Μπορεί ανασφάλιστος (και δηλωμένος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού) να βγάλει ΑΜΚΑ? Θα το ψάξω ευχαριστώ για την απάντηση.ksk έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:23Συμφωνώ για το αμκα...το ανασφάλιστος δεν τον επηρεάζει...πατησιωτης έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:13Πρέπει να βγάλει ΑΜΚΑ οπωσδήποτε και να γραφεί στην άυλη συνταγογράφηση.Τα εμβόλια θα μοιρασθούν με βάση τον ΑΜΚΑ που έχει και την ημερομηνία γεννήσεως από τους γεροντότερους στους νεότερους.Ίακχος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 14:36
Ειναι στην Αγγλία, που φεύγει από την ΕΕ...
Δουλεύει από το σπίτι εξ αποστάσεως.
Τώρα πως βγαίνει ΑΜΚΑ σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 17 Δεκ 2020, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Otto Weininger
Από τον Αύγουστο τα λέμε, αλλά έχουμε πήξει στους ειδικούς.
Arisvilla έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:09 Εχουμε τον υπουργό υγείας να βγαίνει και να ανακοινώνει οτι θα αρχίσει ο εμβολιασμός τον Δεκέμβρη και η ίδια η Κομισιόν τον αδειάζει λιγες ώρες μετα. Είναι πια επικίνδυνοι. Αυτά έκανε και ο Τραμπ που έβγαινε και ανακοίνωνε οτι θα έχουν εμβόλιο πριν τις εκλογές.
Ρουφατε κροκο κάθε μέρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπορεί να βγάλει ΑΜΚΑ, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει γιά την κατάταξη σε ευπαθείς ομάδες. Υποτίθεται ότι αυτό θα προκύπτει από την ιατροφαρμακευτική αγωγή που έχει υποστεί ο καθ'ένας (μέσω ΑΙ; ). Αν όμως κάποιος ζεί στο εξωτερικό και δεν έχει υποστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα, πώς μπορεί να επιλεγεί;Ίακχος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:33Μπορεί ανασφάλιστος να βγάλει ΑΜΚΑ? Θα το ψάξω ευχαριστώ για την απάντηση.ksk έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:23Συμφωνώ για το αμκα...το ανασφάλιστος δεν τον επηρεάζει...πατησιωτης έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:13
Πρέπει να βγάλει ΑΜΚΑ οπωσδήποτε και να γραφεί στην άυλη συνταγογράφηση.Τα εμβόλια θα μοιρασθούν με βάση τον ΑΜΚΑ που έχει και την ημερομηνία γεννήσεως από τους γεροντότερους στους νεότερους.
Τώρα πως βγαίνει ΑΜΚΑ σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω.
Εγώ πάλι, έχω περάσει Covid-19 και κανονικά πρέπει να τοποθετηθώ σε χαμηλή προτεραιότητα. Ομως δεν υπάρχει κανένα ίχνος αυτού στην Ελλάδα, αφού τον πέρασα στο εξωτερικό. Ενδεχομένως λοιπόν να με καλέσουν γιά εμβολιασμό σχετικά νωρίς. Από ηθικής πλευράς, πρέπει να παραχωρήσω την σειρά μου; Και μετά πώς μπορώ να ξαναεπιλεγώ;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αδίστακτοι οι διαβολόφρονες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το βασικο ερωτημα ειναι, εφοσον τον περασες τον ιο, σε ποσο διαστημα απο την ημερα που νοσησες πρεπει να κανεις το εμβολιο. Υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς την περιοδο; Δεν το γνωριζω, ρωταω. Εννοειται οτι εαν δεν υπαρχει θεμα το κανεις κανονικα με την σειρα, μην μπλεξεις με ηθικολογικες μαλακιες.Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:43Μπορεί να βγάλει ΑΜΚΑ, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει γιά την κατάταξη σε ευπαθείς ομάδες. Υποτίθεται ότι αυτό θα προκύπτει από την ιατροφαρμακευτική αγωγή που έχει υποστεί ο καθ'ένας (μέσω ΑΙ; ). Αν όμως κάποιος ζεί στο εξωτερικό και δεν έχει υποστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα, πώς μπορεί να επιλεγεί;
Εγώ πάλι, έχω περάσει Covid-19 και κανονικά πρέπει να τοποθετηθώ σε χαμηλή προτεραιότητα. Ομως δεν υπάρχει κανένα ίχνος αυτού στην Ελλάδα, αφού τον πέρασα στο εξωτερικό. Ενδεχομένως λοιπόν να με καλέσουν γιά εμβολιασμό σχετικά νωρίς. Από ηθικής πλευράς, πρέπει να παραχωρήσω την σειρά μου; Και μετά πώς μπορώ να ξαναεπιλεγώ;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
πατησιωτης
Δύσκολο αυτό και για όσους έχουν συνταγογράφηση εδώ.Η συνταγογράφηση δεν αποδεικνύει από μόνη της τη σοβαρότητα της πάθησης.Εάν όσοι π.χ παίρνουν χάπι για την πίεση θεωρηθούν ευπαθείς ομάδες ακόμη και εάν είναι ένα χάπι την ημέρα κατά καιρούς,από μια ηλικία και μετά όλοι ευπαθείς θα είναι.Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:43 Μπορεί να βγάλει ΑΜΚΑ, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει γιά την κατάταξη σε ευπαθείς ομάδες. Υποτίθεται ότι αυτό θα προκύπτει από την ιατροφαρμακευτική αγωγή που έχει υποστεί ο καθ'ένας (μέσω ΑΙ; )
-
πατησιωτης
Nostalgia έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:51 Το βασικο ερωτημα ειναι, εφοσον τον περασες τον ιο, σε ποσο διαστημα απο την ημερα που νοσησες πρεπει να κανεις το εμβολιο. Υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς την περιοδο; Δεν το γνωριζω, ρωταω. Εννοειται οτι εαν δεν υπαρχει θεμα το κανεις κανονικα με την σειρα, μην μπλεξεις με ηθικολογικες μαλακιες.
Ιατρικός περιορισμός δεν υπάρχει.Δεν θα πάθεις δηλαδή τίποτα.Τώρα εάν θες να δεις εάν είναι απαραίτητο κάνεις τεστ αντισωμάτων.Η διάρκεια της ανοσίας είναι άγνωστη για όλους.
Ούτε αυτό που ρωτάς δεν το ξέρω. Η γιατρός μου μου είπε ότι γιά να κάνω το εμβόλιο τής γρίπης, καλόν είναι να μην υπάρχει κανένα ίχνος φλεγμονής από τον κορωνοϊό. Γι'αυτό το έκανα μόλις είχα αρνητικό τεστ αντισωμάτων IMg (βραχείας διάρκειας). Αντισώματα IGg εξακολουθώ να έχω. Θεωρητικώς, αυτά με προστατεύουν και δεν χρειάζομαι εμβόλιο.Nostalgia έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:51Το βασικο ερωτημα ειναι, εφοσον τον περασες τον ιο, σε ποσο διαστημα απο την ημερα που νοσησες πρεπει να κανεις το εμβολιο. Υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς την περιοδο; Δεν το γνωριζω, ρωταω. Εννοειται οτι εαν δεν υπαρχει θεμα το κανεις κανονικα με την σειρα, μην μπλεξεις με ηθικολογικες μαλακιες.Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:43Μπορεί να βγάλει ΑΜΚΑ, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει γιά την κατάταξη σε ευπαθείς ομάδες. Υποτίθεται ότι αυτό θα προκύπτει από την ιατροφαρμακευτική αγωγή που έχει υποστεί ο καθ'ένας (μέσω ΑΙ; ). Αν όμως κάποιος ζεί στο εξωτερικό και δεν έχει υποστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα, πώς μπορεί να επιλεγεί;Ίακχος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:33Μπορεί ανασφάλιστος να βγάλει ΑΜΚΑ? Θα το ψάξω ευχαριστώ για την απάντηση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δηλαδη θα μπουν και αλλες εργοστασιακες μοναδες στο παιχνιδι; Θα αναμειχθουν και αλλες εταιρειες περα απο την pfizer;πατησιωτης έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:32Θα έλθουν πολλά εμβόλια.Του χρόνου αυτοί θα φτιάξουν 1,5 εκατομμύριο δόσεις,δηλαδή θα εμβολιάσουν 750 εκατομμύρια΄,ήτοι το 10% του πληθυσμού της γης.Αλλά άλλα τόσα θα φτιάξει η Moderna,άλλα η Astra Zeneca κλπ.Μόλις ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλων των άνω των 60 κανονικά οι θάνατοι πρέπει να πέσουν πολύ.paul25 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:18 Εγω αναρωτιεμαι οτι αν το μεγιστο της παραγωγης του/των εργοστασιων της pfizer ειναι αυτο της πρωτης δοσης, πως θα το αυξησουν; Γιατι αν δεν το κανουν θα παρει χρονια ο εμβολιασμος.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
"Είναι η ώρα της Ευρώπης. Στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε όλη την ΕΕ. Προστατεύουμε μαζί τους πολίτες μας.", έγραψε η φον ντερ Λάιεν στο Twitter"
Βλεπω εχει μαντικες ικανοτητες
δεν νομιζω να γνωριζει την αποφαση του "Ανεξαρτητου" EMA μερες πριν ακομα την βγαλει
Βλεπω εχει μαντικες ικανοτητες
δεν νομιζω να γνωριζει την αποφαση του "Ανεξαρτητου" EMA μερες πριν ακομα την βγαλει
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Θα εμβολιασουν και 50 εκ κοσμο για να κανουν δημοσιες σχεσεις;Αρίστος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:43kaltsopedilos έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:40 Επειδη βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες πως αντεδρασαν οι ψεκες στην παραγγελια 100 εκ δοσεων του εμβολιου της Pfizer απο τους Κινεζους;
Oι Κινεζοι εχουν αρκετα λεφτα να πετανε για δημοσιες σχεσεις με την Αμερικη του Μπαιντεν.
.
kaltsopedilos έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:06Θα εμβολιασουν και 50 εκ κοσμο για να κανουν δημοσιες σχεσεις;Αρίστος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:43kaltsopedilos έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:40 Επειδη βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες πως αντεδρασαν οι ψεκες στην παραγγελια 100 εκ δοσεων του εμβολιου της Pfizer απο τους Κινεζους;
Oι Κινεζοι εχουν αρκετα λεφτα να πετανε για δημοσιες σχεσεις με την Αμερικη του Μπαιντεν.
.
Τους αντιφρονουντες probably.
.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Γεμάτος ο τόπος φίδια κάθε χειμώναOtto Weininger έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:58 Εδώ θα λέμε αλήθειες.
[img]https://i.postimg.cc/DwNWRkLR/FB-I ... .jpg[/img]
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις