Δεν είμαι τόσο ψηλός και δεν θα πλακωνομουν ποτέ με νανο.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:23Δεν είναι και πολύ καλό να είσαι ψηλός. Ο άλλος αν είναι κοντός μπορεί να σου προλάβει μπουνιά στ 'αρχίδια. Και είναι πιο γρήγορη από την κλωτσιά.Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:14Τα κιλά δεν είναι πρόβλημα αν έχεις χαμηλό ποσοστό λίπους. Στο ίδιο ύψος με μένα, κάποιος που είναι 85 κιλά αγύμναστος φαίνεται χοντρός μπροστά μου.Gewponos90 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:10
Και εγώ το ίδιο ύψος έχω ακριβώς. (Νομίζω είναι κάρμα). Αλλά σε κάποια φάση είχα φτασει 95 κιλά και ζοριζομουν με τα πάντα. Χασε κανά κιλό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
- Otto Weininger
Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Dwarven Blacksmith
Δε στο ζήτησα.Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:27Δεν είμαι τόσο ψηλός και δεν θα πλακωνομουν ποτέ με νανο.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:23Δεν είναι και πολύ καλό να είσαι ψηλός. Ο άλλος αν είναι κοντός μπορεί να σου προλάβει μπουνιά στ 'αρχίδια. Και είναι πιο γρήγορη από την κλωτσιά.Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:14
Τα κιλά δεν είναι πρόβλημα αν έχεις χαμηλό ποσοστό λίπους. Στο ίδιο ύψος με μένα, κάποιος που είναι 85 κιλά αγύμναστος φαίνεται χοντρός μπροστά μου.
Ποιο; Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση
- Λίνο Βεντούρα
Το ότι δεν έχεις καθόλου κρίση και πιστεύεις με θρησκευτικό φανατισμό όποια μαλακία σου πασάρουν οι ιερείς σου και άλλοι λυσσασμένοι ζηλωτές ομόθρησκοι σου.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:30Ποιο; Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πάλι δεν καταλαβαίνω. Μήπως να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή; Βλέπω μια αδυναμία από την πλευρά σου να κάνεις διάλογο. Σου έγραψα ότι δεν συμβαίνει αυτό και γράφεις πάλι αυτό και μόνο αυτό ενώ σου έγραψα άλλα. Ή είσαι κουρασμένος ή πολύ έξυπνος ρε μεγάλε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:34Το ότι δεν έχεις καθόλου κρίση και πιστεύεις με θρησκευτικό φανατισμό όποια μαλακία σου πασάρουν οι ιερείς σου και άλλοι λυσσασμένοι ζηλωτές ομόθρησκοι σου.
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
.
Καί οι Ρουφιάνοι δεν τις τρώνε απο την Αστεινομία.....γιατί ξεχνάμε τούς συμπαθείς Ρουφιάνους.....Ε...Γιατί ;;; ...
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΘΆ CΕΒΕCTΕ.Βλήμα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:24
Από την περιγραφή:To βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του πογκρόμ εκδικητικότας αστυνομικών, που καταγράφηκε σε σωρεία βίντεο μετά τον τραυματισμό του συναδέρφου τους, ένας πολίτης παρακολουθώντας γεγονότα χειροκροτεί ειρωνικά λέγοντας «μπράβο, τώρα νιώθουμε ασφαλείς». Αυτό προκαλεί την οργή των αστυνομικών, που καταδιώκουν τον ίδιο και την κοπέλα του, αναγκάζοντάς τον να μπει σε μία πολυκατοικία. Στην πολυκατοικία εισβάλλουν κι αστυνομικοί τραμπουκίζοντας τους δύο πολίτες αλλά και τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο που μένει εκεί και απλώς παρατηρεί τα γεγονότα, με τις παντόφλες του. Με βάση γεγονότα των τελευταίων μηνών, μία τέτοια υπόθεση απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί «μεμονωμένο περιστατικό».
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Ελπίζω να βρώμαγαν οι παντόφλες του του καψερού.
panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:05Οχι δεν είναι. Αυτο το τσογλανι επρεπε να το πανε στην ασφάλεια και να το βάλουν να παίζει το γνωστό παιχνίδι "εσύ είσαι το νουμερο ένα και εσύ το νούμερο 2" με αλβανο πορτοφολα μέχρι να γίνει η μούρη του σαν πεπόνι.
.
Συνάδελφε βλέπω εχεις ωραίες εναλλακτικές προτάσεις.....
Γιά ρίξε κι άλλες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Otto Weininger
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:29Δε στο ζήτησα.Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:27Δεν είμαι τόσο ψηλός και δεν θα πλακωνομουν ποτέ με νανο.Γλαύκος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 23:23
Δεν είναι και πολύ καλό να είσαι ψηλός. Ο άλλος αν είναι κοντός μπορεί να σου προλάβει μπουνιά στ 'αρχίδια. Και είναι πιο γρήγορη από την κλωτσιά.
Αυτό το νήμα ξυπνάει μέσα μου περίεργες ιδέες. Με έπιασα να δίνω διαταγές στα Κινέζικα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Με τις παντοφλες θα μπουν τελικα οι ανταρτες στην πλατεια?
πάλι μαλακίες λέτε?φυσικά και απαγορεύεται να μπουκάρουν έτσι
Αληθινό είναι; Εγώ νόμιζα ότι είναι από ταινία.
Πολυ θορυβο σηκωσεο συριζας με την υποτιθεμενη αστυνομικη βια, λετε να εχουμε μπει σε προεκλογικη περιοδο ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 228 Απαντήσεις
- 5551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 23 Απαντήσεις