!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
Για χορό της βροχής δεν ξέρω, αλλά ένα golden shower τους το έριξες με αυτό το ποστ.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:12θες να βρεξει, και καθεσαι και χορευεις το χορο της βροχης.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:52Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:21
παντα εχω δικιο![]()
να διαμαρτυρεσαι με τροπο που να εχει πιθανο θετικο αποτελεσμα, η ακομη καλυτερα να μην διαμαρτυρεσαι, να πραττεις.
ειναι πολυ ηλιθιο να νομιζεις οτι κατι κανεις περπατωντας στο δρομο υπο την καθοδηγηση ντουντουκας.
.
Γιά ρίξε καμμιά ιδέα αρχηγέ.....![]()
.
σου λεω, οσο και να χορευεις, δε θα επηρεασεις την πιθανοτητα βροχης.
τι μου λες τωρα; να σου ριξω ιδεα για να ερθει η βροχη; δεν εχω. αυτο δε σημαινει οτι ειναι λογικο να χορευεις.
κατσε αναλυσε την κατασταση, νερο χρειαζεσαι; μηπως να φερεις απο το πηγαδι; μηπως να φτιαξεις μια αντλια; work the problem που λεμε και στο χωριο μου. αν απλα συνεχισεις αυτιστικα να χορευεις, λυπαμαι, θα σε αποκαλω ηλιθιο, κι ας μην εχω καλυτερη ιδεα. ας μην κανεις τιποτα, απο το να κανεις ηλιθιοτητες, καλυτερο ειναι.
στα περισσοτερα προβληματα για τα οποια διαμαρτυρονται, λυση ειναι η μορφωση. η επιστημη, η τεχνολογια. αν ξοδευαν τη φαια ουσια τους σε σκεψη λυσιματος του οποιου προβληματος, αντι για πιασαρικα ντουντουκοσυνθηματα, μπορει να εφερναν καποιο αποτελεσμα.
Για να το καταλάβουν βέβαια θα πρέπει να μπορούν να σκεφτούν έξω από το κουτί άρα δυστυχώς θα αγνοηθεί.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
Δεν αγνοήθηκε, εγώ γέλασα αρκετά. Αυτή είναι η Δύση πλέον, μια θεοκρατία της ατομικής ευθύνης. Το μέρος όπου ότι πάει λάθος μπορεί να λυθεί με μια σταρταπ σ' ένα γκαράζ.Awesomatic έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:32Για χορό της βροχής δεν ξέρω, αλλά ένα golden shower τους το έριξες με αυτό το ποστ.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:12θες να βρεξει, και καθεσαι και χορευεις το χορο της βροχης.
τι μου λες τωρα; να σου ριξω ιδεα για να ερθει η βροχη; δεν εχω. αυτο δε σημαινει οτι ειναι λογικο να χορευεις.
κατσε αναλυσε την κατασταση, νερο χρειαζεσαι; μηπως να φερεις απο το πηγαδι; μηπως να φτιαξεις μια αντλια; work the problem που λεμε και στο χωριο μου. αν απλα συνεχισεις αυτιστικα να χορευεις, λυπαμαι, θα σε αποκαλω ηλιθιο, κι ας μην εχω καλυτερη ιδεα. ας μην κανεις τιποτα, απο το να κανεις ηλιθιοτητες, καλυτερο ειναι.
στα περισσοτερα προβληματα για τα οποια διαμαρτυρονται, λυση ειναι η μορφωση. η επιστημη, η τεχνολογια. αν ξοδευαν τη φαια ουσια τους σε σκεψη λυσιματος του οποιου προβληματος, αντι για πιασαρικα ντουντουκοσυνθηματα, μπορει να εφερναν καποιο αποτελεσμα.
Για να το καταλάβουν βέβαια θα πρέπει να μπορούν να σκεφτούν έξω από το κουτί άρα δυστυχώς θα αγνοηθεί.
Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:12θες να βρεξει, και καθεσαι και χορευεις το χορο της βροχης.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:52Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:21
παντα εχω δικιο![]()
να διαμαρτυρεσαι με τροπο που να εχει πιθανο θετικο αποτελεσμα, η ακομη καλυτερα να μην διαμαρτυρεσαι, να πραττεις.
ειναι πολυ ηλιθιο να νομιζεις οτι κατι κανεις περπατωντας στο δρομο υπο την καθοδηγηση ντουντουκας.
.
Γιά ρίξε καμμιά ιδέα αρχηγέ.....![]()
.

Σωστοί Ασέβαστος και AwesomaticAwesomatic έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:32Για χορό της βροχής δεν ξέρω, αλλά ένα golden shower τους το έριξες με αυτό το ποστ.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:12θες να βρεξει, και καθεσαι και χορευεις το χορο της βροχης.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Από τότε που ανέλαβε ο Μπίντεν έχουμε επαναφορά του ψυχρού πολέμου σε ψηφιακό επίπεδο αυτή τη φορά (δεν ξέρω αν τα γράφουν και στην Ελλάδα αυτά), αν και έριξε και έναν παραδοσιακό βομβαρδισμό στην Συρία.
Πιθανόν να μην του κάνει και ο Κούλης για κάποιον λόγο που ίσως τον μάθουμε εν καιρώ. Όσα γίνονται πάντως τυχαία δεν είναι, όπως δεν ήταν και το επεισόδιο με τον Γρηγορόπουλο.
Ο Τζον ο Μπαιντεν που ειπε και ο Ζηκος στη Βουλη χθες ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:03Ένας άνθρωπος που μένει στο σπίτι σου και ξαφνικά εισβάλουν κάποιοι και τον τραμπουκίζουν επειδή διαμαρτύρεται για την εισβολή είναι άξιος ειρωνίας. Μάλιστα.
Αν αυτό δεν είναι σκατοψυχιά τότε τι είναι;
Αυτό ίσως;Ο οποίος ακούστηκε ότι δεν έπαθε και κάτι σοβαρό. Δεν έχω νέα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
sharp έγραψε: 13 Μαρ 2021, 13:09Από τότε που ανέλαβε ο Μπίντεν έχουμε επαναφορά του ψυχρού πολέμου σε ψηφιακό επίπεδο αυτή τη φορά (δεν ξέρω αν τα γράφουν και στην Ελλάδα αυτά), αν και έριξε και έναν παραδοσιακό βομβαρδισμό στην Συρία.Έτσι όπως πάει, ο Τραμπ θα πρέπει στο τέλος να πάρει Νόμπελ Ειρήνης
![]()
Πιθανόν να μην του κάνει και ο Κούλης για κάποιον λόγο που ίσως τον μάθουμε εν καιρώ. Όσα γίνονται πάντως τυχαία δεν είναι, όπως δεν ήταν και το επεισόδιο με τον Γρηγορόπουλο.
Έχω παρόμοιες ανησυχίες κι αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για εμένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι, με το ζόρι συγκρατουσες τα δάκρυα σου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:32 Αρχιζω και το μετανιώνω που ενιωθα λυπηση για τον μπατσο που κοπανησαν...
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ακουσαμε Τζον Μπαιντεν και αι κεντ μπρεθ.Φρούραρχος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 13:31Πάλι καλά.
Με αυτό το παρλιακό, μπορεί να ακούσουμε ο Τζον ο Μπιντές ή ακόμα χειρότερα ο Τζον ο Μπινές...![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν είμαστε ρουφιάνοι είμαστε πληροφοριοδότεςΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:38
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
.
Καί οι Ρουφιάνοι δεν τις τρώνε απο την Αστεινομία.....γιατί ξεχνάμε τούς συμπαθείς Ρουφιάνους.....Ε...Γιατί ;;; ...![]()
.
Βοηθούμε την αστυνομία να κάνει το έργο της συλλαμβάνοντας τους κακούς παράνομους ανθρώπους .
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Αν και καθήμενος στη βελανιδιά, το έθεσες ορθώς!!!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Μαρ 2021, 13:41Δεν είμαστε ρουφιάνοι είμαστε πληροφοριοδότεςΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:38
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
.
Καί οι Ρουφιάνοι δεν τις τρώνε απο την Αστεινομία.....γιατί ξεχνάμε τούς συμπαθείς Ρουφιάνους.....Ε...Γιατί ;;; ...![]()
.
Βοηθούμε την αστυνομία να κάνει το έργο της συλλαμβάνοντας τους κακούς παράνομους ανθρώπους .
![]()
Κράτα και ένα κλαδί για μένα!!!
Ακούμε και διαβάζουμε επίσης ότι η αστυνομική βία στις ΗΠΑ συνεχίζεται. Όπως συνεχίζεται το παιχνιδάκι που παίζεται παντού.under έγραψε: 13 Μαρ 2021, 13:39Ακουσαμε Τζον Μπαιντεν και αι κεντ μπρεθ.Φρούραρχος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 13:31Πάλι καλά.
Με αυτό το παρλιακό, μπορεί να ακούσουμε ο Τζον ο Μπιντές ή ακόμα χειρότερα ο Τζον ο Μπινές...![]()
Κρατάμε και υποστηρίζουμε την πολιτική ορθότης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Μαρ 2021, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 228 Απαντήσεις
- 5551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-