!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Click Away

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Click Away

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:50 Τι επιχειρημα ηταν αυτο; Τι σημασια εχει αν δεν εχει πλεον μαγαζι; Το θεμα ειναι πουλαει ακομα αυτα που πουλαει; Αν ναι, εχει συμφερον. Ακομα και οχι δεν ξερουμε τι σχεσεις εχει με αλλους. Καλυτερη δικαιολογια δεν μπορουσε να βρει;
η συζητηση συνεχιστηκε και μετα

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 8249075713

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 2583244801

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 0845771780

εγω νομιζω οτι με το τελευταιο tweet ουσιαστικα δικαιωνει τον τζημερο που μιλησε για συντεχνια :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Διότι το βιβλίο θεωρείται και είναι εξαιρετικό πολιτιστικό αγαθό, εξ ου και είναι σε χαμηλότερη κλίμακα ΦΠΑ σε όλη την ΕΕ και διότι ως είδος έχει κτυπηθεί βάναυσα την τελευταία δεκαετία περισσότερο από άλλους κλάδους και διότι η ανάγνωση βιβλίων παραμένει πολύ χαμηλή στην Ελλάδα>
Τον Άδωνι τον είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση. Αδυνατώ να κατανοήσω ότι γράφει τέτοια πράγματα...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:51 Για πείτε απόψεις για τον νέο αυτό τρόπο αγοράς που μας ανακοινώθηκε σήμερα.
Σήμερα έμαθα πως μπορώ να αγοράσω ρούχα και παπούτσια από φωτογραφία, αλλά το βιβλίο πρέπει να το δω από κοντά, μήπως μου πέφτει κοντό, ξέρω 'γω ή στενό. Μην τρέχω μετά για επιδιόρθωση.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

alekhine έγραψε: 11 Δεκ 2020, 18:48
εγω νομιζω οτι με το τελευταιο tweet ουσιαστικα δικαιωνει τον τζημερο που μιλησε για συντεχνια :102: :102:
Ναι, παπαριές λέει. Εφόσον ανοίγει βιβλιοπωλεία, με την ίδια λογική έπρεπε να ανοίξει ξέρω'γω τα πάμπλικ που αφιερώνουν έναν όροφο στα βιβλία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2020, 17:50 Τι επιχειρημα ηταν αυτο; Τι σημασια εχει αν δεν εχει πλεον μαγαζι; Το θεμα ειναι πουλαει ακομα αυτα που πουλαει; Αν ναι, εχει συμφερον. Ακομα και οχι δεν ξερουμε τι σχεσεις εχει με αλλους. Καλυτερη δικαιολογια δεν μπορουσε να βρει;
η συζητηση συνεχιστηκε και μετα

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 8249075713

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 2583244801

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 0845771780

Εννοειται! Ειναι σαν να παραδεχεται δυο πραγματα, η κινηση σε αυτα τα μαγαζια ειναι μικρη οποτε ειναι και ασφαλη να ανοιξουν γιατι εντελει ποιος θα παει; Τοτε ρε φιλε ανοιξε και μαγαζια με σωληνες, εργαλεια,βιδες, θερμοσθφωνες κλπ και αυτα χαμηλη κινηση εχουν μονο επαγγελματιες τεχνιτες τα επισκεπτονται που τωρα υπολειτουργουν.

Το αλλο, διοτι δεν εχουν κινηση και αφου θα βγειτε λογω γιορτων σε μαγαζια, ας ειναι βιβλιοπωλεια για να αναγκαστειτε να παρετε και τιποτα και να κανουν κανα τζιρο, δηλαδη κανει διακριση το ιδιο το κρατος και φαβοριτισμο και μετα σου λεει οτι το κανει λογω πολιτιστικου αγαθου, ε! Ανοιξε και τα θεατρα και τα μουσεια, πολιτιστικο αγαθο ειναι και αυτα και οι ηθοποιοι πεινανε διπλα αυτο το καιρο, μεγαλυτερη αναγκη εχουν. Βρε ποιον κοροιδευει αυτος;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Ζούμε απίστευτες στιγμές... :smt005:
Άβαταρ μέλους
Iron Dushh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iron Dushh »

8 στις 10 λέει επιχειρήσεις δεν θα τα καταφέρουν με το click away
down into the vortex
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τους έχει ξεφύγει και εφαρμόζουν το ένα ηλίθιο μέτρο μετά το αλλο
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Cecily Anne έγραψε: 11 Δεκ 2020, 18:59
Ναι, παπαριές λέει. Εφόσον ανοίγει βιβλιοπωλεία, με την ίδια λογική έπρεπε να ανοίξει ξέρω'γω τα πάμπλικ που αφιερώνουν έναν όροφο στα βιβλία.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Iron Dushh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iron Dushh »

@nowhere

Στα πλαίσια βομβαρδισμού μέτρων και πληροφορίας

Ξένοι είμαστε άραγε;;
down into the vortex
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

το άκουσα τώρα.σε κάθε κατάστημα θα επιτρέπεται ουρά 9 ατόμων.νομίζουν ότι τα μαγαζιά είναι κάπου στο πουθενά μάλλον
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Στον καιρό της πανδημίας όλοι έχουν πάθει "στερητικό" από βιβλία κι όχι άλλες βασικές ανάγκες. :lol: .Καλά απευθύνεται σε ΖΩΑ που τον ψηφίζουν, οι υπόλοιποι τι φταίμε;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Juno έγραψε: 11 Δεκ 2020, 18:57
Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:51 Για πείτε απόψεις για τον νέο αυτό τρόπο αγοράς που μας ανακοινώθηκε σήμερα.
Σήμερα έμαθα πως μπορώ να αγοράσω ρούχα και παπούτσια από φωτογραφία, αλλά το βιβλίο πρέπει να το δω από κοντά, μήπως μου πέφτει κοντό, ξέρω 'γω ή στενό. Μην τρέχω μετά για επιδιόρθωση.
Όλοι αυτο λέμε.
Όλος ο κόσμος αυτο ακριβώς λέει.
Είπαμε, αυτό το ελληναραδικο ΚΛΙΚ αγουεη είναι από εντελώς χαζό μέχρι απολύτως ύποπτο. Και στις δύο περιπτώσεις επιζήμιο για τον επαγγελματία.
Οι της εστίασης το μυρίστηκαν πρώτοι από όλους και είπαν μόνοι τους "μη μας ανοιξετε". Τα τινά είναι δύο. Είτε που θα σπάσουν τα πόστα και στην ουσία θα ανοίξουν τα καταστήματα, Είτε θα τα ξανακλεισουν επειδή θα μπαίνουν με τα όλα μέσα.

Μίλησα από το πρωί με 3 γιατρούς. Επιδημιολογικά είναι πολύ χειρότερα επιζήμιο αυτό που αποφασίστηκε.

Εν τω μεταξύ όποιος ήταν στους δρόμους της Αθήνας σήμερα θα κατάλαβε ότι η κίνηση είναι ίδια με πριν ένα χρόνο. Μόνο τα μαγαζιά είναι κλειστά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Βιβλία μικρού τσεκ.
Βιβλία δικά μας τσεκ.

Ας ανοίξουν ότι θέλουν, βαρέθηκα. Θέλω να τελειώνει αυτή η ιστορία. Φέρτε το ρημάδι το εμβόλιο να ησυχάσουμε επιτέλους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”