!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nομικές απειλές από μέλος;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Γενιά της Αγαμίας

Re: Nομικές απειλές από μέλος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

δεν θελω να κατηγορηθω για ισαποστακιας, αλλα εχω τοποθετηθει οτι θεωρω τον κωλντρον ΜΩΡΟ και την γαλη υπερμετρα ζοχαδιασμενη

απλα θελω να ρωτησω
οι ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ πού είναι; :102: :102: :102: :102: :102: το δεν θα ληξει εδω; ΛΟΛ
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:34
Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:31
Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:27 Half-life (symbol t1⁄2) is the time required for a quantity to reduce to half of its initial value. The term is commonly used in nuclear physics to describe how quickly unstable atoms undergo radioactive decay or how long stable atoms survive.

Όλο και πιο ασταθείς οι γιαννοπουλικοί πυρήνες :lol:
Ο γιαννοπουλος δεν ξεμπαναριστηκε και εκανε και θεμα ? :xena:
Όχι, το μπανάρισμά του είναι οριστικό, ευτυχώς. Θα πήρε το μάτι σου κανένα παλιό που σου βγάζει το phorum στα προτεινόμενα.

Το ότι συνεχίζει να φτιάχνει λογαριασμούς αποδεικνύει ότι έχει πολύ σοβαρά ψυχολογικά ο τύπος, που να μάθεις (αν δεν ξέρεις ήδη) και τι απαιτήσεις είχε από τους συντονιστές.
Κατι ειχε παρει το ματι μου αλλα επισης θυμομουν οτι πριν μερες οχι πολλες (5 - βδομαδα? -10 ? ) ειχε ανοιξει θεμα με username γιαννοπουλος οτι και καλα welcome back και εγραφε και κοσμος εκει μεσα - μπορει να ειχα γραψει και γω - . Δε νομιζω να με γελαει η μνημη μου τοσο . ισως να μην παρατηρησα πως ηταν κλωνος και το θεμα να πηρε ποδι - γιατι εψαξα και καμιας βδομαδας ποστς - . :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:26
Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:23
Και για πες που ειδες να γινεται αναφορα σε μηνυσεις; Διοτι αυτο μονο εσυ το εξελαβες ετσι και μαλιστα για να σε βοηθησω επειδη σε ειδα μπλοκαρισμενο στο εγραψα....

Δες στην πρωτη σελιδα.

Λοιπον αντε ληξε το. Ξεφευγεις και το ξερεις.

παω για φαγητο.
Ας μας απαντησει λοιπον η ιδια η Γαλη αν εννοουσε μηνυσεις ή κατι αλλο και τι ηταν αυτο το αλλο. Μετα το ληγουμε.

.
Δοκίμασε να κάνεις οποιαδήποτε προσωπική αναφορά για κάτι που δεν έχω αναφέρει η ίδια στο φόρουμ και θα το διαπιστώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

vatraxos έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:52
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:34
Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:31 να επέμβουν οι νομικοί (αν δεήσουν και καταλάβουν λέξη κι αυτοί)

vatraxos
aljawn
Για πρώτη φορά στα χρονικά θα δηλώσουν και οι δύο αντίδικοι ένοχοι ώστε να γλυτώσουν από την υπεράσπιση
Ρε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!

Κατά τα άλλα, τι φάση;
αυτό το έχεις δηλώσει καμιά πενηνταριά φορές, αλλά κανείς δε σε πιστεύει :003:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:44
Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:23
Και για πες που ειδες να γινεται αναφορα σε μηνυσεις; Διοτι αυτο μονο εσυ το εξελαβες ετσι και μαλιστα για να σε βοηθησω επειδη σε ειδα μπλοκαρισμενο στο εγραψα....

Δες στην πρωτη σελιδα.

Λοιπον αντε ληξε το. Ξεφευγεις και το ξερεις.

παω για φαγητο.
Ας μας απαντησει λοιπον η ιδια η Γαλη αν εννοουσε μηνυσεις ή κατι αλλο και τι ηταν αυτο το αλλο. Μετα το ληγουμε.

.
Δοκίμασε να κάνεις οποιαδήποτε προσωπική αναφορά για κάτι που δεν έχω αναφέρει η ίδια στο φόρουμ και θα το διαπιστώσεις.

Αρα ηταν νομικες απειλες, ευχαριστω πολυ.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:41 δεν θελω να κατηγορηθω για ισαποστακιας, αλλα εχω τοποθετηθει οτι θεωρω τον κωλντρον ΜΩΡΟ και την γαλη υπερμετρα ζοχαδιασμενη

απλα θελω να ρωτησω
οι ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ πού είναι; :102: :102: :102: :102: :102: το δεν θα ληξει εδω; ΛΟΛ
Ναι. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:22 Ρε απειλησες δυο φορες;

Απειλησες.

