!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

KRAKEN έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:44

.
Δεν πρόκειται να δει ούτε ζωγραφιστή την ψήφο μου ο μητσοτάκης.
Χεστηκαμε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Εισβολή αστυνομικών και βία μέσα σε πολυκατοικία, κυνηγώντας πολίτη που χειροκρότησε ειρωνικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

nostromos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:28
Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:26
Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:27 Moλις τωρα το Σουλτανατο του Κουλη εβγαλε και σχετικο φιρμανι.

Σπυράκη: Οι πολίτες απαγορεύεται να βρίζουν αστυνομικούς από μπαλκόνια (βίντεο)

https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... inteo.html

.
Έχει δίκιο η κα Μαριαντουανέτα Σπυράκη!
Πώς είναι δυνατόν να βγαίνει ο άλλος στο μπαλκόνι και να κράζει τους κυρίους αστυνομικούς που κοπανάνε τον κόσμο;
Προτείνω αύριο να προσληφθούν 1.000.000 νέοι αστυνομικοί και να τοποθετηθεί ένας σε κάθε μπαλκόνι. Νόμος και τάξις!
Και θα ποτίζουν και τις γλάστρες, είναι και οικολογικό το θέμα.
η Σπυρακη μιλαει για βρισιμο ... ειναι η εξυβριση ποινιμο αδικημα η οχι ...? αν περασεις εσυ κατω απο το σπιτι μου και σε αρχισω στα καντηλια μπορεις να μου κανεις μηνυση η οχι ...?
Αν εσυ βρισεις εναν μπατσο τι λες να γινει? Θα σου πει ''κυριε συλλαμβανεστε'' ή θα σε σπασει στο ξυλο?
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:05
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
αμά είσαι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι, σίγουρα δεν θα τις φας πουθενά.
Επειδή δε ειμαι, όπως δεν ήμουν και πριν την πανδημία, σου λέω ότι εγώ δε θα τις φάω ποτέ από την αστυνομία.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:53
Naida έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:45
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:41 Ποτέ δε θα τις φάμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Θα τις τρώτε όσοι προκαλείτε να τις φάτε, για διάφορους λόγους.
Όταν έδερναν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ορθώς έδερναν να υποθέσω;
Σαφώς όχι.
Έχουν δείρει και σε άλλα συλλαλητήρια.

Αλλά θυμάσαι πολλούς να κλαιγόντουσαν με καταγγελίες, αντιφά δικηγόρους, ξεχωριστά πρωτοσέλιδα για κάθε δαρμένο ή περίπου δαρμένο και όλα τα σχετικά της ξεφτίλας των τελευταίων ημερών;

Ή θυμάσαι πολλούς να έκαναν πορείες για τους δαρμένους;

Τι ακριβώς συγκρίνετε; :lol:

.

Περάστε παρακαλώ τη Τρίτη να πληρωθείτε από τη ΓΑΔΑ τίς υπερωρίες καί τα μπόνους σας..... :smt023

Κάνετε πολύ καλή δουλειά.....είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

Αρίστος έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:27 Moλις τωρα το Σουλτανατο του Κουλη εβγαλε και σχετικο φιρμανι.

.
Ξέρεις απαγορεύεται να σε πω μλκ, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ομοίως απαγορεύεται να με πεις και συ.
Ακόμα απαγορεύεται η εξύβριση των θείων. Παναγίες κλπ.
Ομοίως απαγορεύεται η εξύβριση αστυνομικών.

