εσύ τώρα θεωρείσαι κάτι σαν φορουμική διάνοια έτσι?foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 20:39
Τα ρούχα αν δε ράβεσαι στην Κριθαριώτη βγαίνουν σε εντελώς στάνταρ νούμερα. Σιγά που δεν ξέρεις ότι φοράς από H&M το L και από Ζάρα το XXL ή ότι το νούμερο παπουτσιών σου είναι 38. Γι' αυτό οι περισσότερες γυναίκες στο δυτικό κόσμο αγοράζουν online.
Όλοι ξέρουμε ότι η δοκιμή είναι μέρος της τελετουργίας του shopping για να δεις απλά και μόνο πώς μοιάζει πάνω σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
Re: Click Away
Ο Φος είναι ακόμα παιδί,όχι μόνο στο μυαλό,αλλά και στο σώμα.Green Dragon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 21:27Μα τι λες;foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 20:39Τα ρούχα αν δε ράβεσαι στην Κριθαριώτη βγαίνουν σε εντελώς στάνταρ νούμερα. Σιγά που δεν ξέρεις ότι φοράς από H&M το L και από Ζάρα το XXL ή ότι το νούμερο παπουτσιών σου είναι 38. Γι' αυτό οι περισσότερες γυναίκες στο δυτικό κόσμο αγοράζουν online.Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 18:57
Σήμερα έμαθα πως μπορώ να αγοράσω ρούχα και παπούτσια από φωτογραφία, αλλά το βιβλίο πρέπει να το δω από κοντά, μήπως μου πέφτει κοντό, ξέρω 'γω ή στενό. Μην τρέχω μετά για επιδιόρθωση.
Όλοι ξέρουμε ότι η δοκιμή είναι μέρος της τελετουργίας του shopping για να δεις απλά και μόνο πώς μοιάζει πάνω σου.
Όλοι ξέρουμε ότι το κοινό που πάει στο κατάστημα για αυτήν την τελετουργία ούτε πέντε λεπτά θα κάτσει ούτε θα ακουμπήσει λιγότερα από 20 ρούχα ούτε θα τηρήσει τον παραμικρό κανόνα. Αντιθέτως θα κάνει σα λυσσασμένα μινκ που λέει και ο Κόνκι.
Ε δε μας παίρνει.
Δύο διαφορετικά ρούχα της ίδιας εταιρείας και του ίδιοι μεγέθους μπορεί να δείχνουν εντελώς διαφορετικά στο σώμα σου.
Ρούχα χωρίς δοκιμή αγοράζουν μόνο όσοι δεν ασχολούνται με την εμφάνισή τους, τσαπατσούληδες και λοιποί. Με τα παπούτσια τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
Από τα παιδικά αγοράζει,γι'αυτό και δεν τη ψάχνει πολύ.
Κατά τ'άλλα,ετοιμαστείτε για εμφύλιο...και λογικό το βρίσκω :
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... emporakou/
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... emporakou/
- Eθνικοκοινωνιστης
οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει δεν λεγατε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ισχύει ότι πολλές εταιρείες έχουν προσφύγει σε αγωγές προς ACS και Γενική Ταχυδρομική για διαφυγόντα κερδη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Τι εννοείς να φτιάξουν εξωτερικό χώρο; Εξωτερικά δεν θα περιμένει ο κόσμος στην ουρά στο κρύο; Για αυτούς που θα νοσήσουν από τα κρυοπαγήματα τι θα γίνει;Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:15 ειπε μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά η παραγγελία.
Απλά πρέπει να δωσουν και μερικά λεφτάκια να φτιάξουν εξωτερικό χώρο. Μικρό, που θα μπαίνουν εκει μέσα όλοι ενας ένας.
Το μέτρο είναι καθαρά για να σταματήσει η έπτωση 40% των ενοικίων και η αναστολή των εργαζομένων.