Τα πηρες πισω μολις ανοιξα το νημα;

Τα πηρες σαν καλη κοτουλα.

.
Γαλοπούλα μαλλον.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Τώρα είδα την υπογραφή του Αγαμία και το πρότζεκτ που θελει να κανει ο Στύγιος. Καλό θα ήταν να κανει μια αναπαράσταση της άλωσης της Τριπολιτσας, εν είδει σκετς, με τίτλο the dark revolution.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:40
Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:25
Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:22

Καλά, αν το 'λεγα σε άντρα θα 'κανες έτσι?
Κι εγώ έχω αντιδράσει έτσι όπως αντιδράς εσύ, μάλιστα ήσουν εσύ που σε είχαν βρίσει. Είχα πεί στον άλλον "κάνε κράτει, σε κοπέλα απευθύνεσαι", γιατί λόγω νικ σε πέρασα για γυναίκα.
Αλλά να μου λέει οτι είμαι τραγκοζαίος και άλλες τέτοιες ανοησίες, και μάλιστα απρόκλητα, πάει πολύ. Δεν το ΄χει κάνει μόνο μια φορά, και το κάνει κατά κανόνα απρόκλητα, χωρίς εγώ να την κάνω κουόουτ πουθενα.
Οχι εννοειται, βρισε μενα στα @@ μου.
Φίλε, (γιατί σε συμπαθώ και σε θεωρώ όντως φίλο, έστω διαδικτυακό), μου το 'χε πεί ένας στο πχόρουμ, που πλέον έχει πεθάνει, ο άνθρωπος: "το καλό με 'σενα είναι ένα, και μεγάλο, τους τσούζεις πολύ", για τους δεξιούς. Και ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απ' ο,τι βλέπω, αν και τότε δεν το είχα καταλάβει πόσο. Μ' έχουν απειλήσει δεξιοί, ανάρχες, μ' έχει προκαλέσει σε τηλεμονομαχία ο Γιαννόπουλας :smt005: και διάφορα άλλα εδώ μέσα. Και θα συνεχίσω να τη χτυπάω τη νουδού, γιατί είναι τελικά ο,τι πιο βρωμερό έχει δεί η πολιτική ζωή του τόπου. Η νουδού, "τραβάει" ψήφους και στήριξη (και άρα δύναμη) από υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, και τη μετασχηματίζει σε πασοκίλα και δωσιλογισμό που ούτε ο σύριζα δεν φαντάζεται. Ακόμα και στο Μακεδονικό, βγήκε τώρα ο Ζάεφ και είπε οτι ο Μητσοτάκης έκανε αγώνες για τους "Μακεδόνες", την ώρα που αντιδρούσε δήθεν στη συμφωνία των Πρεσπών.
Το πασοκ έπεσε, που θα πάει, θα πέσει και η νουδούλα.
Στα γρηγορα γιατι εχουμε και δουλειες. Την Γαλη την ξερω χρονια και ειμαστε φιλοι, μαλακα δεν την εχω πει ποτε, εσενα σε ξερω μονο ιντερνετικα και μαλακα σε ανεβαζω παπαρα σε κατεβαζω, θα μαθουμε παλι την αλφαβητα; Λες να εχω μεγαλυτερο θαρρος με σενα απο οτι με την Γαλη; Με τις γυναικες ειμαστε πιο κοσμιοι, εαν εσενα σου πει ενας φιλος, κωλοτριβεσαι, δεν τρεχει μια, εαν το πει στην αδερφη σου θα αρπαξεις. Μην λεμε τα αυτονοητα λοιπον. Να εισαι πιο κοσμιος με τις γυναικες γενικα, με εμας στα @@ μας.... Μην επανελθουμε στο ιδιο πληζ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:47
Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:40 Φίλε, (γιατί σε συμπαθώ και σε θεωρώ όντως φίλο, έστω διαδικτυακό), μου το 'χε πεί ένας στο πχόρουμ, που πλέον έχει πεθάνει, ο άνθρωπος: "το καλό με 'σενα είναι ένα, και μεγάλο, τους τσούζεις πολύ", για τους δεξιούς. Και ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απ' ο,τι βλέπω, αν και τότε δεν το είχα καταλάβει πόσο. Μ' έχουν απειλήσει δεξιοί, ανάρχες, μ' έχει προκαλέσει σε τηλεμονομαχία ο Γιαννόπουλας :smt005: και διάφορα άλλα εδώ μέσα. Και θα συνεχίσω να τη χτυπάω τη νουδού, γιατί είναι τελικά ο,τι πιο βρωμερό έχει δεί η πολιτική ζωή του τόπου. Η νουδού, "τραβάει" ψήφους και στήριξη (και άρα δύναμη) από υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, και τη μετασχηματίζει σε πασοκίλα και δωσιλογισμό που ούτε ο σύριζα δεν φαντάζεται. Ακόμα και στο Μακεδονικό, βγήκε τώρα ο Ζάεφ και είπε οτι ο Μητσοτάκης έκανε αγώνες για τους "Μακεδόνες", την ώρα που αντιδρούσε δήθεν στη συμφωνία των Πρεσπών.
Στα γρηγορα γιατι εχουμε και δουλειες. Την Γαλη την ξερω χρονια και ειμαστε φιλοι, μαλακα δεν την εχω πει ποτε, εσενα σε ξερω μονο ιντερνετικα και μαλακα σε ανεβαζω παπαρα σε κατεβαζω, θα μαθουμε παλι την αλφαβητα; Λες να εχω μεγαλυτερο θαρρος με σενα απο οτι με την Γαλη; Με τις γυναικες ειμαστε πιο κοσμιοι, εαν εσενα σου πει ενας φιλος, κωλοτριβεσαι, δεν τρεχει μια, εαν το πει στην αδερφη σου θα αρπαξεις. Μην λεμε τα αυτονοητα λοιπον. Να εισαι πιο κοσμιος με τις γυναικες γενικα, με εμας στα @@ μας.... Μην επανελθουμε στο ιδιο πληζ.
Άρα έχουμε ακόμα δουλειά για την ισότητα.

