!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Re: Καταργείται μέχρι το 2025 το κάπνισμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Προφανώς παχαίνει το ελαιόλαδο :P

Δεν έχει σχέση αν είναι γαριδάκια ή ελαιόλαδο, οι θερμίδες έχουν, τι παίρνεις τι καις. Κοιτάς ταμπελάκι και μετράς ποσότητες.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 19:16 Expectations:
Εικόνα

Reality:
Εικόνα
Και γαμω τα πουρα τα Ρωμαίος και Ιουλιέτα που κάπνιζε ο Τσωρτσιλ. Δυστυχως μερικοι θα πάτε τυφλοί στον Άδη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το CICO ισχύει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε εγώ επιμένω ότι η χορταστικότητα είναι βασικός παράγοντας που δε γράφει κανένα ταμπελάκι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Winston Smith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:44 Κοιτάς ταμπελάκι και μετράς ποσότητες.
Άλλη δουλειά δεν είχαμε...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:40
Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:31 Γενικά τα λιπαρά είναι μικρότερος villain από τα σάκχαρα, είναι πυκνά σε θερμίδες αλλά σε χορταινουν πιο πολύ.
Δεν ισχύει. Ένας λόγος που έχουμε γενιές από θρεφτάρια είναι η κατάχρηση του λαδιού.
vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:25 Σωστά τα λες, μην την ακούς αυτήν, είναι δικιά μας (του ενός και μοναδικού Μεγάλου Πατέρα, Σόρος). Πίνε γάλα προβατίνας άφοβα, άσε τα άλλα τα φλωρικα για εμας τους υπόλοιπους.
Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.
Ούτε εμένα μού αρέσει γάλα. Τρώω όμως γιαούρτι αλλά το 3,5%. Το 1,8% μού φαίνεται αηδία ακόμη κι αν είναι από την ίδια μάρκα.

Το ελαιόλαδο παχαίνει; Η πυρηνική μας βόμβα; Ή λες για τα υπόλοιπα σπορέλαια, αυτά στα γαριδάκια κ.α;
Το τηγανητό ελαιόλαδο ναι, σε γαμάει θερμιδικά, γιατί παράγει πολλά κορεσμένα όταν ψήνεται στο τηγάνι. Ωμό όμως, είναι το σούπερφουντ των σούπερφουντς.
Τα υπόλοιπα (σπορέλαια, ηλιέλαια, σογιέλαια, αραβοσιτέλαια κτλ) είναι πραγματικά διατροφικά σκουπίδια, και στο τηγάνι μακράν χειρότερα από το ελαιόλαδο (απλως σου πέφτουν πιο ελαφριά στο στομάχι). Αν θυμάμαι καλά, αυτά τα λάδια ειναι που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ω6 λιπαρών, τα οποία δεν ειναι καλά για την υγεία.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:31 Γενικά τα λιπαρά είναι μικρότερος villain από τα σάκχαρα, είναι πυκνά σε θερμίδες αλλά σε χορταινουν πιο πολύ.
Δεν ισχύει. Ένας λόγος που έχουμε γενιές από θρεφτάρια είναι η κατάχρηση του λαδιού.
vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:25 Σωστά τα λες, μην την ακούς αυτήν, είναι δικιά μας (του ενός και μοναδικού Μεγάλου Πατέρα, Σόρος). Πίνε γάλα προβατίνας άφοβα, άσε τα άλλα τα φλωρικα για εμας τους υπόλοιπους.
Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.
Ούτε εμένα μού αρέσει γάλα. Τρώω όμως γιαούρτι αλλά το 3,5%. Το 1,8% μού φαίνεται αηδία ακόμη κι αν είναι από την ίδια μάρκα.

Το ελαιόλαδο παχαίνει; Η πυρηνική μας βόμβα; Ή λες για τα υπόλοιπα σπορέλαια, αυτά στα γαριδάκια κ.α;
Καραπαχαίνει, όχι απλά παχαίνει, ήμαρτον. 150τόσες θερμίδες η κουταλιά ωμό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