Αυτο που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως βοηθά επιδημιολογικά όλο αυτό.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ολοι να μάθουν να κάνουν browse τα wares μέσω net. Οι υπάλληλοι στα καταστήματα να διεκπεραιώνουν τις εργασίες. Μόνο τα μετρητά να μην καταργηθούν είπα. Γιατί δεν με βολεύει.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- hellegennes
Πολύ καλή ιδέα. Δεν έχει βέβαια απολύτως κανένα νόημα να πάρεις δώρα για άτομα που σου λένε ότι δεν πρέπει να δεις από κοντά, αλλά δεν βαριέσαι...CRWH έγραψε: 11 Δεκ 2020, 16:52 Θεουσα τηλεμαινδανος/λοιμοξιολογος μες την καλη χαρα στον Ευαγγελατο, λεει φετος να παρουμε για δωρα βιβλια (που δεν κολλαει) και μαλιστα προτεινει Παπαδιαμαντη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κυβέρνηση για τα πανηγύρια. Όλες τις αλλαγές σε μια μέρα τις έκαναν.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:03 Θες click αγουέη; Αφου έτσι και αλλιώς το έχεις αποφασίσει. Πες το μια δυο εβδομάδες πριν να μπορέσει το κατάστημα να τα βάλει σε μια σειρά, τι το λες ένα σκ πριν;
Επίσης αυτο με τον εξωτερικό χώρο κρύβει μεγάλη παπάτζα, δλδ τι θα πει ειδικά διαμορφωμένος χώρος; Υπάρχει κάποιο πλαίσιο ή ο καθένας οτι το καυλώσει; δλδ με ένα σπρέυ στο πεζοδρόμιο μπορώ να κάνω το διαχωρισμό και όλα καλά;
Απαγόρευση μετακινήσεων; Βγάλε σε μερικές ώρες από την Εργάνη βεβαιώσεις, ενώ το σύστημα κρασάρει 9/10 φορές. Εννοείται μόνο για μερικές μέρες, για να μην έχεις μόνο μια φορά την ευχαρίστηση να περιμένεις να φορτώσει με τις ώρες.
Απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών; Βρείτε λύση για τα εμπορεύματά σας σε μερικές ώρες.
Click skatay; Φτιάξτε παραβάν σε δυο μέρες. Στο πεζοδρόμιο. Που δεν σας ανήκει. Χωρίς προδιαγραφές. Χωρίς λόγο ύπαρξης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δε βαρεθήκατε ρε μλκς να έχετε άποψη για τα πάντα; Βγάλτε το σκασμό και στηρίξτε την κυβέρνηση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άλλος από δωhellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2020, 22:30Κυβέρνηση για τα πανηγύρια. Όλες τις αλλαγές σε μια μέρα τις έκαναν.Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:03 Θες click αγουέη; Αφου έτσι και αλλιώς το έχεις αποφασίσει. Πες το μια δυο εβδομάδες πριν να μπορέσει το κατάστημα να τα βάλει σε μια σειρά, τι το λες ένα σκ πριν;
Επίσης αυτο με τον εξωτερικό χώρο κρύβει μεγάλη παπάτζα, δλδ τι θα πει ειδικά διαμορφωμένος χώρος; Υπάρχει κάποιο πλαίσιο ή ο καθένας οτι το καυλώσει; δλδ με ένα σπρέυ στο πεζοδρόμιο μπορώ να κάνω το διαχωρισμό και όλα καλά;
Απαγόρευση μετακινήσεων; Βγάλε σε μερικές ώρες από την Εργάνη βεβαιώσεις, ενώ το σύστημα κρασάρει 9/10 φορές. Εννοείται μόνο για μερικές μέρες, για να μην έχεις μόνο μια φορά την ευχαρίστηση να περιμένεις να φορτώσει με τις ώρες.
Απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών; Βρείτε λύση για τα εμπορεύματά σας σε μερικές ώρες.
