Αν κρίνουμε από τα παραμύθια που είπες γιά το τι είπε δήθεν ο CDC, μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα και τι είπαν στ'αλήθεια στους παππούδες σου. Σε κανέναν δεν λένε να κλειστεί στο σπίτι. Απλώς λένε να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα γιά κάποιο διάστημα, σαν να μην ήταν εμβολιασμένοι. Οχι φυσικά ότι κινδυνεύουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:56Θα ξέχασαν να σ'το πουν ή δεν θα το θυμάσαι γιατί ήσουν πολύ προσηλωμένος στα νέα σου θρησκευτικά καθήκοντα. Εμένα το είπαν και στους παππούδες μου και στον πατέρα μου και σε όσους ξέρω που εμβολιάστηκαν.Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:52 Τι; πώς; Ποιός τους καλεί να μη μετακινούνται καθόλου; Σ'εμένα γιατί δεν το είπαν;
Για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό. Όχι, δεν πιστεύω κάτι, εγώ δεν βασίζω την άποψή μου σε πίστη, ακούω τι λέει το ιατρικό προσωπικό.Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:52 Αλήθεια πιστεύεις ότι όποιος έχει κάνει δύο δόσεις και έχει περάσει και μία εβδομάδα τουλάχιστον (αυτοί είναι στο γκρουπ τής Μακάμπη) έχει ... ευάλωτο ανοσοποιητικό;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Όχι, διάλεξα τα κρούσματα γιατί δείχνει ότι τα κύματα μεταξύ των χωρών δεν είναι ταυτόχρονα, όπως ισχυρίστηκες. Έχουν διαφορά φάσης και δείχνουν το ίδιο μοτίβο αύξησης, κορύφωσης και πτώσης. Με την διαφορά ότι η πτώση στην Εσθονία είναι πολύ πιο απότομη από ό,τι στο Ισραήλ.Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:31 Εγώ έχω βάλει τους νεκρούς στο διάγραμμα, εσύ διάλεξες τα κρούσματα, επειδή σε βολεύει. Αυτή είναι η αντίληψή σου περί σωστής στατιστικής;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είπα κανένα παραμύθι και δεν θα ανεχτώ άλλη κατηγορία ψεύδους. Ξεπερνάς τα όρια. Μίλα γι' αυτά που ξέρεις.Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:40Αν κρίνουμε από τα παραμύθια που είπες γιά το τι είπε δήθεν ο CDC, μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα και τι είπαν στ'αλήθεια στους παππούδες σου. Σε κανέναν δεν λένε να κλειστεί στο σπίτι. Απλώς λένε να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα γιά κάποιο διάστημα, σαν να μην ήταν εμβολιασμένοι. Οχι φυσικά ότι κινδυνεύουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:56Θα ξέχασαν να σ'το πουν ή δεν θα το θυμάσαι γιατί ήσουν πολύ προσηλωμένος στα νέα σου θρησκευτικά καθήκοντα. Εμένα το είπαν και στους παππούδες μου και στον πατέρα μου και σε όσους ξέρω που εμβολιάστηκαν.Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:52 Τι; πώς; Ποιός τους καλεί να μη μετακινούνται καθόλου; Σ'εμένα γιατί δεν το είπαν;
Για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό. Όχι, δεν πιστεύω κάτι, εγώ δεν βασίζω την άποψή μου σε πίστη, ακούω τι λέει το ιατρικό προσωπικό.Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:52 Αλήθεια πιστεύεις ότι όποιος έχει κάνει δύο δόσεις και έχει περάσει και μία εβδομάδα τουλάχιστον (αυτοί είναι στο γκρουπ τής Μακάμπη) έχει ... ευάλωτο ανοσοποιητικό;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ok, έκανα λάθος εκτίμηση. Δεν ανήκεις στην τρίτη αλλά στη δεύτερη κατηγορία. Βαριέμαι να συνεχίσω.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:23Ποτέ δεν μίλησα για 100% ασφαλή. Έχω απαντήσει ανάλογα και πέρυσι όπου είπα ότι κανείς δεν περιμένει 100% ασφαλή. Αλλά από το «μάλλον ασφαλή» ως το «99% ασφαλή» είναι τεράστια η απόσταση. Αν θες να πάρεις το ρίσκο, δικαίωμά σου. Ούτε είπα ποτέ ότι το ρίσκο είναι ανεξάρτητο ηλικίας και υγείας. Το αντίθετο έχω τονίσει πολλές φορές.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:11 Σαφώς και μιλάμε για τις οπτικές αυτών που θέλουν να εμβολιαστούν, αυτών που δεν θέλουν γενικώς να εμβολιαστούν για 666 λόγους και αυτών που θέλουν να εμβολιαστούν αλλά ΜΟΝΟΝ όταν θα είναι 100% ασφαλή τα εμβόλια ανεξαρτήτως της υγείας και της ηλικίας του εμβολιαζόμενου.
