Τί εννοείς "κανείς δεν με αμφισβήτησε"; Πόσο ισχυρός ήταν αυτός; Πόσο κινδύνευες να χάσεις την εργασία σου; Πόση ανάγκη είχες από τη συγκεκριμένη εργασία;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:02δεν υπολογισα οταν συνέβη ουτε την εργασια μου ουτε το ποσο ισχυρος ηταν αυτος ουτε αν εχω αποδειξεις και κανεις δεν με αμφισβητησεstavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:56Δηλαδή, ας πούμε να σε απειλούν έμμεσα ότι θα χάσεις την δουλειά σου αν δεν τους κάτσεις κι εσύ να αγναντεύεις τον ορίζοντα;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:52 ποιο εκβιασμο σε εργασιακο χωρο ;
νομιζετε οι γυναικες πως μονο εσεις έχετε αντιμετωπισει τετοια προβληματα ;
κανεις και καμια δεν μπορει να σου επιβάλει τπτ αν τα γραφεις ολα στα αρχιδια σου η στις ωοθηκες σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπεκατώρου & Μπικοφ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπεκατώρου & Μπικοφ
Ούτε κι εγώ, μόνο που εδώ δεν έχουμε δικαστήριο.Scouser έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:13Το πρόβλημα με την ανάλυσή σου είναι ότι ξεκινάει με αυτή την παραδοχή, η οποία όμως δεν τεκμαίρεται από πουθενά αλλού, πέραν του λόγου της ίδιας της Μπεκατώρου. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τις ''εξομολογήσεις'' 20 χρόνια μετά το έγκλημα. Αν την είχε κάνει τότε, θα μπορούσε να τεκμηριωθεί ο βιασμός πχ μέσω ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης. Τώρα τι ακριβώς έχουμε εδώ; Τα όσα λέει η Μπεκατώρου vs όσων λέει ο έτσι. Δεν ξέρω καμία κατηγορία εγκλημάτων όπου το δικαστήριο να καταδικάζει τον κατηγορούμενο με βάση μόνο την κατάθεση του θύματος.foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:30ΟΚ για να το πάρουμε πάλι από την αρχή, η Μπεκατώρου βιάστηκε σε πολύ νεαρή ηλικία από άτομο σε τρομερή θέση ισχύος (σε σχέση με αυτήν) και το κατάπιε.
Εξάλλου ο βιασμός φαίνεται να είναι ένα από τα εγκλήματα όπου τα ελληνικά δικαστήρια είναι συστηματικά ανίκανα να καταδικάσουν. Τεκμαίρεται (από μια πρόχειρη επισκόπηση της νομολογίας) μόνο αν το θύμα έφαγε ξύλο σχεδόν μέχρι θανάτου ή και εντελώς μέχρι θανάτου. Κι ακόμα και τότε το πιο πιθανό είναι ότι στο εφετείο μετατρέπεται σε "προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας".
Πραγματικά δεν είναι αρμόδια να μιλήσουν τα δικαστήρια για το θέμα. Έχουν χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Ποιο ειναι το οριο για το τσαλακωμα της ξιοπρεπειας ενος ανθρωπου; Δηλαδη για 200 ευρω δεν δεχομαι, αλλα για 2000 ευρω το καταπινω για να μην χασω την δουλεια μου; Ποσο νεολιμπεραλ νοοτροπια ειναι αυτη;stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:07Τί εννοείς "κανείς δεν με αμφισβήτησε"; Πόσο ισχυρός ήταν αυτός; Πόσο κινδύνευες να χάσεις την εργασία σου; Πόση ανάγκη είχες από τη συγκεκριμένη εργασία;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:02δεν υπολογισα οταν συνέβη ουτε την εργασια μου ουτε το ποσο ισχυρος ηταν αυτος ουτε αν εχω αποδειξεις και κανεις δεν με αμφισβητησεstavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:56
Δηλαδή, ας πούμε να σε απειλούν έμμεσα ότι θα χάσεις την δουλειά σου αν δεν τους κάτσεις κι εσύ να αγναντεύεις τον ορίζοντα;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν είναι τόσο απλοϊκές οι περιπτώσεις και δεν είναι τόσο οριζόντιος ο ψυχισμός του κάθε ανθρώπου.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:12Ποιο ειναι το οριο για το τσαλακωμα της ξιοπρεπειας ενος ανθρωπου; Δηλαδη για 200 ευρω δεν δεχομαι, αλλα για 2000 ευρω το καταπινω για να μην χασω την δουλεια μου; Ποσο νεολιμπεραλ νοοτροπια ειναι αυτη;stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:07Τί εννοείς "κανείς δεν με αμφισβήτησε"; Πόσο ισχυρός ήταν αυτός; Πόσο κινδύνευες να χάσεις την εργασία σου; Πόση ανάγκη είχες από τη συγκεκριμένη εργασία;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:02
δεν υπολογισα οταν συνέβη ουτε την εργασια μου ουτε το ποσο ισχυρος ηταν αυτος ουτε αν εχω αποδειξεις και κανεις δεν με αμφισβητησε
τι ψάχνεις ;stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:07Τί εννοείς "κανείς δεν με αμφισβήτησε"; Πόσο ισχυρός ήταν αυτός; Πόσο κινδύνευες να χάσεις την εργασία σου; Πόση ανάγκη είχες από τη συγκεκριμένη εργασία;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:02δεν υπολογισα οταν συνέβη ουτε την εργασια μου ουτε το ποσο ισχυρος ηταν αυτος ουτε αν εχω αποδειξεις και κανεις δεν με αμφισβητησεstavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:56
Δηλαδή, ας πούμε να σε απειλούν έμμεσα ότι θα χάσεις την δουλειά σου αν δεν τους κάτσεις κι εσύ να αγναντεύεις τον ορίζοντα;
δικαιολογιες για οσους - οσες κανουν τις κότες ;
Αιτιολογία που να μην εντάσσει το μισό πληθυσμό ως οικόσιτο στον πρωτογενή τομέα της ορνιθοτροφίας.Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:18τι ψάχνεις ;stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:07Τί εννοείς "κανείς δεν με αμφισβήτησε"; Πόσο ισχυρός ήταν αυτός; Πόσο κινδύνευες να χάσεις την εργασία σου; Πόση ανάγκη είχες από τη συγκεκριμένη εργασία;Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:02 δεν υπολογισα οταν συνέβη ουτε την εργασια μου ουτε το ποσο ισχυρος ηταν αυτος ουτε αν εχω αποδειξεις και κανεις δεν με αμφισβητησε
δικαιολογιες για οσους - οσες κανουν τις κότες ;
Μαλλον εδω δεν παιζει το "η σιωπη ειναι συνενοχη".
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
καλη επιτυχια στην αναζητηση σουstavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:23Αιτιολογία που να μην εντάσσει το μισό πληθυσμό ως οικόσιτο στον πρωτογενή τομέα της ορνιθοτροφίας.
Καταλαβαίνεις όμως ότι αν σε 20 χρόνια βγει μια τύπισσα από τη δουλειά και πει ''με βίασε ο foscilis και τώρα βρήκα το θάρρος να βγω να τον καταγγείλω'', η μόνη σου διέξοδος θα είναι τα δικαστήρια. Ακόμα και αν δικαιωθείς από αυτά, πιθανότατα δεν θα το μάθει το 90% όσων άκουσαν την τύπισσα να σε καταγγέλλει και θα μείνεις για πάντα στιγματισμένος ως βιαστής. Υπάρχει κάποιος λόγος που υφίσταται το τεκμήριο αθωότητας και που τα δικαστήρια δεν καταδικάζουν ποτέ με βάση μόνο τη μαρτυρία του θύματος. Δες ας πούμε αυτή την περίπτωση:foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:11Ούτε κι εγώ, μόνο που εδώ δεν έχουμε δικαστήριο.Scouser έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:13Το πρόβλημα με την ανάλυσή σου είναι ότι ξεκινάει με αυτή την παραδοχή, η οποία όμως δεν τεκμαίρεται από πουθενά αλλού, πέραν του λόγου της ίδιας της Μπεκατώρου. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τις ''εξομολογήσεις'' 20 χρόνια μετά το έγκλημα. Αν την είχε κάνει τότε, θα μπορούσε να τεκμηριωθεί ο βιασμός πχ μέσω ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης. Τώρα τι ακριβώς έχουμε εδώ; Τα όσα λέει η Μπεκατώρου vs όσων λέει ο έτσι. Δεν ξέρω καμία κατηγορία εγκλημάτων όπου το δικαστήριο να καταδικάζει τον κατηγορούμενο με βάση μόνο την κατάθεση του θύματος.foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:30ΟΚ για να το πάρουμε πάλι από την αρχή, η Μπεκατώρου βιάστηκε σε πολύ νεαρή ηλικία από άτομο σε τρομερή θέση ισχύος (σε σχέση με αυτήν) και το κατάπιε.
Εξάλλου ο βιασμός φαίνεται να είναι ένα από τα εγκλήματα όπου τα ελληνικά δικαστήρια είναι συστηματικά ανίκανα να καταδικάσουν. Τεκμαίρεται (από μια πρόχειρη επισκόπηση της νομολογίας) μόνο αν το θύμα έφαγε ξύλο σχεδόν μέχρι θανάτου ή και εντελώς μέχρι θανάτου. Κι ακόμα και τότε το πιο πιθανό είναι ότι στο εφετείο μετατρέπεται σε "προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας".
Πραγματικά δεν είναι αρμόδια να μιλήσουν τα δικαστήρια για το θέμα. Έχουν χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.
https://www.newsbreak.gr/ellada/161083/ ... no-erasti/Ρόδος: Βαριά καμπάνα σε 39χρονη που εκβίαζε τον παντρεμένο εραστή της!
Αν η καριόλα δεν ήταν τόσο ηλίθια ώστε να στείλει τις απειλές της γραπτώς με SMS, θα μπορούσε να του είχε καταστρέψει τη ζωή του τύπου απειλώντας πως θα ''αποκαλύψει'' ότι την είχε βιάσει. Για αυτό θα ήταν ευχής έργον αν το τεκμήριο αθωότητας γινόταν αποδεκτό και από την κοινή γνώμη. Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ιδανική λύση και μπορεί να αφήσει μια πολύ δυσάρεστη γεύση, αλλά είναι το μικρότερο κακό.
Επίσης υπάρχει και μια άλλη παράμετρος, πέραν του δικονομικού: αν λέει αλήθεια, με το να μη μιλήσει αμέσως επέτρεψε σε αυτό το καθίκι να κάνει το ίδιο πράγμα και σε άλλες κοπέλες στα χρόνια που μεσολάβησαν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Όχι δεν παίζει. Ίσως γιατί είναι κυριολεκτικά παράλογο να ισχυρίζεσαι ότι το θύμα είναι και συνένοχος
Η βαρια καμπάνα που γράφει το δημοσιευμα για όσα έκανε ηταν η ποινη φυλάκισης 14 μηνων με τριετη αναστολη ;Scouser έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:35Καταλαβαίνεις όμως ότι αν σε 20 χρόνια βγει μια τύπισσα από τη δουλειά και πει ''με βίασε ο foscilis και τώρα βρήκα το θάρρος να βγω να τον καταγγείλω'', η μόνη σου διέξοδος θα είναι τα δικαστήρια. Ακόμα και αν δικαιωθείς από αυτά, πιθανότατα δεν θα το μάθει το 90% όσων άκουσαν την τύπισσα να σε καταγγέλλει και θα μείνεις για πάντα στιγματισμένος ως βιαστής. Υπάρχει κάποιος λόγος που υφίσταται το τεκμήριο αθωότητας και που τα δικαστήρια δεν καταδικάζουν ποτέ με βάση μόνο τη μαρτυρία του θύματος. Δες ας πούμε αυτή την περίπτωση:foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:11Ούτε κι εγώ, μόνο που εδώ δεν έχουμε δικαστήριο.Scouser έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:13
Το πρόβλημα με την ανάλυσή σου είναι ότι ξεκινάει με αυτή την παραδοχή, η οποία όμως δεν τεκμαίρεται από πουθενά αλλού, πέραν του λόγου της ίδιας της Μπεκατώρου. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τις ''εξομολογήσεις'' 20 χρόνια μετά το έγκλημα. Αν την είχε κάνει τότε, θα μπορούσε να τεκμηριωθεί ο βιασμός πχ μέσω ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης. Τώρα τι ακριβώς έχουμε εδώ; Τα όσα λέει η Μπεκατώρου vs όσων λέει ο έτσι. Δεν ξέρω καμία κατηγορία εγκλημάτων όπου το δικαστήριο να καταδικάζει τον κατηγορούμενο με βάση μόνο την κατάθεση του θύματος.
