Ποιος είναι; Πείτε μου βρε παιδιά! Στενοχωρήθηκα όταν έφυγε.
Εγώ βρε
Πόσο χαζή!!! Εγώ θυμόμουν το avatar με τα δύο ανθρωπάκια του WC και το χαστούκι.
Χαίρομαι που επέστρεψες, μην ξαναφύγεις.
Αν σε ξαναπειράξει κανείς, να μου το πεις. Ευγενική, ευγενική αλλά όταν χρειάζεται, ξέρω να σπάζω νεύρα και με το γάντι.
Ποιος είναι; Πείτε μου βρε παιδιά! Στενοχωρήθηκα όταν έφυγε.
Εγώ βρε
Πόσο χαζή!!! Εγώ θυμόμουν το avatar με τα δύο ανθρωπάκια του WC και το χαστούκι.
Χαίρομαι που επέστρεψες, μην ξαναφύγεις.
Αν σε ξαναπειράξει κανείς, να μου το πεις. Ευγενική, ευγενική αλλά όταν χρειάζεται, ξέρω να σπάζω νεύρα και με το γάντι.
Δυστυχώς δεν θυμόμουν που είχα βρει το συγκεκριμένο άβαταρ και έτσι κατέφυγα στο αμέσως προηγούμενο.
Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .
Τι κάνεις το Σάββατο ;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Prepon έγραψε: 17 Δεκ 2020, 23:08
Δυστυχώς δεν θυμόμουν που είχα βρει το συγκεκριμένο άβαταρ και έτσι κατέφυγα στο αμέσως προηγούμενο.
Τι κάνεις το Σάββατο ;
Δεν θυμόμουν το προηγούμενο, εγώ είχα μπει στο παλιό το 2012.
Το Σάββατο θα διαβάσω το τελευταίο από τα βιβλία του Γιούνγκ που δεν έχω διαβάσει και μάλλον θα δω τον τέταρτο κύκλο Penny Dreandful. Το έχει δει κανείς; Φοβάμαι να το δω μην μου χαλάσει την εικόνα από τα τρία πρώτα.
Τι να κάνω βρε ritzeri; Να βγω έξω να περιπλανιέμαι σαν την Αστέρω και να φάει και 300 ευρώ πρόστιμο;
Prepon έγραψε: 17 Δεκ 2020, 23:08
Τι κάνεις το Σάββατο ;
Δεν θυμόμουν το προηγούμενο, εγώ είχα μπει στο παλιό το 2012.
Το Σάββατο θα διαβάσω το τελευταίο από τα βιβλία του Γιούνγκ που δεν έχω διαβάσει και μάλλον θα δω τον τέταρτο κύκλο Penny Dreandful. Το έχει δει κανείς; Φοβάμαι να το δω μην μου χαλάσει την εικόνα από τα τρία πρώτα.
Τι να κάνω βρε ritzeri; Να βγω έξω να περιπλανιέμαι σαν την Αστέρω και να φάει και 300 ευρώ πρόστιμο;