Παίζω στην πρώτη κατηγορία (το κάνω για να προστατέψω τον εαυτό μου και το περιβάλλον μου, αναλαμβάνοντας το ποσοστιαίο ρίσκο) και παίζεις στην τρίτη. Και είτε σου αρέσει είτε όχι, εκ των πραγμάτων ταυτίζεστε με τη δεύτερη γιατί πρακτικώς παίζετε στους αρνητές των εμβολίων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Σε αντίθεση με τον κορωνοϊό από τον οποίο έχεις αρρωστήσει πόσες φορές;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:11Κατά τα άλλα, δεν έκανα το εμβόλιο της γρίππης γιατί δεν θυμάμαι καν πριν πόσα χρόνια έχω αρρωστήσει.
Ναι, σωστά. Η γρίπη, που ετησίως προκαλεί 500 χιλιάδες θανάτους και έχει δώσει 3-4 πανδημίες μεγαλύτερες του κορωνοϊού μέσα στον 20ό αιώνα, δεν έχει ανάλογη παγκόσμια οικονομική επίδραση.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:11Είμαι από τους τυχερούς που δεν είχαν μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας. Δεν ξέρω αν είναι θέμα καλού ανοσοποιητικού ή κωλοφαρδίας (μάλλον συνδυασμός) αλλά σου διαφεύγει το ότι οι θάνατοι από γρίππη, όπως και οι χιλιάδες θάνατοι από άλλους λόγους δεν έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό σοκ που προκάλεσε ο συγκεκριμένος ιός.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Καλύτερα, γιατί με κουράζουν οι άνθρωποι που δεν έχουν επιχειρήματα και λογικό ειρμό και απλά πετάνε χαριτωμενίστικες εκφράσεις που είχαν πλάκα το 1994 και έκτοτε κουράζουν με την επανάληψή τους.
Επίσης με κουράζουν οι αντιεμβολιαστές που την είδαν υπέρ των εμβολίων εσχάτως και μόνον για τον κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Λεπορελλο
Εχουν ομως καποιο αλλο κοινο στατιστικο στο οποίο οφείλεται η πτωση
Την ιδια πτωση σε νεκρούς και κρούσματα εμφανιζει και η Πορτογαλία που ο πληθυσμός δεν εμβολιαστηκεΚαι ξεκινάμε με την σωκρατική μέθοδο, δηλαδή με μία ερώτηση: Ας υποθέσουμε ότι πείσθηκα από τα λεγόμενά σου γιά την "πραγματικότητα" και κάνω μία σύγκριση με βάση αυτήν. Βλέπω λοιπόν ότι το Ισραήλ όπου ο πληθυσμός εμβολιάσθηκε, εμφανίζει πτώση στα κρούσματα και στους νεκρούς.
Δεν είπες το εξής:hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:42Δεν είπα κανένα παραμύθι και δεν θα ανεχτώ άλλη κατηγορία ψεύδους. Ξεπερνάς τα όρια. Μίλα γι' αυτά που ξέρεις.
Πες μας ποιός δίνει αυτή την οδηγία να μη μετακινούνται καθόλου για το επόμενο διάστημα; Ποιός λέει ότι οι εμβολιασμένοι πρέπει να προσέχουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους;hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2021, 00:56Έχεις λοιπόν ένα ερώτημα, πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια. Κάνεις μια μελέτη για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα και με bias, που είναι το αντίθετο απ' αυτό που λες, γιατί όσοι εμβολιάζονται καλούνται να μην μετακινούνται καθόλου για το επόμενο διάστημα και να προσέχουν ακόμα περισσότερο, γιατί το ανοσοποιητικό τους είναι πιο ευάλωτο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν λέω εγώ ότι τα εμβόλια δουλεύουν επειδή στο Ισραήλ οι νεκροί πέφτουν και στην Εσθονία ανεβαίνουν. Εγώ θέλω να ακούσω από τον hellegennes γιά ποιό λόγο αυτή η σύγκριση είναι μαλακία.Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:47Λεπορελλο
Την ιδια πτωση σε νεκρούς και κρούσματα εμφανιζει και η Πορτογαλία που ο πληθυσμός δεν εμβολιαστηκεΚαι ξεκινάμε με την σωκρατική μέθοδο, δηλαδή με μία ερώτηση: Ας υποθέσουμε ότι πείσθηκα από τα λεγόμενά σου γιά την "πραγματικότητα" και κάνω μία σύγκριση με βάση αυτήν. Βλέπω λοιπόν ότι το Ισραήλ όπου ο πληθυσμός εμβολιάσθηκε, εμφανίζει πτώση στα κρούσματα και στους νεκρούς.