Άσχετο αλλά έπρεπε να το πω, μέρα που 'ναι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:46

.

.
Δεν ήταν γιατί ζήτησα εξηγήσεις.

Το "δεν θα λήξει εδώ" αφορούσε στο θέμα και στο ότι δεν μου αρκούσαν οι παπαριές που γράφατε.

Και είχα δίκιο γιατί το συνέχισες εσύ με το συγκεκριμένο θέμα. Οπότε, το συγκεκριμένο θέμα έληξε.

Τα υπόλοιπα, σαφώς και τα εννοώ.

Αλλά δεν είναι νομική απειλή αλλά νομικό δικαίωμα, καλό μου. Βασικό. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Φίλε, (γιατί σε συμπαθώ και σε θεωρώ όντως φίλο, έστω διαδικτυακό), μου το 'χε πεί ένας στο πχόρουμ, που πλέον έχει πεθάνει, ο άνθρωπος: "το καλό με 'σενα είναι ένα, και μεγάλο, τους τσούζεις πολύ", για τους δεξιούς. Και ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απ' ο,τι βλέπω, αν και τότε δεν το είχα καταλάβει πόσο. Μ' έχουν απειλήσει δεξιοί, ανάρχες, μ' έχει προκαλέσει σε τηλεμονομαχία ο Γιαννόπουλας :smt005: και διάφορα άλλα εδώ μέσα. Και θα συνεχίσω να τη χτυπάω τη νουδού, γιατί είναι τελικά ο,τι πιο βρωμερό έχει δεί η πολιτική ζωή του τόπου. Η νουδού, "τραβάει" ψήφους και στήριξη (και άρα δύναμη) από υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, και τη μετασχηματίζει σε πασοκίλα και δωσιλογισμό που ούτε ο σύριζα δεν φαντάζεται. Ακόμα και στο Μακεδονικό, βγήκε τώρα ο Ζάεφ και είπε οτι ο Μητσοτάκης έκανε αγώνες για τους "Μακεδόνες", την ώρα που αντιδρούσε δήθεν στη συμφωνία των Πρεσπών.
καλα το πηγαινες (με τις πυροσβεστικες διαθεσεις :smt023 ) αλλα εδω διαφωνω
δεν ειναι θεμα φυλου
Καραμελίτσα
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Στηρίζουμε ΑΡΙΣΤΟ και Χελωνο! :smt023
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:51
Αρίστος έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:46

.
Δεν ήταν γιατί ζήτησα εξηγήσεις.

Το "δεν θα λήξει εδώ" αφορούσε στο θέμα και στο ότι δεν μου αρκούσαν οι παπαριές που γράφατε.

Και είχα δίκιο γιατί το συνέχισες εσύ με το συγκεκριμένο θέμα. Οπότε, το συγκεκριμένο θέμα έληξε.

Τα υπόλοιπα, σαφώς και τα εννοώ.

Αλλά δεν είναι νομική απειλή αλλά νομικό δικαίωμα, καλό μου. Βασικό. :D

Ωραια χαιρομαι που επιτελους ξεκαθαρισες τη θεση σου.

Γι' αυτο εξαλλου ανοιξε το νημα.

Για να ξεκαθαρισουν ολα.

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Βαθιά σεξιστικό ποστ μέρα που 'ναι...

Γω ειμαι υπέρ του δικαιώματος της Γαλης να κωλοτριβεται με όποιον θέλει, όπου θέλει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”