Χεστηκαμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
- Otto Weininger
Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά
Αν εσυ βρισεις εναν μπατσο τι λες να γινει? Θα σου πει ''κυριε συλλαμβανεστε'' ή θα σε σπασει στο ξυλο?nostromos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:28η Σπυρακη μιλαει για βρισιμο ... ειναι η εξυβριση ποινιμο αδικημα η οχι ...? αν περασεις εσυ κατω απο το σπιτι μου και σε αρχισω στα καντηλια μπορεις να μου κανεις μηνυση η οχι ...?Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:26Έχει δίκιο η κα Μαριαντουανέτα Σπυράκη!Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:27 Moλις τωρα το Σουλτανατο του Κουλη εβγαλε και σχετικο φιρμανι.
Σπυράκη: Οι πολίτες απαγορεύεται να βρίζουν αστυνομικούς από μπαλκόνια (βίντεο)
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... inteo.html
.
Πώς είναι δυνατόν να βγαίνει ο άλλος στο μπαλκόνι και να κράζει τους κυρίους αστυνομικούς που κοπανάνε τον κόσμο;
Προτείνω αύριο να προσληφθούν 1.000.000 νέοι αστυνομικοί και να τοποθετηθεί ένας σε κάθε μπαλκόνι. Νόμος και τάξις!
Και θα ποτίζουν και τις γλάστρες, είναι και οικολογικό το θέμα.
- Otto Weininger
Επειδή δε ειμαι, όπως δεν ήμουν και πριν την πανδημία, σου λέω ότι εγώ δε θα τις φάω ποτέ από την αστυνομία.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:05αμά είσαι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι, σίγουρα δεν θα τις φας πουθενά.Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:53Σαφώς όχι.Naida έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:45Όταν έδερναν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ορθώς έδερναν να υποθέσω;Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
Έχουν δείρει και σε άλλα συλλαλητήρια.
Αλλά θυμάσαι πολλούς να κλαιγόντουσαν με καταγγελίες, αντιφά δικηγόρους, ξεχωριστά πρωτοσέλιδα για κάθε δαρμένο ή περίπου δαρμένο και όλα τα σχετικά της ξεφτίλας των τελευταίων ημερών;
Ή θυμάσαι πολλούς να έκαναν πορείες για τους δαρμένους;
Τι ακριβώς συγκρίνετε;![]()
.
Περάστε παρακαλώ τη Τρίτη να πληρωθείτε από τη ΓΑΔΑ τίς υπερωρίες καί τα μπόνους σας.....
Κάνετε πολύ καλή δουλειά.....είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Ξέρεις απαγορεύεται να σε πω μλκ, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ομοίως απαγορεύεται να με πεις και συ.Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:27 Moλις τωρα το Σουλτανατο του Κουλη εβγαλε και σχετικο φιρμανι.
.
Ακόμα απαγορεύεται η εξύβριση των θείων. Παναγίες κλπ.
Ομοίως απαγορεύεται η εξύβριση αστυνομικών.
Οπότε δεν θα δώσω κλικ στο tribute γιατί και στο δρόμο και από τα μπαλκόνια απαγορεύεται η εξύβριση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φρούραρχος την 12 Μαρ 2021, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η Σπυράκη μιλάει για το κράξιμο που έπεσε από τα μπαλκόνια στα περαστικά της Νέας Σμύρνης. Και μπορεί να έπεσε και κάνα μπινελίκι όταν, ας πούμε, τραβολογούσαν το ανήλικο. Αγανάκτηση λέγεται, δεν τους πετάξανε και γλάστρες.nostromos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:28η Σπυρακη μιλαει για βρισιμο ... ειναι η εξυβριση ποινιμο αδικημα η οχι ...? αν περασεις εσυ κατω απο το σπιτι μου και σε αρχισω στα καντηλια μπορεις να μου κανεις μηνυση η οχι ...?Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:26Έχει δίκιο η κα Μαριαντουανέτα Σπυράκη!Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:27 Moλις τωρα το Σουλτανατο του Κουλη εβγαλε και σχετικο φιρμανι.
