απλα θελω να ρωτησω
οι ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ πού είναι;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Κατι ειχε παρει το ματι μου αλλα επισης θυμομουν οτι πριν μερες οχι πολλες (5 - βδομαδα? -10 ? ) ειχε ανοιξει θεμα με username γιαννοπουλος οτι και καλα welcome back και εγραφε και κοσμος εκει μεσα - μπορει να ειχα γραψει και γω - . Δε νομιζω να με γελαει η μνημη μου τοσο . ισως να μην παρατηρησα πως ηταν κλωνος και το θεμα να πηρε ποδι - γιατι εψαξα και καμιας βδομαδας ποστς - .Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:34Όχι, το μπανάρισμά του είναι οριστικό, ευτυχώς. Θα πήρε το μάτι σου κανένα παλιό που σου βγάζει το phorum στα προτεινόμενα.Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:31Ο γιαννοπουλος δεν ξεμπαναριστηκε και εκανε και θεμα ?Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:27 Half-life (symbol t1⁄2) is the time required for a quantity to reduce to half of its initial value. The term is commonly used in nuclear physics to describe how quickly unstable atoms undergo radioactive decay or how long stable atoms survive.
Όλο και πιο ασταθείς οι γιαννοπουλικοί πυρήνες![]()
![]()
Το ότι συνεχίζει να φτιάχνει λογαριασμούς αποδεικνύει ότι έχει πολύ σοβαρά ψυχολογικά ο τύπος, που να μάθεις (αν δεν ξέρεις ήδη) και τι απαιτήσεις είχε από τους συντονιστές.
Δοκίμασε να κάνεις οποιαδήποτε προσωπική αναφορά για κάτι που δεν έχω αναφέρει η ίδια στο φόρουμ και θα το διαπιστώσεις.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:26Ας μας απαντησει λοιπον η ιδια η Γαλη αν εννοουσε μηνυσεις ή κατι αλλο και τι ηταν αυτο το αλλο. Μετα το ληγουμε.Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:23
Και για πες που ειδες να γινεται αναφορα σε μηνυσεις; Διοτι αυτο μονο εσυ το εξελαβες ετσι και μαλιστα για να σε βοηθησω επειδη σε ειδα μπλοκαρισμενο στο εγραψα....
Δες στην πρωτη σελιδα.
Λοιπον αντε ληξε το. Ξεφευγεις και το ξερεις.
παω για φαγητο.
.
αυτό το έχεις δηλώσει καμιά πενηνταριά φορές, αλλά κανείς δε σε πιστεύειvatraxos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:52Ρε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:34Για πρώτη φορά στα χρονικά θα δηλώσουν και οι δύο αντίδικοι ένοχοι ώστε να γλυτώσουν από την υπεράσπισηJolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:31 να επέμβουν οι νομικοί (αν δεήσουν και καταλάβουν λέξη κι αυτοί)
vatraxos
aljawn
Κατά τα άλλα, τι φάση;
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:44Δοκίμασε να κάνεις οποιαδήποτε προσωπική αναφορά για κάτι που δεν έχω αναφέρει η ίδια στο φόρουμ και θα το διαπιστώσεις.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:26Ας μας απαντησει λοιπον η ιδια η Γαλη αν εννοουσε μηνυσεις ή κατι αλλο και τι ηταν αυτο το αλλο. Μετα το ληγουμε.Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:23
Και για πες που ειδες να γινεται αναφορα σε μηνυσεις; Διοτι αυτο μονο εσυ το εξελαβες ετσι και μαλιστα για να σε βοηθησω επειδη σε ειδα μπλοκαρισμενο στο εγραψα....
Δες στην πρωτη σελιδα.
Λοιπον αντε ληξε το. Ξεφευγεις και το ξερεις.
παω για φαγητο.
.