Click skatay; Φτιάξτε παραβάν σε δυο μέρες. Στο πεζοδρόμιο. Που δεν σας ανήκει. Χωρίς προδιαγραφές. Χωρίς λόγο ύπαρξης.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Δεν υπάρχουν στάνταρ νούμερα. Δεν είναι όλα τα πατρόν Medium το ίδιο πράγμα. Σε κάποια ρούχα, ακόμη και της ίδιας εταιρείας, μπορεί να χρειάζεσαι large, γιατί είναι διαφορετική η κοψιά. Μα, τι τιτανοτεράστιες πίπες γράφεις; Έχεις ψωνίσει ποτέ ρούχα μόνος σου ή φοράς ό,τι βρεις μπροστά σου;foscilis έγραψε: 11 Δεκ 2020, 20:39 Τα ρούχα αν δε ράβεσαι στην Κριθαριώτη βγαίνουν σε εντελώς στάνταρ νούμερα. Σιγά που δεν ξέρεις ότι φοράς από H&M το L και από Ζάρα το XXL ή ότι το νούμερο παπουτσιών σου είναι 38. Γι' αυτό οι περισσότερες γυναίκες στο δυτικό κόσμο αγοράζουν online.
Ούτε καν στα παπούτσια ισχύει αυτό. Σε άλλο καλαπόδι φοράω 41, σε άλλο 42 και σε άλλο 43. Δεν είναι όλες οι φόρμες ίδιες.
Ούτε στα γαμημένα τα μποξεράκια δεν είναι στάνταρ ότι θα σου κάνει το ίδιο standard size (s, m, l, xl, xxl, κτλ). Μεταξύ εταιρειών διαφέρουν οι διαστάσεις. Ίσως μεταξύ άλλων γιατί οι άνθρωποι δεν βγαίνουμε σε standard sizes και υπάρχουν 500 διαφορετικοί σωματότυποι.
Εκτός αυτού, η επιτόπια δοκιμή είναι σημαντική και για δύο άλλους λόγους, πέρα από το νούμερο, όπου είπαμε, λες χοντρές μαλακίες:
1. Μπορεί να μην το βρίσκεις άνετο για τα μέτρα σου. Μπορεί να μην σου αρέσει το ύφασμα, να μην σου κάθεται καλά στο σώμα ακόμη κι αν είναι το νούμερό σου. Μπορεί να μην σου αρέσει το χρώμα και σούπερ εννοείται ότι δεν μπορείς να το αντιληφθείς σωστά από την οθόνη σου.
2. Μπορείς να δεις κατασκευαστικά ελαττώματα πριν αγοράσεις το προϊόν και έχεις μετά διαδικασίες επιστροφής με μεταφορικές και πίπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Ισχύει. Ακόμα και στην ίδια εταιρεία (nike, μη φανταστείτε τπτ ακραίο) έχω δυο ζευγαρια παπούτσια με διαφορετικό νούμερο. Το ένα ζευγάρι το γύρισα γιατι με χτύπαγε κ πήρα μεγαλύτερο, στο άλλο ζευγάρι στο μεγαλύτερο κολυμπαγε το πόδι μουGreen Dragon έγραψε: 11 Δεκ 2020, 21:27
Δύο διαφορετικά ρούχα της ίδιας εταιρείας και του ίδιοι μεγέθους μπορεί να δείχνουν εντελώς διαφορετικά στο σώμα σου.
Με τα παπούτσια τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
Να μη σας πω με τον μικρό τι τραβάμε που πρέπει να δοκιμάσει φουλ γιατί σε 2 μηνες δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να του κάνει.
- hellegennes
Δεν ισχύει, ιδιοφυΐα, για τα καταστήματα τροφίμων. Εμείς είμαστε ανοιχτά κανονικά.
Επίσης να ξέρεις ότι αντί να πατήσω το κουμπί της αναφοράς, την επόμενη φορά που έστω υπονοήσεις ότι πουλάω χαλασμένα τρόφιμα, θα ζητήσω την συνδρομή του phorum για να υποβάλλω αγωγή εναντίον σου, γιατί μπορείς να είσαι όσο κακεντρεχής θέλεις, δεν επιτρέπω όμως υπόνοιες παρανομίας και μη τήρησης κανόνων ασφαλείας όσον αφορά την επαγγελματική μου δραστηριότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,