.
Πώς είναι δυνατόν να βγαίνει ο άλλος στο μπαλκόνι και να κράζει τους κυρίους αστυνομικούς που κοπανάνε τον κόσμο;
Προτείνω αύριο να προσληφθούν 1.000.000 νέοι αστυνομικοί και να τοποθετηθεί ένας σε κάθε μπαλκόνι. Νόμος και τάξις!
Δεν βγήκε ξαφνικά μια μέρα ο κόσμος στα μπαλκόνια των σπιτιών του ν' αρχίζει να βρίζει τους αστυνομικούς out of the blue, ούτε συμβαίνει κάθε μέρα.
Η Σπυράκη καλό θα ήταν να ασχοληθεί με το δάσος κι όχι με το κλαδί του δέντρου.
Πάλι "εσείς στην ΝΔ" άσχετα ότι έχω πει 30 φορές ότι δεν τους ψηφισα. Όμως αν έχω να διαλέξω μεταξύ αυτών ή του κομματος των μπαχαλων, τότε ΝΔ με χίλια. Δεν είναι ότι μου αρέσουν με εξαίρεση 3-4 υπουργους, αλλά τους προτιμώ από τα ανθρωπολυματα. Αυτό.Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:12Είσαι πολιτικά ανεγκέφαλος. Το να μισώ τη νουδού με κάνει συριζαίο? Εγώ τουλάχιστον κατέβηκα σε πορείες κατά του σύριζα, όταν εσείς στη νουδού τρίβατε τα χεράκια σας στα κρυφά για τις Πρέσπες. Οπότε μη μου λές εμένα για συριζαίους.panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:09Το μίσος σου για την Νέα Δημοκρατία σε έχει κάνει συριζαιο?Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:58
Γιατί οι αστυνομικοί είναι δημόσιοι λειτουργοί, που ασκούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους.
όΤαν εσύ βρίζεις τους ΔΥ, δηλαδή, επειδή δεν ασκούν σωστά τα καθήκοντά τους, πρέπει να τρώς μύνηση?
Υπερασπιζεσαι το δικαίωμα του κάθε κατακαθιου να βρίζει μανάδες και οικογένειες των αστυνομικών?
Αλλά επί του θέματος, εσύ συμφωνείς με το να βρίζουν ΔΥ? Δε σου είπα να βρίζουν μάνες, να τους ειρωνεύονται σου λέω. Συμφωνείς με το να ειρωνεέυται κάποιος έναν ΔΥ που τα ξύνει εν ώρα εργασίας, ναί ή όχι?
Επί του θέματος τώρα, η Σπυρακη βγήκε και είπε ότι απαγορεύεται να βριζουν τους αστυνομικούς πράγμα το οποίο ισχύει και γι'αυτο γίνεται η κουβέντα.
Βγαίνεις λοιπόν εσύ και αναφέρεσαι για "ειρωνεία προς ΔΥ που δεν εκτελούν σωστά τα καθήκοντα τους" κλπ και με ρωτάς αν συμφωνώ. Λοιπόν συμφωνώ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν ο καθένας έχει το δικαίωμα να βρίζει αστυνομικούς γιατί αυτό είχα γράψει.
Και εντάξει εγώ είμαι πολιτικά ανεγκέφαλος, αλλά εσύ που έχεις πολιτικό εγκέφαλο γιατί τα μπερδεύεις?
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:32Επειδή δε ειμαι, όπως δεν ήμουν και πριν την πανδημία, σου λέω ότι εγώ δε θα τις φάω ποτέ από την αστυνομία.mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:05αμά είσαι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι, σίγουρα δεν θα τις φας πουθενά.Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
τόσο φλώρος δείχνεις;
Το νεγρε τι ειναι παλι? Καινουργια βρισια της σοβαρης χρυσης αυγης?Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:30Δεν είμαι χουντικος νεγρε μου. Αν ήμουν, θα ήθελα κατι τέτοιο και σήμερα. Αλλά δεν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:44Εσυ που εισαι χουντικος θεωρεις τον εαυτο σου φυσιολογικο ανθρωπο ή γενικα μιλας?Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
Έχω αναπτύξει τα σκεπτικά μου πολλάκις εδώ, μπορείς να τα βρεις αν θες.
Αλλά ναι, για να απαντήσω, είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Όπως και η πλειοψηφία.
-
nikos p 2020
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:27ισχύει. όταν έφαγαν φάπες για την Μακεδονίαμας, είχαν πάθει πολιτισμικό σοκ.
Ναι το θυμάμαι, έκλαιγαν σαν κοριτσάκια
αν το κανεις μεσα σε επεισοδια το πιθανοτερο ειναι και τα δυο ... το θεμα ειναι στο δικαστηριο να μην σε πιστεψει και κανενας για το ξυλοΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:32Αν εσυ βρισεις εναν μπατσο τι λες να γινει? Θα σου πει ''κυριε συλλαμβανεστε'' ή θα σε σπασει στο ξυλο?nostromos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:28η Σπυρακη μιλαει για βρισιμο ... ειναι η εξυβριση ποινιμο αδικημα η οχι ...? αν περασεις εσυ κατω απο το σπιτι μου και σε αρχισω στα καντηλια μπορεις να μου κανεις μηνυση η οχι ...?Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:26
Έχει δίκιο η κα Μαριαντουανέτα Σπυράκη!
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Φανταστείτε ότι έρχεται ένας στην δουλειά σας και αρχίσει να σας φωνάζει χωρίς να του έχετε κάνει τίποτα "πουτανοσπορε", "γουρούνι" "γαμιεσαι" και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Θα τον κάνετε μαύρο στο ξυλο ναι ή όχι?
φιλε το βρισιμο ειναι παρανομο ...με παντοφλες η παπουτσια ... απο βεραντα η πιλοτη ... δεν υπαρχει ιερη αγανακτηση που σε απαλλασει απο αυτο ...Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:33Η Σπυράκη μιλάει για το κράξιμο που έπεσε από τα μπαλκόνια στα περαστικά της Νέας Σμύρνης. Και μπορεί να έπεσε και κάνα μπινελίκι όταν, ας πούμε, τραβολογούσαν το ανήλικο. Αγανάκτηση λέγεται, δεν τους πετάξανε και γλάστρες.nostromos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:28η Σπυρακη μιλαει για βρισιμο ... ειναι η εξυβριση ποινιμο αδικημα η οχι ...? αν περασεις εσυ κατω απο το σπιτι μου και σε αρχισω στα καντηλια μπορεις να μου κανεις μηνυση η οχι ...?Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:26
Έχει δίκιο η κα Μαριαντουανέτα Σπυράκη!
Δεν βγήκε ξαφνικά μια μέρα ο κόσμος στα μπαλκόνια των σπιτιών του ν' αρχίζει να βρίζει τους αστυνομικούς out of the blue, ούτε συμβαίνει κάθε μέρα.
Η Σπυράκη καλό θα ήταν να ασχοληθεί με το δάσος κι όχι με το κλαδί του δέντρου.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Κα-τα-πλη-κτι-κο παραδειγμα.panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:37 Φανταστείτε ότι έρχεται ένας στην δουλειά σας και αρχίσει να σας φωνάζει χωρίς να του έχετε κάνει τίποτα "πουτανοσπορε", "γουρούνι" "γαμιεσαι" και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
- Dwarven Blacksmith
Όχι βέβαια, θα καλέσω την αστυνομία να τον απομακρύνει.panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:37 Φανταστείτε ότι έρχεται ένας στην δουλειά σας και αρχίσει να σας φωνάζει χωρίς να του έχετε κάνει τίποτα "πουτανοσπορε", "γουρούνι" "γαμιεσαι" και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Σειρά σου, αν περάσεις από ένα μπαλκόνι και κάποιος σε βρίσει θα ανέβεις από την υδρορροή να τον δείρεις ή θα συνεχίσεις να περπατάς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 228 Απαντήσεις
- 5551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 23 Απαντήσεις