Ναι.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:41 δεν θελω να κατηγορηθω για ισαποστακιας, αλλα εχω τοποθετηθει οτι θεωρω τον κωλντρον ΜΩΡΟ και την γαλη υπερμετρα ζοχαδιασμενη
απλα θελω να ρωτησω
οι ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ πού είναι;![]()
![]()
![]()
![]()
το δεν θα ληξει εδω; ΛΟΛ
Γαλοπούλα μαλλον.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:22 Ρε απειλησες δυο φορες;
Απειλησες.
Τα πηρες πισω μολις ανοιξα το νημα;
Τα πηρες σαν καλη κοτουλα.
.
Στα γρηγορα γιατι εχουμε και δουλειες. Την Γαλη την ξερω χρονια και ειμαστε φιλοι, μαλακα δεν την εχω πει ποτε, εσενα σε ξερω μονο ιντερνετικα και μαλακα σε ανεβαζω παπαρα σε κατεβαζω, θα μαθουμε παλι την αλφαβητα; Λες να εχω μεγαλυτερο θαρρος με σενα απο οτι με την Γαλη; Με τις γυναικες ειμαστε πιο κοσμιοι, εαν εσενα σου πει ενας φιλος, κωλοτριβεσαι, δεν τρεχει μια, εαν το πει στην αδερφη σου θα αρπαξεις. Μην λεμε τα αυτονοητα λοιπον. Να εισαι πιο κοσμιος με τις γυναικες γενικα, με εμας στα @@ μας.... Μην επανελθουμε στο ιδιο πληζ.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:40Φίλε, (γιατί σε συμπαθώ και σε θεωρώ όντως φίλο, έστω διαδικτυακό), μου το 'χε πεί ένας στο πχόρουμ, που πλέον έχει πεθάνει, ο άνθρωπος: "το καλό με 'σενα είναι ένα, και μεγάλο, τους τσούζεις πολύ", για τους δεξιούς. Και ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απ' ο,τι βλέπω, αν και τότε δεν το είχα καταλάβει πόσο. Μ' έχουν απειλήσει δεξιοί, ανάρχες, μ' έχει προκαλέσει σε τηλεμονομαχία ο ΓιαννόπουλαςNostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:25Οχι εννοειται, βρισε μενα στα @@ μου.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:22
Καλά, αν το 'λεγα σε άντρα θα 'κανες έτσι?
Κι εγώ έχω αντιδράσει έτσι όπως αντιδράς εσύ, μάλιστα ήσουν εσύ που σε είχαν βρίσει. Είχα πεί στον άλλον "κάνε κράτει, σε κοπέλα απευθύνεσαι", γιατί λόγω νικ σε πέρασα για γυναίκα.
Αλλά να μου λέει οτι είμαι τραγκοζαίος και άλλες τέτοιες ανοησίες, και μάλιστα απρόκλητα, πάει πολύ. Δεν το ΄χει κάνει μόνο μια φορά, και το κάνει κατά κανόνα απρόκλητα, χωρίς εγώ να την κάνω κουόουτ πουθενα.και διάφορα άλλα εδώ μέσα. Και θα συνεχίσω να τη χτυπάω τη νουδού, γιατί είναι τελικά ο,τι πιο βρωμερό έχει δεί η πολιτική ζωή του τόπου. Η νουδού, "τραβάει" ψήφους και στήριξη (και άρα δύναμη) από υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, και τη μετασχηματίζει σε πασοκίλα και δωσιλογισμό που ούτε ο σύριζα δεν φαντάζεται. Ακόμα και στο Μακεδονικό, βγήκε τώρα ο Ζάεφ και είπε οτι ο Μητσοτάκης έκανε αγώνες για τους "Μακεδόνες", την ώρα που αντιδρούσε δήθεν στη συμφωνία των Πρεσπών.
Το πασοκ έπεσε, που θα πάει, θα πέσει και η νουδούλα.
