Ούτε εγώ πλέον, αλλά μ' αρέσει να βλέπω το πούρο Butthurt του ΣΕvatraxos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:52Ρε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:34Για πρώτη φορά στα χρονικά θα δηλώσουν και οι δύο αντίδικοι ένοχοι ώστε να γλυτώσουν από την υπεράσπισηJolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:31 να επέμβουν οι νομικοί (αν δεήσουν και καταλάβουν λέξη κι αυτοί)
vatraxos
aljawn
Κατά τα άλλα, τι φάση;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nομικές απειλές από μέλος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Nομικές απειλές από μέλος;
My Life had stood, a Loaded Gun
Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:17Μηπως να μπει ενα φρενο γιατι ξεφευγεις;Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:15ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:13
Πάρε τον αντιμπρό αλά μπρατσέτα και άντε να κάνετε αλλού συστάσεις και να κλαψουρίζετε για νομικές απειλές.
Εγώ δεν απειλώ, προειδοποιώ.
Σιγα μην κλαψουρισω για παρτη σου.
Το νημα ανοιξε για να αποδειξει οτι εισαι κοτουλα κοτ κοτ.
Μεσα σε 5 λεπτα πηρες πισω τις απειλες.
.
Εχω γραψει ακριβως τις απειλες της στην πρωτη δημοσιευση οποτε το ποιος ξεφυγε αστο καλυτερα.
Δες και κρινε.
.
Απλώς χέστηκε πάνω του και προσπαθεί να το σώσει ο βλαξ.Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:17Μηπως να μπει ενα φρενο γιατι ξεφευγεις;Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:15ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:13
Πάρε τον αντιμπρό αλά μπρατσέτα και άντε να κάνετε αλλού συστάσεις και να κλαψουρίζετε για νομικές απειλές.
Εγώ δεν απειλώ, προειδοποιώ.
Σιγα μην κλαψουρισω για παρτη σου.
Το νημα ανοιξε για να αποδειξει οτι εισαι κοτουλα κοτ κοτ.
Μεσα σε 5 λεπτα πηρες πισω τις απειλες.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε συ σοβαρα τωρα, το ιδιο ειναι; Ελεος δηλαδη....Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:16Δεν ήταν το μόνο που μου είπε. Και Τραγκοζαίο με είχε πεί, και εθνοζαίο, και άλλα. Κι όλα αυτά χωρίς να ασχοληθώ εγώ μαζί της. Κάνω υπομονή, κάνω υπομονή, γαλαζαία είναι, λέω, αλλά όλα έχουν τα όριά τους.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Φλώρεψε και το πχώρουμ, τι απέγιναν τα ραντεβού στο ΟΑΚΑ;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Οχι καμαρι μου. Ακριβως το οτι ανοιξα το νημα αποδεικνυει οτι ηξερα οτι εσυ θα χεστεις μολις το κανω.
Για να σε διαπομπευσω το εκανα επειδη ηξερα οτι θα το παρεις πισω.
.
Οκ, με διαπόμπευσες.Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:20 Μα ακριβως το οτι ανοιξα το νημα αποδεικνυει οτι ηξερα οτι εσυ θα χεστεις μολις το κανω.
Για να σε διαπομπευσω το εκανα επειδη ηξερα οτι θα το παρεις πισω.
.
Έλεος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, αν το 'λεγα σε άντρα θα 'κανες έτσι?Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:19Ρε συ σοβαρα τωρα, το ιδιο ειναι; Ελεος δηλαδη....Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:16Δεν ήταν το μόνο που μου είπε. Και Τραγκοζαίο με είχε πεί, και εθνοζαίο, και άλλα. Κι όλα αυτά χωρίς να ασχοληθώ εγώ μαζί της. Κάνω υπομονή, κάνω υπομονή, γαλαζαία είναι, λέω, αλλά όλα έχουν τα όριά τους.Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:10
Στο εγραψα στο αλλο,
Μαλακα αντιλαμβανεσαι οτι το γουσταρω απο το κωλοτριβομαι ειναι πιο κοσμιο;
Κι εγώ έχω αντιδράσει έτσι όπως αντιδράς εσύ, μάλιστα ήσουν εσύ που σε είχαν βρίσει. Είχα πεί στον άλλον "κάνε κράτει, σε κοπέλα απευθύνεσαι", γιατί λόγω νικ σε πέρασα για γυναίκα.
Αλλά να μου λέει οτι είμαι τραγκοζαίος και άλλες τέτοιες ανοησίες, και μάλιστα απρόκλητα, πάει πολύ. Δεν το ΄χει κάνει μόνο μια φορά, και το κάνει κατά κανόνα απρόκλητα, χωρίς εγώ να την κάνω κουόουτ πουθενα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στην περίπτωση του νήματος , ραντεβού στο εφετείο
Ρε απειλησες δυο φορες;
Απειλησες.
Τα πηρες πισω μολις ανοιξα το νημα;
Τα πηρες σαν καλη κοτουλα.
.
Απειλησες.
.
Ρε απειλησες δυο φορες;
Απειλησες.
.
Και για πες που ειδες να γινεται αναφορα σε μηνυσεις; Διοτι αυτο μονο εσυ το εξελαβες ετσι και μαλιστα για να σε βοηθησω επειδη σε ειδα μπλοκαρισμενο στο εγραψα....Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:19
Εχω γραψει ακριβως τις απειλες της στην πρωτη δημοσιευση οποτε το ποιος ξεφυγε αστο καλυτερα.
Δες και κρινε.
.
Δες στην πρωτη σελιδα.
Λοιπον αντε ληξε το. Ξεφευγεις και το ξερεις.
παω για φαγητο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:23
Ρε απειλησες δυο φορες;
Απειλησες.
.
Έλα φτάνει, σα ντράμα κουίν κάνεις κι εσύ τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 08 Μαρ 2021, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Και θα συνεχίσω να το λέω.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:22Καλά, αν το 'λεγα σε άντρα θα 'κανες έτσι?Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:19Ρε συ σοβαρα τωρα, το ιδιο ειναι; Ελεος δηλαδη....Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:16
Δεν ήταν το μόνο που μου είπε. Και Τραγκοζαίο με είχε πεί, και εθνοζαίο, και άλλα. Κι όλα αυτά χωρίς να ασχοληθώ εγώ μαζί της. Κάνω υπομονή, κάνω υπομονή, γαλαζαία είναι, λέω, αλλά όλα έχουν τα όριά τους.
Κι εγώ έχω αντιδράσει έτσι όπως αντιδράς εσύ, μάλιστα ήσουν εσύ που σε είχαν βρίσει. Είχα πεί στον άλλον "κάνε κράτει, σε κοπέλα απευθύνεσαι", γιατί λόγω νικ σε πέρασα για γυναίκα.
Αλλά να μου λέει οτι είμαι τραγκοζαίος και άλλες τέτοιες ανοησίες, και μάλιστα απρόκλητα, πάει πολύ. Δεν το ΄χει κάνει μόνο μια φορά, και το κάνει κατά κανόνα απρόκλητα, χωρίς εγώ να την κάνω κουόουτ πουθενα.
Μονοπώλιο στις ισοπεδώσεις και υποτιμητικές εκφράσεις δεν έχει κανείς.
Και σου αρέσει ή όχι θα το ανεχθείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron