίδια, και στο τηγάνι μακράν χειρότερα από το ελαιόλαδο (απλως σου πέφτουν πιο ελαφριά στο στομάχι). Αν θυμάμαι καλά, αυτά τα λάδια ειναι που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ω6 λιπαρών, τα οποία δεν ειναι καλά για την υγεία.![]()
Βρε δε πα να
- Δημοκρατικός
Πόσα αιγοπρόβατα και άλογα είχε το τσελιγκάτο που ανήκατε;Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:00 Εγώ που επινα το γάλα ενώ ήταν ακόμα ζεστό, οταν αρμεγα τις κατσίκες. Πόσα λιπαρά να είχε αραγε;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 28 Απρ 2021, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Dwarven Blacksmith
Κοίτα, στο κοτόπουλο οκ, η πρωτεΐνη επισκιάζει τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεσαι την πέτσα. Και με το γιαούρτι καληνύχτα σιγά μη χορτάσεις. Τώρα στη σαλάτα δε λέω να βάλεις έξτρα αλλά αν βάλεις το κανονικό, θα νιώθεις ότι κάτι έφαγες και δε βόσκησες απλά. Ή στα μακαρόνια. Καλύτερα λίγο λαδάκι.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:49Δε διαφωνώ μαζί σου, όταν μιλάμε για πρωτεΐνη, αλλά αν μου βρεις έναν που χόρτασε επειδή έβαλε έξτρα λάδι στη σαλάτα ή επειδή έφαγε το κοτόπουλο με πέτσα ή επειδή έφαγε γιαούρτι 5%, αντί για 2%, θα τραβήξω μια βλεφαρίδα τώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46 Το CICO ισχύει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε εγώ επιμένω ότι η χορταστικότητα είναι βασικός παράγοντας που δε γράφει κανένα ταμπελάκι.
Καλύτερα για μένα να το φας να το φχαριστηθεις να συγκρατηθείς την υπόλοιπη μέρα παρά να σαβουριάζεις προϊόντα light όλη μέρα. Μπορεί να δουλεύει μόνο σε μένα, δεν ξέρω.
- Cecily Anne
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:04Κοίτα, στο κοτόπουλο οκ, η πρωτεΐνη επισκιάζει τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεσαι την πέτσα. Και με το γιαούρτι καληνύχτα σιγά μη χορτάσεις. Τώρα στη σαλάτα δε λέω να βάλεις έξτρα αλλά αν βάλεις το κανονικό, θα νιώθεις ότι κάτι έφαγες και δε βόσκησες απλά. Ή στα μακαρόνια. Καλύτερα λίγο λαδάκι.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:49Δε διαφωνώ μαζί σου, όταν μιλάμε για πρωτεΐνη, αλλά αν μου βρεις έναν που χόρτασε επειδή έβαλε έξτρα λάδι στη σαλάτα ή επειδή έφαγε το κοτόπουλο με πέτσα ή επειδή έφαγε γιαούρτι 5%, αντί για 2%, θα τραβήξω μια βλεφαρίδα τώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46 Το CICO ισχύει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε εγώ επιμένω ότι η χορταστικότητα είναι βασικός παράγοντας που δε γράφει κανένα ταμπελάκι.
Καλύτερα για μένα να το φας να το φχαριστηθεις να συγκρατηθείς την υπόλοιπη μέρα παρά να σαβουριάζεις προϊόντα light όλη μέρα. Μπορεί να δουλεύει μόνο σε μένα, δεν ξέρω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Ωχ τι; Παραβίασα κανένα γλωσσικό ταμπού πάλι;
Σοβαρεψου τυπε.Παιρνεις ενα ωραιο γιαουρτι 10αρι και πανω σε λιπαρα,πετας μεσα μια κουταλια μελι,2 κουταλιες βρωμη,τριβεις και 15g μαυρης σοκολατας εισαι κομπλε.Τοσα χρονια το εφαρμοζω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Συνταγή για πώς να γαμήσεις μια υπέροχη σοκολάτα.GoBack έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:07Σοβαρεψου τυπε.Παιρνεις ενα ωραιο γιαουρτι 10αρι και πανω σε λιπαρα,πετας μεσα μια κουταλια μελι,2 κουταλιες βρωμη,τριβεις και 15g μαυρης σοκολατας εισαι κομπλε.Τοσα χρονια το εφαρμοζω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν υπαρχει ανθρωπος που να δοκιμασε και να μην του αρεσεCecily Anne έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:08Συνταγή για πώς να γαμήσεις μια υπέροχη σοκολάτα.GoBack έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:07Σοβαρεψου τυπε.Παιρνεις ενα ωραιο γιαουρτι 10αρι και πανω σε λιπαρα,πετας μεσα μια κουταλια μελι,2 κουταλιες βρωμη,τριβεις και 15g μαυρης σοκολατας εισαι κομπλε.Τοσα χρονια το εφαρμοζω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι παππούδες μου εγκατέλειψαν προπολεμικα την νομαδικη ζωή.Δημοκρατικός έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:03Πόσα αιγοπρόβατα και άλογα είχε το τσελιγκάτο που ανήκατε;Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:00 Εγώ που επινα το γάλα ενώ ήταν ακόμα ζεστό, οταν αρμεγα τις κατσίκες. Πόσα λιπαρά να είχε αραγε;![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τί είναι η χορταστικότητα; Η ιδιότητα του χορταστικού;Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:07Ωχ τι; Παραβίασα κανένα γλωσσικό ταμπού πάλι;
Νταξ εσύ τρως όλα τα υπόλοιπα με λίγο γιαούρτι. Και σκέτο τέλειο είναι, φτάνει να έχει όλα τα λιπαράκια του.GoBack έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:07Σοβαρεψου τυπε.Παιρνεις ενα ωραιο γιαουρτι 10αρι και πανω σε λιπαρα,πετας μεσα μια κουταλια μελι,2 κουταλιες βρωμη,τριβεις και 15g μαυρης σοκολατας εισαι κομπλε.Τοσα χρονια το εφαρμοζω.
- Cecily Anne
Α, το ταΐζεις και παραέξω;GoBack έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:14Δεν υπαρχει ανθρωπος που να δοκιμασε και να μην του αρεσεCecily Anne έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:08Συνταγή για πώς να γαμήσεις μια υπέροχη σοκολάτα.GoBack έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:07
Σοβαρεψου τυπε.Παιρνεις ενα ωραιο γιαουρτι 10αρι και πανω σε λιπαρα,πετας μεσα μια κουταλια μελι,2 κουταλιες βρωμη,τριβεις και 15g μαυρης σοκολατας εισαι κομπλε.Τοσα χρονια το εφαρμοζω.
- Highlander
Δε μ άρεσε ποτέ το κάπνισμα, αλλά το βρίσκω τελείως χαζό να απαγορευθεί.
Υποστηρίζω την απαγόρευση σε δημόσιους χώρους.
Υποστηρίζω την απαγόρευση σε δημόσιους χώρους.
φυσικα,οχι το δικο μου βεβαια,τη συνταγηCecily Anne έγραψε: 28 Απρ 2021, 00:18Α, το ταΐζεις και παραέξω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση