Δεν έχει σχέση αν είναι γαριδάκια ή ελαιόλαδο, οι θερμίδες έχουν, τι παίρνεις τι καις. Κοιτάς ταμπελάκι και μετράς ποσότητες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Winston Smith
Re: Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...
Προφανώς παχαίνει το ελαιόλαδο 
Δεν έχει σχέση αν είναι γαριδάκια ή ελαιόλαδο, οι θερμίδες έχουν, τι παίρνεις τι καις. Κοιτάς ταμπελάκι και μετράς ποσότητες.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και γαμω τα πουρα τα Ρωμαίος και Ιουλιέτα που κάπνιζε ο Τσωρτσιλ. Δυστυχως μερικοι θα πάτε τυφλοί στον Άδη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Το CICO ισχύει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε εγώ επιμένω ότι η χορταστικότητα είναι βασικός παράγοντας που δε γράφει κανένα ταμπελάκι.
Άλλη δουλειά δεν είχαμε...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το τηγανητό ελαιόλαδο ναι, σε γαμάει θερμιδικά, γιατί παράγει πολλά κορεσμένα όταν ψήνεται στο τηγάνι. Ωμό όμως, είναι το σούπερφουντ των σούπερφουντς.sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:40Ούτε εμένα μού αρέσει γάλα. Τρώω όμως γιαούρτι αλλά το 3,5%. Το 1,8% μού φαίνεται αηδία ακόμη κι αν είναι από την ίδια μάρκα.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34Δεν ισχύει. Ένας λόγος που έχουμε γενιές από θρεφτάρια είναι η κατάχρηση του λαδιού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:31 Γενικά τα λιπαρά είναι μικρότερος villain από τα σάκχαρα, είναι πυκνά σε θερμίδες αλλά σε χορταινουν πιο πολύ.
Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:25 Σωστά τα λες, μην την ακούς αυτήν, είναι δικιά μας (του ενός και μοναδικού Μεγάλου Πατέρα, Σόρος). Πίνε γάλα προβατίνας άφοβα, άσε τα άλλα τα φλωρικα για εμας τους υπόλοιπους.
Το ελαιόλαδο παχαίνει; Η πυρηνική μας βόμβα; Ή λες για τα υπόλοιπα σπορέλαια, αυτά στα γαριδάκια κ.α;
Τα υπόλοιπα (σπορέλαια, ηλιέλαια, σογιέλαια, αραβοσιτέλαια κτλ) είναι πραγματικά διατροφικά σκουπίδια, και στο τηγάνι μακράν χειρότερα από το ελαιόλαδο (απλως σου πέφτουν πιο ελαφριά στο στομάχι). Αν θυμάμαι καλά, αυτά τα λάδια ειναι που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ω6 λιπαρών, τα οποία δεν ειναι καλά για την υγεία.
- Cecily Anne
Καραπαχαίνει, όχι απλά παχαίνει, ήμαρτον. 150τόσες θερμίδες η κουταλιά ωμό.sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:40Ούτε εμένα μού αρέσει γάλα. Τρώω όμως γιαούρτι αλλά το 3,5%. Το 1,8% μού φαίνεται αηδία ακόμη κι αν είναι από την ίδια μάρκα.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34Δεν ισχύει. Ένας λόγος που έχουμε γενιές από θρεφτάρια είναι η κατάχρηση του λαδιού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:31 Γενικά τα λιπαρά είναι μικρότερος villain από τα σάκχαρα, είναι πυκνά σε θερμίδες αλλά σε χορταινουν πιο πολύ.
Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:25 Σωστά τα λες, μην την ακούς αυτήν, είναι δικιά μας (του ενός και μοναδικού Μεγάλου Πατέρα, Σόρος). Πίνε γάλα προβατίνας άφοβα, άσε τα άλλα τα φλωρικα για εμας τους υπόλοιπους.
Το ελαιόλαδο παχαίνει; Η πυρηνική μας βόμβα; Ή λες για τα υπόλοιπα σπορέλαια, αυτά στα γαριδάκια κ.α;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Winston Smith
Καλά όχι έτσι όπως το φαντάζεσαι. Μετά από 1 βδομάδα είναι εμπειρικά όλα, δεν θέλει προσπάθεια. Πχ το ελαιόλαδο το βάζεις με ένα κουτάλι, δεν γυρνάς το μπουκάλι και γκλουγκλου ότι πέσει. Δείτε κάνα ταμπελάκι που και που καλό θα σας κάνει, μετά σας φταίει το γάλα χαμηλών λιπαρών.
- Cecily Anne
Δε διαφωνώ μαζί σου, όταν μιλάμε για πρωτεΐνη, αλλά αν μου βρεις έναν που χόρτασε επειδή έβαλε έξτρα λάδι στη σαλάτα ή επειδή έφαγε το κοτόπουλο με πέτσα ή επειδή έφαγε γιαούρτι 5%, αντί για 2%, θα τραβήξω μια βλεφαρίδα τώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46 Το CICO ισχύει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε εγώ επιμένω ότι η χορταστικότητα είναι βασικός παράγοντας που δε γράφει κανένα ταμπελάκι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το ζέσταινες? Ζεστό στο μπρίκι, οποιοδήποτε γάλα αναδεικνύει όλη τη μπόχα. Κρύο τραβιέται πολύ πιο εύκολα. Ζεσταμένο γάλα, ακόμα και το πράσινο εγώ δυσκολευόμουν να το πιω μικρός, αν δεν έριχνα καμιά πουτανιά με κακάο μέσα, να σπάσω τη γαλατίλα. Αργότερα έμαθα να το τραβάω κρύο και ησύχασα.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.