Πραγματικά δεν είναι αρμόδια να μιλήσουν τα δικαστήρια για το θέμα. Έχουν χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.https://www.newsbreak.gr/ellada/161083/ ... no-erasti/Ρόδος: Βαριά καμπάνα σε 39χρονη που εκβίαζε τον παντρεμένο εραστή της!
Αν η καριόλα δεν ήταν τόσο ηλίθια ώστε να στείλει τις απειλές της γραπτώς με SMS, θα μπορούσε να του είχε καταστρέψει τη ζωή του τύπου απειλώντας πως θα ''αποκαλύψει'' ότι την είχε βιάσει. Για αυτό θα ήταν ευχής έργον αν το τεκμήριο αθωότητας γινόταν αποδεκτό και από την κοινή γνώμη. Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ιδανική λύση και μπορεί να αφήσει μια πολύ δυσάρεστη γεύση, αλλά είναι το μικρότερο κακό.
Επίσης υπάρχει και μια άλλη παράμετρος, πέραν του δικονομικού: αν λέει αλήθεια, με το να μη μιλήσει αμέσως επέτρεψε σε αυτό το καθίκι να κάνει το ίδιο πράγμα και σε άλλες κοπέλες στα χρόνια που μεσολάβησαν.
Ενδιαφερουσα αποψη, αρα ο καθενας μπορει να ισχυριστει οτι δεν μιλησε για οποιοδηποτε θεμα επειδη φοβηθηκε, δεν ηταν ψυχολογικα ετοιμος, δεν ειχε ωριμασει μεσα του κλπ κλπ. Ξερεις ποσο τραυματικο μπορει να ειναι για καποιον να δει εναν παπαρα να κακομεταχειριζεται το σκυλακι του, την γυναικα του, το παιδι του;
Αυτες τις αντιθεσεις του συστηματος, τις γουσταρω τρελα.
Για μένα, το πράγμα είναι πολύ πιο απλό. Όποιος και όποια αντιμετωπίζει τα "μισογυνικά" θέματα, αντιπαραθέτοντας στην κουλτούρα πατριαρχίας, ένα σκεπτικό επηρεασμένο από αυτήν την κουλτούρα, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 15:57Ετσι, γι'αυτο και βλεπουμε, απο λιγους μεν ακομα, την φραση "υπαρχουν και αλλες Σοφιες, οχι μονο η Μπεκατωρου" που ειναι απολυτως σωστο. Ομως στο ολο θεμα με την "κουλτουρα του βιασμου" και την αποσιωπηση για μενα υπαρχουν καποια ακατανοητα πραγματα. Τσακωνομασταν λιγο με καποιο φιλο στο σχολειο και οταν γυριζαμε σπιτι οι γονεις μας καταλαβαιναν και μας ρωτουσαν τι ειχαμε. Θυμαμαι Γυμνασιο ημουν και ειχα τσακωθει με μια καθηγητρια και μολις γυρισα σπιτι η μητερα μου με καταλαβε απο την φατσα μου, δεν ειχα σκοπο να της πω τιποτα γιατι δεν ηταν και κατι σοβαρο, αλλα δεν μπορουσα να κρυφτω απο τους γονεις μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2021, 14:56Δεν έχω μονομερή άποψη για τα πράγματα ψαράκι μου.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2021, 12:05
Σορρυ γατουλινι μου αλλα παπαριες γραφει, εκτος κι αν ηταν μεσα στο βρακι της κυριας και ηξερε πως ενοιωθε 23 χρονια τωρα. Και μονο η απαντηση της Μπεκατωρου οτι δεν το ειπε επειδη θα ηταν εμποδιο στην αθλητικη της καριερα, δειχνει εναν ανθρωπο οχι με τραυματικη εμπειρια αλλα συνηδειτοποιημενο ως προς την επιλογη της. Μαλλον προκειται για "συναλλαγη", κατακριτεο οσο δεν παει, αλλα ας μην πεφτουμε και απο τα συννεφα, ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος.
