To υποτεύομαι, καλή δύναμη αν και έχω την υπόνοια πως πολλοί από εσάς θα κατεβάσουν σύντομα ρολά.unholydiver έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:01Δεν θέλεις να ξέρεις τι λέμε, μπορεί να μας κλείσουν και ψυχιατρείοΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:59 Nομίζω πως αν ήμουν καταστηματάρχης, θα έλεγα πως από το ολότελα καλύτερη και η Παναγιώταινα. Αυτό διότι είναι καλύτερα
να ανοίγει ένα κατάστημα, έστω με περιορισμούς παρά να είναι κλειστό.![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Click Away
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Click Away
- hellegennes
Αν είναι έτσι η Παναγιώταινα, καλύτερα το ολότελα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2020, 11:59 Nομίζω πως αν ήμουν καταστηματάρχης, θα έλεγα πως από το ολότελα καλύτερη και η Παναγιώταινα. Αυτό διότι είναι καλύτερα
να ανοίγει ένα κατάστημα, έστω με περιορισμούς παρά να είναι κλειστό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αποκλείεται. Όλοι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις έχουν δουλέψει σκληρά και ξέρουν πως βγαίνει το μεροκάματο. Είμαι σίγουρος ότι το μέτρο είναι σωστό 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δηλαδή και καλά τα μαγαζιά με ρούχα μπορούν να ανοίξουν με click away? Και αν κάποιος (αρκετοί φαντάζομαι) επιλέξει να μην ανοίξει με click away θα συνεχίζονται τα επιδόματα κανονικά? Δεν μπορεί να δουλέψει αυτό. Η θα γίνεται καταστρατήγηση (πολύ πιθανό) ή θα λειτουργήσει μόνο για λίγες περιπτώσεις εκεί που έχουν κολλήσει οι ηλεκτρονικές παραγγελίες λόγω μεταφορικών.
Θα καταστρατηγηθεί η ουσία του,
Θα περνάει απ'εξω ο άλλος και θα σφυρίζει στον μαγαζάτορα,"φέρε μου αυτό με click away"Θα το παραλάβω άμεσα παρακαλώ!
Θες να πεταχτείς από Γλυφάδα Κηφισιά να παίξεις κουν-καν με τις φίλες σου;Κανένα πρόβλημα.Παράγγελνεις τηλεφωνικά με click away τα παπαράκια για να κρεμάς κουρτίνες στο μαγαζί που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι και καθάρισες
Θα περνάει απ'εξω ο άλλος και θα σφυρίζει στον μαγαζάτορα,"φέρε μου αυτό με click away"Θα το παραλάβω άμεσα παρακαλώ!
Θες να πεταχτείς από Γλυφάδα Κηφισιά να παίξεις κουν-καν με τις φίλες σου;Κανένα πρόβλημα.Παράγγελνεις τηλεφωνικά με click away τα παπαράκια για να κρεμάς κουρτίνες στο μαγαζί που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι και καθάρισες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dotcom την 11 Δεκ 2020, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τα μαγαζιά που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δίνουν 5000 για κατασκευή e shop 100%
Αν δεν σας δώσουν 100% μη το παρετε
Έξτρα χρωστουμενα
Κι είσαι κλειστός κι ουτε κλικ αγουει
https://www.google.com/amp/s/www.athens ... yhoi%3famp
Αν δεν σας δώσουν 100% μη το παρετε
Έξτρα χρωστουμενα
Κι είσαι κλειστός κι ουτε κλικ αγουει
https://www.google.com/amp/s/www.athens ... yhoi%3famp
Κλαίγοντας γελάμε
ειπε μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά η παραγγελία.
Απλά πρέπει να δωσουν και μερικά λεφτάκια να φτιάξουν εξωτερικό χώρο. Μικρό, που θα μπαίνουν εκει μέσα όλοι ενας ένας.
Το μέτρο είναι καθαρά για να σταματήσει η έπτωση 40% των ενοικίων και η αναστολή των εργαζομένων.
