Αυτές οι εκλογές στις ΗΠΑ, ήταν όλα ή τίποτα.panos291 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 21:08Στοίχημα έχασες?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αβαταροσυζήτηση
- Otto Weininger
Re: αβαταροσυζήτηση
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τι είναι,ρόδι ;Juno έγραψε: 17 Δεκ 2020, 20:12 Είδα τη συζήτηση και το άλλαξα. Άλλο σύμβολο της Ήρας, πάλι σε tattoo και ας μην έχω δερματοστιξία επάνω μου (όπως και οι αρχαίοι ημών ένδοξοι πρόγονοι).
Στου ritzeri λογικά απεικονίζεται ο ίδιος.
Το δικό είναι λίαν απαράδεκτο, οφείλω να σου πω και, θα σε συμβούλευα να το αλλάξεις το συντομότερο δυνατό.
Ναι. Ρόδι και παγώνι είναι τα σύμβολα της Ήρας.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Χμμμμ
Otto Weininger έγραψε: 17 Δεκ 2020, 21:19Αυτές οι εκλογές στις ΗΠΑ, ήταν όλα ή τίποτα.![]()

Έτσι είναι
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ποιος είναι; Πείτε μου βρε παιδιά! Στενοχωρήθηκα όταν έφυγε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εγώ βρε
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων