!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

ksk έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:23
πατησιωτης έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:13
Ίακχος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 14:36

Ειναι στην Αγγλία, που φεύγει από την ΕΕ...
Δουλεύει από το σπίτι εξ αποστάσεως.
Πρέπει να βγάλει ΑΜΚΑ οπωσδήποτε και να γραφεί στην άυλη συνταγογράφηση.Τα εμβόλια θα μοιρασθούν με βάση τον ΑΜΚΑ που έχει και την ημερομηνία γεννήσεως από τους γεροντότερους στους νεότερους.
Τώρα πως βγαίνει ΑΜΚΑ σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω.
Συμφωνώ για το αμκα...το ανασφάλιστος δεν τον επηρεάζει...
Μπορεί ανασφάλιστος (και δηλωμένος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού) να βγάλει ΑΜΚΑ? Θα το ψάξω ευχαριστώ για την απάντηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 17 Δεκ 2020, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Από τον Αύγουστο τα λέμε, αλλά έχουμε πήξει στους ειδικούς.
Arisvilla έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:09 Εχουμε τον υπουργό υγείας να βγαίνει και να ανακοινώνει οτι θα αρχίσει ο εμβολιασμός τον Δεκέμβρη και η ίδια η Κομισιόν τον αδειάζει λιγες ώρες μετα. Είναι πια επικίνδυνοι. Αυτά έκανε και ο Τραμπ που έβγαινε και ανακοίνωνε οτι θα έχουν εμβόλιο πριν τις εκλογές.

Ρουφατε κροκο κάθε μέρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Ίακχος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:33
ksk έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:23
πατησιωτης έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:13

Πρέπει να βγάλει ΑΜΚΑ οπωσδήποτε και να γραφεί στην άυλη συνταγογράφηση.Τα εμβόλια θα μοιρασθούν με βάση τον ΑΜΚΑ που έχει και την ημερομηνία γεννήσεως από τους γεροντότερους στους νεότερους.
Τώρα πως βγαίνει ΑΜΚΑ σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω.
Συμφωνώ για το αμκα...το ανασφάλιστος δεν τον επηρεάζει...
Μπορεί ανασφάλιστος να βγάλει ΑΜΚΑ? Θα το ψάξω ευχαριστώ για την απάντηση.
Μπορεί να βγάλει ΑΜΚΑ, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει γιά την κατάταξη σε ευπαθείς ομάδες. Υποτίθεται ότι αυτό θα προκύπτει από την ιατροφαρμακευτική αγωγή που έχει υποστεί ο καθ'ένας (μέσω ΑΙ; ). Αν όμως κάποιος ζεί στο εξωτερικό και δεν έχει υποστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα, πώς μπορεί να επιλεγεί;

Εγώ πάλι, έχω περάσει Covid-19 και κανονικά πρέπει να τοποθετηθώ σε χαμηλή προτεραιότητα. Ομως δεν υπάρχει κανένα ίχνος αυτού στην Ελλάδα, αφού τον πέρασα στο εξωτερικό. Ενδεχομένως λοιπόν να με καλέσουν γιά εμβολιασμό σχετικά νωρίς. Από ηθικής πλευράς, πρέπει να παραχωρήσω την σειρά μου; Και μετά πώς μπορώ να ξαναεπιλεγώ;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

:a040:
Αδίστακτοι οι διαβολόφρονες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:43
Ίακχος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:33
ksk έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:23 Συμφωνώ για το αμκα...το ανασφάλιστος δεν τον επηρεάζει...
Μπορεί ανασφάλιστος να βγάλει ΑΜΚΑ? Θα το ψάξω ευχαριστώ για την απάντηση.
Μπορεί να βγάλει ΑΜΚΑ, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει γιά την κατάταξη σε ευπαθείς ομάδες. Υποτίθεται ότι αυτό θα προκύπτει από την ιατροφαρμακευτική αγωγή που έχει υποστεί ο καθ'ένας (μέσω ΑΙ; ). Αν όμως κάποιος ζεί στο εξωτερικό και δεν έχει υποστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα, πώς μπορεί να επιλεγεί;

Εγώ πάλι, έχω περάσει Covid-19 και κανονικά πρέπει να τοποθετηθώ σε χαμηλή προτεραιότητα. Ομως δεν υπάρχει κανένα ίχνος αυτού στην Ελλάδα, αφού τον πέρασα στο εξωτερικό. Ενδεχομένως λοιπόν να με καλέσουν γιά εμβολιασμό σχετικά νωρίς. Από ηθικής πλευράς, πρέπει να παραχωρήσω την σειρά μου; Και μετά πώς μπορώ να ξαναεπιλεγώ;
Το βασικο ερωτημα ειναι, εφοσον τον περασες τον ιο, σε ποσο διαστημα απο την ημερα που νοσησες πρεπει να κανεις το εμβολιο. Υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς την περιοδο; Δεν το γνωριζω, ρωταω. Εννοειται οτι εαν δεν υπαρχει θεμα το κανεις κανονικα με την σειρα, μην μπλεξεις με ηθικολογικες μαλακιες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
πατησιωτης

Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:43 Μπορεί να βγάλει ΑΜΚΑ, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει γιά την κατάταξη σε ευπαθείς ομάδες. Υποτίθεται ότι αυτό θα προκύπτει από την ιατροφαρμακευτική αγωγή που έχει υποστεί ο καθ'ένας (μέσω ΑΙ; )
Δύσκολο αυτό και για όσους έχουν συνταγογράφηση εδώ.Η συνταγογράφηση δεν αποδεικνύει από μόνη της τη σοβαρότητα της πάθησης.Εάν όσοι π.χ παίρνουν χάπι για την πίεση θεωρηθούν ευπαθείς ομάδες ακόμη και εάν είναι ένα χάπι την ημέρα κατά καιρούς,από μια ηλικία και μετά όλοι ευπαθείς θα είναι.
πατησιωτης

Nostalgia έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:51 Το βασικο ερωτημα ειναι, εφοσον τον περασες τον ιο, σε ποσο διαστημα απο την ημερα που νοσησες πρεπει να κανεις το εμβολιο. Υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς την περιοδο; Δεν το γνωριζω, ρωταω. Εννοειται οτι εαν δεν υπαρχει θεμα το κανεις κανονικα με την σειρα, μην μπλεξεις με ηθικολογικες μαλακιες.

Ιατρικός περιορισμός δεν υπάρχει.Δεν θα πάθεις δηλαδή τίποτα.Τώρα εάν θες να δεις εάν είναι απαραίτητο κάνεις τεστ αντισωμάτων.Η διάρκεια της ανοσίας είναι άγνωστη για όλους.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Nostalgia έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:51
Leporello έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:43
Ίακχος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:33Μπορεί ανασφάλιστος να βγάλει ΑΜΚΑ? Θα το ψάξω ευχαριστώ για την απάντηση.

Το βασικο ερωτημα ειναι, εφοσον τον περασες τον ιο, σε ποσο διαστημα απο την ημερα που νοσησες πρεπει να κανεις το εμβολιο. Υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς την περιοδο; Δεν το γνωριζω, ρωταω. Εννοειται οτι εαν δεν υπαρχει θεμα το κανεις κανονικα με την σειρα, μην μπλεξεις με ηθικολογικες μαλακιες.
Ούτε αυτό που ρωτάς δεν το ξέρω. Η γιατρός μου μου είπε ότι γιά να κάνω το εμβόλιο τής γρίπης, καλόν είναι να μην υπάρχει κανένα ίχνος φλεγμονής από τον κορωνοϊό. Γι'αυτό το έκανα μόλις είχα αρνητικό τεστ αντισωμάτων IMg (βραχείας διάρκειας). Αντισώματα IGg εξακολουθώ να έχω. Θεωρητικώς, αυτά με προστατεύουν και δεν χρειάζομαι εμβόλιο.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εδώ θα λέμε αλήθειες.
Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

πατησιωτης έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:32
paul25 έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:18 Εγω αναρωτιεμαι οτι αν το μεγιστο της παραγωγης του/των εργοστασιων της pfizer ειναι αυτο της πρωτης δοσης, πως θα το αυξησουν; Γιατι αν δεν το κανουν θα παρει χρονια ο εμβολιασμος.
Θα έλθουν πολλά εμβόλια.Του χρόνου αυτοί θα φτιάξουν 1,5 εκατομμύριο δόσεις,δηλαδή θα εμβολιάσουν 750 εκατομμύρια΄,ήτοι το 10% του πληθυσμού της γης.Αλλά άλλα τόσα θα φτιάξει η Moderna,άλλα η Astra Zeneca κλπ.Μόλις ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλων των άνω των 60 κανονικά οι θάνατοι πρέπει να πέσουν πολύ.
Δηλαδη θα μπουν και αλλες εργοστασιακες μοναδες στο παιχνιδι; Θα αναμειχθουν και αλλες εταιρειες περα απο την pfizer;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

"Είναι η ώρα της Ευρώπης. Στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε όλη την ΕΕ. Προστατεύουμε μαζί τους πολίτες μας.", έγραψε η φον ντερ Λάιεν στο Twitter"

Βλεπω εχει μαντικες ικανοτητες
δεν νομιζω να γνωριζει την αποφαση του "Ανεξαρτητου" EMA μερες πριν ακομα την βγαλει
Άβαταρ μέλους
kaltsopedilos
Phorum.gr user: kaltsopedilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kaltsopedilos »

Αρίστος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:43
kaltsopedilos έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:40 Επειδη βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες πως αντεδρασαν οι ψεκες στην παραγγελια 100 εκ δοσεων του εμβολιου της Pfizer απο τους Κινεζους;

Oι Κινεζοι εχουν αρκετα λεφτα να πετανε για δημοσιες σχεσεις με την Αμερικη του Μπαιντεν.

.
Θα εμβολιασουν και 50 εκ κοσμο για να κανουν δημοσιες σχεσεις;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

kaltsopedilos έγραψε: 17 Δεκ 2020, 17:06
Αρίστος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:43
kaltsopedilos έγραψε: 17 Δεκ 2020, 13:40 Επειδη βαριεμαι να διαβαζω τοσες σελιδες πως αντεδρασαν οι ψεκες στην παραγγελια 100 εκ δοσεων του εμβολιου της Pfizer απο τους Κινεζους;

Oι Κινεζοι εχουν αρκετα λεφτα να πετανε για δημοσιες σχεσεις με την Αμερικη του Μπαιντεν.

.
Θα εμβολιασουν και 50 εκ κοσμο για να κανουν δημοσιες σχεσεις;

Τους αντιφρονουντες probably. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Otto Weininger έγραψε: 17 Δεκ 2020, 15:58 Εδώ θα λέμε αλήθειες.
[img]https://i.postimg.cc/DwNWRkLR/FB-I ... .jpg[/img]
Γεμάτος ο τόπος φίδια κάθε χειμώνα :lol:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”