!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:24
Ναι αγορίνα μου, ναι. Σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου που οι άνθρωποι κατεβαίνουν στον δρόμο ως τρόπο διαμαρτυρίας είναι ηλιθιοι.
ναι, ειναι.

δεν υπαρχει ελλειψη ηλιθιων, παγκοσμιως.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:34
Ναι αγορίνα μου, ναι. Σε όλες τις κοινωνίες του κόσμου που οι άνθρωποι κατεβαίνουν στον δρόμο ως τρόπο διαμαρτυρίας είναι ηλιθιοι.
ναι, ειναι.

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς οι άλλοι με τον άλλο τρόπο που αλλάζετε τα πράγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:21
Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:15
Εχεις δίκιο. Να μην διαμαρτύρεσαι, να τα δέχεσαι όλα στωικά.
παντα εχω δικιο :003:

να διαμαρτυρεσαι με τροπο που να εχει πιθανο θετικο αποτελεσμα, η ακομη καλυτερα να μην διαμαρτυρεσαι, να πραττεις.

ειναι πολυ ηλιθιο να νομιζεις οτι κατι κανεις περπατωντας στο δρομο υπο την καθοδηγηση ντουντουκας.

.

Γιά ρίξε καμμιά ιδέα αρχηγέ..... :roll:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:52
Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:21
Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:15
Εχεις δίκιο. Να μην διαμαρτύρεσαι, να τα δέχεσαι όλα στωικά.
παντα εχω δικιο :003:

να διαμαρτυρεσαι με τροπο που να εχει πιθανο θετικο αποτελεσμα, η ακομη καλυτερα να μην διαμαρτυρεσαι, να πραττεις.

ειναι πολυ ηλιθιο να νομιζεις οτι κατι κανεις περπατωντας στο δρομο υπο την καθοδηγηση ντουντουκας.

.

Γιά ρίξε καμμιά ιδέα αρχηγέ..... :roll:

.
θες να βρεξει, και καθεσαι και χορευεις το χορο της βροχης.

σου λεω, οσο και να χορευεις, δε θα επηρεασεις την πιθανοτητα βροχης.

τι μου λες τωρα; να σου ριξω ιδεα για να ερθει η βροχη; δεν εχω. αυτο δε σημαινει οτι ειναι λογικο να χορευεις.

κατσε αναλυσε την κατασταση, νερο χρειαζεσαι; μηπως να φερεις απο το πηγαδι; μηπως να φτιαξεις μια αντλια; work the problem που λεμε και στο χωριο μου. αν απλα συνεχισεις αυτιστικα να χορευεις, λυπαμαι, θα σε αποκαλω ηλιθιο, κι ας μην εχω καλυτερη ιδεα. ας μην κανεις τιποτα, απο το να κανεις ηλιθιοτητες, καλυτερο ειναι.

στα περισσοτερα προβληματα για τα οποια διαμαρτυρονται, λυση ειναι η μορφωση. η επιστημη, η τεχνολογια. αν ξοδευαν τη φαια ουσια τους σε σκεψη λυσιματος του οποιου προβληματος, αντι για πιασαρικα ντουντουκοσυνθηματα, μπορει να εφερναν καποιο αποτελεσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 13 Μαρ 2021, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Βλήμα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:24

Από την περιγραφή:
To βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του πογκρόμ εκδικητικότας αστυνομικών, που καταγράφηκε σε σωρεία βίντεο μετά τον τραυματισμό του συναδέρφου τους, ένας πολίτης παρακολουθώντας γεγονότα χειροκροτεί ειρωνικά λέγοντας «μπράβο, τώρα νιώθουμε ασφαλείς». Αυτό προκαλεί την οργή των αστυνομικών, που καταδιώκουν τον ίδιο και την κοπέλα του, αναγκάζοντάς τον να μπει σε μία πολυκατοικία. Στην πολυκατοικία εισβάλλουν κι αστυνομικοί τραμπουκίζοντας τους δύο πολίτες αλλά και τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο που μένει εκεί και απλώς παρατηρεί τα γεγονότα, με τις παντόφλες του. Με βάση γεγονότα των τελευταίων μηνών, μία τέτοια υπόθεση απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί «μεμονωμένο περιστατικό».
Ορδες βαρβαρων λυμαινονται την πολη
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:37
ναι, ειναι.

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς οι άλλοι με τον άλλο τρόπο που αλλάζετε τα πράγματα.
ναι. οτι εχει αλλαξει στον κοσμο, εγινε απο ανθρωπους της πραξης, οχι της πορειας.

π.χ. για να βγουμε απο αυτη τη λουμπα του κοβιντ, χρειαζομαστε επιστημονες να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει. οχι πορεια κατα της μασκας.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:14
Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 10:37

ναι, ειναι.

ναι. οτι εχει αλλαξει στον κοσμο, εγινε απο ανθρωπους της πραξης, οχι της πορειας.

π.χ. για να βγουμε απο αυτη τη λουμπα του κοβιντ, χρειαζομαστε επιστημονες να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει. οχι πορεια κατα της μασκας.
Οι κάμερες στους αστυνομικούς πάντως μετά από την πορεία για την αστυνομική βία μπαίνουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:13 Ορδες βαρβαρων λυμαινονται την πολη
Ακριβώς έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Καλώς να ορίσουν οι κάμερες στους αστυνομικούς. Πρέπει να γίνει, και καλώς να γίνει. Αλλά ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να φύγει από υπουργός, αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για την κοινωνία.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:50 Καλώς να ορίσουν οι κάμερες στους αστυνομικούς. Πρέπει να γίνει, και καλώς να γίνει. Αλλά ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να φύγει από υπουργός, αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για την κοινωνία.
Είναι η ιδανική λύση.

Και ίσως γι' αυτό δεν εφαρμόζεται, γιατί θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και από τις δύο "αντιμαχόμενες" πλευρές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:57Είναι η ιδανική λύση.

Και ίσως γι' αυτό δεν εφαρμόζεται, γιατί θα μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και από τις δύο "αντιμαχόμενες" πλευρές.
Ναι, είναι το πιο δίκαιο. Και η μη χρήση της είναι ύποπτη, και πολύ βολική. Είχε πει ο βλάκας ο υπουργός ότι θα τις βάλει, αλλά ακόμα διαβάζει το πρώτο Μνημόνιο μάλλον.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 11:57Είναι η ιδανική λύση.

Ναι, είναι το πιο δίκαιο. Και η μη χρήση της είναι ύποπτη, και πολύ βολική. Είχε πει ο βλάκας ο υπουργός ότι θα τις βάλει, αλλά ακόμα διαβάζει το πρώτο Μνημόνιο μάλλον.
Εγώ νομίζω ότι εφαρμόζει την εντολή "κράτα με να σε κρατώ ν' ανεβούμε το βουνό". Βοηθούνε ούλοι γιατί η σκαλωσιά της πολιτικής ορθότης όταν γκαζώνει η σωστή ανθρωπότης, γέρνει επικινδύνως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:04Εγώ νομίζω ότι εφαρμόζει την εντολή "κράτα με να σε κρατώ ν' ανεβούμε το βουνό". Βοηθούνε ούλοι γιατί η σκαλωσιά της πολιτικής ορθότης όταν γκαζώνει η σωστή ανθρωπότης, γέρνει επικινδύνως.
:lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:04Εγώ νομίζω ότι εφαρμόζει την εντολή "κράτα με να σε κρατώ ν' ανεβούμε το βουνό". Βοηθούνε ούλοι γιατί η σκαλωσιά της πολιτικής ορθότης όταν γκαζώνει η σωστή ανθρωπότης, γέρνει επικινδύνως.
:lol:
Σύγχρονοι Σίσυφοι λέμε. Ακούραστοι. :lol:

Α ρε Ελλαδάρα με τους διαχρονικούς συμβολισμούς σου, ΠΩΣ να μη σ' αγαπήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 12:21ΠΩΣ να μη σ' αγαπήσω.
Σαρακηνοί και Βενετσάνοι.
:)
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”