!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπεκατώρου & Μπικοφ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σενέκας

Re: Μπεκατώρου & Μπικοφ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:40
Σενέκας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:36
Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:25 Μαλλον εδω δεν παιζει το "η σιωπη ειναι συνενοχη".
Όχι δεν παίζει. Ίσως γιατί είναι κυριολεκτικά παράλογο να ισχυρίζεσαι ότι το θύμα είναι και συνένοχος
Α ναι;

Αυτό να το θυμηθείς την επόμενη φορά που θα δικαιολογήσεις ή θα ξεπεράσεις στο χαλαρό μια πράξη αντιβίας με το επιχείρημα ότι κάποιοι, κάπως, κάποτε βασάνιζαν τους μαύρους* και ότι το θύμα ήταν συνένοχο σ' αυτό, γιατί έτσι.

*Βάλε στον πλάγιο χαρακτηρισμό, όποιον θεσμικώς ευάλωτο θύτη γουστάρεις.
Τι λες;

μάλλον,...δε γαμιέται, πες ο,τι σου κατέβει. Εγώ φταίω που μπήκα στο νήμα, μιας χαρά απείχα τόσες μέρες. Δε θα επαναληφθεί. Συνεχίστε
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:42

Όχι δεν παίζει. Ίσως γιατί είναι κυριολεκτικά παράλογο να ισχυρίζεσαι ότι το θύμα είναι και συνένοχος
Α ναι;

Αυτό να το θυμηθείς την επόμενη φορά που θα δικαιολογήσεις ή θα ξεπεράσεις στο χαλαρό μια πράξη αντιβίας με το επιχείρημα ότι κάποιοι, κάπως, κάποτε βασάνιζαν τους μαύρους* και ότι το θύμα ήταν συνένοχο σ' αυτό, γιατί έτσι.

Βρε γαλή βρε γαλή.... για βιασμούς και παρενοχλήσεις είναι το νήμα, λίγη ταύτιση με τες γυναίκες, ως γυναίκα δεν σου βγαίνει;

πάλι για αντιφα και κακούς αριστερούς θα μας λες;
μια χαρά την έχει υπερασπιστεί στις προηγούμενες σελίδες και ως σκεπτόμενο ον σκέτο, δεν χρειάζεται καν το ως γυναίκα
θα ήσουν απασχολημένος σε κάποια Τσιπρολιτανεία
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

perseus έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:44
εγω θα λεω ,"ειδες η καρχια εαν μιλουσε τοτε θα γλυτωνε το κοριτσακι " εσυ τι θα λες?
Αμα το έμαθε προσφατα για την ανήλικη;;

Εκεί παει το δικό μου μυαλό.

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο, μπορεί κ να μην μάθουμε ποτε, κι ας γίνει η Μπεκατώρου, προεδρος της Δημοκρατίας. Αδιάφορο για μένα προσωπικα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Γαληνός έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:41 Μήπως όλα συνδέονται με τον βιασμο 10χρονης ανήλικης που είπε ο Κακλαμανακης;;

Γτι κάποιοι γραψατε πως αμα δείτε την Μπεκατώρου υπουργο....

Το αντιστρεφω,
Αν προκυψει βιασμός παιδιου, ΕΣΕΙΣ, που καταδικάζετε την Μπεκατώρου, να δω ΤΙ θα λέτε μετά.....

Κακλαμανάκης : «Η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε ήταν 11 ετών»

https://www.protothema.gr/sports/articl ... n-11-eton/
Αν η Μπεκατώρου εξαργυρώσει την καταγγελία με κάποια θέση σε ομοσπονδία ή κρατικό μηχανισμό, απλά θα είναι για φτύσιμο.
Αν η Μπεκατώρου ή ο Κακλαμανάκης ήξεραν για κακοποίηση 11χρονου και δεν το κατήγγειλαν ,είναι συνένοχοι.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Γαληνός έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:46
εγω θα λεω ,"ειδες η καρχια εαν μιλουσε τοτε θα γλυτωνε το κοριτσακι " εσυ τι θα λες?

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο, μπορεί κ να μην μάθουμε ποτε, κι ας γίνει η Μπεκατώρου, προεδρος της Δημοκρατίας. Αδιάφορο για μένα προσωπικα.
αδιαφορο ,οτν συμβαινει σε αλλους ,αν συμβει σε εσενα?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Α ναι;

Βρε γαλή βρε γαλή.... για βιασμούς και παρενοχλήσεις είναι το νήμα, λίγη ταύτιση με τες γυναίκες, ως γυναίκα δεν σου βγαίνει;

Βρε τζίτζι, βρε τζίτζι, η ταύτιση που μου βγαίνει με τις γυναίκες είναι ακριβώς η ίδια με την ταύτιση που βγαίνει σε σένα με τους άντρες παράγοντες σ' αυτά τα θέματα.

Οπότε, αφήστε τις παπαριές με τις ταυτίσεις λόγω φύλου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γαληνός έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:46

Ίσως έμαθε και από εκεί παρακινηθηκε να μιλήσει. Ή από εκεί παρακινηθηκε το 12χρονο κορίτσι και μίλησε τώρα. Όπως και να έχει το ότι αρχίζουν και μιλάνε, μόνο θετικό είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

perseus έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:50
αδιαφορο ,οτν συμβαινει σε αλλους ,αν συμβει σε εσενα?
Αδιάφορο, εάν θα γίνει Προεδρος της Δημοκρατίας εννοώ.

Αντίθετα η ουσία της υπόθεσης μας αφορά ολους
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:54
Ίσως έμαθε και από εκεί παρακινηθηκε να μιλήσει. Ή από εκεί παρακινηθηκε το 12χρονο κορίτσι και μίλησε τώρα. Όπως και να έχει το ότι αρχίζουν και μιλάνε, μόνο θετικό είναι.
Είδα κ τις δηλώσεις Κακλαμανακη.
Γνωρίζει ποια ειναι η ανήλικη. 21 ετών εινσι τωρα.
Έγινε πριν 9/10 χρόνια, άρα δεν έχει παραγραφει.
Είναι από επαρχία, αθλήτρια, και ήταν τότε 11με 14 ετων.

Είπε κατά λέξη:
Δεν μπορώ να πω περισσοτερα,
αυτό το γνωριζει η Σοφία η Μπεκατώρου
ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Πριν ή μετά τις δηλώσεις της Μπεκατώρου, δεν το ξέρουμε ακομα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Γαληνός έγραψε: 20 Ιαν 2021, 18:04
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:54
Είδα κ τις δηλώσεις Κακλαμανακη.
Γνωρίζει ποια ειναι η ανήλικη. 21 ετών εινσι τωρα.
Έγινε πριν 9/10 χρόνια, άρα δεν έχει παραγραφει.
Είναι από επαρχία, αθλήτρια, και ήταν τότε 11με 14 ετων.

Είπε κατά λέξη:
Δεν μπορώ να πω περισσοτερα,
αυτό το γνωριζει η Σοφία η Μπεκατώρου
ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Πριν ή μετά τις δηλώσεις της Μπεκατώρου, δεν το ξέρουμε ακομα.
Τότε μάλλον προέκυψε τώρα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:01
Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:57

Ετσι, γι'αυτο και βλεπουμε, απο λιγους μεν ακομα, την φραση "υπαρχουν και αλλες Σοφιες, οχι μονο η Μπεκατωρου" που ειναι απολυτως σωστο. Ομως στο ολο θεμα με την "κουλτουρα του βιασμου" και την αποσιωπηση για μενα υπαρχουν καποια ακατανοητα πραγματα. Τσακωνομασταν λιγο με καποιο φιλο στο σχολειο και οταν γυριζαμε σπιτι οι γονεις μας καταλαβαιναν και μας ρωτουσαν τι ειχαμε. Θυμαμαι Γυμνασιο ημουν και ειχα τσακωθει με μια καθηγητρια και μολις γυρισα σπιτι η μητερα μου με καταλαβε απο την φατσα μου, δεν ειχα σκοπο να της πω τιποτα γιατι δεν ηταν και κατι σοβαρο, αλλα δεν μπορουσα να κρυφτω απο τους γονεις μου.

Η γυναικα μου στα 17 της παρενοχληθηκε απο κατι μεθυσμενους πακιστανους καθως γυρνουσε απο το φροντιστηριο και ενω δεν ηθελε να πει τιποτα διοτι ηξερε οτι ο πατερας της θα τους εστελνε στο νοσκομειο (οπως και εκανε με μεγαλη επιτυχια), δεν μπορεσε να το κρυψει και απο τον φοβο της μπηκε στο σπιτι κλαμενη και τρεμαμεμνη. 17 χρονων και απλα παρενοχληθηκε, ετσι. Η αδερφη μου οταν ηταν μικρη και πηγαινε στους οδηγους, ενω περιμενε με τις φιλες της να ερθουν να τις παρουν οι γονεις, περασε ενας και εβγαλε το πουλι του εξω. Μολις εφτασε ο πατερας μου, δεν ενοιωσαν οτι φταινε επειδη οπως καθονταν με τις φουστιτσες τους φαινοταν λιγο μπουτακι ή λιγο βρακακι και φυσικα το ειπαν αμεσα και ηταν πολυ μικροτερες απο 17 ετων.