Οπότε δεν θα δώσω κλικ στο tribute γιατί και στο δρόμο και από τα μπαλκόνια απαγορεύεται η εξύβριση. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φρούραρχος την 12 Μαρ 2021, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

.
Πώς είναι δυνατόν να βγαίνει ο άλλος στο μπαλκόνι και να κράζει τους κυρίους αστυνομικούς που κοπανάνε τον κόσμο;
Προτείνω αύριο να προσληφθούν 1.000.000 νέοι αστυνομικοί και να τοποθετηθεί ένας σε κάθε μπαλκόνι. Νόμος και τάξις!
η Σπυρακη μιλαει για βρισιμο ... ειναι η εξυβριση ποινιμο αδικημα η οχι ...? αν περασεις εσυ κατω απο το σπιτι μου και σε αρχισω στα καντηλια μπορεις να μου κανεις μηνυση η οχι ...?
Η Σπυράκη μιλάει για το κράξιμο που έπεσε από τα μπαλκόνια στα περαστικά της Νέας Σμύρνης. Και μπορεί να έπεσε και κάνα μπινελίκι όταν, ας πούμε, τραβολογούσαν το ανήλικο. Αγανάκτηση λέγεται, δεν τους πετάξανε και γλάστρες.
Δεν βγήκε ξαφνικά μια μέρα ο κόσμος στα μπαλκόνια των σπιτιών του ν' αρχίζει να βρίζει τους αστυνομικούς out of the blue, ούτε συμβαίνει κάθε μέρα.
Η Σπυράκη καλό θα ήταν να ασχοληθεί με το δάσος κι όχι με το κλαδί του δέντρου.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:12
panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:09
Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:58

Γιατί οι αστυνομικοί είναι δημόσιοι λειτουργοί, που ασκούν πλημμελώς τα καθήκοντά τους.
όΤαν εσύ βρίζεις τους ΔΥ, δηλαδή, επειδή δεν ασκούν σωστά τα καθήκοντά τους, πρέπει να τρώς μύνηση?
Το μίσος σου για την Νέα Δημοκρατία σε έχει κάνει συριζαιο?
Υπερασπιζεσαι το δικαίωμα του κάθε κατακαθιου να βρίζει μανάδες και οικογένειες των αστυνομικών?
Είσαι πολιτικά ανεγκέφαλος. Το να μισώ τη νουδού με κάνει συριζαίο? Εγώ τουλάχιστον κατέβηκα σε πορείες κατά του σύριζα, όταν εσείς στη νουδού τρίβατε τα χεράκια σας στα κρυφά για τις Πρέσπες. Οπότε μη μου λές εμένα για συριζαίους.
Αλλά επί του θέματος, εσύ συμφωνείς με το να βρίζουν ΔΥ? Δε σου είπα να βρίζουν μάνες, να τους ειρωνεύονται σου λέω. Συμφωνείς με το να ειρωνεέυται κάποιος έναν ΔΥ που τα ξύνει εν ώρα εργασίας, ναί ή όχι?
Πάλι "εσείς στην ΝΔ" άσχετα ότι έχω πει 30 φορές ότι δεν τους ψηφισα. Όμως αν έχω να διαλέξω μεταξύ αυτών ή του κομματος των μπαχαλων, τότε ΝΔ με χίλια. Δεν είναι ότι μου αρέσουν με εξαίρεση 3-4 υπουργους, αλλά τους προτιμώ από τα ανθρωπολυματα. Αυτό.

Επί του θέματος τώρα, η Σπυρακη βγήκε και είπε ότι απαγορεύεται να βριζουν τους αστυνομικούς πράγμα το οποίο ισχύει και γι'αυτο γίνεται η κουβέντα.
Βγαίνεις λοιπόν εσύ και αναφέρεσαι για "ειρωνεία προς ΔΥ που δεν εκτελούν σωστά τα καθήκοντα τους" κλπ και με ρωτάς αν συμφωνώ. Λοιπόν συμφωνώ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν ο καθένας έχει το δικαίωμα να βρίζει αστυνομικούς γιατί αυτό είχα γράψει.
Και εντάξει εγώ είμαι πολιτικά ανεγκέφαλος, αλλά εσύ που έχεις πολιτικό εγκέφαλο γιατί τα μπερδεύεις?
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:32
mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:05
αμά είσαι όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι, σίγουρα δεν θα τις φας πουθενά.
Επειδή δε ειμαι, όπως δεν ήμουν και πριν την πανδημία, σου λέω ότι εγώ δε θα τις φάω ποτέ από την αστυνομία.

τόσο φλώρος δείχνεις;
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:30
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:44
Εσυ που εισαι χουντικος θεωρεις τον εαυτο σου φυσιολογικο ανθρωπο ή γενικα μιλας?
Δεν είμαι χουντικος νεγρε μου. Αν ήμουν, θα ήθελα κατι τέτοιο και σήμερα. Αλλά δεν.
Έχω αναπτύξει τα σκεπτικά μου πολλάκις εδώ, μπορείς να τα βρεις αν θες.

Αλλά ναι, για να απαντήσω, είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Όπως και η πλειοψηφία.
Το νεγρε τι ειναι παλι? Καινουργια βρισια της σοβαρης χρυσης αυγης?
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:27
mao mao έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 21:36 Είναι αυτό που λέμε ένας ΗΡΩΑΣ με παντόφλες.
είναι μέχρι να τις φας και συ στο ξεκάρφωτο. μετα θα καταλάβεις :lol:
ισχύει. όταν έφαγαν φάπες για την Μακεδονίαμας, είχαν πάθει πολιτισμικό σοκ.
:goodpost: :goodpost: :goodpost:

Ναι το θυμάμαι, έκλαιγαν σαν κοριτσάκια :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:32

Αν εσυ βρισεις εναν μπατσο τι λες να γινει? Θα σου πει ''κυριε συλλαμβανεστε'' ή θα σε σπασει στο ξυλο?
αν το κανεις μεσα σε επεισοδια το πιθανοτερο ειναι και τα δυο ... το θεμα ειναι στο δικαστηριο να μην σε πιστεψει και κανενας για το ξυλο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Φανταστείτε ότι έρχεται ένας στην δουλειά σας και αρχίσει να σας φωνάζει χωρίς να του έχετε κάνει τίποτα "πουτανοσπορε", "γουρούνι" "γαμιεσαι" και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Θα τον κάνετε μαύρο στο ξυλο ναι ή όχι?
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ναύτης έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:33

Η Σπυράκη μιλάει για το κράξιμο που έπεσε από τα μπαλκόνια στα περαστικά της Νέας Σμύρνης. Και μπορεί να έπεσε και κάνα μπινελίκι όταν, ας πούμε, τραβολογούσαν το ανήλικο. Αγανάκτηση λέγεται, δεν τους πετάξανε και γλάστρες.
Δεν βγήκε ξαφνικά μια μέρα ο κόσμος στα μπαλκόνια των σπιτιών του ν' αρχίζει να βρίζει τους αστυνομικούς out of the blue, ούτε συμβαίνει κάθε μέρα.
Η Σπυράκη καλό θα ήταν να ασχοληθεί με το δάσος κι όχι με το κλαδί του δέντρου.
φιλε το βρισιμο ειναι παρανομο ...με παντοφλες η παπουτσια ... απο βεραντα η πιλοτη ... δεν υπαρχει ιερη αγανακτηση που σε απαλλασει απο αυτο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:37 Φανταστείτε ότι έρχεται ένας στην δουλειά σας και αρχίσει να σας φωνάζει χωρίς να του έχετε κάνει τίποτα "πουτανοσπορε", "γουρούνι" "γαμιεσαι" και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Κα-τα-πλη-κτι-κο παραδειγμα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

panos291 έγραψε: 12 Μαρ 2021, 22:37 Φανταστείτε ότι έρχεται ένας στην δουλειά σας και αρχίσει να σας φωνάζει χωρίς να του έχετε κάνει τίποτα "πουτανοσπορε", "γουρούνι" "γαμιεσαι" και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Όχι βέβαια, θα καλέσω την αστυνομία να τον απομακρύνει.

Σειρά σου, αν περάσεις από ένα μπαλκόνι και κάποιος σε βρίσει θα ανέβεις από την υδρορροή να τον δείρεις ή θα συνεχίσεις να περπατάς;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”