!!! DEVELOPMENT MODE !!!

αβαταροσυζήτηση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Papa John

αβαταροσυζήτηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Ήθελα καιρό να ανοίξω αυτό το θέμα.

Έχει να κάνει με τα αβατάρ μας,αυτά που μερικοί τα έχουν σχεδόν μόνιμα,ενώ άλλοι τα αλλάζουν σε τακτά ή μη τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπάρχουν αβατάρ που μου αρέσουν,άλλα που μου είναι αδιάφορα,άλλα που μου τη δίνουν στα νεύρα,π.χ. του Στύγιος :smt013 και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί ! Στο συγκεκριμένο τι βλέπουμε ; Κάποιον που θα μπορούσε να είναι από Αλβανός μέχρι Ιρακινός(συμπεριλαμβανομένων όλων των χωρών στο μεταξύ τους), με πολύ σπαστική φάτσα,μου θυμίζει κάγκουρα ποδοσφαιριστή σε καμμιά Προοδευτική,πιο πίσω βλέπουμε έναν τύπο με... φέσι ; τι 'ν' αυτό που φοράει στο κεφάλι ; Και στο μακρυνό μπακγκράουντ,έναν τοίχο.Το Τείχος των Δακρύων ;

Μερικά αβατάρ μ'αρέσουν πολύ,όπως το δικό μου φυσικά,αλλά και άλλα,σαν της Naida,όταν έχει αυτή με το μεγάλο μπούστο.

Μερικά με προβληματίζουν εδώ και χρόνια,όπως αυτό του alekhine,γιατί κάθε φορά που τα αντικρύζω,στο μυαλό μου έρχονται δύο άτομα : ο Μπέλα Λουγκόζι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,σε νεαρή ηλικία.Και μέχρι και αυτή τη στιγμή,ακόμη δεν έχω καταλάβει πoιος απεικονίζεται στο συγκεκριμένο αβατάρ !

Του hellegennesβρίσκω ότι είναι το πιο Τίμιο,το πιο Αντρίκιο απ'όλα,ξεκάθαρο,λιτό,Δωρικό,απογυμνωμένο από κάθε υποκρισία,"είμαι Εγώ αυτός που βλέπετε" δηλώνει άμα τη εμφανίσει του,χωρίς να αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις.Εύγε φίλε :8)

Ένα συγκεκριμένο (που τώρα δεν υπάρχει) το έβρισκα για να είμαι ειλικρινής,ύποπτο,αλλά δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω.

Εσείς τι γνώμη έχετε για τα αβατάρ που βλέπετε σε καθημερινή σχεδόν βάση στο φόρουμ ;

Να κάνουμε λέτε και καμμιά ψηφοφορία για καλλίτερο/χειρότερο ;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: αβαταροσυζήτηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ευχαριστώ πολύ Papa John. Και το δικό σου μου αρέσει :D
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Papa John

Χαίρομαι κάθε φορά που το/την/τα βλέπω :D
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Το μόνο που έχω να πω προς το παρόν, είναι πως θα προτιμούσα να οι χρήστες να μην αλλάζουν τα άβατάρ τους.
Τα έχω ταυτίσει μαζί τους κι αν αλλάζουν, λίγο μπερδεύομαι. : )
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Papa John έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:27 Χαίρομαι κάθε φορά που το/την/τα βλέπω :D
Χαίρομαι που δίνει / δίνουν χαρά :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Papa John έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:24 Υπάρχουν αβατάρ που μου αρέσουν,άλλα που μου είναι αδιάφορα,άλλα που μου τη δίνουν στα νεύρα,π.χ. του Στύγιος :smt013 και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί ! Στο συγκεκριμένο τι βλέπουμε ; Κάποιον που θα μπορούσε να είναι από Αλβανός μέχρι Ιρακινός(συμπεριλαμβανομένων όλων των χωρών στο μεταξύ τους), με πολύ σπαστική φάτσα,μου θυμίζει κάγκουρα ποδοσφαιριστή σε καμμιά Προοδευτική,πιο πίσω βλέπουμε έναν τύπο με... φέσι ; τι 'ν' αυτό που φοράει στο κεφάλι ; Και στο μακρυνό μπακγκράουντ,έναν τοίχο.Το Τείχος των Δακρύων ;
δείξε λίγο σεβασμό ρε ψεκασμένε. Ο Κοσμάς τον Μεδίκων είναι(ο μπροστά)

Εικόνα
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Papa John έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:24 Υπάρχουν αβατάρ που μου αρέσουν,άλλα που μου είναι αδιάφορα,άλλα που μου τη δίνουν στα νεύρα,π.χ. του Στύγιος :smt013 και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί ! Στο συγκεκριμένο τι βλέπουμε ; Κάποιον που θα μπορούσε να είναι από Αλβανός μέχρι Ιρακινός(συμπεριλαμβανομένων όλων των χωρών στο μεταξύ τους), με πολύ σπαστική φάτσα,μου θυμίζει κάγκουρα ποδοσφαιριστή σε καμμιά Προοδευτική,πιο πίσω βλέπουμε έναν τύπο με... φέσι ; τι 'ν' αυτό που φοράει στο κεφάλι ; Και στο μακρυνό μπακγκράουντ,έναν τοίχο.Το Τείχος των Δακρύων ;
του Στύγιου είναι ηθοποιός από το game of thrones που "τον σκοτώσανε στον γάμο του"*. δεν ξέρω. ίσως κάτι θέλει να πει.

* red wedding - game of thrones
Άβαταρ μέλους
Papa John

Το τελευταίο της Cecily Anne π.χ. το βρίσκω απαράδεκτο :e040:
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Papa John έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:24 Ήθελα καιρό να ανοίξω αυτό το θέμα.

Έχει να κάνει με τα αβατάρ μας,αυτά που μερικοί τα έχουν σχεδόν μόνιμα,ενώ άλλοι τα αλλάζουν σε τακτά ή μη τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπάρχουν αβατάρ που μου αρέσουν,άλλα που μου είναι αδιάφορα,άλλα που μου τη δίνουν στα νεύρα,π.χ. του Στύγιος :smt013 και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί ! Στο συγκεκριμένο τι βλέπουμε ; Κάποιον που θα μπορούσε να είναι από Αλβανός μέχρι Ιρακινός(συμπεριλαμβανομένων όλων των χωρών στο μεταξύ τους), με πολύ σπαστική φάτσα,μου θυμίζει κάγκουρα ποδοσφαιριστή σε καμμιά Προοδευτική,πιο πίσω βλέπουμε έναν τύπο με... φέσι ; τι 'ν' αυτό που φοράει στο κεφάλι ; Και στο μακρυνό μπακγκράουντ,έναν τοίχο.Το Τείχος των Δακρύων ;

Μερικά αβατάρ μ'αρέσουν πολύ,όπως το δικό μου φυσικά,αλλά και άλλα,σαν της Naida,όταν έχει αυτή με το μεγάλο μπούστο.

Μερικά με προβληματίζουν εδώ και χρόνια,όπως αυτό του alekhine,γιατί κάθε φορά που τα αντικρύζω,στο μυαλό μου έρχονται δύο άτομα : ο Μπέλα Λουγκόζι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,σε νεαρή ηλικία.Και μέχρι και αυτή τη στιγμή,ακόμη δεν έχω καταλάβει πoιος απεικονίζεται στο συγκεκριμένο αβατάρ !

Του hellegennesβρίσκω ότι είναι το πιο Τίμιο,το πιο Αντρίκιο απ'όλα,ξεκάθαρο,λιτό,Δωρικό,απογυμνωμένο από κάθε υποκρισία,"είμαι Εγώ αυτός που βλέπετε" δηλώνει άμα τη εμφανίσει του,χωρίς να αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις.Εύγε φίλε :8)

Ένα συγκεκριμένο (που τώρα δεν υπάρχει) το έβρισκα για να είμαι ειλικρινής,ύποπτο,αλλά δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω.

Εσείς τι γνώμη έχετε για τα αβατάρ που βλέπετε σε καθημερινή σχεδόν βάση στο φόρουμ ;

Να κάνουμε λέτε και καμμιά ψηφοφορία για καλλίτερο/χειρότερο ;
Να σου δώσω κάτι hints τότε : κάτι με Αναγέννηση, με Μέδικους , με λατινικά , με Μικελάντζελο..
Άβαταρ μέλους
Papa John

Σενέκας έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:29

Εικόνα
Ποιος ρε,αυτός (ο μπροστά που λες) είναι 25 χρονών,αυτός εδώ είναι 100.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Εικόνα
ουστ γλείφτη των πλουτοκρατών :P
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

και της Naidaς βλακεία είναι.
Άβαταρ μέλους
Papa John

the comet the course the tail έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:29
του Στύγιου είναι ηθοποιός από το game of thrones που "τον σκοτώσανε στον γάμο του"*. δεν ξέρω. ίσως κάτι θέλει να πει.

* red wedding - game of thrones
Το δε δικό σου αβατάρ τον τελευταίο καιρό,είναι πολύ περίεργο.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Papa John έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:31

Εικόνα
Ποιος ρε,αυτός (ο μπροστά που λες) είναι 25 χρονών,αυτός εδώ είναι 100.
μεγαλώνει ο κόσμος
Άβαταρ μέλους
Papa John

the comet the course the tail έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 23:32 και της Naidaς βλακεία είναι.
Εμένα μ'αρέσει πολύ,με φτιάχνει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”