Αυτο που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως βοηθά επιδημιολογικά όλο αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- unholydiver
Ποια επιδόματα ρε φίλε? Μας δουλεύεις? Να τονίσω κάτι. Το μόνο που δικαιούμαστε είναι ΜΙΑ επιστρεπταία προκαταβολή. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης βέβαια έτσι πως το παρουσιάζουν, δείνουν την εικόνα στους υπόλοιπους πολίτες ότι θα πάρουμε και τις 5.Arisvilla έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:09 Δηλαδή και καλά τα μαγαζιά με ρούχα μπορούν να ανοίξουν με click away? Και αν κάποιος (αρκετοί φαντάζομαι) επιλέξει να μην ανοίξει με click away θα συνεχίζονται τα επιδόματα κανονικά? Δεν μπορεί να δουλέψει αυτό. Η θα γίνεται καταστρατήγηση (πολύ πιθανό) ή θα λειτουργήσει μόνο για λίγες περιπτώσεις εκεί που έχουν κολλήσει οι ηλεκτρονικές παραγγελίες λόγω μεταφορικών.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
Ναι ξέρω ρε για την προκαταβολή. Υπάρχουν όμως και οι εργαζόμενοι που είναι σε αναστολή. Τι θα γίνει με αυτούς?unholydiver έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:16Ποια επιδόματα ρε φίλε? Μας δουλεύεις? Να τονίσω κάτι. Το μόνο που δικαιούμαστε είναι ΜΙΑ επιστρεπταία προκαταβολή. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης βέβαια έτσι πως το παρουσιάζουν, δείνουν την εικόνα στους υπόλοιπους πολίτες ότι θα πάρουμε και τις 5.Arisvilla έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:09 Δηλαδή και καλά τα μαγαζιά με ρούχα μπορούν να ανοίξουν με click away? Και αν κάποιος (αρκετοί φαντάζομαι) επιλέξει να μην ανοίξει με click away θα συνεχίζονται τα επιδόματα κανονικά? Δεν μπορεί να δουλέψει αυτό. Η θα γίνεται καταστρατήγηση (πολύ πιθανό) ή θα λειτουργήσει μόνο για λίγες περιπτώσεις εκεί που έχουν κολλήσει οι ηλεκτρονικές παραγγελίες λόγω μεταφορικών.
- unholydiver
Μα τι να κάνω, τσαντίρι έξω από το μαγαζί για να κλεινόμαστε με τον πελάτη μέσα? ΕΛΕΟΣ ΡΕΕρμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:15ειπε μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά η παραγγελία.
Απλά πρέπει να δωσουν και μερικά λεφτάκια να φτιάξουν εξωτερικό χώρο. Μικρό, που θα μπαίνουν εκει μέσα όλοι ενας ένας.
Το μέτρο είναι καθαρά για να σταματήσει η έπτωση 40% των ενοικίων και η αναστολή των εργαζομένων.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
Τι λες;
Την επιστρεπτεα την επιστρέφεις. Σου λένε έχεις μαγαζί; Δωστα πισω
Γίνεται ένα καλό μπέρδεμα με αυτές και όλες μαζί γίνονται ενα δανειο
Τις αναστολές δε τις επιστρέφεις ευτυχως
Την επιστρεπτεα την επιστρέφεις. Σου λένε έχεις μαγαζί; Δωστα πισω
Γίνεται ένα καλό μπέρδεμα με αυτές και όλες μαζί γίνονται ενα δανειο
Τις αναστολές δε τις επιστρέφεις ευτυχως
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τηλεφωνικώς, αν και αυτό υποθέτω πως προϋποθέτει την ύπαρξη πιστής πελατείας στο κατάστημα που διατηρεί κοινωνικές σχέσεις
με τον ιδιοκτήτή του. Αλλιώς, θα πρέπει οι καταστηματάρχες να πληρώσουν λεφτά όχι μόνο για να φτιάξουν το e-shop τους αλλά και
για να διαφημιστούν στη Google και τα Social Media.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Aυτό με τον εξωτερικό χώρο δε το έχω δει κάπου. Aν ισχύει, που θα φτιαχτεί ο εξωτερικός χώρος? Στο πεζοδρόμιο?Ερμής έγραψε: 11 Δεκ 2020, 12:15ειπε μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά η παραγγελία.