Εδω τωρα καλουμαστε να δεχτουμε a priori οτι η Μπεκατωρου βιαστηκε στα 21 της και οτι εχοντας σπουδασει και η ιδια ψυχολογια της πηρε 23 χρονια να βρει το σθενος να το καταγγειλει. Φυσικα αυτα τα 23 χρονια δεν υπολογισε οτι με την σιωπη της μπορει να προκαλεσε το ιδιο σε πολλα ακομα κοριτσια κρατωντας το κρυφο, γιατι η δικαιολογια που εχουμε ειναι η αθλητικη καριερα που ισως να εχανε. Φυσικα οι γονεις της δεν καταλαβαν τιποτα απολυτως, δεν αναγνωρισαν οτι η κορη τους περνουσε κατι τοσο τραυματικο. Ε σορρυ αλλα το ολο θεμα ειναι εντελως ακατανοητο για το μυαλο μου. Βεβαια η εποχη επιτασσει αλλα, να δεχομαστε οτι μας λενε γιατι αυτοι ξερουν. Ετσι συζεις με μια γυναικα 25 χρονια εχετε ενα προβλημα και πατε σε εναν τριτο που δεν ξερει ουτε εσενα ουτε την γυναικα σου για να σου λυσει το προβλημα, ε σορρυ, ας κατεβασουμε ρολα και ας τα δεχομαστε ολα γιατι αυτοι ξερουν και εμεις τραβαμε μαλακια.

Βεβαια οποιος πει κατι αντιθετο ειναι μισογυνικο γουρουνι, φαλλοκρατης απο κουνια, κομπλεξικος, απογονος οθωμανων, υποβαλκανιος κοκ.
Για μένα, το πράγμα είναι πολύ πιο απλό. Όποιος και όποια αντιμετωπίζει τα "μισογυνικά" θέματα, αντιπαραθέτοντας στην κουλτούρα πατριαρχίας, ένα σκεπτικό επηρεασμένο από αυτήν την κουλτούρα, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.

Σιγά μην περιμένω οδηγίες διαμόρφωσης του σκεπτικού/ψυχισμού/αξιοπρέπειας μου από τον κάθε βιαστή της λογικής και τον φορέα κάθε τρέντυ παπαρολογίας. Είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.

Θα επαναλάβω λοιπόν ότι ο λόγος που υπερασπίζω τη Μπεκατώρου, δεν είναι γιατί συμπάσχω με το δράμα της αλλά γιατί αυτό το γεγονός αποκαλύπτει τον τρόπο που οι θεσμοί επιχειρούν με γενικόλογες αοριστίες να κάνουν ακόμη μια παρθενοραφή στην παραβιασμένη αξιοπρέπεια τους, κρατώντας πάντα ασφαλείς αποστάσεις από τον τύπο των ήλων.
Για μενα το μονο σιγουρο στο ολο θεμα, ειναι οτι λειτουργησε αψογα ως βαλβιδα εκτονωσης του κοσμου απο το πηξιμο, την κλεισουρα, την χασουρα, το θυμο κλπ που εχει προκαλεσει το λοκνταουν. Η ατζεντα αλλαξε μια χαρα.
Ναι, σίγουρα παίζει κι αυτό, όπως παίζει πολύ δυνατά και ως αφορμή πολιτικής αψιμαχίας, κοινωνικών διεκδικήσεων από τον κάθε αρκτικόλεκτο φορέα και γενικώς την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται κάθε φορά που βλέπει φως το κάθε πικραμένο μωρό, ανεβαίνει κι αρχίζει να χορεύει από ραπ μέχρι τσάμικο στην πίστα.

Μιτού γενικώς κι όποιος αντέξει, αναμενόμενη φάση. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

το μιτου αντέχεται το ντεντεκτιβιλικι δυσκολα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

#Me too. gr μέχρι να παγώσει η κόλαση λέμε. Να χάσουν τον ύπνο τους θύτες και να θλίβονται οι έμμεσοι υποστηρικτες τους.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 17:50

Α ναι;

Βρε τζίτζι, βρε τζίτζι, η ταύτιση που μου βγαίνει με τις γυναίκες είναι ακριβώς η ίδια με την ταύτιση που βγαίνει σε σένα με τους άντρες παράγοντες σ' αυτά τα θέματα.

Οπότε, αφήστε τις παπαριές με τις ταυτίσεις λόγω φύλου. :lol:
ε τι να πω, να ταυτιστείς ως νεοδημοκράτισσα με τον γεροχοντρολίπαρο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Naida έγραψε: 20 Ιαν 2021, 18:25 #Me too. gr μέχρι να παγώσει η κόλαση λέμε. Να χάσουν τον ύπνο τους θύτες και να θλίβονται οι έμμεσοι υποστηρικτες τους.
Την στιγμή που δεν έχει ποινική αντιμετώπιση μια υπόθεση σε δικαστήριο .

χέστηκε η Φατιμε στο Γενι Τζαμί !!! :smt005:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”