vagabondo έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46
Winston Smith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:44 Κοιτάς ταμπελάκι και μετράς ποσότητες.
Άλλη δουλειά δεν είχαμε...
Καλά όχι έτσι όπως το φαντάζεσαι. Μετά από 1 βδομάδα είναι εμπειρικά όλα, δεν θέλει προσπάθεια. Πχ το ελαιόλαδο το βάζεις με ένα κουτάλι, δεν γυρνάς το μπουκάλι και γκλουγκλου ότι πέσει. Δείτε κάνα ταμπελάκι που και που καλό θα σας κάνει, μετά σας φταίει το γάλα χαμηλών λιπαρών.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46 Το CICO ισχύει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε εγώ επιμένω ότι η χορταστικότητα είναι βασικός παράγοντας που δε γράφει κανένα ταμπελάκι.
Δε διαφωνώ μαζί σου, όταν μιλάμε για πρωτεΐνη, αλλά αν μου βρεις έναν που χόρτασε επειδή έβαλε έξτρα λάδι στη σαλάτα ή επειδή έφαγε το κοτόπουλο με πέτσα ή επειδή έφαγε γιαούρτι 5%, αντί για 2%, θα τραβήξω μια βλεφαρίδα τώρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.
Το ζέσταινες? Ζεστό στο μπρίκι, οποιοδήποτε γάλα αναδεικνύει όλη τη μπόχα. Κρύο τραβιέται πολύ πιο εύκολα. Ζεσταμένο γάλα, ακόμα και το πράσινο εγώ δυσκολευόμουν να το πιω μικρός, αν δεν έριχνα καμιά πουτανιά με κακάο μέσα, να σπάσω τη γαλατίλα. Αργότερα έμαθα να το τραβάω κρύο και ησύχασα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:49
Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:34Εν τω μεταξύ εγώ δεν μπορούσα να πιω γάλα πλήρων λιπαρών ούτε στο δημοτικό. Το ξέρναγα. Μου είχαν φέρει τα πάντα και με τη μυρωδιά φεύγανε οι ρουκέτες. Έπρεπε να έρθει διακοπές μια φίλη που έπινε το πράσινο της Δέλτα, για να το δει η μάνα μου και να αποφασίσει να με βάλει να το δοκιμάσω και εννοείται σκέτο με την καμία. Μου χώνανε μέσα διάφορα μήπως και το πιω.
Το ζέσταινες? Ζεστό στο μπρίκι, οποιοδήποτε γάλα αναδεικνύει όλη τη μπόχα. Κρύο τραβιέται πολύ πιο εύκολα. Ζεσταμένο γάλα, ακόμα το πράσινο εγώ δυσκολευόμουν να το πιω μικρός, αν δεν έριχνα καμιά πουτανιά με κακάο μέσα, να σπάσω τη γαλατίλα. Αργότερα έμαθα να το τραβάω κρύο και ησύχασα.
Βρε τί φρέσκο από αγελάδα της περιοχής, τί από το σούπερ μάρκετ (σε έκδοση αγελαδινή, κατσικίσια, κλπ),τί νουνού, τί κρύο, τί ζεστό. Τα είχαν δοκιμάσει όλα. Νταξ,βέβαια είναι και βαρεμένοι, έπρεπε να μου δίνουν τυρί ή γιαούρτι που τα έτρωγα κάργα, να ξεμπερδεύουμε, αλλά τί να το κάνεις, τώρα είναι αργά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 27 Απρ 2021, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:49
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46 Το CICO ισχύει αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε εγώ επιμένω ότι η χορταστικότητα είναι βασικός παράγοντας που δε γράφει κανένα ταμπελάκι.
Δε διαφωνώ μαζί σου, όταν μιλάμε για πρωτεΐνη, αλλά αν μου βρεις έναν που χόρτασε επειδή έβαλε έξτρα λάδι στη σαλάτα ή επειδή έφαγε το κοτόπουλο με πέτσα ή επειδή έφαγε γιαούρτι 5%, αντί για 2%, θα τραβήξω μια βλεφαρίδα τώρα.
Στο γιαουρτι εχει τρελη διαφορα.Εγω εχω καθιερωσει τα 10%+ σε λιπαρα,και απο γευση δηλαδη you never look back.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46

Το τηγανητό ελαιόλαδο ναι, σε γαμάει θερμιδικά, γιατί παράγει πολλά κορεσμένα όταν ψήνεται στο τηγάνι. Ωμό όμως, είναι το σούπερφουντ των σούπερφουντς.
Τα υπόλοιπα (σπορέλαια, ηλιέλαια, σογιέλαια, αραβοσιτέλαια κτλ) είναι πραγματικά διατροφικά σκουπίδια, και στο τηγάνι μακράν χειρότερα από το ελαιόλαδο (απλως σου πέφτουν πιο ελαφριά στο στομάχι). Αν θυμάμαι καλά, αυτά τα λάδια ειναι που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ω6 λιπαρών, τα οποία δεν ειναι καλά για την υγεία.
Όχι τηγανητό ρε, εννοείται ωμό και φυσικά μόνο ελαιόλαδο. Με το κουτάλι της σούπας, αλλά εδώ μού λεν ότι παχαίνει :011:
Βρε δε πα να
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:53
Όχι τηγανητό ρε, εννοείται ωμό και φυσικά μόνο ελαιόλαδο. Με το κουτάλι της σούπας, αλλά εδώ μού λεν ότι παχαίνει :011:
Βρε δε πα να
Δεν σου είπε κανένας να μην φας, σου λέμε ότι σημασία έχει "πόσο" τρως.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:46 επιμένω ότι η χορταστικότητα
:011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 28 Απρ 2021, 00:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:51
vantono έγραψε: 27 Απρ 2021, 23:49
Το ζέσταινες? Ζεστό στο μπρίκι, οποιοδήποτε γάλα αναδεικνύει όλη τη μπόχα. Κρύο τραβιέται πολύ πιο εύκολα. Ζεσταμένο γάλα, ακόμα το πράσινο εγώ δυσκολευόμουν να το πιω μικρός, αν δεν έριχνα καμιά πουτανιά με κακάο μέσα, να σπάσω τη γαλατίλα. Αργότερα έμαθα να το τραβάω κρύο και ησύχασα.
Βρε τί φρέσκο από αγελάδα της περιοχής, τί από το σούπερ μάρκετ (σε έκδοση αγελαδινή, κατσικίσια, κλπ),τί νουνού, τί κρύο, τί ζεστό. Τα είχαν δοκιμάσει όλα. Νταξ,βέβαια είναι και βαρεμένοι, έπρεπε να μου δίνουν τυρί ή γιαούρτι που τα έτρωγα κάργα, να ξεμπερδεύουμε, αλλά τί να το κάνεις, τώρα είναι αργά.
Το ζαχαρούχο Νουνού πάντως είναι ΚΟΛΑΣΗ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”