- Cecily Anne
Βρε τί φρέσκο από αγελάδα της περιοχής, τί από το σούπερ μάρκετ (σε έκδοση αγελαδινή, κατσικίσια, κλπ),τί νουνού, τί κρύο, τί ζεστό. Τα είχαν δοκιμάσει όλα. Νταξ,βέβαια είναι και βαρεμένοι, έπρεπε να μου δίνουν τυρί ή γιαούρτι που τα έτρωγα κάργα, να ξεμπερδεύουμε, αλλά τί να το κάνεις, τώρα είναι αργά.vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:49Το ζέσταινες? Ζεστό στο μπρίκι, οποιοδήποτε γάλα αναδεικνύει όλη τη μπόχα. Κρύο τραβιέται πολύ πιο εύκολα. Ζεσταμένο γάλα, ακόμα το πράσινο εγώ δυσκολευόμουν να το πιω μικρός, αν δεν έριχνα καμιά πουτανιά με κακάο μέσα, να σπάσω τη γαλατίλα. Αργότερα έμαθα να το τραβάω κρύο και ησύχασα.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 27 Απρ 2021, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο γιαουρτι εχει τρελη διαφορα.Εγω εχω καθιερωσει τα 10%+ σε λιπαρα,και απο γευση δηλαδη you never look back.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:49Δε διαφωνώ μαζί σου, όταν μιλάμε για πρωτεΐνη, αλλά αν μου βρεις έναν που χόρτασε επειδή έβαλε έξτρα λάδι στη σαλάτα ή επειδή έφαγε το κοτόπουλο με πέτσα ή επειδή έφαγε γιαούρτι 5%, αντί για 2%, θα τραβήξω μια βλεφαρίδα τώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46 Το CICO ισχύει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε εγώ επιμένω ότι η χορταστικότητα είναι βασικός παράγοντας που δε γράφει κανένα ταμπελάκι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι τηγανητό ρε, εννοείται ωμό και φυσικά μόνο ελαιόλαδο. Με το κουτάλι της σούπας, αλλά εδώ μού λεν ότι παχαίνειvantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46Το τηγανητό ελαιόλαδο ναι, σε γαμάει θερμιδικά, γιατί παράγει πολλά κορεσμένα όταν ψήνεται στο τηγάνι. Ωμό όμως, είναι το σούπερφουντ των σούπερφουντς.sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:40Ούτε εμένα μού αρέσει γάλα. Τρώω όμως γιαούρτι αλλά το 3,5%. Το 1,8% μού φαίνεται αηδία ακόμη κι αν είναι από την ίδια μάρκα.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34
Δεν ισχύει. Ένας λόγος που έχουμε γενιές από θρεφτάρια είναι η κατάχρηση του λαδιού.
Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.
Τα υπόλοιπα (σπορέλαια, ηλιέλαια, σογιέλαια, αραβοσιτέλαια κτλ) είναι πραγματικά διατροφικά σκουπίδια, και στο τηγάνι μακράν χειρότερα από το ελαιόλαδο (απλως σου πέφτουν πιο ελαφριά στο στομάχι). Αν θυμάμαι καλά, αυτά τα λάδια ειναι που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ω6 λιπαρών, τα οποία δεν ειναι καλά για την υγεία.
Βρε δε πα να
- Cecily Anne
Δεν σου είπε κανένας να μην φας, σου λέμε ότι σημασία έχει "πόσο" τρως.sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:53
Όχι τηγανητό ρε, εννοείται ωμό και φυσικά μόνο ελαιόλαδο. Με το κουτάλι της σούπας, αλλά εδώ μού λεν ότι παχαίνει![]()
Βρε δε πα να
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 28 Απρ 2021, 00:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Το ζαχαρούχο Νουνού πάντως είναι ΚΟΛΑΣΗ.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:51Βρε τί φρέσκο από αγελάδα της περιοχής, τί από το σούπερ μάρκετ (σε έκδοση αγελαδινή, κατσικίσια, κλπ),τί νουνού, τί κρύο, τί ζεστό. Τα είχαν δοκιμάσει όλα. Νταξ,βέβαια είναι και βαρεμένοι, έπρεπε να μου δίνουν τυρί ή γιαούρτι που τα έτρωγα κάργα, να ξεμπερδεύουμε, αλλά τί να το κάνεις, τώρα είναι αργά.vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:49Το ζέσταινες? Ζεστό στο μπρίκι, οποιοδήποτε γάλα αναδεικνύει όλη τη μπόχα. Κρύο τραβιέται πολύ πιο εύκολα. Ζεσταμένο γάλα, ακόμα το πράσινο εγώ δυσκολευόμουν να το πιω μικρός, αν δεν έριχνα καμιά πουτανιά με κακάο μέσα, να σπάσω τη γαλατίλα. Αργότερα έμαθα να το τραβάω κρύο και ησύχασα.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση