Ο Πάπας είναι αιρετικός και θα καεί στην Κόλαση!foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:55Και στις 1300 εβδομάδες έρχεται ο Πάπας και της λέει "θα κυοφορήσεις με το ζόρι επειδή έτσι προστάζει ο φανταστικός φίλος μου".ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:50Κάποιος άλλος θα σου αντιγυρίσει ότι στις τρεις εβδομάδες έχει καρδιά και στις έξη ξεκινά η εγκεφαλική λειτουργία.Fluffy έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:38
στη 12η βδομάδα έχει αναπτύξει μορφολογικά και λειτουργικά στοιχεία που προσιδιάζουν στον άνθρωπο. Για μένα δεν είναι όμως σεβομαι την επιστήμη και πως αυτή καθορίζει στην προκειμενη και το νομικό ζήτημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
Re: Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Re: Σάλος με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Ενέκρινε ψήφισμα κατά του δικαιώματος στην άμβλωση
να ξαναπουμε οτι ο Κυμπεροπουλος αναφεροτανε σε αυτοΔημοκρατικός έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:54Παίζει και αυτός το ρόλο του, είναι κάτι σαν την αριστερή πτέρυγα του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κρατάμε τα πρόβατα στο μαντρί. Εδώ πείσαμε τόσους να ψηφίζουν με σημαία την επαναφορά του νόμου βλασφημίας και στο τέλος τους κρεμάσαμε σαν τις τρούπιες κάλτσες στην απλώστραfoscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:49 Νομίζω η ανακοίνωση της ΝΔ έτσι ακριβώς διαβάζεται: "κάνε μας τη χάρη μαλακισμένο που θα το κάνεις εδώ πέρα αμερικανική καλωδιακή τηλεόραση".![]()
https://lawnet.gr/law-news/diethni/to-n ... ton-kosmo/ΚΙΝΑ
Η κυβέρνηση της χώρας εφαρμόζει προγράμματα υποχρεωτικής διακοπής της κύησης, υπαγορεύοντας τις αναπαραγωγικές επιλογές των πολιτών, κατά παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Δημοκρατικός
ΟΚ. Διπλασιασμός ΕΝΦΙΑ και 10% οριζόντια αύξηση φόρου εισοδήματος. Για τα ελληνόπουλαnostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:55κυριως εξωγενεις παραγοντες οδηγουνε στην αμβλωση ... αν μια κοπελα ειχε υποστηριξη για σπουδες γιατι να μην κρατησει και το παιδι ...? αν μια οικογενεια δεν τα βγαζει περα θα φοβηθει να φερει καινουργιο μελος ... εδω μπαινει το κρατος αρωγοςFluffy έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:51Εδω δε θα διαφωνήσουμε, δε θα έπρεπε να υπάρχουν οικονομικοι, εξωγενείς πιεσεις για τερματισμο μιας κυησης. Βεβαια να γίνει σεβαστός όμως και ο οικογενειακος προγραμματισμος, αν ενα ζευγαρι έχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη η διακοπη να διευκολυνεται.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:47
αντι να πεταει παπαριες για να ειναι αρεστη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα επρεπε να στηριζει τα κοριτσακια που μπαινουνε σε τεραστιο διλλημα ...
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Έχεις αντιληφθεί ότι κι εσύ κι εγώ κι όλοι υπήρξαμε έμβρυα μέσα στη κοιλιά των μανάδων μας? Θα ήθελε κανείς η μάνα του να του στερήσει το δικαίωμα να έρθει στην ύπαρξη, στη ζωή?John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:48εδω και 40 χρονια και δεν προκειται να το παρετε πισω, βαλτο καλα στο μυαλο σου.
Κι επίσης πως κάνεις αυτή την πραξη σε ένα ανυπεράσπιστο έμβρυο που δεν δύναται να υπερασπιστεί τη ζωή του? Άρα δεν είναι εκτός από φόνος, και πράξη δειλίας?
Αντιλαμβάνεσαι στοιχειωδώς τα ανωτέρω αδερφέ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lonelyrider την 16 Μαρ 2021, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Ναι, στηρίχτε τις μονογονεϊκές οικογένειες να αυτοκτονήσουν όλοι οι χωρισμένοι πατεράδες..ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:45 Συμφωνώ. Δεν γίνεται να τις απαγορεύσεις. Μπορείς, όμως, με συγκεκριμένες πολιτικές να τις απομειώσεις. Δηλαδή, σεξουαλική διαπαιδαγώγιση και ουσιαστική στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών.
nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:57να ξαναπουμε οτι ο Κυμπεροπουλος αναφεροτανε σε αυτοΔημοκρατικός έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:54Παίζει και αυτός το ρόλο του, είναι κάτι σαν την αριστερή πτέρυγα του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κρατάμε τα πρόβατα στο μαντρί. Εδώ πείσαμε τόσους να ψηφίζουν με σημαία την επαναφορά του νόμου βλασφημίας και στο τέλος τους κρεμάσαμε σαν τις τρούπιες κάλτσες στην απλώστραfoscilis έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:49 Νομίζω η ανακοίνωση της ΝΔ έτσι ακριβώς διαβάζεται: "κάνε μας τη χάρη μαλακισμένο που θα το κάνεις εδώ πέρα αμερικανική καλωδιακή τηλεόραση".![]()
https://lawnet.gr/law-news/diethni/to-n ... ton-kosmo/ΚΙΝΑ
Η κυβέρνηση της χώρας εφαρμόζει προγράμματα υποχρεωτικής διακοπής της κύησης, υπαγορεύοντας τις αναπαραγωγικές επιλογές των πολιτών, κατά παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
https://www.newsit.gr/politikh/salos-me ... i/3241652/«Η θέση του κ. Κυμπουρόπουλου για την άμβλωση των γυναικών έχει διατυπωθεί κι άλλες φορές που έχει έρθει στο Ευρωκοινοβούλιο. Είναι ξεκάθαρα υπέρ του δικαιώματος της γυναίκαςστο σεβασμό του σώματος της και στο δικαίωμα στην άμβλωση. Το συγκεκριμένο ψήφισμα που ήρθε στην επιφάνεια και για το οποίο γίνεται ντόρος είναι ένα ψήφισμα που συνολικά είχε αναφορά στο δικαίωμα προστασίας του παιδιού και της παιδικής ζωής. Εκεί κατατέθηκε μία πρόσθετη τροπολογία που δεν υπερψηφίστηκε στο τέλος που έχει να κάνει με το δικαίωμα της ζωής του παιδιού να προστατεύεται καθολικά και από τη στιγμή της σύλληψής του, μέσα στην κοιλιά της μητέρας του.
Εκεί η θέση του κ. Κυμπορόπουλου είναι θετική καθώς υπάρχουν σε κάποιες χώρεςκαι φαινόμενα εξαναγκαστικής έκτρωσης των γυναικών, χωρίς τη βούληση τους.
Ρε φίλε, πρώτον είσαι εκτός θέματος και δεύτερον μιλάς σε χωρισμένο πατέρα. Συντονίσου.Parrot έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:59Ναι, στηρίχτε τις μονογονεϊκές οικογένειες να αυτοκτονήσουν όλοι οι χωρισμένοι πατεράδες..ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:45 Συμφωνώ. Δεν γίνεται να τις απαγορεύσεις. Μπορείς, όμως, με συγκεκριμένες πολιτικές να τις απομειώσεις. Δηλαδή, σεξουαλική διαπαιδαγώγιση και ουσιαστική στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών.![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- EKPLIKTIKOS
Σίγουρα θα ήθελαν πολλοι εκ των υστέρων, αλλά αυτό είναι άσχετο με την ερώτηση. Η οποία στερείται κάθε λογικής. Πώς θα ένιωθα αν μου είχαν στερήσει το δικαίωμα να έρθω στην υπαρξη;;; ΛΟΛ δλδ σοβαρά τώρα; θα ένιωθα ΤΙΠΟΤΑ, αφού δε θα είχα υπάρξει ξέρω γω, τυπεlonelyrider έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:59
Έχεις αντιληφθεί ότι κι εσύ κι εγώ κι όλοι υπήρξαμε έμβρυα μέσα στη κοιλιά των μανάδων μας? Θα ήθελε κανείς η μάνα του να του στερήσει το δικαίωμα να έρθει στην ύπαρξη, στη ζωή?
Ναι, εκείνος που δεν τον ήθελε η μάνα του, κάποιοι δεν την άφησαν να κάνει έκτρωση, και τώρα του το χτυπάει για το υπόλοιπο της ζωής τουlonelyrider έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:59Έχεις αντιληφθεί ότι κι εσύ κι εγώ κι όλοι υπήρξαμε έμβρυα μέσα στη κοιλιά των μανάδων μας? Θα ήθελε κανείς η μάνα του να του στερήσει το δικαίωμα να έρθει στην ύπαρξη, στη ζωή?John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:48εδω και 40 χρονια και δεν προκειται να το παρετε πισω, βαλτο καλα στο μυαλο σου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι σε θέση να κρίνεις εσύ ή οι γονείς των κοριτσιών, εαν αυτοι οι τυποι που γάμουσαν αυτές για τις οποιες έπαιζες κάθε βράδυ το πουλί σου, ηταν αναξιόπιστοι αλητάμπουρες. Εαν υπηρχε ομως νόμος, που να τους ανάγκαζε να πληρώνουν αδρα για την ανατροφη οποίων παιδιων κατα καιρους σπειρανε, ακομα και εαν δεν ειχαν, θα ειχαν στρώσει ωστοσο χαρακτήρα. Για το κατα ποσο νιώθουν ακομα και σήμερα οι συγκεκριμένες ανακούφιση, οταν θυμουνται πως πέταξε μεσα σε μια σακούλα ο γιατρός τη σπορά του αλητάμπουρα, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω.Δημοκρατικός έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:28Τι λες;Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:24 Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα, που να ξέρει ότι έχει πιασει ένα γερό παιδι μεσα στην κοιλιά της και να θέλει να το πετάξει. Ει αι η φύση της τετοια για να αγαπάει τα παιδια. Αυτο που πρέπει να κανει ο νόμος, είναι να αναγκάζει τον οποιο σπερματοδοτη να πληρώνει ακριβα το χυσιμο μεσα στο μουνι. Ο τωρινός νόμος δεν προστατεύει την γυναίκα και το δικαίωμα της να κανει ό,τι θέλει με το σωμα της, οπως λεν τα συνηθη υποπτα μαλακιστηρια εδω μεσα, αλλα αμνηστευει τον άνδρα, δίνοντας του το δικαίωμα να εξαναγκάζει την γυναικα να κανει χρήση του "δικαιωματος" της, ειτε για να ξεφορτωθεί το μπασταρδακι, ειτε για να μην φορτωθεί ακομα ένα παιδί στον σβέρκο. Και ναι, έχω γκαστρωσει περισσότερες από μια γυναίκες, και δεν ανάγκασα καμια να κανει έκτρωση. Η ζωή είναι ιερή βρε αρχίδια. Απο την άλλη όμως, όσο λιγότερους απογονους αφήσετε, τόσο καλύτερο για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Δύο συμμαθήτριές μου στο Λύκειο έμειναν έγκυες (απο κάτι όχι και τόσο αξιόπιστους τύπους) και φυσικά έκαναν έκτρωση. Τώρα και οι δύο κατάφεραν να ζήσουν την ζωή τους, να γίνουν επαγγελματίες και να είναι παντρεμένες με παιδιά.
Αν δεν είχαν ρίξει τα παιδιά θα είχαν καταλήξει έφηβες μητέρες, με έναν ότι να ναι αλητάμπουρα άντρα να τις δέρνει κλπ, αμόρφωτες να ζητιανεύουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς είναι άλλο. Ο άνθρωπος ψήφισε ό,τι του υπαγόρεψε η συνείδησή του. Τελείωσε. Δεν ακολούθησε καμία κομματική εντολή.
Ordem e Progresso.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:02Ρε φίλε, πρώτον είσαι εκτός θέματος και δεύτερον μιλάς σε χωρισμένο πατέρα. Συντονίσου.Parrot έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:59Ναι, στηρίχτε τις μονογονεϊκές οικογένειες να αυτοκτονήσουν όλοι οι χωρισμένοι πατεράδες..ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:45 Συμφωνώ. Δεν γίνεται να τις απαγορεύσεις. Μπορείς, όμως, με συγκεκριμένες πολιτικές να τις απομειώσεις. Δηλαδή, σεξουαλική διαπαιδαγώγιση και ουσιαστική στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών.![]()
- hellegennes
Κανονικά κύτταρα είναι. Μόνα τους δεν μπορούν να επιβιώσουν εκτός οργανισμού, όπως δεν μπορεί να επιβιώσει και το έμβρυο σε οποιοδήποτε στάδιο της εγκυμοσύνης κατά την οποία η γυναίκα μπορεί να κάνει έκτρωση.Ανδρέα ζεις έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:50Το χαμμένο σπέρμα και το ωάριο δεν είναι τίποτα ! 23 χρωμοσώματα έχουν.Ημικύτταρα είναι ... Μόνα τους δεν μπορεί να ζήσουν ούτε ώρες εργαστηριακά.Fluffy έγραψε: 16 Μαρ 2021, 17:45 το χαμενο σπερμα είναι δολοφονία, αν γίνει παρα τη θεληση είναι φόνος εξ αμελειας.
Το βρέφος αντίθετα σε οποιαδήποτε στάδιο εξέλιξης είναι ολοκληρωμένος κυτταρικά άνθρωπος.Πάμε σε φιλοσοφικά θέματα τώρα.
ΥΓ : Θα μπορούσε το θέμα να λυθεί τεχνολογικά με τεχνητές μήτρες.ίσως στο μέλλον η έκτρωση να ξεπεραστεί από την τεχνολογία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- John Brown Gun Club
αυτα να τα πεις σε κανα παιδακι στο κατηχητικο. Εγω ξερω πως εκεινο που σε ενοχλει ειναι πως οι γυναικες εχουν κατοχυρωμενο εδω και μισον αιωνα δικαιωμα να κανουν σεξ χωρις να φοβουνται την εγκυμοσυνη.lonelyrider έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:59Έχεις αντιληφθεί ότι κι εσύ κι εγώ κι όλοι υπήρξαμε έμβρυα μέσα στη κοιλιά των μανάδων μας? Θα ήθελε κανείς η μάνα του να του στερήσει το δικαίωμα να έρθει στην ύπαρξη, στη ζωή?John Brown Gun Club έγραψε: 16 Μαρ 2021, 21:48εδω και 40 χρονια και δεν προκειται να το παρετε πισω, βαλτο καλα στο μυαλο σου.
Κι επίσης πως κάνεις αυτή την πραξη σε ένα ανυπεράσπιστο έμβρυο που δεν δύναται να υπερασπιστεί τη ζωή του? Άρα δεν είναι εκτός από φόνος, και πράξη δειλίας?
Αντιλαμβάνεσαι στοιχειωδώς τα ανωτέρω αδερφέ?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ο Κυμπαροπουλος ειναι ΑΜΕΑ και στηριξε το δικαιωμα που του δωσανε οι γονεις του στη ζωη ...Cavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2021, 22:12 Αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς είναι άλλο. Ο άνθρωπος ψήφισε ό,τι του υπαγόρεψε η συνείδησή του. Τελείωσε. Δεν ακολούθησε καμία κομματική εντολή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 193 Απαντήσεις
- 5482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-