Άρα έχουμε ακόμα δουλειά για την ισότητα.Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:47Στα γρηγορα γιατι εχουμε και δουλειες. Την Γαλη την ξερω χρονια και ειμαστε φιλοι, μαλακα δεν την εχω πει ποτε, εσενα σε ξερω μονο ιντερνετικα και μαλακα σε ανεβαζω παπαρα σε κατεβαζω, θα μαθουμε παλι την αλφαβητα; Λες να εχω μεγαλυτερο θαρρος με σενα απο οτι με την Γαλη; Με τις γυναικες ειμαστε πιο κοσμιοι, εαν εσενα σου πει ενας φιλος, κωλοτριβεσαι, δεν τρεχει μια, εαν το πει στην αδερφη σου θα αρπαξεις. Μην λεμε τα αυτονοητα λοιπον. Να εισαι πιο κοσμιος με τις γυναικες γενικα, με εμας στα @@ μας.... Μην επανελθουμε στο ιδιο πληζ.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:40 Φίλε, (γιατί σε συμπαθώ και σε θεωρώ όντως φίλο, έστω διαδικτυακό), μου το 'χε πεί ένας στο πχόρουμ, που πλέον έχει πεθάνει, ο άνθρωπος: "το καλό με 'σενα είναι ένα, και μεγάλο, τους τσούζεις πολύ", για τους δεξιούς. Και ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απ' ο,τι βλέπω, αν και τότε δεν το είχα καταλάβει πόσο. Μ' έχουν απειλήσει δεξιοί, ανάρχες, μ' έχει προκαλέσει σε τηλεμονομαχία ο Γιαννόπουλαςκαι διάφορα άλλα εδώ μέσα. Και θα συνεχίσω να τη χτυπάω τη νουδού, γιατί είναι τελικά ο,τι πιο βρωμερό έχει δεί η πολιτική ζωή του τόπου. Η νουδού, "τραβάει" ψήφους και στήριξη (και άρα δύναμη) από υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, και τη μετασχηματίζει σε πασοκίλα και δωσιλογισμό που ούτε ο σύριζα δεν φαντάζεται. Ακόμα και στο Μακεδονικό, βγήκε τώρα ο Ζάεφ και είπε οτι ο Μητσοτάκης έκανε αγώνες για τους "Μακεδόνες", την ώρα που αντιδρούσε δήθεν στη συμφωνία των Πρεσπών.
Δεν ήταν γιατί ζήτησα εξηγήσεις.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:46Αρα ηταν νομικες απειλες, ευχαριστω πολυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:44Δοκίμασε να κάνεις οποιαδήποτε προσωπική αναφορά για κάτι που δεν έχω αναφέρει η ίδια στο φόρουμ και θα το διαπιστώσεις.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:26
Ας μας απαντησει λοιπον η ιδια η Γαλη αν εννοουσε μηνυσεις ή κατι αλλο και τι ηταν αυτο το αλλο. Μετα το ληγουμε.
.
.
καλα το πηγαινες (με τις πυροσβεστικες διαθεσειςNostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:47Στα γρηγορα γιατι εχουμε και δουλειες. Την Γαλη την ξερω χρονια και ειμαστε φιλοι, μαλακα δεν την εχω πει ποτε, εσενα σε ξερω μονο ιντερνετικα και μαλακα σε ανεβαζω παπαρα σε κατεβαζω, θα μαθουμε παλι την αλφαβητα; Λες να εχω μεγαλυτερο θαρρος με σενα απο οτι με την Γαλη; Με τις γυναικες ειμαστε πιο κοσμιοι, εαν εσενα σου πει ενας φιλος, κωλοτριβεσαι, δεν τρεχει μια, εαν το πει στην αδερφη σου θα αρπαξεις. Μην λεμε τα αυτονοητα λοιπον. Να εισαι πιο κοσμιος με τις γυναικες γενικα, με εμας στα @@ μας.... Μην επανελθουμε στο ιδιο πληζ.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:40Φίλε, (γιατί σε συμπαθώ και σε θεωρώ όντως φίλο, έστω διαδικτυακό), μου το 'χε πεί ένας στο πχόρουμ, που πλέον έχει πεθάνει, ο άνθρωπος: "το καλό με 'σενα είναι ένα, και μεγάλο, τους τσούζεις πολύ", για τους δεξιούς. Και ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απ' ο,τι βλέπω, αν και τότε δεν το είχα καταλάβει πόσο. Μ' έχουν απειλήσει δεξιοί, ανάρχες, μ' έχει προκαλέσει σε τηλεμονομαχία ο Γιαννόπουλαςκαι διάφορα άλλα εδώ μέσα. Και θα συνεχίσω να τη χτυπάω τη νουδού, γιατί είναι τελικά ο,τι πιο βρωμερό έχει δεί η πολιτική ζωή του τόπου. Η νουδού, "τραβάει" ψήφους και στήριξη (και άρα δύναμη) από υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, και τη μετασχηματίζει σε πασοκίλα και δωσιλογισμό που ούτε ο σύριζα δεν φαντάζεται. Ακόμα και στο Μακεδονικό, βγήκε τώρα ο Ζάεφ και είπε οτι ο Μητσοτάκης έκανε αγώνες για τους "Μακεδόνες", την ώρα που αντιδρούσε δήθεν στη συμφωνία των Πρεσπών.