1.
Τελικα θα μας πει καποιος αν υπάρχουν εμβολιασμένοι αναμεσα στους σημερινόυς νεκρους ,ή, αυτους που ειναι στις μεθ;
Τα στοιχεία ειναι τέτοια που οτι βολεύει τον καθενα μπορεί να το βρει ανάμεσα τουςLeporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:51Δεν λέω εγώ ότι τα εμβόλια δουλεύουν επειδή στο Ισραήλ οι νεκροί πέφτουν και στην Εσθονία ανεβαίνουν. Εγώ θέλω να ακούσω από τον hellegennes γιά ποιό λόγο αυτή η σύγκριση είναι μαλακία.Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:47Λεπορελλο
- hellegennes
Μα σου είπα, είναι διαφορά φάσης. Το βλέπεις πεντακάθαρα στο διάγραμμα με τα κρούσματα. Γιατί κάνεις την τρελή;Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:51Δεν λέω εγώ ότι τα εμβόλια δουλεύουν επειδή στο Ισραήλ οι νεκροί πέφτουν και στην Εσθονία ανεβαίνουν. Εγώ θέλω να ακούσω από τον hellegennes γιά ποιό λόγο αυτή η σύγκριση είναι μαλακία.Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:47Λεπορελλο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
H διαφορά φάσης είναι μόνο στα κρούσματα. Τα κρούσματα δεν ξέρεις πως και γιατί εμφανίζονται τόσα. Στους νεκρούς όμως, μιά χαρά συμβαδίζουν Ισραήλ και Εσθονία από τον Νοέμβριο.hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:01Μα σου είπα, είναι διαφορά φάσης. Το βλέπεις πεντακάθαρα στο διάγραμμα με τα κρούσματα. Γιατί κάνεις την τρελή;Leporello έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:51Δεν λέω εγώ ότι τα εμβόλια δουλεύουν επειδή στο Ισραήλ οι νεκροί πέφτουν και στην Εσθονία ανεβαίνουν. Εγώ θέλω να ακούσω από τον hellegennes γιά ποιό λόγο αυτή η σύγκριση είναι μαλακία.Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:47Λεπορελλο
Την ιδια πτωση σε νεκρούς και κρούσματα εμφανιζει και η Πορτογαλία που ο πληθυσμός δεν εμβολιαστηκε
1.
Αν μας πει και πόσοι από τους εμβολιασμένους που πέθαναν είχαν νοσήσει μετά το χρονικό διάστημα που απαιτείται μετά τις δόσεις του κάθε εμβόλιου (μία ή δύο) θα ήταν όντως ενδιαφέρουσα στατιστική.Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:52 Τελικα θα μας πει καποιος αν υπάρχουν εμβολιασμένοι αναμεσα στους σημερινόυς νεκρους ,ή, αυτους που ειναι στις μεθ;
Έτσι, για να υπάρχει ένα πρώτο δείγμα σύγκρισης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και αυτο βεβαίωςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2021, 17:07Αν μας πει και πόσοι από τους εμβολιασμένους που πέθαναν είχαν νοσήσει μετά το χρονικό διάστημα που απαιτείται μετά τις δόσεις του κάθε εμβόλιου (μία ή δύο) θα ήταν όντως ενδιαφέρουσα στατιστική.Γκουερινο έγραψε: 15 Απρ 2021, 16:52 Τελικα θα μας πει καποιος αν υπάρχουν εμβολιασμένοι αναμεσα στους σημερινόυς νεκρους ,ή, αυτους που ειναι στις μεθ;
Έτσι, για να υπάρχει ένα πρώτο δείγμα σύγκρισης.
Ολα στο φως
well played.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Απρ 2021, 15:00
Αν κάποια στιγμή χρειαστώ μία εξασθενημένη παραλλαγή του ρίαλ σταφ, θα σε ειδοποιήσω.
οταν μια ατακα ειναι καλη, πρεπει να αναγνωριζεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις