Έχει να κάνει με τα αβατάρ μας,αυτά που μερικοί τα έχουν σχεδόν μόνιμα,ενώ άλλοι τα αλλάζουν σε τακτά ή μη τακτά χρονικά διαστήματα.
Υπάρχουν αβατάρ που μου αρέσουν,άλλα που μου είναι αδιάφορα,άλλα που μου τη δίνουν στα νεύρα,π.χ. του Στύγιος
Μερικά αβατάρ μ'αρέσουν πολύ,όπως το δικό μου φυσικά,αλλά και άλλα,σαν της Naida,όταν έχει αυτή με το μεγάλο μπούστο.
Μερικά με προβληματίζουν εδώ και χρόνια,όπως αυτό του alekhine,γιατί κάθε φορά που τα αντικρύζω,στο μυαλό μου έρχονται δύο άτομα : ο Μπέλα Λουγκόζι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,σε νεαρή ηλικία.Και μέχρι και αυτή τη στιγμή,ακόμη δεν έχω καταλάβει πoιος απεικονίζεται στο συγκεκριμένο αβατάρ !
Του hellegennesβρίσκω ότι είναι το πιο Τίμιο,το πιο Αντρίκιο απ'όλα,ξεκάθαρο,λιτό,Δωρικό,απογυμνωμένο από κάθε υποκρισία,"είμαι Εγώ αυτός που βλέπετε" δηλώνει άμα τη εμφανίσει του,χωρίς να αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις.Εύγε φίλε
Ένα συγκεκριμένο (που τώρα δεν υπάρχει) το έβρισκα για να είμαι ειλικρινής,ύποπτο,αλλά δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω.
Εσείς τι γνώμη έχετε για τα αβατάρ που βλέπετε σε καθημερινή σχεδόν βάση στο φόρουμ ;
Να κάνουμε λέτε και καμμιά ψηφοφορία για καλλίτερο/χειρότερο ;