I have sucked my last cock
M. Monroe after signing the first contract with Fox.
Και μ' εκνευρίζουν το ίδιο τόσο οι μηχανικές ομαδικές αντιδράσεις κάποιων ανδρών, που θέλουν να κρατήσουν το προνόμιο του χουφτώματος σε όποιαν υποθέτουν ότι τα θέλει, όσο και των γυναικών που θέλουν να κρατήσουν το προνόμιο της πρόκλησης παραμένοντας αλώβητες από τα παρεπόμενα του χουφτώματος. Το θέτω τελείως σχηματικά, έτσι;
Θεωρώ εξ ίσου αναξιοπρεπείς και ανασφαλείς, αμφότερες τις μαζικές αντιδράσεις. Για μένα η αξιοπρέπεια είναι άφυλη ιδιότητα και δεν εξαρτάται από την "κουλτούρα βιασμού". Όπερ σημαίνει ότι ουσιαστικώς βλέπω την καταγγελία της Μπεκατώρου, με την ίδια ακριβώς οπτική που θα αντιμετώπιζα την ετεροχρονισμένη καταγγελία μιας οικονομικής ατασθαλίας ενός προϊστάμενου στο χ θεσμικό πλαίσιο, όταν ο εκβιασθείς που σιώπησε τότε για τον χ ή ψ λόγο, έχει πλέον αποσυρθεί από το ταμείο.
Οπότε, θα θέσω πιο κυνικά κάποια ερωτήματα.
Αν η Μπεκατώρου δεν ήταν αθλήτρια αλλά λογίστρια, που υπέκυψε στο χ εκβιασμό, οι αντιδράσεις των αντρών και των γυναικών, θα ήταν οι ίδιες; Θα υπήρχε το ίδιο ενδιαφέρον για την συκοφάντηση του οικογενειάρχη προϊστάμενου;
Ή θα υπήρχε η ίδια συμμετοχή σε κάποιο "metoo" κίνημα; Αν όχι, γιατί όχι;
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι βρίσκω απολύτως γελοίο το να υπάρχει αυτός ο πανικός για την "κουλτούρα βιασμού" από όσους έχουν αποδεχθεί στο χαλαρό την "κουλτούρα εκβιασμού" που παίζει σε όλα τα θεσμικά και μη πεδία.
Γενικώς, όσοι ψάχνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στους συναινετικούς ή μη βιασμούς και παθαίνουν ψυχολογικά τραύματα μόνον σε ό,τι αφορά τα γεννητικά τους όργανα, ας συνεχίσουν να την ψάχνουν εκεί.
Και αν τη βρούν ας σφυρίξουν κλέφτικα.
Η γυναικα μου στα 17 της παρενοχληθηκε απο κατι μεθυσμενους πακιστανους καθως γυρνουσε απο το φροντιστηριο και ενω δεν ηθελε να πει τιποτα διοτι ηξερε οτι ο πατερας της θα τους εστελνε στο νοσκομειο (οπως και εκανε με μεγαλη επιτυχια), δεν μπορεσε να το κρυψει και απο τον φοβο της μπηκε στο σπιτι κλαμενη και τρεμαμεμνη. 17 χρονων και απλα παρενοχληθηκε, ετσι. Η αδερφη μου οταν ηταν μικρη και πηγαινε στους οδηγους, ενω περιμενε με τις φιλες της να ερθουν να τις παρουν οι γονεις, περασε ενας και εβγαλε το πουλι του εξω. Μολις εφτασε ο πατερας μου, δεν ενοιωσαν οτι φταινε επειδη οπως καθονταν με τις φουστιτσες τους φαινοταν λιγο μπουτακι ή λιγο βρακακι και φυσικα το ειπαν αμεσα και ηταν πολυ μικροτερες απο 17 ετων.
Εδω τωρα καλουμαστε να δεχτουμε a priori οτι η Μπεκατωρου βιαστηκε στα 21 της και οτι εχοντας σπουδασει και η ιδια ψυχολογια της πηρε 23 χρονια να βρει το σθενος να το καταγγειλει. Φυσικα αυτα τα 23 χρονια δεν υπολογισε οτι με την σιωπη της μπορει να προκαλεσε το ιδιο σε πολλα ακομα κοριτσια κρατωντας το κρυφο, γιατι η δικαιολογια που εχουμε ειναι η αθλητικη καριερα που ισως να εχανε. Φυσικα οι γονεις της δεν καταλαβαν τιποτα απολυτως, δεν αναγνωρισαν οτι η κορη τους περνουσε κατι τοσο τραυματικο. Ε σορρυ αλλα το ολο θεμα ειναι εντελως ακατανοητο για το μυαλο μου. Βεβαια η εποχη επιτασσει αλλα, να δεχομαστε οτι μας λενε γιατι αυτοι ξερουν. Ετσι συζεις με μια γυναικα 25 χρονια εχετε ενα προβλημα και πατε σε εναν τριτο που δεν ξερει ουτε εσενα ουτε την γυναικα σου για να σου λυσει το προβλημα, ε σορρυ, ας κατεβασουμε ρολα και ας τα δεχομαστε ολα γιατι αυτοι ξερουν και εμεις τραβαμε μαλακια.
Βεβαια οποιος πει κατι αντιθετο ειναι μισογυνικο γουρουνι, φαλλοκρατης απο κουνια, κομπλεξικος, απογονος οθωμανων, υποβαλκανιος κοκ.
Σιγά μην περιμένω οδηγίες διαμόρφωσης του σκεπτικού/ψυχισμού/αξιοπρέπειας μου από τον κάθε βιαστή της λογικής και τον φορέα κάθε τρέντυ παπαρολογίας. Είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.
Θα επαναλάβω λοιπόν ότι ο λόγος που υπερασπίζω τη Μπεκατώρου, δεν είναι γιατί συμπάσχω με το δράμα της αλλά γιατί αυτό το γεγονός αποκαλύπτει τον τρόπο που οι θεσμοί επιχειρούν με γενικόλογες αοριστίες να κάνουν ακόμη μια παρθενοραφή στην παραβιασμένη αξιοπρέπεια τους, κρατώντας πάντα ασφαλείς αποστάσεις από τον τύπο των ήλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κορίτσια καντες μας καταγγελιες βιασμου ελευθερα για οποιο λογο η σκοπιμοτητα θελετε
εκβιαστε μας
καταστρέψτε μας
κρεμαστε μας στα μανταλάκια
δεν τρεχει τιποτα
ολα να αποδειχθουν μπαρουφες και ολο τον ποινικο κωδικα να κουρελιασατε στα πουπουλα θα πέσετε
εκβιαστε μας
καταστρέψτε μας
κρεμαστε μας στα μανταλάκια
δεν τρεχει τιποτα
ολα να αποδειχθουν μπαρουφες και ολο τον ποινικο κωδικα να κουρελιασατε στα πουπουλα θα πέσετε
Εκβιασμός ήταν. Δεν έκλεψε, δεν λήστεψε, δεν σκότωσε, δεν έδειρε κτλ. Καλά είναι 14 μήνες με αναστολή, ειδικά στην επαρχία όπου όλοι ξέρουν όλους αμφιβάλλω πλέον αν θα μπορέσει να ξαναδουλέψει έστω σαν βίζιτα.Paris έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:43Η βαρια καμπάνα που γράφει το δημοσιευμα για όσα έκανε ηταν η ποινη φυλάκισης 14 μηνων με τριετη αναστολη ;Scouser έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:35Καταλαβαίνεις όμως ότι αν σε 20 χρόνια βγει μια τύπισσα από τη δουλειά και πει ''με βίασε ο foscilis και τώρα βρήκα το θάρρος να βγω να τον καταγγείλω'', η μόνη σου διέξοδος θα είναι τα δικαστήρια. Ακόμα και αν δικαιωθείς από αυτά, πιθανότατα δεν θα το μάθει το 90% όσων άκουσαν την τύπισσα να σε καταγγέλλει και θα μείνεις για πάντα στιγματισμένος ως βιαστής. Υπάρχει κάποιος λόγος που υφίσταται το τεκμήριο αθωότητας και που τα δικαστήρια δεν καταδικάζουν ποτέ με βάση μόνο τη μαρτυρία του θύματος. Δες ας πούμε αυτή την περίπτωση:foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:11
Ούτε κι εγώ, μόνο που εδώ δεν έχουμε δικαστήριο.
Πραγματικά δεν είναι αρμόδια να μιλήσουν τα δικαστήρια για το θέμα. Έχουν χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.https://www.newsbreak.gr/ellada/161083/ ... no-erasti/Ρόδος: Βαριά καμπάνα σε 39χρονη που εκβίαζε τον παντρεμένο εραστή της!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance