!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:40
panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:37 Φανταστείτε ότι έρχεται ένας στην δουλειά σας και αρχίσει να σας φωνάζει χωρίς να του έχετε κάνει τίποτα "πουτανοσπορε", "γουρούνι" "γαμιεσαι" και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Θα τον κάνετε μαύρο στο ξυλο ναι ή όχι?
Όχι βέβαια, θα καλέσω την αστυνομία να τον απομακρύνει.
:blm:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:42
panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:37 Φανταστείτε ότι έρχεται ένας στην δουλειά σας και αρχίσει να σας φωνάζει χωρίς να του έχετε κάνει τίποτα "πουτανοσπορε", "γουρούνι" "γαμιεσαι" και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Σειρά σου, αν περάσεις από ένα μπαλκόνι εν ώρα εργασίας και κάποιος σε βρίσει θα ανέβεις από την υδρορροή να τον δείρεις ή θα συνεχίσεις να περπατάς γιατί έχεις και δουλειές;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Τί να πούν οι διαιτητές, δηλαδή.
:smt005: :smt005: :smt005:
Επί του θέματος τώρα, η Σπυρακη βγήκε και είπε ότι απαγορεύεται να βριζουν τους αστυνομικούς πράγμα το οποίο ισχύει και γι'αυτο γίνεται η κουβέντα.
Ποιός τη γαμάει την πασόκα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 12 Μαρ 2021, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:34
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:32
mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:05

αμά είσαι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι, σίγουρα δεν θα τις φας πουθενά.
Επειδή δε ειμαι, όπως δεν ήμουν και πριν την πανδημία, σου λέω ότι εγώ δε θα τις φάω ποτέ από την αστυνομία.

τόσο φλώρος δείχνεις;
Ναι.
Παρότι οι διαστάσεις μου είναι αρκετά καλές μιας και ξεπερνάω το 1.80 και τα 90 κιλά, εντούτοις η φυσιογνωμία μου και το στυλ μου εύκολα περνάνε για φλωρικα για τους καγκουρες.
Και εννοείται ειμαι εμφανίσιμος και όχι σκατοφατσα.

Αυτό βέβαια, έχει και τα αρνητικά αφού αρκετοί από αυτούς τους καγκουρες με θεώρησαν κατά καιρούς εύκολο στόχο για πέσιμο. Κακο του κεφαλιου τους, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Όσον αφορά την αστυνομία όμως αυτά δεν έχουν σημασία.

Ούτε μολότοφ πετάω, ούτε πέτρες, ούτε κάνω σαν γουρουνι που το σφάζουν επειδή απλά με σταμάτησε ο αστυνομικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 12 Μαρ 2021, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

nostromos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:38 φιλε το βρισιμο ειναι παρανομο ...με παντοφλες η παπουτσια ... απο βεραντα η πιλοτη ... δεν υπαρχει ιερη αγανακτηση που σε απαλλασει απο αυτο ...
Εντάξει, σύμφωνοι, είναι παράνομο να βρίζεις (βρίζουν, ωστόσο, και οι αστυνομικοί των ομάδων αυτών ωσάν λοστρόμοι, αλλά αυτό δεν φαίνεται να το έχει ακούσει η Σπυράκη).
Anyway νομίζω το κράξιμο του κόσμου από τα μπαλκόνια ήταν το τελευταίο με το οποίο θα έπρεπε κανονικά να ασχοληθεί η Σπυράκη (αν θεωρήσουμε ότι είναι και δημοσιογράφος) από τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης. Και κατά τη γνώμη μου ήταν εντελώς γελοίο και που το ανέφερε καν.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:35
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:30
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:44

Εσυ που εισαι χουντικος θεωρεις τον εαυτο σου φυσιολογικο ανθρωπο ή γενικα μιλας?
Δεν είμαι χουντικος νεγρε μου. Αν ήμουν, θα ήθελα κατι τέτοιο και σήμερα. Αλλά δεν.
Έχω αναπτύξει τα σκεπτικά μου πολλάκις εδώ, μπορείς να τα βρεις αν θες.

Αλλά ναι, για να απαντήσω, είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Όπως και η πλειοψηφία.
Το νεγρε τι ειναι παλι? Καινουργια βρισια της σοβαρης χρυσης αυγης?
Ντάξει, είσαι τέρμα βλαμμένος.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:42
Σειρά σου, αν περάσεις από ένα μπαλκόνι εν ώρα εργασίας και κάποιος σε βρίσει θα ανέβεις από την υδρορροή να τον δείρεις ή θα συνεχίσεις να περπατάς γιατί έχεις και δουλειές;
Εάν είμαι αστυνομικός υποθέτω το να καλέσω την αστυνομία θα είναι παράλογο οπότε μάλλον θα πάω ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
Ξέρεις πόσοι το έχουν πεί αυτό πριν τις φάνε? :lol: (από αστυνομία).
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:46

Εικόνα
Ομιλω για φυσιολογικές κυβερνήσεις και όχι ακροαριστερες με ίνδαλμα τον Τσαουσεσκου.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:45
nostromos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:38 φιλε το βρισιμο ειναι παρανομο ...με παντοφλες η παπουτσια ... απο βεραντα η πιλοτη ... δεν υπαρχει ιερη αγανακτηση που σε απαλλασει απο αυτο ...
Εντάξει, σύμφωνοι, είναι παράνομο να βρίζεις (βρίζουν, ωστόσο, και οι αστυνομικοί των ομάδων αυτών ωσάν λοστρόμοι, αλλά αυτό δεν φαίνεται να το έχει ακούσει η Σπυράκη).
Anyway νομίζω το κράξιμο του κόσμου από τα μπαλκόνια ήταν το τελευταίο με το οποίο θα έπρεπε κανονικά να ασχοληθεί η Σπυράκη (αν θεωρήσουμε ότι είναι και δημοσιογράφος) από τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης. Και κατά τη γνώμη μου ήταν εντελώς γελοίο και που το ανέφερε καν.
χωρις να με νοιαζει ποιος το ειπε μιλαμε για το ποσο νομιμο ειναι το βρισιμο και οχι το κραξιμο ... το βρισιμο ειναι παρανομο και θελει προσοχη στον κοσμο που ανακατευεται την ωρα της συλληψης καποιου ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Kauldron

panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:47
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:42

Εάν είμαι αστυνομικός υποθέτω το να καλέσω την αστυνομία θα είναι παράλογο οπότε μάλλον θα πάω ο ίδιος.
Δεν θα πάς πουθενά.
Θα κάνεις μήνυση, ακόμα και ως αστυνομικός.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:49 Μονταζιέρα είναι κι αυτό το βίντεο. Κόψανε το σημείο όπου βαράει τον αστυνομικό και μετά χτίζει γύρω του μια πολυκατοικία.
Στο άλλο βίντεο που αμφισβητείς ότι ήταν μονταζιέρα, έχει μπει και βίντεο με το τί προηγήθηκε και πραγματι απεδείχθη πως αυτό που είχε προβληθεί ήταν μονταζιέρα.

Σε αυτό το βίντεο πάλι, βλέπουμε αστυνομικούς να βγάζουν έξω απο μια πολυκατοικία έναν τύπο που σιχυρίζεται ότι ήταν στο σπίτι του. Απο εκεί και πέρα έχουμε τους ισχυρισμούς διαφόρων αριστερών. Το τί προηγήθηκε, δεν το γνωρίζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Μαρ 2021, 22:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Βλήμα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:24

Από την περιγραφή:
To βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του πογκρόμ εκδικητικότας αστυνομικών, που καταγράφηκε σε σωρεία βίντεο μετά τον τραυματισμό του συναδέρφου τους, ένας πολίτης παρακολουθώντας γεγονότα χειροκροτεί ειρωνικά λέγοντας «μπράβο, τώρα νιώθουμε ασφαλείς». Αυτό προκαλεί την οργή των αστυνομικών, που καταδιώκουν τον ίδιο και την κοπέλα του, αναγκάζοντάς τον να μπει σε μία πολυκατοικία. Στην πολυκατοικία εισβάλλουν κι αστυνομικοί τραμπουκίζοντας τους δύο πολίτες αλλά και τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο που μένει εκεί και απλώς παρατηρεί τα γεγονότα, με τις παντόφλες του. Με βάση γεγονότα των τελευταίων μηνών, μία τέτοια υπόθεση απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί «μεμονωμένο περιστατικό».
Ποιος ξέρει τι παίχτηκε εδώ. Από τα «ρεπορταζ» δεν βγαίνει άκρη, είναι όλο ασυναρτησίες.
Μια φορά δεν είναι καλή εικόνα για την μπατσαρία. Άντι να κυνηγάνε χουλιγκάνια ασχολούνται με τον κάθε τυχάρπαστο παντοφλάκια.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:44
mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:34
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:32

Επειδή δε ειμαι, όπως δεν ήμουν και πριν την πανδημία, σου λέω ότι εγώ δε θα τις φάω ποτέ από την αστυνομία.

τόσο φλώρος δείχνεις;
Ναι.
Παρότι οι διαστάσεις μου είναι αρκετά καλές μιας και ξεπερνάω το 1.80 και τα 90 κιλά, εντούτοις η φυσιογνωμία μου και το στυλ μου εύκολα περνάνε για φλωρικα για τους καγκουρες.
Και εννοείται ειμαι εμφανίσιμος και όχι σκατοφατσα.

Αυτό βέβαια, έχει και τα αρνητικά αφού αρκετοί από αυτούς τους καγκουρες με θεώρησαν κατά καιρούς εύκολο στόχο για πέσιμο. Κακο του κεφαλιου τους, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Όσον αφορά την αστυνομία όμως αυτά δεν έχουν σημασία.

Ούτε μολότοφ πετάω, ούτε πέτρες, ούτε κάνω σαν γουρουνι που το σφάζουν επειδή απλά με σταμάτησε ο αστυνομικός.
Σε πορείες πας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”