nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:26 δεν υπαρχει μεγαλυτερο μπουρδελο στην Ελλαδα απο τις αθλητικες ομοσοπονδιες ...
παντα ετσι ηταν
nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:26 δεν υπαρχει μεγαλυτερο μπουρδελο στην Ελλαδα απο τις αθλητικες ομοσοπονδιες ...
ολα πιθανα ειναι θα φανει στην πορειαalekhine έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:25Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:21Υπάρχει κάποιο κώλυμα που δεν τους το επιτρέπει η οι παράγοντες των ομοσπονδιων διακρινονται για την λεπτη σχεδόν διαφανη πέτσα τους ;Rocco Siffredi έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:17
αν ξεφορτωθουν τους τωρινους πως ειναι μια τρυπα στο νερο;
με τον ντορο που γινεται θα ξαναβαλουν υποψηφιοτητα οι ιδιοι;
νομιζω οτι ο νεος νομος εχει βαλει οριο και ηλικιακο και στις θητειες για να ξηλωσει τετοιους καρεκλοκενταυρους
το θεμα ειναι ομως οτι αρκετοι απο τους αιωνιους προεδρους ειναι τοσο δικτυωμενοι που δεν αρκουν ουτε αυτα - τιποτα δεν εμποδιζει να βγει προεδρος ενας αχυρανθρωπος του τωρινου και το συστημα να δουλευει κανονικα οπως τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
στους αρβανιτες?ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 11:53Kερνάει πόνο σε όσους και όσες καταλαβαίνουν τι λέει.Yochanan έγραψε: 20 Ιαν 2021, 01:40εξαιρετικο! κέρνάει πονοfoscilis έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:30 ΟΚ για να το πάρουμε πάλι από την αρχή, η Μπεκατώρου βιάστηκε σε πολύ νεαρή ηλικία από άτομο σε τρομερή θέση ισχύος (σε σχέση με αυτήν) και το κατάπιε. Ενδεχομένως λάθος χειρισμός μιας αφάνταστα τραυματικής εμπειρίας; Ε ναι. Ξέρετε γι' αυτό τις λένε τραυματικές εμπειρίες και όσο δύσκολο κι αν εξακολουθεί να είναι να το πιστέψει ένας κάτοικος των Ηνωμένων Μεταοθωμανικών Δεσποτάτων ο βιασμός είναι κάτι που σε αφήνει ψυχολογικά ανάπηρο, το σωματικό κομμάτι είναι το λιγότερο. Έκανε 20 χρόνια με ψυχοθεραπείες για να το ξεπεράσει και στο τέλος αυτής της μακράς διαδικασίας
επούλωσης, ώριμη πλέον, μπόρεσε επιτέλους να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα όπως ότι 1) δεν έφταιγε σε κάτι και 2) πρέπει προχωρήσει σε καταγγελία ενώπιων των αρχών, το οποίο και έκανε. Μίλησε στην ημερίδα ΜΕΤΑ από όλα αυτά, για να παροτρύνει και άλλες αθλήτριες που ενδεχομένως έχουν υποστεί ή υφίστανται το ίδιο να βγουν μπροστά και να κατηγορήσουν τα τομάρια αντί τον εαυτό τους και καλά έκανε γιατί ήδη έχουν βγει δύο και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο δε τύπος φαίνεται ότι ήταν βρώμικος σαν το διάολο και το αν βίασε κάποια πριν 20 χρόνια είναι μάλλον το λιγότερο από τα προβλήματά του.
Μάταια λοιπόν ψάχνετε για παρατυπίες και κολπάκια εκ μέρους της. Να θυμήσω ότι η ιστιοπλοϊα δεν είναι ακριβώς λαϊκό άθλημα σαν τη μπάλα που ακόμα και στα ανώτατα επίπεδα όλη η ομάδα έχει αθροιστικά το IQ του πιο έξυπνου τράγου στο γενεαλικό τους δέντρο. Εξυπακούεται ότι αυτή η ώριμη γυναίκα είναι σε ανώτερη κοινωνική θέση και κινείται πολύ πιο σοβαρά από εσάς και ολόκληρο το σόι σας και όλη τη γειτονιά μαζί. Τετράγυφτοι ημίτουρκοι βλαχάραπες που τώρα λέει δε θα μου... προσλαμβάνετε γυναίκες. Πού ρε μαλάκες να τις προσλάβετε; Στο ντάτσουν; Τραβάτε στο διάολο με συγχύσατε σαββατιάτικα.
θα στο πω για 30κοστη φοραΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:26Μα δεν πηγαίνουν όλα τα θύματα στους ψυχολόγους. Και είτε πηγαίνουν είτε όχι, δεν συνεπάγεται ότι όλοι έχουν τον ίδιο ψυχισμό ή τις ίδιες άμυνες απέναντι στα γεγονότα. Αυτό που προκαλεί το οποιοδήποτε ψυχολογικό τραύμα, δεν εξαρτάται από το γεγονός αλλά από την υπάρχουσα ψυχοσύνθεση του κάθε ανθρώπου, πριν το γεγονός.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:14Οι ψυχολόγοι το λένε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:09
Και από που προκύπτει ότι σκέφτονται όλοι και όλες με τον ίδιο τρόπο;
Τα γεγονότα είναι κάτι σαν τους σεισμούς. Οι ψυχισμοί σαν τα σπίτια. Στον ίδιο σεισμό, άλλα θα καταρρεύσουν, άλλα θα ραγίσουν και άλλα απλώς θα κουνηθούν αλλά θα μείνουν στη θέση τους.
Η Ελλάδα μας έχει πάντοτε τον τρόπο να σε σοκάρει, ειδικά μετά από τέτοια απλοϊκά συμπεράσματα.nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:26 δεν υπαρχει μεγαλυτερο μπουρδελο στην Ελλαδα απο τις αθλητικες ομοσοπονδιες ...
ενταξει ... απο τα μεγαλυτερα μπουρδελα στην Ελλαδα ειναι και οι αθλητικες ομοσπονδιες
θα σοβαρευτείς λίγο ρε;
Για να είμαστε δίκαιοι όλες αυτές οι ομοσπονδίες ήταν φτιαγμένες για να τρώνε κρατικό χρήμα και επιδοτήσεις στο όνομα του αθλητισμού. Οι αθλητές πάλι τις καλές εποχές ήλπιζαν σε διορισμούς γιατί ήξεραν ότι μετά από κάποια ηλικία δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:26 δεν υπαρχει μεγαλυτερο μπουρδελο στην Ελλαδα απο τις αθλητικες ομοσοπονδιες ...
Είναι κοινή γνώση και κοινή αποδοχή πως τα θύματα τέτοιων σκηνικών δεν μιλάνε ή μιλάνε πολύ δύσκολα. Κι αυτό γιατί ο τρόπος που συμβαίνει στοχεύει εκεί ακριβώς. Στο σοκ, στην ντροπή και στον φόβο. Στη σιωπή. Κι όσο πιο μεγάλη εμπιστοσύνη έχεις στον άλλο τόσο πιο δύσκολα μιλάς. Αλλιώς θα μιλούσαν και όλες οι έφηβες που κακοποιούνται από τους πατεράδες τους. Γιατί η πράξη έρχεται σε αντίθεση με αυτό που έχεις μάθει επί σειρά ετών. Πχ, λέμε στα παιδιά μας πως όταν συμβαίνει κάτι περίεργο και άσχημο να το πούνε στη δασκάλα ή τον δάσκαλο. Κι έρχεται η στιγμή που φοιτήτριες βιώνουν παρενόχληση από καθηγητές. Υπήρχαν κι άλλοι παράγοντες πιο πριν που η Μπεκατώρου είχε μάθει να εμπιστεύεται και να που ο συγκεκριμένος το εκμεταλλεύτηκε.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:26Μα δεν πηγαίνουν όλα τα θύματα στους ψυχολόγους. Και είτε πηγαίνουν είτε όχι, δεν συνεπάγεται ότι όλοι έχουν τον ίδιο ψυχισμό ή τις ίδιες άμυνες απέναντι στα γεγονότα. Αυτό που προκαλεί το οποιοδήποτε ψυχολογικό τραύμα, δεν εξαρτάται από το γεγονός αλλά από την υπάρχουσα ψυχοσύνθεση του κάθε ανθρώπου, πριν το γεγονός.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:14Οι ψυχολόγοι το λένε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:09
Και από που προκύπτει ότι σκέφτονται όλοι και όλες με τον ίδιο τρόπο;
Τα γεγονότα είναι κάτι σαν τους σεισμούς. Οι ψυχισμοί σαν τα σπίτια. Στον ίδιο σεισμό, άλλα θα καταρρεύσουν, άλλα θα ραγίσουν και άλλα απλώς θα κουνηθούν αλλά θα μείνουν στη θέση τους.
Δηλαδή, ας πούμε να σε απειλεί ο προϊστάμενος έμμεσα ή άμεσα ότι θα χάσεις την δουλειά σου αν δεν του κάτσεις κι εσύ να αγναντεύεις τον ορίζοντα;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:52 ποιο εκβιασμο σε εργασιακο χωρο ;
νομιζετε οι γυναικες πως μονο εσεις έχετε αντιμετωπισει τετοια προβληματα ;
κανεις και καμια δεν μπορει να σου επιβάλει τπτ αν τα γραφεις ολα στα αρχιδια σου η στις ωοθηκες σου
Ετσι, γι'αυτο και βλεπουμε, απο λιγους μεν ακομα, την φραση "υπαρχουν και αλλες Σοφιες, οχι μονο η Μπεκατωρου" που ειναι απολυτως σωστο. Ομως στο ολο θεμα με την "κουλτουρα του βιασμου" και την αποσιωπηση για μενα υπαρχουν καποια ακατανοητα πραγματα. Τσακωνομασταν λιγο με καποιο φιλο στο σχολειο και οταν γυριζαμε σπιτι οι γονεις μας καταλαβαιναν και μας ρωτουσαν τι ειχαμε. Θυμαμαι Γυμνασιο ημουν και ειχα τσακωθει με μια καθηγητρια και μολις γυρισα σπιτι η μητερα μου με καταλαβε απο την φατσα μου, δεν ειχα σκοπο να της πω τιποτα γιατι δεν ηταν και κατι σοβαρο, αλλα δεν μπορουσα να κρυφτω απο τους γονεις μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:56Δεν έχω μονομερή άποψη για τα πράγματα ψαράκι μου.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 12:05Σορρυ γατουλινι μου αλλα παπαριες γραφει, εκτος κι αν ηταν μεσα στο βρακι της κυριας και ηξερε πως ενοιωθε 23 χρονια τωρα. Και μονο η απαντηση της Μπεκατωρου οτι δεν το ειπε επειδη θα ηταν εμποδιο στην αθλητικη της καριερα, δειχνει εναν ανθρωπο οχι με τραυματικη εμπειρια αλλα συνηδειτοποιημενο ως προς την επιλογη της. Μαλλον προκειται για "συναλλαγη", κατακριτεο οσο δεν παει, αλλα ας μην πεφτουμε και απο τα συννεφα, ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος.
I have sucked my last cock
M. Monroe after signing the first contract with Fox.
Και μ' εκνευρίζουν το ίδιο τόσο οι μηχανικές ομαδικές αντιδράσεις κάποιων ανδρών, που θέλουν να κρατήσουν το προνόμιο του χουφτώματος σε όποιαν υποθέτουν ότι τα θέλει, όσο και των γυναικών που θέλουν να κρατήσουν το προνόμιο της πρόκλησης παραμένοντας αλώβητες από τα παρεπόμενα του χουφτώματος. Το θέτω τελείως σχηματικά, έτσι;
Θεωρώ εξ ίσου αναξιοπρεπείς και ανασφαλείς, αμφότερες τις μαζικές αντιδράσεις. Για μένα η αξιοπρέπεια είναι άφυλη ιδιότητα και δεν εξαρτάται από την "κουλτούρα βιασμού". Όπερ σημαίνει ότι ουσιαστικώς βλέπω την καταγγελία της Μπεκατώρου, με την ίδια ακριβώς οπτική που θα αντιμετώπιζα την ετεροχρονισμένη καταγγελία μιας οικονομικής ατασθαλίας ενός προϊστάμενου στο χ θεσμικό πλαίσιο, όταν ο εκβιασθείς που σιώπησε τότε για τον χ ή ψ λόγο, έχει πλέον αποσυρθεί από το ταμείο.
Οπότε, θα θέσω πιο κυνικά κάποια ερωτήματα.
Αν η Μπεκατώρου δεν ήταν αθλήτρια αλλά λογίστρια, που υπέκυψε στο χ εκβιασμό, οι αντιδράσεις των αντρών και των γυναικών, θα ήταν οι ίδιες; Θα υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον για την συκοφάντηση του οικογενειάρχη προϊστάμενου;
Ή θα υπήρχε η ίδια συμμετοχή σε κάποιο "metoo" κίνημα; Αν όχι, γιατί όχι;
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βρίσκω απολύτως γελοίο το να υπάρχει αυτός ο πανικός για την "κουλτούρα βιασμού" από όσους έχουν αποδεχθεί στο χαλαρό την "κουλτούρα εκβιασμού" που παίζει σε όλα τα θεσμικά και μη πεδία.
Γενικώς, όσοι ψάχνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στους συναινετικούς ή μη βιασμούς και παθαίνουν ψυχολογικά τραύματα μόνον σε ό,τι αφορά τα γεννητικά τους όργανα, ας συνεχίσουν να την ψάχνουν εκεί.
Και αν τη βρούν ας σφυρίξουν κλέφτικα.
Να δεις την απαντηση μου στην Γαλη....Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:05 Όχι ο βιασμός δεν είναι το ίδιο με τον εκβιασμό.
Στην προετοιμασία ήταν.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:53Χμ ο βιασμος εγινε το 1998 και Ολυμπιαδα πηγε το 2004. Μαλλον καπου τα εχεις μπερδεψει. Παντως δεχομαι οτι εβαλε την καριερα της πανω απο ολα μη σκεπτομενη οτι ο εν λογω "κυριος" θα συνεχισει ακαθεκτος το τρισλαθιο εργο του μιας και αυτη δεν μιλησε ποτε, αφηνοντας δεκαδες ακομα κοριτσια απροστατευτα. Βεβαια σε αυτο δεν υπαρχει self blaming, γιατι ετσι.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:23
Χμμμ. Όχι.
Δεν τα λες καλά. Φέρνεις παράδειγμα την Μέριλιν η οποία ήταν ενημερωμένη και σύμφωνη. Στην περίπτωση της Μπεκατώρου κάνεις δεν την είχε προετοιμάσει (κι αυτό είναι το πρόβλημά μας, είτε μιλάμε για την Μπεκατώρου, είτε μιλάμε για την Αϊσέ, καμία δεν συναινεί). Στην περίπτωσή της λοιπόν, ήταν το σοκ, οι τύψεις και ο φόβος πως θα τιμωρούνταν με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα αν τον έβγαζε εφημερίδα. Κι αυτό δεν έγινε από την αρχή για να επιλέξει τι θα κάνει. Έγινε στη φάση που είναι έτοιμη να πάει Ολυμπιάδα, σα να της λένε, θα δεις τα όνειρά σου και των συναθλητών σου να πραγματοποιούνται αρκεί να μη μιλήσεις. Μην τους το χαλάσεις. Δεν της ζητήθηκε να συμφωνήσει όμως, έμμεσα της ζητήθηκε να βγάλει τον σκασμό και να το υποστεί. Κι αυτό έκανε.
Αν το πας έτσι, ούτε αυτή την προστάτευσε κανένας.
Όσο για τις υπόλοιπες, δεν το ήξερε τότε. Και ξαναλέω σοκ και τύψεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται τα θύματα είναι πως φταίνε οι ίδιες.
δεν υπολογισα οταν συνέβη ουτε την εργασια μου ουτε το ποσο ισχυρος ηταν αυτος ουτε αν εχω αποδειξεις και κανεις δεν με αμφισβητησεstavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:56Δηλαδή, ας πούμε να σε απειλούν έμμεσα ότι θα χάσεις την δουλειά σου αν δεν τους κάτσεις κι εσύ να αγναντεύεις τον ορίζοντα;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:52 ποιο εκβιασμο σε εργασιακο χωρο ;
νομιζετε οι γυναικες πως μονο εσεις έχετε αντιμετωπισει τετοια προβληματα ;
κανεις και καμια δεν μπορει να σου επιβάλει τπτ αν τα γραφεις ολα στα αρχιδια σου η στις ωοθηκες σου