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:51Δεν ήταν γιατί ζήτησα εξηγήσεις.
Το "δεν θα λήξει εδώ" αφορούσε στο θέμα και στο ότι δεν μου αρκούσαν οι παπαριές που γράφατε.
Και είχα δίκιο γιατί το συνέχισες εσύ με το συγκεκριμένο θέμα. Οπότε, το συγκεκριμένο θέμα έληξε.
Τα υπόλοιπα, σαφώς και τα εννοώ.
Αλλά δεν είναι νομική απειλή αλλά νομικό δικαίωμα, καλό μου. Βασικό.![]()
Βαθιά σεξιστικό ποστ μέρα που 'ναι...Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:47Στα γρηγορα γιατι εχουμε και δουλειες. Την Γαλη την ξερω χρονια και ειμαστε φιλοι, μαλακα δεν την εχω πει ποτε, εσενα σε ξερω μονο ιντερνετικα και μαλακα σε ανεβαζω παπαρα σε κατεβαζω, θα μαθουμε παλι την αλφαβητα; Λες να εχω μεγαλυτερο θαρρος με σενα απο οτι με την Γαλη; Με τις γυναικες ειμαστε πιο κοσμιοι, εαν εσενα σου πει ενας φιλος, κωλοτριβεσαι, δεν τρεχει μια, εαν το πει στην αδερφη σου θα αρπαξεις. Μην λεμε τα αυτονοητα λοιπον. Να εισαι πιο κοσμιος με τις γυναικες γενικα, με εμας στα @@ μας.... Μην επανελθουμε στο ιδιο πληζ.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:40Φίλε, (γιατί σε συμπαθώ και σε θεωρώ όντως φίλο, έστω διαδικτυακό), μου το 'χε πεί ένας στο πχόρουμ, που πλέον έχει πεθάνει, ο άνθρωπος: "το καλό με 'σενα είναι ένα, και μεγάλο, τους τσούζεις πολύ", για τους δεξιούς. Και ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απ' ο,τι βλέπω, αν και τότε δεν το είχα καταλάβει πόσο. Μ' έχουν απειλήσει δεξιοί, ανάρχες, μ' έχει προκαλέσει σε τηλεμονομαχία ο Γιαννόπουλαςκαι διάφορα άλλα εδώ μέσα. Και θα συνεχίσω να τη χτυπάω τη νουδού, γιατί είναι τελικά ο,τι πιο βρωμερό έχει δεί η πολιτική ζωή του τόπου. Η νουδού, "τραβάει" ψήφους και στήριξη (και άρα δύναμη) από υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, και τη μετασχηματίζει σε πασοκίλα και δωσιλογισμό που ούτε ο σύριζα δεν φαντάζεται. Ακόμα και στο Μακεδονικό, βγήκε τώρα ο Ζάεφ και είπε οτι ο Μητσοτάκης έκανε αγώνες για τους "Μακεδόνες", την ώρα που αντιδρούσε δήθεν στη συμφωνία των Πρεσπών.